Personal

Takk for nå Singapore

5. mars 2016

Da sitter jeg nok en gang på en flyplass. Emirates Loungen. 7 timer til Dubai, vente 6 timer og 7 nye timer til Oslo. Man kan vel si at det ble en lang tur til Singapore for å være her i halvannet døgn:) På grunn av jetlag har jeg enda ikke sovet siden jeg landet i går 13.30 Singapore tid( den er nå 19.28). Tror det fort kan bli mye soving på turen hjem.

Selv om turen var lang så var det virkelig verdt det! Aldri vært i Singapore og må bare si WOW. Nydelig plass. Fantastiske mennesker og selvsagt tusenvis av Liverpool fans. Jeg ble tatt så godt i mot fra jeg landet til jeg ble kjørt på flyplassen for en times tid siden. Jeg må rette en stor takk til Standard Chartered og LFC for at jeg ble spurt om å gjøre dette eventet. Jeg fikk gleden av å tilbringe hele dagen med 48 lag som konkurrerte mot hverandre i en turnering der vinnerlaget vinner en tur til Liverpool og får spille kamp på Anfield. Jeg måtte selv drite meg litt ut med diverse konkurranser, men jeg kan ta med meg at jeg vant Crossbar challenge ganske lett. Par timer med autografer og bilder ble det også før vinnerne ble kåret.

De som har fulgt med Snapchatten min og Instagram har vel også sett at jeg fikk med meg Suzann Pettersen og HSBC Womens Champions Golfturnering. Jeg er jo ufattelig interessert i Golf, noe jeg tror kjæresten til Tutta skjønte i dag:) Aldri møtt han før i dag, men må bare si at han er en utrolig bra mann. Veldig hyggelig og vi koste oss mens Tutta spilte i dag. Det hun driver med er enormt. Folk hjemme fatter ikke hvor stort det er det hun har oppnådd og enda vil gjøre i fremtiden på golfbanen. Hun er rå.

Som den nerden av en fan jeg er så fikk jeg oppleve noe stort i dag. Tror Tutta og typen skjønte det:) Haha. I dag fikk jeg være med på «innsiden». Daltet etter dem på rangen etter runden. Flere av spillerne gjør det etter runden om de føler det er noe de vil terpe på.  Der møtte jeg og fikk tatt bilde med Paula Creamer. Spilte med henne når hun var I Oslo for 2 år siden og skal innrømme at jeg var litt stolt når hun husket meg og navnet mitt:) Ja jeg vet, jeg er nerd and I love it.

Deretter ble det en tur på putting greenen før en kjapp matbit med gjengen. Var en stor dag for meg som fikk se hvordan det er under turneringer. Jeg dro rett til hotellet, sjekket ut og kom meg på flyplassen. Gleder meg til å komme hjem. Vært en veldig fin tur med masse gode opplevelser som jeg tar med meg videre. Tusen takk til Tutta og Christian som gjorde denne turen komplett! Setter veldig pris på at dere tar vare på en litt overivrig rødhåret gutt fra Norge. Krysser fingre for at du tar hjem trofeet Tutta.

 

Ha en strålende Lørdag

 

Personal

Hva gjør jeg?

3. mars 2016

Jeg sitter på Gardermoen. Skal på en 3 dagers jobb til Singapore på vegne av Liverpool Fotballklubb. Jeg har det tungt om dagen. Tenker ufattelig mye. Hele dagen går i å tenke. Prøver å glede alle parter, men går det? Vet ikke. Tror ikke det. Hva skjer fremover? Hva skal jeg gjøre i fremtiden? Hva blir det neste steget? Jeg vet selv hva jeg vil, men det er ikke alltid man får alt man vil. Dessverre. Jeg har millioner tanker og ideer hva jeg vil gjøre i fremtiden. Ting som jeg elsker og brenner for. Men det er jo enkelte ønsker man ikke kan kombinere. Jeg skal ta trenerutdanning, den er bankers. Jeg vil bruke min rutine og erfaring til å hjelpe andre. Vil bygge opp et lag. Fotball er livet mitt og har alltid vært det.

