Monthly Archives

april 2015

Personal

Nok er nok!

28. april 2015

I dag har vært en innholdsrik dag. En utrolig digg dag faktisk. Den startet på best mulig måte, sov lenge siden vi trente på ettermiddagen. Innen klokken 12 hadde vi kjøpt oss ny leilighet i Oslo. Vi har nå ganske lenge sett etter en liten base i Oslo mens vi enda bor i utlandet. Vi har tidligere bodd hos brudern og andre i familien fordi vi ikke har sett poenget med å ha leilighet stående siden vi nesten aldri er hjemme. Nå er situasjonen helt annerledes, Louise er mye hjemme i forbindelse med bloggen. Masse møter, eventer og shoots. Da er det helt nødvendig med leilighet. Pluss at vi har en sommerferie foran oss der vi blir mye i Oslo. Denne sommeren blir bare legendarisk!!

Vi sendte svigers på privatvisning i går kveld. De var våres øyne og de tok masse bilder og videoer som vi fikk se. Vi synes den er perfekt siden vi ikke skal bo der hele året. Louise har nettopp kommet hjem til Kypros, nå drar hun rett til Norge igjen for å gjøre den klar til sommeren. Skal ærlig innrømme at jeg er glad jeg enda er i sesong:) Hater å flytte!!!!! Så at jeg har verdens beste kone som er mester på dette, og ikke minst svigers som bidrar masse er gull for meg:)

Ellers så fikk jo Aalesund sin trener sparken, etter 4 kamper!!! Det er bare helt latterlig å se hva som skjer i den klubben nå. Det er tydelig at de har gjort en drittjobb på forhånd når du gir en anerkjent trener jobben, men sparker han etter 4 kamper? Har han da fått nok tid???  Da sier det seg selv at det er dårlig research!!!

Jeg skrev noe på Twitter om at nå må Henrik Hoff være neste, det står jeg fast ved. Han har gjort så mye skade for denne klubben siste årene. Skjønner bare ikke hvordan en så flott klubb ikke ser at de må ha inn noe nytt i styret! Kan ikke ha folk der som enda ligger mange år bak når det kommer til hvordan man skal drive en klubb. Null entusiasme. Ingenting! 3300 eller noe på sist kamp.

Henrik gikk ut og sa han ikke bryr seg hva som kommer min vei og at jeg kritisere han bare fordi han ikke har gitt meg nok anerkjennelse….. Ehhhhh.. Tror du, Henrik Hoff ,at jeg sover dårlig fordi du ikke har gitt meg anerkjennelse? Tror du virkelig at jeg går og tenker på deg og hva du mener om meg? Da er du ganske innbilsk dessverre. Jeg driver ikke med dette fordi jeg skal ha anerkjennelse, spesielt ikke fra deg. Jeg har ikke hatt sansen for deg siste årene på grunn av jobben du har gjort. Jeg ser så mye feil, og hører så mye rart om hvordan klubben drives nå. Og alt er ikke din feil, sikkert andre i styret som også kan kritiseres. Aalesund var skikkelig på vei opp under Reka, ting så bra ut,  nå er det bare tragisk.

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har hatt et godt forhold til Aalesund Fotballklubb. Henrik Hoff er hovedgrunnen til det. Og ikke minst det med den mye omtalte statuen. Jeg gidder ikke gå inn på det nå, der vet jeg 100% hva som ble sagt og gjort på forhånd, for så at noen misunnelige personer ikke likte ideen og ville lage et helvete om den het “John Arne Riise” Men når faktisk folk fra Aalesund, som egentlig ikke liker meg, sender meg meldinger på Facebook og Twitter om at de er enige med meg. Da må det være alvorlig.

