Monthly Archives

januar 2016

Personal

Den perfekte Fredag

23. januar 2016

Jeg elsker helgen. Bare tanken på å ha helt fri og ikke gjøre noe som du ikke vil gjøre. Dine nærmeste har stort sett fri og du kan avtale å finne på ting uten at alt må planlegges nøye. I går hadde jeg en perfekt dag. En perfekt start på dagen. For det første slapp jeg å rydde hjemme som jeg skrev i mitt forrige innlegg. Eller det blir feil å si. Jeg fikk utsatt det til i dag fordi jeg måtte gjøre andre ting. Morsomme ting. Jeg måtte overtale Louise litt, men det gikk selv om jeg selvsagt har enda mer å gjøre i dag!!! Jeg sa ja til å kjøre til vårt lager å hente masse som ligger der. Det vil ta noen timer å lete igjennom alle eskene og når det er gjort så er det hjem og sortere alle eskene før jeg selvsagt må rydde også.. Akkurat nå gruer jeg mer. Dette blir en lang dag..

Men tilbake til min herlige fredag. Den startet med at jeg spilte Golf simulator med min gode kompis Arnulf hos Costume golf. Vi er begge veldig interesserte i golf og spiller mye på sommeren. Nå har vi bestemt oss for å trene også på vinteren så vi er klare for mye golf i sommer. Han har 8.9 og jeg 7.9 i hcp noe som gjør at vi er veldig jevne. Elsker å spille mot folk som er jevngode eller bedre enn meg selv, da må jeg fokusere. I går stakk jeg av med seieren, alltid godt å vinne.

IMG_0778IMG_0783

IMG_0781IMG_0784

På ettermiddagen hadde jeg en 2 timers økt med min buddy Jake.  Jeg kjører på nå med hard trening, og han er den som jeg vet kan pushe meg. Jeg har gitt han noen mål som jeg skal oppnå. Han er ekstremt flink når det kommer til styrketrening pluss at han er god til å løpe. Alt er så mye lettere når man er to om å trene hardt!!! Vi løp 1 min intervaller med 30 sek pause. Dette gjorde vi helt til vi nådde 10km totalt. Det ble en en meget bra økt på mølla. Jeg følte meg overraskende sterk på løpingen, noe som lover bra! Vi kjørte 1 time med styrke etterpå. Rygg, skuldre og mage. Det var fryktelig tungt og jeg våknet i dag med smerter overalt. Så bra jeg skal løfte mye ekser i dag da….

IMG_0792IMG_0791IMG_0790

Det ble en rolig kveld hjemme med sunn middag og film til langt på natt. For meg en perfekt start på helgen. Golf, hard trening, tid med kompiser, filmkveld med kona, sunn mat og drikke. Håper dere alle også hadde en fin start på helgen.

IMG_0794

Nå må jeg løpe. Louise er klart for lageret. Musklene og meg selv er ikke det. Men jeg hadde jo forhandlet meg frem og utsatte alt dette til i dag. Akkurat nå angrer jeg!!!

Ha en strålende lørdag så blogges vi i kveld

John Arne

 

 

Personal

Costume Awards

22. januar 2016

God morgen

Etter noen flotte dager i Liverpool og London kom vi hjem til Oslo i går ettermiddag. Det ble litt stress siden vi skulle på Costume Awards på kvelden. Alltid med slike eventer så vil man jo se bra ut. Så jeg dro rett til frisøren og fikk orden på håret før jeg rakk en time på Elixia med intervaller. Alt føles bedre så lenge man får trent rett før.

IMG_0769

Vi hadde gledet oss til dette eventet. Man møter masse flotte mennesker som man ikke ser så ofte i hverdagen, mingler litt og koser seg med god musikk. Morten Ramm ledet prisutdelingen og gjorde en strålende jobb. Alltid hatt sansen for han. Det var vel totalt 13 priser som ble delt ut, så gratulerer så mye til alle som vant.

Som alltid på slike eventer så er det jo litt presse til stede. Stille opp foran en pressevegg og ta bilder er vel ikke noe jeg er mest komfortabel med, men det er gøy å få fine bilder av antrekkene man har på seg. I går var det jo fashion som var viktigst så det var gøy å se hva de andre hadde på seg. Mange flotte antrekk uten tvil.