Jeg vil reise rundt med foredraget mitt. Føler jeg har en historie som er interessant. Veien til toppen. Hvordan takle motgang. Hvordan snu det negative til noe positivt. Hvilken jobb ligger bak det å nå så langt man kan? Og selvsagt alle oppturer.  Alt dette vil jeg snakke om.  Jeg vil inspirere. Jeg ønsker å jobbe med TV innen fotballen. Her har jeg en stor fordel til mange andre med tanke på at jeg har vært i gamet i 18 år. Jeg vil fortsette å jobbe med Liverpool FC. Jeg vil fortsette med Betsson og spille poker ikke minst. Jeg satser tungt på Poker også nå. Jeg begynner ikke med noe uten at jeg skal bli så god som mulig. Poker brenner jeg for.

Masse tanker og muligheter i fremtiden. Men hva med nå? Hva med i dag? Hva med de neste 3-5 årene? Jeg er 100% fokusert på å spille videre. Men det er så mange hindringer. Jeg blir så sliten av alt. Konstant vondt i hodet av å tenke ulike scenario. Hva, hvis, hvordan, kanskje, kanskje ikke. Men gjør sånn så blir det sånn men hvis du gjøre det slik så blir det på denne måten. Alle kommer med råd. Alle vil mitt beste, tror jeg da. Men alt jeg vil er å spille fotball. Hjelpe et lag hjemme. Bygge opp et lag med min rutine. Elsker fotballen.

Bare slutt hos Betsson så går alt bra sier mange. Nei det er ikke bare det. Jeg har kontrakt. Kan ikke bare rive den. Betsson er villige til å gjøre det meste for at jeg skal kunne spille hjemme. De vil ikke ødelegge den drømmen. Det vet jeg. Jeg har tatt kontakt med Norges Fotballforbund selv, jeg har også kontaktet Norsk Tipping selv. De var veldig hyggelige når jeg snakket med dem. Jeg forklarte min situasjon og hva jeg tenker og ser for meg fremover. Hva jeg kan bidra med for dem om vi finner en løsning. Hva de kan bruke meg til så jeg kan gi noe tilbake til dem. Jeg respekterer NFF og NT. Man bør ikke alltid være enige, men jeg respekterer dem selvsagt og den jobben de har gjort og gjør, ingen tvil om det. Jeg setter pris på at de var åpne for å prate med meg og hva som enn skjer videre så må jeg bare respektere utfallet av det.

Jeg er lei av kranglingen i media. Blir sliten av det. Kommer aldri noe godt ut av å krangle, spesielt ikke offentlig. Jeg tar min del av skylden for det. Nå vil jeg bare se fremover. Jeg vil spille fotball. Blir det slik at vi ikke kommer til en ordning så respektere jeg det 100%. Jeg håper at det blir en løsning alle kan leve med, gjør det ikke det så har jeg prøvd det jeg kan. Hva skjer da? Da er det vel ikke så mye mer å diskutere. De andre planene settes igang. De er det nok av. Som jeg sa, man kan ikke alltid få det slik man vil.

Greit å tømme hodet før 14 timer i fly. Hjelper sikkert ikke. Skader ikke å prøve.

Ha en fin dag godtfolk:)

John Arne

Personal

Skal ikke være mulig!

7. februar 2016

Vil si tusen takk for en fantastisk opplevelse igår. Dagen startet med en fantastisk overraskelse for en liten gutt på vegne av en av de største sponsorene i Champions Leauge. (Har ikke lov å si noe mer ennå, men følg med på bloggen vil du snart se en fantastisk fornøyd gutt)