Nå håper jeg noen tar de riktige avgjørelsene slik at denne flotte klubben kommer seg opp igjen. Jeg fikk med meg at min gode venn Trond Fredriksen tar over ansvaret. Han er en som kjenner Aalesund ut og inn og som er på vei oppover. Håper og tror han er tøff nok til å ta de grepene som må til. Han er en fantastisk person som jeg har troen på kan være med på å snu dette, på banen. Når det kommer til styret og Henrik Hoff, ja da er det noen andre som må snart se seg i speilet. En ting er sikkert, utad så virker det som Aalesund som klubb ikke har peiling på hva de driver med for tiden. En klubb som alltid hadde fullsatte tribuner og god stemning er virkelig ute å kjøre.

Trond og gutta kan skape entusiasme på banen slik at supporterne får troen tilbake og støtter laget igjen, men styret og Hoff gjør at klubben for øyeblikket blir ledd av. Da må noen grep taes.

Lykke til Trond, denne sjansen har du ventet lenge på. Gleder meg til å følge deg, nå har du gitt meg en grunn til å heie litt på Aalesund igjen:)

Henrik, nå legger jeg meg snart, og jeg kan garantere deg at jeg får sove godt, selv uten din anerkjennelse.

Personal

Psykologhjelp

27. april 2015

I dag leste jeg på nettet at Sten Grytebust, Aalesund sin keeper, ønsket seg hjelp utenfra i form av psykologhjelp eller mental trener. Tv2 studio sine eksperter synes dette var tøv og at dette ikke er nødvendig i en så stor spillergruppe.

Jeg må si meg enig. Bare tull at en så stor spillergruppe må ha behov for en mental trener eller psykologhjelp for å vinne kamper. Jeg har vært i forskjellige land og kulturer, og bare opplevd en gang at dette ble prøvd. Gruppa tok det ikke til seg og syntes dette var bare tull. En så stor gruppe har alle ressurser innad i gruppen til å snu ting. Det er gjennom gode prestasjoner på trening og kamp som gir selvtillit, ikke en som forteller deg det.

Hadde vi en tung periode med noen tap så hadde vi møter for hva som kunne bedres innad i gruppen. Men dette gikk på helt basic ting.  Vi hadde en kveld på byen med gruppa, go cart, paintball, karaoke kveld, bare noe som gjorde at man fokuserte på andre ting. En seier eller en god opplevelse er det som skal til for at all selvtillit er tilbake.

Jeg har vært igjennom det meste av dritt, på og utenfor banen.  Hadde ekstremt lav selvtillit og ofte ikke hatt troen på meg selv når det blåste som mest. Det gikk av og til utover prestasjonene mine, men jeg hadde aldri behov for en mental trener eller psykologhjelp. Jeg ble aldri anbefalt det og jeg tenkte aldri på det. En god kamp var alt som skulle til for å snu det. Jeg er ganske sikker på at psykologhjelp eller mental trener ikke er den rette veien for en slik spillergruppe.

Når det skal sies så er mentale trenere ekstremt viktig i andre idretter. Da tenker jeg spesielt på idretter hvor man bare er avhengig av sine egne prestasjoner. Slik som langrenn/ skiskyting, Golf etc. Der har jeg hørt mye positivt. De gjør en strålende jobb, uten tvil. Så jeg har ikke noe imot den jobben de gjør og viktigheten av det. Men i slike idretter som jeg nevnte over, så går man på en person. En person man lærer å kjenne over tid og som man lettere kan hjelpe/ gi råd om hva den utøveren bør gjøre. I en stor gruppe på 20-25 mann er det for mange personligheter. Og effekten blir ikke den samme. Så jeg ser viktigheten av den jobben mentale trenere gjør, men jeg mener det ikke passer i alle idretter.

Nå er ikke jeg Aalesund Fotball sin største fan, men jeg liker Grytebust som keeper. Mitt råd er å snakke om det innad, ha gode treningsøkter, vær positive i hverdagen. Finn på ting som et lag som gjør at fokuset ikke alltid er rundt kamper og den dårlige trenden. En god kamp er det som skal til før alt er snudd og denne perioden er glemt. Tungt nå, men dette gjør dere bare sterkere som enkeltpersoner og ikke minst som lag.

