Personal

Nok av John Arne Riise nå?

13. mai 2016

Jeg skal prøve å skrive dette innlegget så kort jeg klarer, men jeg har mye jeg vil si. Når jeg har tenkt meg nøye om er det tre ting jeg skal prøve å holde meg til. Èn: Fotball skal være gøy. To: Mobbing er ikke gøy. Tre: Kjære journalister – er det nok nå?
En ting jeg har tenkt mye på den siste tiden er hvor rar jobb jeg egentlig har hatt hele mitt liv. Det handler om å ha det moro, om prestasjoner og en del om oppmerksomhet.

I går kveld gikk jeg på jobb igjen, denne gangen i Sarpsborg. Jeg tok på meg den oransje drakta og gledet meg til å spille fotball. Det er det morsomste jeg vet. De aller fleste som driver med idrett, uansett om det er på amatør nivå eller toppnivå, har den samme følelsen når man tar på seg drakten. Man er gira og tent, man vil gjøre sitt beste, man vil vinne.
Så lenge jeg kan huske har jeg alltid kjent gløden, nerven og kriblingen i kroppen før en kamp. Jeg har kjent hvor herlig det er å lykkes med gode kompiser. For det første gjøre maks innsats for å gjøre de andre gode. Og hvis man også klarer å gjøre seg selv god, er det en stor bonus.

Men følelsen som topper alt annet er den samme som jeg hatt i 25 år, da jeg var en liten gutt hjemme i Ålesund. Den følelsen som sier at fotball er det BESTE som finns. Den siste tiden har jeg kjent at den følelsen har gått litt i stykker. I går kveld kjente jeg at den døde litt.

Da jeg kom hjem fra en kort periode i India etter en lang karriere var min hemmelige drøm å spille i Ålesund sammen med brudern. Det var en vei å gå mye på grunn av Betsson-avtalen og alt det der, men hele meg kriblet da det var klart for å komme hjem igjen. Til hjembyen. Til den fine datteren min som konfirmerte seg forrige uke. Til brudern og familien. Til byen, supporterne og til laget der alt startet.

Men siden jeg flyttet hjem har jeg hatt det mye vondt. Selv om det eneste ønsket har vært å ha det gøy og bidra til at Aafk skulle gjøre det bra i norsk fotball. Det er ikke vanskeligere enn det.

Jeg vet jeg har et stort fotballnavn i Norge og at forventningene er høye. Jeg vet jeg får mye fokus og at jeg må tåle kritikk. Herregud, det har jeg levd med i mange år. Stille opp på intervjuer og få kritiske spørsmål er heller ikke noe problem. Jeg har blitt herdet. Men navnet hjelper ikke mye når kampen begynner.

Jeg kom til min første trening med AAFK uten å ha spilt fotball på to måneder. Da hadde laget allerede hatt treninger og kamper i en syv uker lang oppkjøring. Jeg hadde mistet fotballflyten og startet jobben med å finne den tilbake. Jeg jobbet alt jeg kunne for å bli klar til seriestart. Jeg ville bidra så fort jeg kunne. Dette var stort for meg. Endelig hjemme igjen. Kanskje startet jeg for tidlig med kamper. Kanskje burde jeg ventet 3-4 uker til? Men jeg trengte kamper. Og jeg er klokkeklar på at hver kamp er blitt bedre for meg personlig. Nå kjennes det bra! Siden jeg kom til Ålesund har jeg på toppen av alt spilt på mange forskjellige plasser på banen, men ikke lykkes i hver kamp. Noen kamper har vært bra, andre dårlige. Jeg er min største kritiker og har null problem med å si ærlig at jeg ikke har prestert slik jeg kan. Det har tatt lenger tid enn jeg selv har ønsket. Det jeg kan garantere er at det kommer. At jeg slår tilbake sterkere enn noen gang! Jeg har gjort det før og kommer til å gjøre det igjen!

Noen og særlig journalistene trodde kanskje at jeg skulle være en sentral og avgjørende spiller for AAFK. Det klarte media å gjenta så mange ganger at også alle andre regnet med det. Sånn har det ikke blitt. Har noen tenkt på hvorfor? I tillegg til at jeg var ute av kamptrening kan det også være at jeg ALDRI har vært noen sentral spiller på banen. Jeg har sjeldent dominert en fotballkamp eller vært en spiller som scorer masse eller har skapt haugevis av sjanser. Jeg har aldri vært en «Messi» på noen lag. Jeg har aldri dratt mange finter eller gjort ting på banen som gjør at jeg er den dominerende spilleren.