Så var dagen endelig kommet. Jeg skulle til Holmenkollen å se langrenn live for første gang i mitt liv. Om jeg har vært i England, Italia, Kypros eller India har jeg alltid fulgt med på langrenn.
Jeg fikk billetter til Holmenkollen av Sundby og etter at jeg var ferdig på lørdag morgen dro vi opp til Holmenkollen. Jeg var sammen med Louise og Lars. Lars hadde ordnet så jeg fikk se smøretraileren og sirkuset i kullissene før løpet! LOVE IT!
Louise sammenlignet meg med fotballfans som vil ha autograf og bilde, men nå var jeg i fan rollen, fantastisk! Smøretraileren fikk vi være med inn i. Knut Nystad som er sjefen i traileren viste oss rundt. Hadde ikke trodd de hadde så mye ski! Helt villt.
Før løpet jobbet de på spreng. Løp opp og ned, justerte og tok valg. Veldig moro å se. Fikk en liten prat med Northug før løpet. Han startet med mitt startnummer i går(6), men Martin var for sterk også igår. En rå idrettsmann. Det er de begge to forresten! Jeg var starstrucked!

Eneste negative episoden var når noen fra forbundet ville ha meg fjernet fra område på grunn av Norsk Tipping og mitt forhold til Betsson. . Det synes jeg høres helt idiotisk ut. Er det noen fra Norsk Tipping som leser dette her ber jeg de ta kontakt så kan vi heller ta en prat. Dette blir for dumt. Jeg er i Holmenkollen som privatperson, å da få en slik anmodning mener jeg ikke er greit. Du forventer ikke å bli bedt om å forlate området når du er en av 30 tusen andre supportere der? Og jeg er der som fan og privatperson.. Jeg ble utrolig provosert og skuffet.Jeg trodde ikke de ville synke så lavt.  Men ta det helt med ro, dere var ikke i nærheten av å ødelegge dagen min. Det er mye vi kan diskutere her og de diskusjonene kommer ganske sikkert den neste mnd, men la oss holde dette på ett noe høyere nivå.

Til deres informasjon så hadde jeg en helt utrolig flott dag!! Jeg gikk på en sky hele dagen og kvelden.Tusen takk til alle som jobbet med dette arrangementet, tusen takk til kokken i VIP teltet, tusen takk til smørerne som lot meg komme på innsiden, tusen takk til løpere som var så åpne og snakkesalige når en litt overivrig Riise kom. Tusen takk til landslagstrenerne for samtalene. Men størst takk vil jeg gi til Martin som inviterte oss inn til hans egne Lava til afterski med hans venner og familie etter han knuste alle på 5 mila.  Det var stort og jeg er evig takknemlig for det. Selv om jeg har vunnet og opplevd store ting så var dagen i går virkelig høyt oppe på lista mi:)  Stor takk til Niklas og Sjur for mye humor utover kvelden. Gleder meg til neste gang.

IMG_0923

Hva syns dere om at jeg, som privatperson, blir bedt om å forlate området på grunn av at Norsk Tipping mener det blir for mye fokus på Betsson???? Når det ikke var noe snakk om Betsson i det hele tatt? Jeg ble provosert, overrasket og faktisk litt lei meg. Skuffende.

God natt

John Arne

Personal

Kjære NFF

4. februar 2016

De siste dagene har det vært en del skriverier om min fremtid som fotballspiller og hvor jeg skal spille. Jeg tenkte jeg skulle informere dere litt om hva jeg har lyst til og hvorfor.

Jeg har bestemt meg for å flytte hjem og spille i Norge. Motivasjonen og lysten til å spille 3-5 år til er veldig stor. Jeg har gått noen runder med meg selv. Flere har kommet med råd, men dette er ene og alene mitt valg. Hva er det som trigger meg? Hva vil jeg oppnå med å spille i Norge? Flere ting. Jeg har lyst å være med å bygge opp et lag. Bruke min erfaring og rutine til å hjelpe en klubb til å vokse. Skape entusiasme. Skape en treningskultur som er enda større enn den er i dag. Jeg har lyst å hjelpe yngres avdeling, de lokale talentene i klubben til å ta store steg. Veilede og gi dem råd til hva som skal til for å lykkes. Om du liker meg eller ikke så har jeg ekstremt med erfaring fra det store utland. Jeg har spilt med og mot de beste spillerne, jeg har hatt de beste managere og trenere i de klubbene jeg har spilt. Jeg har sett hvordan klubber jobber og hva som skal til for å bli best, både på og utenfor banen. Jeg har opplevd alt dette på nært hold.