IMG_0774

Etter selve prisutdelingen så var det Dj Thomas «fingern» Gullestad som slo til. Herlig type som alltid er i godt humør og spilte meget bra musikk. Louise og jeg har jo reist en del i det siste så vi tok en tidlig kveld. Man merker det på kroppen når man ikke har vært hjemme på en stund. Det var uten tvil en vellykket kveld og jeg vil takke Costume for at vi ble invitert og at det ble en bra kveld. Gleder oss allerede til neste år!

I dag er det rydding av leiligheten som er viktigst! Mye reise betyr ut og inn av koffert. Dette blir en tung dag for en lat mann som meg. Hjemme er jeg virkelig lat! Men for å gi meg ekstra energi til å kunne fullføre mine oppgaver så skal jeg spille et par timer golf på simulator med en kompis. Da kan jeg komme hjem i godt humør og bli pisket rundt av sjefen hjemme. Regner med det blir noen snaps gjennom dagen. Er det bare meg eller er alle mannfolk fryktelig late hjemme? Jeg vil jo bidra og gjøre det fint, men etter 10 min så må jeg begynne å pushe meg?? Hater husarbeid. Louise blir litt oppgitt over meg av og til, med veldig god grunn. Kanskje kan jeg overraske henne i dag? Hun sover enda mens jeg blogger nå, kanskje jeg skal rydde litt før hun våkner? Da tror jeg hun svimer av når hun våkner.

Wish me luck!

Blogges seinere i dag

John Arne

Personal

Anfield Tour

18. januar 2016

Lørdag var jeg på min første Anfield Tour. Selv om jeg har spilt her i 7 år så har jeg aldri gjort dette. Jeg skal innrømme at jeg fikk noen tårer underveis. Har så utrolig mange minner. Jeg tok flere bilder underveis og la ut på Snapchat. Under kan du se noen av bildene som ble tatt. Jeg syns dette var veldig kult gjort av Betsson. Vi var omkring 50 stk som fikk en veldig flott omvisning.

IMG_0697IMG_0707

IMG_0696IMG_0713IMG_0711

IMG_0712IMG_0708IMG_0706

Tusen takk til alle i Liverpool for velkomsten jeg fikk. At jeg selv etter 8 år blir tatt imot på den måten vil jeg aldri glemme. Dere beviser gang etter gang hvorfor dere er så fantastiske!!

Ha en fin kveld

John Arne

Personal

Helgen i Liverpool med Betsson

18. januar 2016

Denne helgen har jeg vært i Liverpool med Betsson. De har flere ganger i året turer til England hvor flere vinnere får oppleve så utrolig mye. Denne helgen var det middag på fredag, Tour of Anfield på lørdag og stor fest på lørdagskvelden. Her hadde vi invitert 150 fotballglade venner til en storfest på The Hatch i Liverpool. Det var stor stemning fra tidlig kveld til sent på natten. Louise og jeg vant quizen vi hadde, men ble anklaget for juks fordi det var om Liverpool!! Skandale avgjørelse fra Dag Solheim…. Det blir alltid en bra fest når fotballgale mennesker møtes ?  Som alltid er det store premier som blir delt ut underveis. Hovedpremien denne gangen var at jeg trakk ut en heldig vinner som fikk en tur for 2 til EM i Frankrike med Betsson og meg selv for å se Sverige – Irland.

IMG_0687

Jeg kan ikke få sagt nok om hvor fantastiske Betsson er for meg og alle kundene sine. De jobber og står på døgnet rundt for at alt skal være perfekt planlagt for alle som er involverte. Jeg har nå jobbet med dem i 3 år og jeg kan bare si at det er den beste avgjørelsen jeg har gjort. Vi jobber sammen for å nå flere store mål i fremtiden, med monopolet som den største kampen. Vi har stor tro på at vi skal vinne den også.

IMG_0694

Jeg vil på vegne av meg selv, kona og alle som er så heldige å være med på slike turer takke Betsson, dere er helt rå! Jeg vil nevne 2 helt fantastiske personer som gjør at det aldri er noe tull, som alltid er der for oss og som alltid fikser det beste.  Mikael og Merethe. Dere to gjør at alt går rundt. Dere er alltid positive og gjør at vi andre kan bare slappe av. Uten dere hadde ikke alt dette vært mulig. Tusen takk!!!

IMG_0715

Håper alle har en fin start på uken. Seinere i dag skal jeg legge ut bilder fra da jeg var på Anfield tour for første gang!

Snakkes

John Arne

 

Personal

Skavlan

14. januar 2016

God morgen godtfolk

Først og fremst vil jeg takke for alle tilbakemeldingene jeg fikk etter at jeg startet med bloggen i går. Jeg fikk utrolig mange tips fra dere lesere om hva jeg bør blogge om fremover. Alt er notert og jeg gleder meg til å komme skrive.