Min jobb i Monaco, Liverpool, Roma, landslaget og overalt ellers har vært å være en spiller som løper, har maks innsats og et bra venstrebein. Jeg hadde aldri regnet med at det ville bli noe annerledes i Ålesund. Men det krevde journalistene. Og kanskje «mannen i gata». Det er bare å søke på nettet. Så når jeg kom til Ålesund og ikke innfridde og AAFK samtidig har tapt mange kamper så er jeg blitt selve hovedgrunnen til de dårlige tidene. Hver eneste gang har det vært John Arne Riise, John Arne Riise, John Arne Riise.

Når jeg har vært på banen har jeg vært grunnen til at AAFK har tapt. Når jeg ikke har vært på banen har det vært bra for laget. Når jeg har kommet inn som innbytter har jeg bare ødelagt kampen for AAFK. Se hvor dårlig gjennomsnittspoeng jeg har fått på spillerbørsen. Se der – hvor lite poeng laget har fått når jeg har vært med. Hvor lite mål. Hvor mange tabber. Og når det dessverre rant over for meg overfor en dommer ble det jubel hos journalistene. «Se hvordan Riise mister hodet». «Riise risikerer å bli utestengt». «Bra – der ble han utestengt» osv.

I tillegg til meldinger og mailer fra folk som skriver at VG og andre medier trakasserer meg, har jeg også fått mail fra journalister. De støtter meg og tar avstand fra egne medier. Han skrev blant annet dette til meg: «Sikkert ikke fra en journalist du vil høre nå ? Men du skal vite at en del av oss har tatt til ordet internt for å dempe trenden om alltid å vinkle på deg. Nå er det nesten i ferd med å bli komisk, synes jeg».

Så hva er egentlig dette? Jeg ser at brudern som er en god kaptein gikk ut og kalte det mobbing og trakassering. Jeg skal ikke være en sutrekopp som legger meg ned og griner, men bare fortelle at jeg synes det er nok nå. Jeg takler saklig kritikk. Jeg har stått imot slike tider før og vil sikkert gjøre det igjen. Jeg har alltid hatt gode nerver i kroppen før en kamp. Nå er det de vonde. Men hvorfor er jeg nervøs? Kanskje fordi jeg er redd. Jeg er ikke redd for å tape kamper eller for å bomme på en pasning, en takling eller en målsjanse. Jeg har ikke tall på alle de feilene jeg har gjort på banen, så det kan jeg leve med. Det er en del av å være fotballspiller. Alle gjør feil på banen.

Men det som gjør meg redd når jeg løper innpå banen er angsten for at dagen kommer hvor det ikke lenger er gøy å spille- det skremmer meg. I det siste har jeg lurt på om det er verdt å bli slaktet i media hver gang. Hva har jeg igjen for å fortsette? For selv om jeg vet jeg må tåle mer fokus enn mange andre, så går det en grense. Jeg skjønner godt at folk er lei av å se meg i media. Jeg er lei av å se det selv.

Det eneste jeg kan gjøre akkurat nå er å gi meg selv litt fred. Derfor kommer jeg til å stille opp mindre for pressen, men jeg vil fortsette å oppdatere på sosiale medier. Nå vil jeg jobbe hardt for å komme tilbake i toppslag og få tilbake gleden. Alt jeg vil nå er å gjøre AAFK-fansen, klubben og alle medspillerne stolte. Tusen takk til Ålesund, supportere og alle dere som har kommet med støttende meldinger, det er det som betyr mest! Nå er det fokus på neste kamp 16. mai! God helg og god 17. mai til alle sammen!!

John Arne

 

You Might Also Like

178 Comments

 • Reply Mariann 13. mai 2016 at 21:38

  Det er utrolig bra å se at du får støtte fra alle andre hold, annet enn media. Alle artikler jeg har lest, så ser jeg støttende kommentarer, fra folk som mener det samme som deg. Det er nok, for lenge siden!