Good luck

 

Personal Uncategorized

«Fifty shades of Grey»

26. april 2015

Hope you all had a great Saturday night and you don’t feel like shit today after way to much alcohol. Our game finished 3-3 last night. Tough away game and we came back 3 times. We are still top of the league with 4 games to go. After the game I had a taxi waiting for me so I could go to airport and pick up Louise. She came from Oslo as she has been there doing some shoots and meetings. I was like a kid at the airport, so excited.

We got home later that night and when I came back from walking the dogs, Louise had made pizza, homemade style. She brought some ingredients from Norway, loved it!! Nothing better than homemade Pizza and film with wifey. We haven’t read the books yet, but we started watching “Fifty shades of Grey”. We didn’t finish it as we both fell asleep on the couch.

Was up for training 08.30 this morning. After yesterday’s game it was only recovery for me today. But like every time after a game, I smash it in the gym. We have a day off tomorrow so I did ask for a bigger session than normal. Nicola, our fitness coach, never disappoints when it comes to killing me in the gym if I ask for it. I did chest, shoulders and back. Couldn’t even lift my water bottle after. Loved it! I can for sure enjoy my day off now, even though I will do some weights at home.

We have just gotten home from a nice lunch in the sun. It’s getting seriously hot here now, especially for a ginger like me. But I’m not complaining. Going to Vegas in 5 weeks, so i’m preparing myself.

I’m down in our gym later, Louise wants to start killing it. I’m gonna push her on the treadmill. She HATES running, so this could be fun. I do expect some bad words my way;) But she is very focused on this now, so I will push her to the limit so she can reach her target. Even though she will hate me during the sessions.

Have a great Sunday night, we are gonna finish our film and start another one. Get your rest and be ready for another beautiful week.

Personal

Matchday

25. april 2015

Good morning from Cyprus and the hotel bed. Just a quick post. Later today we have a big game. We have only 5 games left in the League, and as we are top, every game is very important now. Every time I do the same routine. Breakfast, have a walk so I can get my body stretched and ready. A couple of hours watching films or tv shows. Then it’s lunch before an hour or so where I try to sleep.

Most of the time before we leave the hotel are spent in bed. Resting and preparing for the game. I try not to think too much about the game, so doing other things is important to me. Just seen the Bruce Jenner interview about him becoming a woman. All respect to him, his family must be so proud of him. To sit and talk about this in front of the world is amazing. What a hero. The world need this kind of person. You Go Bruce!!. Yes I’m watching “ Keeping Up With The Kardashians”. Wife loves it, and the more I watched it, the more I got into it. We love it.

As I am following a lot of Tv shows i’m trying to change from time to time while I’m in a hotel before games. I have to keep up. Just catching up on “Game of Thrones” now.

After the game I’m finally picking wifey up at the airport.. Louise is finally coming back home after a week in Norway doing shoots and different meetings regarding her blog. Every second without her is painful, so I for sure can’t wait! Tonight is date night for us. Even though we are together most of the time 24/7, we always have date nights. These are special for us and something we feel is important to do. She has been a week away, so might be some “Riise Love” for her as well……

Now it’s lunch before sleeping time again. Wishing you all a great Saturday. Take care of each other and have fun.

Personal

My All time 11

23. april 2015

One of the things that I get asked about a lot is to make my team of the 11 best players I have played with. I have done it a few times before, but I keep changing my mind on certain positions. Now I have put some thought into it and I will try again:)

Into the consideration is not only how good a player he is, but also as a person and how important he was to me while I was playing with him. Some positions are very easy, while some are difficult to choose only one in that position. I have been very fortunate and I feel very lucky to have been able to play with these amazing players.