Alt som er nevnt over har jeg lyst å ta med meg inn i den norske klubben jeg signerer for. Hvor mange andre har opplevd det jeg har? Derfor er det fantastisk at telefonen ikke har stått stille de siste 48 timene fra norske klubber som vil ha meg. Det gjør at jeg gleder meg enda mer.

Så er det min avtale med Betsson og NFF da. Jeg kommer ikke til å slutte hos Betsson. Jeg er lojal og vi har et utrolig godt samarbeid. Kan NFF nekte meg å jobbe? Nekte meg å spille? Jeg leste jeg kunne spille fra 3 divisjon og nedover. Det er jo godt å vite for oss i Betsson at det er lov. Men det sier seg selv at jeg ikke gjør det. Jeg har som sagt blitt nedringt av norske klubber siste 48 timene. Alle vet at jeg ikke gir opp Betsson, allikevel vil de signere meg. Det sier meg at klubbene er uenige i det NFF sier. Det sier meg at de mener NFF ikke kan hindre meg i å spille. Det sier meg også at de er villige til å ta fighten om det skulle skje. Det gjør meg glad og gir meg styrke til å kjempe videre. Alt jeg vil er jo å spile fotball.

Kjære NFF, alt jeg vil er å komme hjem og spille for en Norsk klubb i Tippeligaen eller Obos ligaen. Gjøre mitt for å hjelpe min klubb og norsk fotball generelt. Dere vet også innerst inne at jeg kunne bidratt på mange måter. Ikke er dere løsningsorienterte, ikke vil dere lytte til oss for å finne en løsning. Både Betsson og jeg er villige til det. Men vi er også villige til å fighte for det vi tror på. Jeg mener jeg har lov til å spille og at dere ikke kan hindre meg. Jeg vil unngå at det blir en fight, det vet jeg dere også vil. At dere prøver å skremme norske klubber fra å signere meg har ikke hjulpet siden jeg har blitt kontaktet av mange i dag. Så jeg spør dere pent: La oss sammen finne en løsning som passer alle parter. Det andre alternativet er ikke så bra. En ting dere vet om meg er at jeg gir meg ikke før jeg har gitt alt. Det akter jeg å gjøre her også.

Hva syns dere?

 

Personal

Den perfekte Fredag

23. januar 2016

Jeg elsker helgen. Bare tanken på å ha helt fri og ikke gjøre noe som du ikke vil gjøre. Dine nærmeste har stort sett fri og du kan avtale å finne på ting uten at alt må planlegges nøye. I går hadde jeg en perfekt dag. En perfekt start på dagen. For det første slapp jeg å rydde hjemme som jeg skrev i mitt forrige innlegg. Eller det blir feil å si. Jeg fikk utsatt det til i dag fordi jeg måtte gjøre andre ting. Morsomme ting. Jeg måtte overtale Louise litt, men det gikk selv om jeg selvsagt har enda mer å gjøre i dag!!! Jeg sa ja til å kjøre til vårt lager å hente masse som ligger der. Det vil ta noen timer å lete igjennom alle eskene og når det er gjort så er det hjem og sortere alle eskene før jeg selvsagt må rydde også.. Akkurat nå gruer jeg mer. Dette blir en lang dag..

Men tilbake til min herlige fredag. Den startet med at jeg spilte Golf simulator med min gode kompis Arnulf hos Costume golf. Vi er begge veldig interesserte i golf og spiller mye på sommeren. Nå har vi bestemt oss for å trene også på vinteren så vi er klare for mye golf i sommer. Han har 8.9 og jeg 7.9 i hcp noe som gjør at vi er veldig jevne. Elsker å spille mot folk som er jevngode eller bedre enn meg selv, da må jeg fokusere. I går stakk jeg av med seieren, alltid godt å vinne.