  Lykke til på mandag, håper dere endelig har hellet med dere! ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:34

   Hei

   Tusen takk!! Ja det er veldig hyggelig å lese:)

  • Reply Ingrid 15. mai 2016 at 10:21

   Kjære Jon Arne. Ja, jeg tillater meg å si kjære på tross av at jeg ikke kjenner deg. Jeg er derimot Ålesunder, og vokste opp noen av barneårene mine på Slinningen. Så må det sies; Jeg ser ikke på fotball. Jeg har vært på en kamp med ÅFK i mitt liv. Så har jeg noen rett til å skrive noe som helst her? Ikke følger jeg med og ikke har jeg peiling. Ikke kjenner jeg historier, og jeg vet knapt hva offside er for noe. Men jeg vet hva det å oppføre seg er for noe! Og man skal være rimelig blind for å unngå å legge merke til det massive presset, den omfangsrike kritikken, de umenneskelige kravene, og (unnskyld meg til noen av dere Ålebyfolk) den tidvise navlebeskuende småbymentaliteten det kan se ut som lever godt til tider. Misforstå meg rett, jeg digger Ålesund og er der så ofte jeg har mulighet! Men det er fremdeles vanskelig å bli profet i eget land. Sånn er det ikke bare i fotballen, men i de fleste andre felt der folk gjør det godt. Man er helt, samtidig er man litt fritt vilt når folk trenger det litt. Så – hva prøver jeg å si? Fortsett å gjøre det du elsker! For meg som ikke kan fotball, er det lett å se at du MÅ elske dette for å orke så mye pes du har fått i løpet av din karriere. Noen vil nok fremdeles prøve å stjele sjelen din, men de vil ikke få det til. Du har faktisk for sterk integritet til det. Hadde du ikke hatt det, hadde du lagt opp for lenge siden. Så håper jeg at byen i ditt og mitt hjerte vil ta imot deg fritt og åpent etter hvert fra hele sitt hjerte! ? Ha en fin søndag og en god 17. mai med familen, John Arne! Det unner jeg deg virkelig!

 • Reply Vidar 13. mai 2016 at 21:41

  Stå på John Arne! YNWA

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:34

   Will do:)

 • Reply Geir Olstad 13. mai 2016 at 21:41

  Bra innlegg…du trenger nok litt mer tid. 35 år er ingen alder. Frode Johnsen og Berg Hestad var like dominerende som 40 åringer. Men enda viktigere nå enn før med Mer trening enn de andre,kosthold og restitusjon.. Tren beinhardt i ferien, i fotballpausen i juli? YNWA.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:35

   Ja det tar litt lenger tid enn antatt. Litt utålmodig vet du:)

 • Reply Øystein Åmot 13. mai 2016 at 21:43

  Bare en John Arne Riise !!
  Evig oransje, alltid stolt !
  Stå på du !!!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:35

   Takk for det:)

 • Reply Victor VN 13. mai 2016 at 21:48

  Synes det er tøft gjort av deg å si det rett ut hvordan du føler. Du er langt ifra den eneste som synes media har behandlet deg veldig uretferdig i det siste.

  Jeg synes du er en sympatisk og flott fyr og jeg håper du klarer å finne deg til rette i Tippeligaen.
  Vi trenger nemlig en type som deg ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:35

   Hei og takk for fine ord.

   gjør så godt jeg kan:)

 • Reply Dag 13. mai 2016 at 21:51

  Jeg er helt enig med deg John Arne. Jeg er en snart 60 års gammel mann fra Eikrem der jeg for mange år siden traff deg da du paserte forbi Mauseidvåg stadion og skulle ned på kviteberga for å slappe av og fiske litt. Hele din karriere har jeg fulgt med argusøyne og funnet ut at du er en ærlig gutt fra Ålesund (kanskje litt for ærlig i følge noen avisskrivere, men jeg er en gammel sjøulk som elsker at folk kaller en spade for en spade som du gjorde mot dommeren (kunne kanskje spart litt på ordbruken, men men gjort er gjort). Det jeg egentlig ville si er at jeg synest at det du har oppnådd i din karriere er det største som noen norsk fotballspiller har gjort gjennom tidene. Stor respekt håper dette innlegget mitt får opp humøret ditt slik at dere slår Start dagen før dagen. Ferdig Snakka?⚽⚽⚽?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:36

   Hei Dag

   Så hyggelig at du tok deg tid til å skrive dette. Setter jeg veldig stor pris på:)

   Ærlighet vare lengst? Hehe.