Keeper: Pepe Reina

Easy choice. I have payed with some great keepers, but Pepe is different class. Amazing with his feet, great passer, amazing shot stopper. And he is such a great person. Always smiling and joking. Best keeper by far.

Right Back: Steve Finnan

Mr Consistent. So calm and relaxed it was a joke. He never looked like he was stressed or nervous. Great with both feet. Not the most offensive right back, but he rarely made a mistake. Really enjoyed playing with him.

Centre Back: Jamie Carragher

He tells you when to press, when to go, when to smash, when to tackle. Some players you don’t hear because of the crowd but his voice you can hear through everything else, it was irritating on the ears but in a good way. I remember a game against Blackburn when he broke his leg. He didn’t want to be carried off, he wanted to walk off or carry on playing! He was a proper defender and the best I ever played with. Also a great passer with both feet. True legend. Greta guy.

Centre Back: Sami Hyypia

Had a great right and left foot. Yes he was tall, but still amazing in the air. Didn’t have much pace but the way he read the game was different class. His understanding of the game was amazing. Scored some crucial goals. Bad taste of music, having dinner at his house he always put on some finnish heavy metal. Awful! One of the nicest guy I have ever met in Football. Took really good care of me when I came.

Left Back: John Arne “Ginger” Riise

As I have been fortunate to have played most games at every club I have played for, I had to pick myself. No chance I would take myself out of this team.

I am going for a diamond in the middle. One holding midfielder, 2 players on each side of him, and one offensive midfielder.

Holding midfielder: Mascherano

He is the dog. I know the opposition hated playing against him because he is always on your heels, always tackling you. I struggled with him and Didi Hamann because I think Didi is the perfect holding midfielder. He is so calm and reads the game perfectly. But I think Mascherano had more to his game, could go forward more and be more of a killer in that role. He covered so much ground and was a real team player. The job he did was immense!

Inside Right Midfield: Daniele De Rossi

Very calm, easy going and sees openings and tackles that not many players see. He was probably the only player who spoke English when I came to Roma and he helped me adapt into the team. He will go down as one of Roma’s best players. Great passer. He could see a pass that wasn’t really there. Loves his club and plays with his heart.

Inside Left Midfield: Xabi Alonso

He is the pass master. Nobody can pass the ball like him. I remember his debut at Anfield, it was 39 minutes before he made a wrong pass. He is an unbelievable player. When I played left wing, he always found the pass to me. Could tackle as well. Great strike also. But he will always be the best passer of the ball I have ever played with.

Offensive Midfield: Steven Gerrard

The best player I have played with without a doubt. I am really privileged to have played with him because he will go down as one of the greatest of all time. The game that comes to my mind is the Milan game, he was probably playing right-back, centre-back, right wing, left wing, centre midfield and striker. His goal gave us belief and you could see the energy he got, and gave the fans, from scoring that goal. He is an amazing person also, he always supports you and backs you up. He was the perfect captain. A player that had everything when I was there.

Striker: Fernando Torres

He has got a bit of stick since he left Liverpool but while I was there he was a scoring machine and a very good person. He always works hard for the team and never moaned. Scored from every angel possible!! He did what a strike should do, just score goals. Amazing striker. I had some options on this one striker position. Michael Owen, David Trezeguet, Thierry Henry ( played left wing at Monaco for 6 months while I was there only), Robbie Fowler to name a few. But Torres got it. Great striker

Striker: Francesco “The God” Totti

The God of Rome. I have never seen anything like it. Steven Gerrard is very big in Liverpool but it can’t compare to how big Totti is in Rome. As a player he is not quick at 38, but he has the technique, vision and touch that is God’s gift. It was unbelievable to see him in training and play with him. I was lucky to get to know him quite well over the three years at Roma and I could see how important he is to Roma as a club and as a city. A true gentleman that I will never forget I have played with. He always sticks up for you. Always smiling and joking around. Scored some amazing goals, and was just a true legend. When it comes to best players I have played with, him and Gerrard are the top 2.