IMG_0778IMG_0783

IMG_0781IMG_0784

På ettermiddagen hadde jeg en 2 timers økt med min buddy Jake.  Jeg kjører på nå med hard trening, og han er den som jeg vet kan pushe meg. Jeg har gitt han noen mål som jeg skal oppnå. Han er ekstremt flink når det kommer til styrketrening pluss at han er god til å løpe. Alt er så mye lettere når man er to om å trene hardt!!! Vi løp 1 min intervaller med 30 sek pause. Dette gjorde vi helt til vi nådde 10km totalt. Det ble en en meget bra økt på mølla. Jeg følte meg overraskende sterk på løpingen, noe som lover bra! Vi kjørte 1 time med styrke etterpå. Rygg, skuldre og mage. Det var fryktelig tungt og jeg våknet i dag med smerter overalt. Så bra jeg skal løfte mye ekser i dag da….

IMG_0792IMG_0791IMG_0790

Det ble en rolig kveld hjemme med sunn middag og film til langt på natt. For meg en perfekt start på helgen. Golf, hard trening, tid med kompiser, filmkveld med kona, sunn mat og drikke. Håper dere alle også hadde en fin start på helgen.

IMG_0794

Nå må jeg løpe. Louise er klart for lageret. Musklene og meg selv er ikke det. Men jeg hadde jo forhandlet meg frem og utsatte alt dette til i dag. Akkurat nå angrer jeg!!!

Ha en strålende lørdag så blogges vi i kveld

John Arne

 

 

Personal

Costume Awards

22. januar 2016

God morgen

Etter noen flotte dager i Liverpool og London kom vi hjem til Oslo i går ettermiddag. Det ble litt stress siden vi skulle på Costume Awards på kvelden. Alltid med slike eventer så vil man jo se bra ut. Så jeg dro rett til frisøren og fikk orden på håret før jeg rakk en time på Elixia med intervaller. Alt føles bedre så lenge man får trent rett før.

IMG_0769

Vi hadde gledet oss til dette eventet. Man møter masse flotte mennesker som man ikke ser så ofte i hverdagen, mingler litt og koser seg med god musikk. Morten Ramm ledet prisutdelingen og gjorde en strålende jobb. Alltid hatt sansen for han. Det var vel totalt 13 priser som ble delt ut, så gratulerer så mye til alle som vant.

Som alltid på slike eventer så er det jo litt presse til stede. Stille opp foran en pressevegg og ta bilder er vel ikke noe jeg er mest komfortabel med, men det er gøy å få fine bilder av antrekkene man har på seg. I går var det jo fashion som var viktigst så det var gøy å se hva de andre hadde på seg. Mange flotte antrekk uten tvil.

IMG_0774

Etter selve prisutdelingen så var det Dj Thomas «fingern» Gullestad som slo til. Herlig type som alltid er i godt humør og spilte meget bra musikk. Louise og jeg har jo reist en del i det siste så vi tok en tidlig kveld. Man merker det på kroppen når man ikke har vært hjemme på en stund. Det var uten tvil en vellykket kveld og jeg vil takke Costume for at vi ble invitert og at det ble en bra kveld. Gleder oss allerede til neste år!

I dag er det rydding av leiligheten som er viktigst! Mye reise betyr ut og inn av koffert. Dette blir en tung dag for en lat mann som meg. Hjemme er jeg virkelig lat! Men for å gi meg ekstra energi til å kunne fullføre mine oppgaver så skal jeg spille et par timer golf på simulator med en kompis. Da kan jeg komme hjem i godt humør og bli pisket rundt av sjefen hjemme. Regner med det blir noen snaps gjennom dagen. Er det bare meg eller er alle mannfolk fryktelig late hjemme? Jeg vil jo bidra og gjøre det fint, men etter 10 min så må jeg begynne å pushe meg?? Hater husarbeid. Louise blir litt oppgitt over meg av og til, med veldig god grunn. Kanskje kan jeg overraske henne i dag? Hun sover enda mens jeg blogger nå, kanskje jeg skal rydde litt før hun våkner? Da tror jeg hun svimer av når hun våkner.

