Monthly Archives

mars 2016

Personal

Der alt startet

11. mars 2016

I går ble det en stressende dag med avreise til Ålesund. Selv om alt ikke var i orden så ville jeg dra for å få gjort unna papirarbeid og den medisinske testen. Alt det ble gjort og vi venter nå spent på den siste avgjørelsen om dette går i orden.

Jeg møtte helt tilfeldig mamma på samme fly, hun skal besøke brudern og se første seriekamp. Ved ankomst Vigra flyplass så ble jeg møtt av en del presse som selvsagt var nysgjerrige. Henrik Hoff fra Aalesund Fk hentet meg og vi kjørte rett til stadion hvor vi tok en lang prat med trener Trond Fredriksen. Vi snakket om kontrakt, planene fremover og hvilke mål vi har for sesongen. Veldig spennende. Det er veldig spesielt å spille under Trond. Han spilte her da jeg dro til Monaco i 98. Han var sammen med Amund og Herman den som passet på lille meg. Kjørte og hentet meg overalt hvor jeg skule så jeg skulle få trent mest mulig. Det er klart jeg kommer til å gi alt for Trond og klubben. Det skylder jeg han. Håper det løser seg.

Ellers så møtte jeg jo flere i klubben som også jobbet i klubben mens jeg spilte her. Veldig spesielt. Veldig gøy. Jeg kjente det allerede på flyet. Jeg fikk en ro i kroppen. Følte jeg kunne slappe av. Inget stress lenger. Tror dette blir veldig bra for Louise og meg hvis alt går i orden. Jeg ser skikkelig frem til å komme i modus. Få de rutinene jeg elsker å ha. Trening hver dag, kosthold, kamper, kjempe og krige om 3 poeng. Nei dette ser jeg virkelig frem til!!! Verste som kan skje nå er at det ikke går slik vi håper… Da er det over. Da er det slutt. Men jeg tenker positivt nå. Har troen.

Vil takke dere alle for alle kommentarer, meldinger og likes på sosiale medier. Helt utrolig å se responsen. Jeg blir veldig rørt og glad. Dere gir meg skikkelig energi til å gruse på. Det har ikke vært lett å stå imot NFF, NTF og NT. De har vist i lang tid at de har gjort alt de kan for å ødelegge min retur til Norge og norsk fotball. De har bare laget problemer hele veien. Aldri vært interessert i å finne en løsning slik de påstår. Uten Betsson hadde dette aldri vært mulig. De har gjort alt. De har gjort alt for å gi meg den drømme avslutningen som jeg hadde håpet på. De har avlyst så mange eventer som allerede var planlagt. Betsson og Aalesund sin tålmodighet er grunnen til at dette går i orden. Den andre parten (NFF,NTF og NT) har gjort alt motsatt! Jeg vil også takke NISO for fantastisk støtte gjennom denne prosessen.

Jeg har sittet i møter og blitt fortalt at de skal gjøre alt de kan for å få meg hjem. De ser verdien i å få meg hjem. De elsket tanken på at det skjer. De skulle legge til rette at det gikk så lenge jeg sa opp kontrakten med Betsson. Bare tull. Men de kjenner meg, eller de burde kjenne meg etter mange år sammen, jeg gir meg ikke før alt er testet og prøvd ut. Jeg er sta! Nå kan det gå i orden. Og det føles helt fantastisk!!! Alt takket være min mann Mikael, NISO og ikke minst Betsson!! Helt rått om det skjer!

Blir noen spennende timer nå. Alt kan skje i fotball. Det vet jeg alt om. Nå håper jeg på signering, presentasjon på stadion og 3 poeng med mål fra lillebror.

Følg meg på Snapchat: RIISE3

John Arne

 

 

 

Personal

Det kokte litt i går

9. mars 2016

I dag våknet jeg fullstendig uthvilt. Er det et godt tegn og noe som sier meg at dette blir en flott dag? Ikke vet jeg. Men formen og humøret er på topp:) . Det er rart at jeg sov så godt i natt etter at jeg i går var fryktelig oppgitt og måtte få ut litt frustrasjon på Twitter. Tror det gjorde godt for hodet faktisk. Ikke at jeg var stygg eller noe slikt mot noen, tror jeg da og om jeg var det så beklager jeg, men bare godt å tømme seg litt. Følte det var viktig at dere fikk vite litt mer hva som er gjort fra min sin side. Mange av dere var ikke klar over at jeg hadde terminert kontrakten med Betsson for å spille hjemme. Det var det jeg har blitt fortalt måtte gjøres for å endelig kunne spille hjemme. At det enda ikke var nok tydeligvis gjorde at det kokte i topplokket.  Takk for støtten til dere som var på Twitter i går. Setter jeg pris på.