So here is my team. Not easy!! I know I have left out some amazing players. I saw these players not only on games, but in training and daily life, that’s also one of the reasons they got  picked. But I am very happy with my team. I was gonna make a bench, but I can’t. Even that’s difficult.

Do you agree? Let me know your thoughts about my team and if I missed someone.

Personal Uncategorized

The Miracle of Istanbul

22. april 2015

A few month’s ago I got a call from Liverpool. There is gonna be a 10 year anniversary in Liverpool to celebrate “The Miracle of Istanbul”. I was asked if I wanted/had time to be there with some of the players and 10 thousand Liverpool fans. Like there was any doubt if I wanted to be there. Biggest night of my career, of course I was saying yes. It got me really excited that I have a chance to see former teammates again and of course celebrate this great night with amazing fans.

This is gonna be such a great night and I have my own campaign through my sponsor Betsson. I am giving away 3 packages that includes 2 tickets in each package to some lucky winners. The winners will be joining me and the group from Betsson at this great celebration. I will be the guide for the whole group and you will be able to meet the players during the night.

The place is sold out and there is impossible to get tickets. But I give you one last chance. All you have to do is to click on the link at the bottom and follow the instructions given there. It’s very easy, but knowing all the Liverpool fans out there, you won’t be the only one trying for this.

I promise you a night to remember with players from the final and the 10 thousand singing Liverpool fans.

If you are the lucky winner of one of the packages, you will get flights, hotel, dinner and tickets for the event/party covered. I will take care of you personally to make sure you get the night you deserve:)

Just click on the link and follow the instruction. Don’t miss this chance to party with the heroes of Istanbul

http://promotions.betsson.com/highest-odds-norway/no/

Good luck

Personal

85 years

21. april 2015

Today I have to mention my amazing grandmother. It’s her birthday and she is turning 85!! She is in such a good shape and look so much younger. My grandmother has a special place in my heart. She has always been my biggest fan. From I was a little kid she has travelled around to see me play. She has seen most of my matches in Tv, even had the family install all the channels so she was able to follow her favourite grandson, yes I am the favourite:) She loves her grandchildren so much, but I know I am the favourite;)

When I speak to her on the phone the first thing she ask about is how many goals I have scored, if we have won our games lately. She is always positive and it gives me so much to just hear her laugh. Today when I called her to congratulate she was as always in a good mood. And the same questions came and I was very happy to say I have so far scored 5 goals. She is a strong women and I was happy we had Christmas together this year.

I have just come home from training. Afternoon session again and that means I spent a couple of hours in the sun earlier. Still working on that tan, doesn’t change though, still getting red…..

Tonight is all about Champions League. Gonna get myself some food, chocolate and crisps, feet up high and just enjoy watching the best players in the world. While Louise is in Oslo she is on a mission. It must be easier to get hold of the King himself then her. But that’s ok, she is so determined with her blog. Love that. But we Skype every night and to me that’s the best time of my day. I have always been a person that has to give 100% when I start something, Louise is the same. Us being a team about blogging is just an amazing thing we have together.

Go and check at Louise’s blog

Follow me on Snapchat: Riise3. More of my daily life.

Have a great Tuesday night

 

 

Personal Uncategorized

Beautiful Monday

20. april 2015

It’s been a crazy last couple of days on my blog and Facebook. Really appreciate all of your comments. Today has been a much needed relaxing day. After our very important 3-0 win yesterday, a new game on Wednesday, I needed a day with feet up high.

Woke up around 8am, walking the dogs as always before i headed for training. Sorry, no breakfast, too tired. After a game I can hardly sleep, so last time I looked at my watch it was 5.15 in the morning and I was still watching tv shows on my Mac. Just under 3 hour sleep is all I had. Training was recovery for those who played, I did 45 min in the gym before 20 min run. Spent a lot of time the Sauna and ice bath. Body needs to recover before Wednesday.