I går var en lang dag. Som jeg skrev så var jeg på Skavlan i går og det spilles inn i Stockholm. Med avreise Oslo på formiddagen, rett til studio for innspilling og tilbake til Oslo på kvelden.  Når jeg kom hjem til mine vakre jenter (Louise og våre 2 små) var klokken blitt 23.00 og jeg datt bare ned i sofaen.  Kan innrømme at det har vært litt mye reising siste ukene. Tror den reisen til Sydney med jetlag tok litt mye krefter, selv for en som har litt for mye energi innimellom så kjennes det på kroppen. At vi ble liggende oppe i natt til 0400 og se på «Making a Murderer» er en annen sak:)

Jeg må si jeg ble veldig imponert over opplegget til Skavlan. Alt er veldig profesjonelt og gjestene blir tatt veldig godt vare på. Med egen garderobe, matservering og diverse. Jeg koste meg og jeg hadde det veldig hyggelig med de andre gjestene. Etter å ha blitt spurt i flere år var jeg glad for at jeg endelig kunne stille opp. Fredrik er ekstremt profesjonell og flink. Man skjønner ikke hvor mye arbeid som ligger bak før man er der og ser det selv.Jeg dro derfra med en god følelse i kroppen. Jeg håper det blir bra når det kommer på Tv denne uken.

I dag er det «fix it » dag. Louise våknet og jeg følte med en gang at i dag blir det en del ting som må ordnes. Jeg har allerede fått en lang liste som må gjøres i dag. At jeg ville ha en rolig dag kan jeg bare glemme. Kona er flink til å sette meg i arbeid selv om jeg er ganske lat på hjemmefronten. I kveld blir det en hardøkt med Jake på mølla. Lettere å trene hardt og pushe seg selv når man har noen som kan hjelpe deg. Jake er en som jeg bare digger. Selv om vi bare møttes for litt over 2 år siden så har vi et ekstremt tett vennskap. Vi har mye av de samme interessene og vi gjør stort sett alt sammen. Han stiller alltid opp, uansett hav det måtte være og jeg tror han vet jeg gjør det samme. Han er sammen med en av Louise sine beste venninner Natalie, noe som er perfekt! Blir mange double dates:)

I kveld skal jeg skrive litt mer om hvilken type løping jeg gjør for å komme i form.

Ønsker dere en strålende dag

John Arne

Personal

Da er pausen over!!

13. januar 2016

Da er jeg endelig i gang med å blogge igjen. Mye har skjedd siden jeg sist blogget og jeg skal de neste dagene selvsagt oppdatere dere på alt som har skjedd i livet mitt. Akkurat nå følte jeg egentlig bare for å poste et innlegg for å vise at jeg er tilbake.

Nå sitter jeg sitter faktisk i Stockholm fordi jeg skal være gjest hos Skavlan. Er enda en liten stund til jeg skal i stolen. Jeg gleder meg veldig!! Må innrømme at jeg også er veldig spent. De har spurt meg i lang tid om å være gjest, men på grunn av fotball og kamper i helgene har det aldri vært mulighet. Jeg har selvsagt sett masse på programmet og hørt mye positivt fra flere hold. Det er alltid behagelig å kunne sitte ned, slappe av og prate uten å stresse når man blir intervjuet.

IMG_0666IMG_0664IMG_0667IMG_0665

 

Både Louise og jeg avsluttet vårt samarbeid med United bloggers. Nå står vi mer fritt og det vil dere merke på bloggen min også. Jeg kommer til å la bloggen være en slags dagbok. Det må ikke alltid skje noe for at man skal blogge. Alle har vi kjedelige dager. Her vil jeg prøve å oppdatere så ofte som mulig. Jeg har så mange flotte venner som blogger flere ganger om dagen og de pusher meg frem. Jeg vil fortsette å dele mine meninger, det forandrer seg nok aldri. Er det noe dere vil lese mer om? Skal jeg fortsette å åpne meg om hverdagen? Skal jeg dele alt? Deres mening betyr jo alt når det kommer til blogg og sosiale medier.

Vil takke dere for støtten og tålmodigheten dere har vist meg. Jeg håper dere vil fortsette å følge meg. Vet jo aldri hva jeg kan finne på å skrive.

Dere kan alltids følge meg på sosiale medier. Spesielt på Snapchat (riise3) er jeg aktiv.

Ønsker dere en strålende dag

John Arne

Translate »