Monthly Archives

februar 2016

Personal

Skal ikke være mulig!

7. februar 2016

Vil si tusen takk for en fantastisk opplevelse igår. Dagen startet med en fantastisk overraskelse for en liten gutt på vegne av en av de største sponsorene i Champions Leauge. (Har ikke lov å si noe mer ennå, men følg med på bloggen vil du snart se en fantastisk fornøyd gutt)

Så var dagen endelig kommet. Jeg skulle til Holmenkollen å se langrenn live for første gang i mitt liv. Om jeg har vært i England, Italia, Kypros eller India har jeg alltid fulgt med på langrenn.
Jeg fikk billetter til Holmenkollen av Sundby og etter at jeg var ferdig på lørdag morgen dro vi opp til Holmenkollen. Jeg var sammen med Louise og Lars. Lars hadde ordnet så jeg fikk se smøretraileren og sirkuset i kullissene før løpet! LOVE IT!
Louise sammenlignet meg med fotballfans som vil ha autograf og bilde, men nå var jeg i fan rollen, fantastisk! Smøretraileren fikk vi være med inn i. Knut Nystad som er sjefen i traileren viste oss rundt. Hadde ikke trodd de hadde så mye ski! Helt villt.
Før løpet jobbet de på spreng. Løp opp og ned, justerte og tok valg. Veldig moro å se. Fikk en liten prat med Northug før løpet. Han startet med mitt startnummer i går(6), men Martin var for sterk også igår. En rå idrettsmann. Det er de begge to forresten! Jeg var starstrucked!

Eneste negative episoden var når noen fra forbundet ville ha meg fjernet fra område på grunn av Norsk Tipping og mitt forhold til Betsson. . Det synes jeg høres helt idiotisk ut. Er det noen fra Norsk Tipping som leser dette her ber jeg de ta kontakt så kan vi heller ta en prat. Dette blir for dumt. Jeg er i Holmenkollen som privatperson, å da få en slik anmodning mener jeg ikke er greit. Du forventer ikke å bli bedt om å forlate området når du er en av 30 tusen andre supportere der? Og jeg er der som fan og privatperson.. Jeg ble utrolig provosert og skuffet.Jeg trodde ikke de ville synke så lavt.  Men ta det helt med ro, dere var ikke i nærheten av å ødelegge dagen min. Det er mye vi kan diskutere her og de diskusjonene kommer ganske sikkert den neste mnd, men la oss holde dette på ett noe høyere nivå.

Til deres informasjon så hadde jeg en helt utrolig flott dag!! Jeg gikk på en sky hele dagen og kvelden.Tusen takk til alle som jobbet med dette arrangementet, tusen takk til kokken i VIP teltet, tusen takk til smørerne som lot meg komme på innsiden, tusen takk til løpere som var så åpne og snakkesalige når en litt overivrig Riise kom. Tusen takk til landslagstrenerne for samtalene. Men størst takk vil jeg gi til Martin som inviterte oss inn til hans egne Lava til afterski med hans venner og familie etter han knuste alle på 5 mila.  Det var stort og jeg er evig takknemlig for det. Selv om jeg har vunnet og opplevd store ting så var dagen i går virkelig høyt oppe på lista mi:)  Stor takk til Niklas og Sjur for mye humor utover kvelden. Gleder meg til neste gang.

IMG_0923

Hva syns dere om at jeg, som privatperson, blir bedt om å forlate området på grunn av at Norsk Tipping mener det blir for mye fokus på Betsson???? Når det ikke var noe snakk om Betsson i det hele tatt? Jeg ble provosert, overrasket og faktisk litt lei meg. Skuffende.

God natt

John Arne

Personal

Kjære NFF

4. februar 2016

De siste dagene har det vært en del skriverier om min fremtid som fotballspiller og hvor jeg skal spille. Jeg tenkte jeg skulle informere dere litt om hva jeg har lyst til og hvorfor.

Jeg har bestemt meg for å flytte hjem og spille i Norge. Motivasjonen og lysten til å spille 3-5 år til er veldig stor. Jeg har gått noen runder med meg selv. Flere har kommet med råd, men dette er ene og alene mitt valg. Hva er det som trigger meg? Hva vil jeg oppnå med å spille i Norge? Flere ting. Jeg har lyst å være med å bygge opp et lag. Bruke min erfaring og rutine til å hjelpe en klubb til å vokse. Skape entusiasme. Skape en treningskultur som er enda større enn den er i dag. Jeg har lyst å hjelpe yngres avdeling, de lokale talentene i klubben til å ta store steg. Veilede og gi dem råd til hva som skal til for å lykkes. Om du liker meg eller ikke så har jeg ekstremt med erfaring fra det store utland. Jeg har spilt med og mot de beste spillerne, jeg har hatt de beste managere og trenere i de klubbene jeg har spilt. Jeg har sett hvordan klubber jobber og hva som skal til for å bli best, både på og utenfor banen. Jeg har opplevd alt dette på nært hold.

Alt som er nevnt over har jeg lyst å ta med meg inn i den norske klubben jeg signerer for. Hvor mange andre har opplevd det jeg har? Derfor er det fantastisk at telefonen ikke har stått stille de siste 48 timene fra norske klubber som vil ha meg. Det gjør at jeg gleder meg enda mer.

Så er det min avtale med Betsson og NFF da. Jeg kommer ikke til å slutte hos Betsson. Jeg er lojal og vi har et utrolig godt samarbeid. Kan NFF nekte meg å jobbe? Nekte meg å spille? Jeg leste jeg kunne spille fra 3 divisjon og nedover. Det er jo godt å vite for oss i Betsson at det er lov. Men det sier seg selv at jeg ikke gjør det. Jeg har som sagt blitt nedringt av norske klubber siste 48 timene. Alle vet at jeg ikke gir opp Betsson, allikevel vil de signere meg. Det sier meg at klubbene er uenige i det NFF sier. Det sier meg at de mener NFF ikke kan hindre meg i å spille. Det sier meg også at de er villige til å ta fighten om det skulle skje. Det gjør meg glad og gir meg styrke til å kjempe videre. Alt jeg vil er jo å spile fotball.

Kjære NFF, alt jeg vil er å komme hjem og spille for en Norsk klubb i Tippeligaen eller Obos ligaen. Gjøre mitt for å hjelpe min klubb og norsk fotball generelt. Dere vet også innerst inne at jeg kunne bidratt på mange måter. Ikke er dere løsningsorienterte, ikke vil dere lytte til oss for å finne en løsning. Både Betsson og jeg er villige til det. Men vi er også villige til å fighte for det vi tror på. Jeg mener jeg har lov til å spille og at dere ikke kan hindre meg. Jeg vil unngå at det blir en fight, det vet jeg dere også vil. At dere prøver å skremme norske klubber fra å signere meg har ikke hjulpet siden jeg har blitt kontaktet av mange i dag. Så jeg spør dere pent: La oss sammen finne en løsning som passer alle parter. Det andre alternativet er ikke så bra. En ting dere vet om meg er at jeg gir meg ikke før jeg har gitt alt. Det akter jeg å gjøre her også.

Hva syns dere?

 

Translate »