Jeg tror ting ordner seg i dag. Jeg håper virkelig det så jeg kan sette meg på flyet i ettermiddag og starte et nytt eventyr. Jeg ser jo at alderen ikke er på min side så jeg vet at dette blir min siste klubb. Det hadde jo vært fantastisk å kunne slutte i samme klubb som alt startet. I tillegg så blir det sammen med min lillebror. Kan ikke bli bedre. Nå skal jeg ha meg en skikkelig frokost og bare slappe av til jeg får de gode nyhetene. Må bare tenke positivt.

Vil bare takke dere alle får de utrolig mange flotte kommentarene jeg har fått siste tiden. Er helt rått og jeg skal prøve svare så mange som mulig etterhvert. Tusen takk! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg og det gir meg energi til å fortsette å ha troen.

Vi blogges i løpet av dagen

Riise

Uncategorized

Waiting game

8. mars 2016

I dag har det vært mye venting. Mange parter som er involvert. Mange forskjellige meninger om hvordan ting kan løses. Jeg har sagt og gjort mitt. Nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet. Jeg går på veggene. Men jeg ser lys i tunnelen. Jeg ser for meg at det blir en løsning. Har vært en lang prosess som jeg håper ordner seg.

Telefonen har ringt ustanselig. Må huske å skifte nummer etter dette siden mange journalister har på en eller annen måte fått tak i nummeret mitt. De ringer hele tiden. Jeg skjønner jo at de vil ha nyheten først, positivt eller negativt. Har ikke et problem med å forstå det. Jeg har også familie og venner som er nysgjerrige. Alle de nærmeste vil selvsagt at alt ordner seg og at jeg får avslutte der det startet.

Det kribler i magen. I beina. Vil komme i modus. Tilbake til rutinen med fotballtrening hver dag. Kosthold. Fokus. Hardt arbeid. Kamper. Kjempe om 3 poeng. Være en del av et lag. Hadde vært rått å kunne spille med bror igjen. Han ringte meg i dag. Sa klart ifra at jeg måtte oppføre meg om jeg kom. Ikke tro jeg er noe. Da vil han som kaptein ta meg ut av laget:) haha.. Måtte le. Merker han er spent. Han innrømmer det ikke, men han savner meg;) Kaptein eller ikke så vil han alltid være lillebror og min tjener. Sorry bror. That´s life.

Ikke vits å glede seg for mye. Ting snur fort i fotball. Plutselig får man negative nyheter. Tanken på at det ikke løser seg er der selvsagt. Jeg prøver få tiden til å gå. Ikke lett. Kom igjen da, give me the news please.

Hører fra meg når det skjer noe

Håper dere har en fin dag.

Riise

 

 

Personal

Ingen grunn til å grue seg

8. mars 2016

I går var det premiere på «Bloggerne» på TV2 Livsstil. Her får dere følge 12 bloggere og deres hverdag. Både Louise og jeg er med og vi har gruet oss litt til det startet. Uten grunn. Vi fikk se de første episodene forrige uke og ble ganske beroliget av det. Det var ikke lett i begynnelsen å bli vant til flere kamera rundt oss hele tiden, men det gikk utrolig bra. Gleder meg til dere får se de neste episodene.

Siden det var premieredag i går så var det en del presse som ville ha sitt i går. Jeg startet dagen klokken 0745 på P3 morgen sammen med Sophie Elise. Veldig hyggelig radio program. Selv om jeg aldri hadde møtt Sophie før så føler man allikevel at man kjenner hverandre når man møtes for første gang. Vi fikk pratet om livet generelt og selvsagt blogging. Jeg er jo en amatør sammenlignet med Sophie, mye å lære av henne kan man si.