Since the sun was shining and almost 30 degrees outside, I spent a few hours laying outside and trying to get my very white body some colour. I was really enjoying myself, music on, dogs all happy, had a few jumps in the pool and just focusing on taking care of myself. Louise is in Oslo and i must admit I’m useless without her. When she is away I don’t function. Everything stops. I only clean the house, ish,  3 hours before she gets home. And yes, Louise is not happy about that. But at least I do it:) I’m desperate to be around her. Just feeling her close to me is amazing.  She is my angel and I’m so grateful she is my wife.

Hope you all had a great start of the week. I sure did. Now it’s feet high, some chicken and veg for dinner and date night with my Mac and some tv shows.

 

Wish you all a great night

Personal Uncategorized

Who cares?

19. april 2015

I går la jeg ut et innlegg på min blogg angående 50 spørsmål. Dette fordi jeg ville at mine lesere og de som bryr seg skulle føle at de kom litt på innsiden og bli litt bedre kjent med meg. Tv2 la ut saken på nettet noe jeg syntes var hyggelig siden dette er mine ord og ikke kan bli misforstått eller endret på. Pluss det gir jo trafikk på bloggen. De la også ut saken på Facebook, og da kokte det over i kommentarfeltet.

Jeg har levd så lenge med dette og bruker ikke mye energi på hva folk mener og skriver om meg. Jeg er så trygg på meg selv som person at slike ting driter jeg i. Men jeg bryr meg nok til å si ifra at det ikke er riktig det skal være slik. Man blir jo litt satt ut av hva folk, ja voksne folk faktisk klarer å få ut av seg bak en dataskjerm!!! Da er de så jævlig tøffe og store i kjeften at de tror de er konger/ dronninger hele gjengen.

På Facebook siden haglet det med stygge kommentarer, faktisk over 400 sist jeg sjekket… : “Jævla pr kåte dritt”, “hvem bryr seg din jævla idiot”, “er så lei av å lese om deg og ditt patetiske liv”, “du suger så jævlig”, “at du ikke skjemmes”, “Norges mest latterligste person”, “du driter deg ut gang på gang” , “at du ikke skjønner at folk ikke bryr seg din jævla dritt”, “ du er så jævlig stygg” var de milde kommentarene jeg fant av over 400.

Herlig lesning? Vel, jeg tar meg IKKE nær av dette, men er det allikevel ok? Kan bare tenke meg hvordan andre bloggerne har det. Jeg vet nå etter at jeg begynte å blogge at andre får mye verre kommentarer enn meg.  De som kanskje ikke har opplevd dette over flere år som jeg har.  Når jeg leste dette så bare måtte jeg lage et innlegg. Ikke fordi jeg blir så lei meg at jeg ligger å gråter meg i søvne, men fordi jeg ikke syns det er riktig. Samtidig er det mange bloggere som kanskje ikke er så immune mot dette som jeg har blitt?


Jeg står opp for dem og gjøre hva jeg kan for å hjelpe. Jeg går gjerne i krigen for folk som blir rett og slett mobbet på nett av voksne mennesker. Det er tydelig at å være blogger, uttrykke sine meninger, tjene penger og vise sitt liv er et utsatt tema. Da må vi bloggere holde sammen. Og tror dere at fordi dere slenger dritt at vi slutter å blogge? Er vel heller motsatt, vi blir bare mer inspirert til å fortsette. Nesten så jeg blir med på “Bloggerne” bare for å irritere mer.

Her er 3 punkt som bare måtte ut:

1: Tror dere som sitter og tøffer dere bak skjermen at vi skriver et innlegg for så å kontakte media?