Wish me luck!

Blogges seinere i dag

John Arne

Personal

Anfield Tour

18. januar 2016

Lørdag var jeg på min første Anfield Tour. Selv om jeg har spilt her i 7 år så har jeg aldri gjort dette. Jeg skal innrømme at jeg fikk noen tårer underveis. Har så utrolig mange minner. Jeg tok flere bilder underveis og la ut på Snapchat. Under kan du se noen av bildene som ble tatt. Jeg syns dette var veldig kult gjort av Betsson. Vi var omkring 50 stk som fikk en veldig flott omvisning.

IMG_0697IMG_0707

IMG_0696IMG_0713IMG_0711

IMG_0712IMG_0708IMG_0706

Tusen takk til alle i Liverpool for velkomsten jeg fikk. At jeg selv etter 8 år blir tatt imot på den måten vil jeg aldri glemme. Dere beviser gang etter gang hvorfor dere er så fantastiske!!

Ha en fin kveld

John Arne

Personal

Helgen i Liverpool med Betsson

18. januar 2016

Denne helgen har jeg vært i Liverpool med Betsson. De har flere ganger i året turer til England hvor flere vinnere får oppleve så utrolig mye. Denne helgen var det middag på fredag, Tour of Anfield på lørdag og stor fest på lørdagskvelden. Her hadde vi invitert 150 fotballglade venner til en storfest på The Hatch i Liverpool. Det var stor stemning fra tidlig kveld til sent på natten. Louise og jeg vant quizen vi hadde, men ble anklaget for juks fordi det var om Liverpool!! Skandale avgjørelse fra Dag Solheim…. Det blir alltid en bra fest når fotballgale mennesker møtes ?  Som alltid er det store premier som blir delt ut underveis. Hovedpremien denne gangen var at jeg trakk ut en heldig vinner som fikk en tur for 2 til EM i Frankrike med Betsson og meg selv for å se Sverige – Irland.

IMG_0687

Jeg kan ikke få sagt nok om hvor fantastiske Betsson er for meg og alle kundene sine. De jobber og står på døgnet rundt for at alt skal være perfekt planlagt for alle som er involverte. Jeg har nå jobbet med dem i 3 år og jeg kan bare si at det er den beste avgjørelsen jeg har gjort. Vi jobber sammen for å nå flere store mål i fremtiden, med monopolet som den største kampen. Vi har stor tro på at vi skal vinne den også.

IMG_0694

Jeg vil på vegne av meg selv, kona og alle som er så heldige å være med på slike turer takke Betsson, dere er helt rå! Jeg vil nevne 2 helt fantastiske personer som gjør at det aldri er noe tull, som alltid er der for oss og som alltid fikser det beste.  Mikael og Merethe. Dere to gjør at alt går rundt. Dere er alltid positive og gjør at vi andre kan bare slappe av. Uten dere hadde ikke alt dette vært mulig. Tusen takk!!!

IMG_0715

Håper alle har en fin start på uken. Seinere i dag skal jeg legge ut bilder fra da jeg var på Anfield tour for første gang!

Snakkes

John Arne

 

Personal

Skavlan

14. januar 2016

God morgen godtfolk

Først og fremst vil jeg takke for alle tilbakemeldingene jeg fikk etter at jeg startet med bloggen i går. Jeg fikk utrolig mange tips fra dere lesere om hva jeg bør blogge om fremover. Alt er notert og jeg gleder meg til å komme skrive.

