Monthly Archives

juli 2015

Uncategorized

Jævlig provosert!!!

10. juli 2015

I dag våknet jeg i Vegas med godt humør. Siste dagene har vært utrolig positive med tanke på at jeg har skværet opp med Aalesund og Henrik Hoff. At Yngve Hallen var åpen for dialog om at jeg kan spille i Norge selv med Betsson avtalen. Jeg var giret og klar for at jeg kanskje kan få oppleve det å spille med brudern før jeg legger opp. Men det gode humøret ble fort ødelagt.

Jeg blir så jævlig provosert av å lese hva Tonje Sagstuen, som jeg forresten ikke vet hvem er, og andre i Norsk Tipping sier. Hvis jeg skulle kommet tilbake til Norsk Tippeliga, tror de at jeg skal springe rundt på banen med egen Betsson drakt for å reklamere for dem? Tror de at jeg tar på meg Betsson genser under intervju før og etter kamper? Skal de få bestemme hvem som skal spille i Tippeligaen på grunn av Monopolet? Hvorfor kan de ikke være åpne for dialog? Hvorfor kan man ikke være innstilte på at man kan finne en løsning som er bra for alle parter? Viktigste må vel være at Norsk Fotball er i fokus? At gode spillere er med på å løfte nivået på trening og kamp?

Jeg sier ikke at jeg er en person som er så utrolig viktig for Norsk Tippeliga. Men jeg mener man må kunne være løsningsorienterte. Norsk Tipping har gjort og gjør en god jobb innen Norsk Fotball, det er det ingen tvil om. Men jeg kjenner jeg blir forbanna når man stenger alle dører uten i det hele tatt å vurdere å sette seg ned å prate om det. Alle ser at Monopolet har blitt utfordret, men det er ikke dermed sagt at Norsk Tipping blir borte? De vil alltid ha en stor plass i Norsk Fotball, men jeg mener det er feil å stenge døren til spillere som har andre avtaler og som vil spille hjemme. Man respektere jo sponsor avtalen klubbene har med Norsk Tipping uansett ved å følge de samme reglene i sesongen. Man vil jo stille opp på de samme reklame jobbene som alle andre spillere. Jeg vil også gjøre min jobb med tanke på sponsor oppdrag for klubben og Norsk Tipping. Det vet jeg Betsson ikke har noe imot selv om de sponser meg, hvorfor kan ikke dere tenke det samme? Fordi man gjør et par andre oppdrag for Betsson, så bør man ikke stenge døren fullstendig.

Jeg vil gjerne spille i Norge og gjøre mitt for å løfte Norsk fotball. Vil gjerne bruke mine erfaringer fra utlandet til å hjelpe spillere, yngre spillere og klubber. Man kan alltids lære noe fra noen som har spilt og opplevd mye rundt om i Europa. Jeg og selvsagt Betsson er åpen for å sette oss ned og diskutere en løsning som er bra for alle parter. Er Norsk Tipping det? Jeg håper de vil det. Alt jeg vil er å spille hjemme og få oppfylt min drøm, avslutte med bror.

Dette innlegget ble skrevet på 5 min, så jeg beklager om det er masse skrivefeil. Jeg ble bare så provosert og måtte bare lufte litt. Synes det er fryktelig synd at det er slik det er . Jeg gir meg ikke, jeg skal jobbe for at alle parter kan sette seg ned å diskutere en løsning.

Kjære Norsk Tipping: Jeg skjønner deres syn på saken og at dere har monopol. Jeg vet dere gjør en god jobb og sponser Norsk Fotball. Ingen som skal ødelegge noe av det. Men jeg synes dere må se litt mellom linjene. Håper dere er åpne for dialog. Tror det med tiden kan være positivt også for dere.

Nå er det roadtrip til LA. Ha en strålende helg.

Personal Uncategorized

På tide å gå videre!

8. juli 2015

I dag signerte min bror for Aalesund Fotballklubb. Jeg fikk vite om interessen for et par uker siden. Min første tanke når han sa det var «ikke faen»! Men han er broren min, en jeg elsker og bare vil det beste for. Så da er det ikke jeg som skal si hva han burde gjøre eller ikke. Min jobb som storebror er å støtte han, uansett. At han nå tar dette valget viser bare hvor jævlig tøff han er. Etter alt som har skjedd, blitt skrevet og snakket om, så tar han dette valget. Jeg respekterer han enda mer enn jeg allerede gjorde, du er rå mini!

Siden han nå signerer for Aalesund, en klubb som jeg har hatt mye dritt med i mange år, så er det på tide at jeg legger feiden død. Begravd. End Of. Jeg kan ikke bare fortsette som jeg har gjort nå som min lillebror spiller der. Jeg vil jo komme og se han spille. Jeg vil han skal ha det bra. Vi snakket om dette før han tok valget. Time to move on.

Jeg orker ikke gå inn i hva som har skjedd, hva som er blitt sagt eller skrevet om hverandre mellom meg og Aalesund. Alt jeg vil er å se fremover. Er Bjørn Helge sin signering hovedgrunnen til at jeg nå skriver dette? Selvsagt. Det fikk opp øynene mine. Jeg er en person som er positiv og ikke vil noen vondt. Selv om dette med Aalesund har sittet dypt, så er det ikke en grunn til hate noen.

Jeg skriver dette innlegget for å legge alt som har skjedd med Aalesund bak meg. Hva de som klubb velger å gjøre vet jeg ikke. Alt jeg vil er at de skal ta vare på lillebror. Han er en kanonsignering og vil uten tvil bidra til å løfte klubben enda mer.

Jeg vil ikke gå inn på hvem som har skyld her og der, det er barnslig. Jeg bare gjør det som føles riktig for meg og min samvittighet. Beklager om jeg har sagt noe negativt om Ålesund som by. Aalesund fotballklubb, beklager alt jeg har sagt om dere. Dere er en flott klubb. Håper vi kan se fremover og glemme dette. Henrik Hoff, jeg elsker deg ikke, men jeg respekterer deg. Jeg hater deg heller ikke. Mye av det jeg har sagt eller skrevet har vært i frustrasjon og sinne. Beklager også til deg.

Jeg kunne skrevet mer, men føler dette dekker det meste. Kjære lillebror, lykke til, vis hva du kan og landslaget er neste for deg ?

Og til noen av dere som sikkert skal slenge dritt om at jeg legger ut dette: Dette er noe jeg følte var riktig for alle parter. Det føles godt!

God onsdagskveld fra Vegas

Translate »