Tok taxi rett ned til TV2 studio for å være med på God Morgen Norge. Her skulle jeg ha en seanse alene i sofaen før jeg skulle sitte med Anna Rasmussen, kjent for bloggen «Mammatilmichelle». Ser jo på programmet hver morgen og syns det er en veldig behagelig stemning. Her kan man sitte rolig og prate uten å stresse mens man blir intervjuet.

Ferden gikk videre til den store presselunsjen for «Bloggerne». Her skulle alle som er med i serien møte all presse og snakke om programmet før premieren som gikk i går kveld. Det var ekstremt mye presse som hadde møtt opp. Det som er så bra med programmet i år er at det er så utrolig mange forskjellige bloggere. Å møte de fleste i går var veldig hyggelig. En herlig gjeng som jeg er sikker på at dere vil like å følge med på.

IMG_1124

IMG_1126

På kvelden var det premiere fest. Her kunne vi slappe av, kose oss og virkelig bli kjent med hverandre. Alle bloggerne ble presentert på storskjerm før 1 episode ble vist. Skal innrømme at jeg ble veldig svett av å se meg selv i denne settingen med så mange rundt meg. En ting er å se episodene alene, men å se det på en premierefest er noe helt annet. En vellykket kveld ble det uansett.

IMG_1127

 

 

Hva syns dere om 1 episode?

Håper dere alle vil følge ferden videre. Mandag- Torsdag på TV2 Livsstil klokken 21.30.

 

Personal

Takk for nå Singapore

5. mars 2016

Da sitter jeg nok en gang på en flyplass. Emirates Loungen. 7 timer til Dubai, vente 6 timer og 7 nye timer til Oslo. Man kan vel si at det ble en lang tur til Singapore for å være her i halvannet døgn:) På grunn av jetlag har jeg enda ikke sovet siden jeg landet i går 13.30 Singapore tid( den er nå 19.28). Tror det fort kan bli mye soving på turen hjem.

Selv om turen var lang så var det virkelig verdt det! Aldri vært i Singapore og må bare si WOW. Nydelig plass. Fantastiske mennesker og selvsagt tusenvis av Liverpool fans. Jeg ble tatt så godt i mot fra jeg landet til jeg ble kjørt på flyplassen for en times tid siden. Jeg må rette en stor takk til Standard Chartered og LFC for at jeg ble spurt om å gjøre dette eventet. Jeg fikk gleden av å tilbringe hele dagen med 48 lag som konkurrerte mot hverandre i en turnering der vinnerlaget vinner en tur til Liverpool og får spille kamp på Anfield. Jeg måtte selv drite meg litt ut med diverse konkurranser, men jeg kan ta med meg at jeg vant Crossbar challenge ganske lett. Par timer med autografer og bilder ble det også før vinnerne ble kåret.

De som har fulgt med Snapchatten min og Instagram har vel også sett at jeg fikk med meg Suzann Pettersen og HSBC Womens Champions Golfturnering. Jeg er jo ufattelig interessert i Golf, noe jeg tror kjæresten til Tutta skjønte i dag:) Aldri møtt han før i dag, men må bare si at han er en utrolig bra mann. Veldig hyggelig og vi koste oss mens Tutta spilte i dag. Det hun driver med er enormt. Folk hjemme fatter ikke hvor stort det er det hun har oppnådd og enda vil gjøre i fremtiden på golfbanen. Hun er rå.

Som den nerden av en fan jeg er så fikk jeg oppleve noe stort i dag. Tror Tutta og typen skjønte det:) Haha. I dag fikk jeg være med på «innsiden». Daltet etter dem på rangen etter runden. Flere av spillerne gjør det etter runden om de føler det er noe de vil terpe på.  Der møtte jeg og fikk tatt bilde med Paula Creamer. Spilte med henne når hun var I Oslo for 2 år siden og skal innrømme at jeg var litt stolt når hun husket meg og navnet mitt:) Ja jeg vet, jeg er nerd and I love it.

Deretter ble det en tur på putting greenen før en kjapp matbit med gjengen. Var en stor dag for meg som fikk se hvordan det er under turneringer. Jeg dro rett til hotellet, sjekket ut og kom meg på flyplassen. Gleder meg til å komme hjem. Vært en veldig fin tur med masse gode opplevelser som jeg tar med meg videre. Tusen takk til Tutta og Christian som gjorde denne turen komplett! Setter veldig pris på at dere tar vare på en litt overivrig rødhåret gutt fra Norge. Krysser fingre for at du tar hjem trofeet Tutta.