Vi blogger om vårt liv fordi vi vil det, for mange er dette jobben deres og fordi vi har følgere/ lesere som er interessert i vårt liv og hva vi driver med. At media plukker det opp er en bonus med tanke på trafikk på bloggen.Føler du da at det er riktig at du rett og slett mobber? At noen faktisk lager nye fake mailadresser så de kan slenge dritt? Eller er du bare misunnelig på at vi får reklame og kanskje tjener på bloggen? For å drive en blogg er jo ikke en jobb i dine øyne?

2: Du skriver at ingen bryr seg?

Vel, du bryr deg nok til å klikke deg inn og lese om det, og ikke bare leser du det, men du bryr deg nok til å faktisk gidde å kommentere det også???? Så jo, du bryr deg!!! Om du liker det eller ikke er opp til deg, og takk Gud for at vi alle har forskjellige meninger. At du misliker meg eller hater meg er opp til deg og det har du selvsagt all rett til, men ikke si du ikke bryr deg! Istedenfor å bruke tid på folk du ikke liker eller noen du hater, les nyheter eller saker som gjør deg glad og som du bryr deg om på en positiv måte. Drit i å les saker om meg for eksempel hvis du på forhånd ikke liker meg. Da slipper du å bli irritert og oppføre deg som en mobber! For om du vil eller ikke, det er akkurat det du er når du slenger av deg dritt om andre på den måten.

3: Du er en voksen person som setter deg bak en datamaskin og faktisk slenger dritt om andre personer du ikke kjenner. Er du stolt?

Føler du at du er et bra eksempel for de unge? Skjer det ikke mer i livet ditt enn at du må si fuck off til en person i media fordi du ikke liker det han/hun skriver eller gjør? Er det din jobb å bestemme hvordan den person skal leve sitt liv? Skjerp deg og bry deg heller om ditt liv og ting som interesserer deg. Alt annet som plager eller irriterer deg kan du heller drite i. Da vinner alle.


Jeg har aldri lest blogger, ikke har jeg brydd meg særlig om hva som er skrevet om dem heller. Men siden Louise begynte å blogge og jeg er hennes fotograf har jeg begynt å lese. Dette for å kunne sette meg inn i hennes liv som blogger og støtte henne på best mulig måte.Hun er kona mi og da er det min plikt å være der for henne og støtte henne 100%, uansett hva det måtte være. Nå blogger jeg selv og leser de fleste blogger for å lære av de som kan dette.

Jeg må bare si til alle dere flotte bloggere: Alt dere må igjennom av dritt fra folk er sinnsykt!! Dere har min fulle støtte og jeg digger at dere er dere selv og takler dette på en strålende måte. You all rock og jeg er stolt av å være en del av dere. Ingen skal fortelle meg/oss hva vi skal gjøre og ikke. Dere har virkelig fått min respekt!!

Alle har rett til å være seg selv, ingen er like og det er jeg ekstremt glad for. Du som blogger om ditt liv og din hverdag:  Vær stolt av ditt liv, vær stolt av at du inspirerer dine lesere. Janteloven herjer i Norge, det er bare misunnelse over hva du har fått til. Ikke la deg knekke eller ta deg nær av de som sitter og slenger dritt. Du er kommet dit du er fordi du er den du er og har troen på deg selv. Glem aldri det.

Haters gonna hate

 

Personal

God latter på en Søndag

19. april 2015

Søndag morgen er digg. Bruker alltid til å raide nettet med alt mulig før jeg gidder å stå opp. . I dag kom jeg over denne annonsen på Finn.no som jeg bare måtte dele med dere. Jeg fikk meg en skikkelig god latter her jeg ligger i sengen.

 http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=58065640

 Håper dere alle hadde en fin lørdagsnatt og at fylla ikke har skylda for alt som skjedde i går:) Ønsker dere en strålende søndag.

I kveld kommer jeg tilbake med et innlegg som jeg regner med flere vil reagere på, men som jeg håper de fleste vil forstå. Det er det som er så digg med blogg, du kan skrive hva du vil og bruke dine egne tanker og følelser.

Vi snakkes

 

Sponset innlegg

Translate »