I går var en lang dag. Som jeg skrev så var jeg på Skavlan i går og det spilles inn i Stockholm. Med avreise Oslo på formiddagen, rett til studio for innspilling og tilbake til Oslo på kvelden.  Når jeg kom hjem til mine vakre jenter (Louise og våre 2 små) var klokken blitt 23.00 og jeg datt bare ned i sofaen.  Kan innrømme at det har vært litt mye reising siste ukene. Tror den reisen til Sydney med jetlag tok litt mye krefter, selv for en som har litt for mye energi innimellom så kjennes det på kroppen. At vi ble liggende oppe i natt til 0400 og se på «Making a Murderer» er en annen sak:)

Jeg må si jeg ble veldig imponert over opplegget til Skavlan. Alt er veldig profesjonelt og gjestene blir tatt veldig godt vare på. Med egen garderobe, matservering og diverse. Jeg koste meg og jeg hadde det veldig hyggelig med de andre gjestene. Etter å ha blitt spurt i flere år var jeg glad for at jeg endelig kunne stille opp. Fredrik er ekstremt profesjonell og flink. Man skjønner ikke hvor mye arbeid som ligger bak før man er der og ser det selv.Jeg dro derfra med en god følelse i kroppen. Jeg håper det blir bra når det kommer på Tv denne uken.

I dag er det «fix it » dag. Louise våknet og jeg følte med en gang at i dag blir det en del ting som må ordnes. Jeg har allerede fått en lang liste som må gjøres i dag. At jeg ville ha en rolig dag kan jeg bare glemme. Kona er flink til å sette meg i arbeid selv om jeg er ganske lat på hjemmefronten. I kveld blir det en hardøkt med Jake på mølla. Lettere å trene hardt og pushe seg selv når man har noen som kan hjelpe deg. Jake er en som jeg bare digger. Selv om vi bare møttes for litt over 2 år siden så har vi et ekstremt tett vennskap. Vi har mye av de samme interessene og vi gjør stort sett alt sammen. Han stiller alltid opp, uansett hav det måtte være og jeg tror han vet jeg gjør det samme. Han er sammen med en av Louise sine beste venninner Natalie, noe som er perfekt! Blir mange double dates:)

I kveld skal jeg skrive litt mer om hvilken type løping jeg gjør for å komme i form.

Ønsker dere en strålende dag

John Arne

Personal

Da er pausen over!!

13. januar 2016

Da er jeg endelig i gang med å blogge igjen. Mye har skjedd siden jeg sist blogget og jeg skal de neste dagene selvsagt oppdatere dere på alt som har skjedd i livet mitt. Akkurat nå følte jeg egentlig bare for å poste et innlegg for å vise at jeg er tilbake.

Nå sitter jeg sitter faktisk i Stockholm fordi jeg skal være gjest hos Skavlan. Er enda en liten stund til jeg skal i stolen. Jeg gleder meg veldig!! Må innrømme at jeg også er veldig spent. De har spurt meg i lang tid om å være gjest, men på grunn av fotball og kamper i helgene har det aldri vært mulighet. Jeg har selvsagt sett masse på programmet og hørt mye positivt fra flere hold. Det er alltid behagelig å kunne sitte ned, slappe av og prate uten å stresse når man blir intervjuet.

IMG_0666IMG_0664IMG_0667IMG_0665

 

Både Louise og jeg avsluttet vårt samarbeid med United bloggers. Nå står vi mer fritt og det vil dere merke på bloggen min også. Jeg kommer til å la bloggen være en slags dagbok. Det må ikke alltid skje noe for at man skal blogge. Alle har vi kjedelige dager. Her vil jeg prøve å oppdatere så ofte som mulig. Jeg har så mange flotte venner som blogger flere ganger om dagen og de pusher meg frem. Jeg vil fortsette å dele mine meninger, det forandrer seg nok aldri. Er det noe dere vil lese mer om? Skal jeg fortsette å åpne meg om hverdagen? Skal jeg dele alt? Deres mening betyr jo alt når det kommer til blogg og sosiale medier.

Vil takke dere for støtten og tålmodigheten dere har vist meg. Jeg håper dere vil fortsette å følge meg. Vet jo aldri hva jeg kan finne på å skrive.

Dere kan alltids følge meg på sosiale medier. Spesielt på Snapchat (riise3) er jeg aktiv.

Ønsker dere en strålende dag

John Arne

Translate »