 

Ha en strålende Lørdag

 

Personal

Hva gjør jeg?

3. mars 2016

Jeg sitter på Gardermoen. Skal på en 3 dagers jobb til Singapore på vegne av Liverpool Fotballklubb. Jeg har det tungt om dagen. Tenker ufattelig mye. Hele dagen går i å tenke. Prøver å glede alle parter, men går det? Vet ikke. Tror ikke det. Hva skjer fremover? Hva skal jeg gjøre i fremtiden? Hva blir det neste steget? Jeg vet selv hva jeg vil, men det er ikke alltid man får alt man vil. Dessverre. Jeg har millioner tanker og ideer hva jeg vil gjøre i fremtiden. Ting som jeg elsker og brenner for. Men det er jo enkelte ønsker man ikke kan kombinere. Jeg skal ta trenerutdanning, den er bankers. Jeg vil bruke min rutine og erfaring til å hjelpe andre. Vil bygge opp et lag. Fotball er livet mitt og har alltid vært det.

Jeg vil reise rundt med foredraget mitt. Føler jeg har en historie som er interessant. Veien til toppen. Hvordan takle motgang. Hvordan snu det negative til noe positivt. Hvilken jobb ligger bak det å nå så langt man kan? Og selvsagt alle oppturer.  Alt dette vil jeg snakke om.  Jeg vil inspirere. Jeg ønsker å jobbe med TV innen fotballen. Her har jeg en stor fordel til mange andre med tanke på at jeg har vært i gamet i 18 år. Jeg vil fortsette å jobbe med Liverpool FC. Jeg vil fortsette med Betsson og spille poker ikke minst. Jeg satser tungt på Poker også nå. Jeg begynner ikke med noe uten at jeg skal bli så god som mulig. Poker brenner jeg for.

Masse tanker og muligheter i fremtiden. Men hva med nå? Hva med i dag? Hva med de neste 3-5 årene? Jeg er 100% fokusert på å spille videre. Men det er så mange hindringer. Jeg blir så sliten av alt. Konstant vondt i hodet av å tenke ulike scenario. Hva, hvis, hvordan, kanskje, kanskje ikke. Men gjør sånn så blir det sånn men hvis du gjøre det slik så blir det på denne måten. Alle kommer med råd. Alle vil mitt beste, tror jeg da. Men alt jeg vil er å spille fotball. Hjelpe et lag hjemme. Bygge opp et lag med min rutine. Elsker fotballen.

Bare slutt hos Betsson så går alt bra sier mange. Nei det er ikke bare det. Jeg har kontrakt. Kan ikke bare rive den. Betsson er villige til å gjøre det meste for at jeg skal kunne spille hjemme. De vil ikke ødelegge den drømmen. Det vet jeg. Jeg har tatt kontakt med Norges Fotballforbund selv, jeg har også kontaktet Norsk Tipping selv. De var veldig hyggelige når jeg snakket med dem. Jeg forklarte min situasjon og hva jeg tenker og ser for meg fremover. Hva jeg kan bidra med for dem om vi finner en løsning. Hva de kan bruke meg til så jeg kan gi noe tilbake til dem. Jeg respekterer NFF og NT. Man bør ikke alltid være enige, men jeg respekterer dem selvsagt og den jobben de har gjort og gjør, ingen tvil om det. Jeg setter pris på at de var åpne for å prate med meg og hva som enn skjer videre så må jeg bare respektere utfallet av det.

Jeg er lei av kranglingen i media. Blir sliten av det. Kommer aldri noe godt ut av å krangle, spesielt ikke offentlig. Jeg tar min del av skylden for det. Nå vil jeg bare se fremover. Jeg vil spille fotball. Blir det slik at vi ikke kommer til en ordning så respektere jeg det 100%. Jeg håper at det blir en løsning alle kan leve med, gjør det ikke det så har jeg prøvd det jeg kan. Hva skjer da? Da er det vel ikke så mye mer å diskutere. De andre planene settes igang. De er det nok av. Som jeg sa, man kan ikke alltid få det slik man vil.

Greit å tømme hodet før 14 timer i fly. Hjelper sikkert ikke. Skader ikke å prøve.

Ha en fin dag godtfolk:)

John Arne

Translate »