Monthly Archives

april 2016

Personal

Tilbake på ny plattform

15. april 2016

Da kan jeg etter en lang tids pause fortelle at jeg har byttet plattform. For noen måneder siden sluttet jeg hos UI. Vi hadde et ok samarbeid men jeg følte med tiden at det ikke ble som jeg hadde ønsket meg. Jeg liker ikke å sitte i møter og bli lovet ting som ikke skjer. Orker ikke skrive så mye mer om det annet enn at jeg ikke var fornøyd og ville ut. Man må føle seg ønsket og ikke minst se at det jobbes slik du er blitt lovet. Lykke til videre til dem.

Jeg har nå signert en avtale med Adlink Media. Vi hadde flere møter hvor jeg fikk grundig forklart hvilken type blogg jeg vil ha, hva jeg forventer av de og ikke minst hvordan vi sammen kan utrette store ting sammen. De var veldig positive og kom selvsagt med en plan på hva de så for seg på bakgrunn av hva jeg hadde forklart de i tidligere møter. Jeg er veldig veldig positiv og gleder meg til å starte opp igjen med blogging.. Adlink Media er store, de har mange profilerte bloggere og har vært inne i bloggverden veldig lenge. Jeg er ganske sikker på at dette blir positivt for begge parter. Jeg har store planer for fremtiden og er trygg på at Adlink vil hjelpe meg til å nå mine mål.

Bloggen min blir lik som den har vært, men jeg kommer nok til å være enda mer på å blogge om hverdagen. Det skal være min dagbok hvor jeg føler jeg kan dele det jeg har lyst til. Det er mine tanker, mine følelser og ikke minst mine meninger. Ja det er sikkert mange som vil være uenige med ulike saker som jeg skriver om, men det er jo slik det skal være. Vi er alle forskjellige og har ulike meninger.

Ellers har det jo vært mye skriverier i det siste om et innlegg som «Mamma til Michelle» hadde lagt ut om UI. Det provosere meg når jeg ser hva andre bloggere da kommer med av kritikk. Ja man skal støtte sin plattform når man kan, det gjør jeg også, men da kan du ikke innerst inne være misfornøyd selv med din plattform for så å snakke dritt om andre som uttaler seg negativt? Hold heller kjeft enn å vær dobbeltmoralsk. Jeg vet flere av de som har uttalt seg eller laget innlegg om Anna som er veldig misfornøyde med UI. Hvorfor går du da ut og kritiserer henne? Stå opp for deg selv og ta tak i hvorfor du ikke er fornøyd enn å lage et innlegg hvor du støtter din plattform. Det blir bare så falskt! Anna har en blogg hvor hun alltid har delt sitt liv og sine meninger. Alltid. Da må hun få lov til det. Hun har stor suksess og har funnet sin måte å blogge på. All respekt til henne. At hun da åpner seg ærlig i et innlegg må hun få lov til siden det er hennes blogg og hun følte for å gjøre det.

Deilig å være tilbake igjen!!!

Vi snakkes

John Arne

Translate »