 • Reply Øyvind Engen 13. mai 2016 at 21:52

  Fantastiske og såre ord John Arne…
  Det gjør skikkelig vondt å se den behandlingen du har fått gjennom media, spesielt den siste tida.
  Æ har fulgt dæ fra da du gikk imot de fleste sine råd om å ta steget ut i fotballdrømmen din i Monaco. Og den dagen du signerte for mitt kjære Liverpool stod jubelen i taket. Og FOR en karriere du har hatt!!! Og alt e din egen fortjeneste. Etter blodslit og en kamp mot mobbing og jakten på fotballdrømmen. Du har klart det. Du har oppnådd flere drømmer enn di fleste fotballspillere i Norge noensinne har klart og vil klare.
  Og det e kanskje der essensen ligger i det mediasirkuset som følge dæ nu. I lille Norge står Janteloven høyt dessverre. Mediene blir mer og mer kyniske og leter i alt dem kommer over. Og dem skummer fløte på den tynneste suppe. Lager storm i vannglass. River ned og bryter sammen selv dem med størst vinnervilje. Og det e nettopp det du har John Arne… en helt utrolig vinnerskalle. Så når dem klare å bryte dæ såpass ned og sammen så kjenn æ at det gjør skikkelig vondt i fotballhjertet mitt. Og æ håpe virkelig det fins mange journalister der ute som burde revurdere og tenke GODT gjennom ka jobben deres egentlig e… føl dem noe godt med sæ når arbeidsdagen deres e over? Æ håpe dem en gang kan føle det like vondt som du gjør John Arne. Kanskje dem da forstår… kanskje dem da skjønner at det gjør utrolig vondt når et helt mediasirkus gjør alt dem kan for å bryte ned et menneske. Æ håpe virkelig mange der ute lese godt gjennom det du skriver….
  Du som alle andre har både sagt og gjort ting som kunne vært usagt. Men korr langt kan man bruke dette?
  Korr e alle minnan og gode tankan om alle de uforglemmelige øyeblikkene du har gitt oss John Arne…
  Du e en legende. Det vil du alltid vær for mæ John Arne. Og det trur æ hundretusener andre og syns.
  Æ håpe og ønske av hele mitt hjerte at du kommer sterkt telbake å stopper skitkastingen fra mobben med beina dine…
  When you walk trough the storm…. hold your head up high.

  En stooor fotballklæm te dæ John Arne.
  YNWA
  Øyvind Engen

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:37

   Takk for en rå melding!!!

   Veldig bra skrevet!!!!

 • Reply Unni Elise Thommesen 13. mai 2016 at 22:00

  Flott skrivi John Arne. Jeg har lest alt dem har skrivi om deg, og har vært sint. Stå på. Ha en kjempe fin Pinse og God 17 mai. Lykke til med kampen 16 mai. ? ? ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:38

   Hei

   Tusen takk for at du følger med:)

 • Reply -Kniksen 13. mai 2016 at 22:03

  Du e en go mann JAR! Dette går seg til, drit i media! Hilsen Brannsupporter ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:38

   Alt ordner seg:)

 • Reply Laila 13. mai 2016 at 22:04

  Forstår deg godt(på det viset en ikke-kjent person kan forstå;)) Men heldigvis er disse folka i mindretall, og vi som er i overtall bør kanskje være flinkere å gi gode tilbakemeldinger og støtte. Men dessverre huskes vel kritikk og oppgulp bedre enn ros og oppbacking:/
  Her er uansett min lille dose støtte i hverdagen:)

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:38

   Og det setter jeg veldig pris på!! Tusen takk:)

 • Reply Eirik 13. mai 2016 at 22:05

  Støtter deg 100% ! Det har vært mye tåpelig og høye krav, og alt du skriver kunne ikke vært mer korrekt. Du er ikke en typisk midtbanespiller, så folk må slutte å tro noe annet, du er ikke en messi, men du er en Gud på venstrekanten og med «slegga»! Håpe de løsna snart, for de og for Aafk, jeg har hvertfall troa på at du kommer tilbake til en bedre form, men har ikke forhåpninger om at du egenhendig skal ta Aafk til CL, noe enkelte tydeligvis trodde ville skje! Nok nå, nå må alle spille på lag, dere på laget og alle rundt til å snu skipet!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:39

   Vi skal snu dette sammen, det lover jeg deg:)

 • Reply Lena Lorentzen 13. mai 2016 at 22:10

  Stå på og hold hodet høyt ? Du har mange som støtter deg og jeg er enig at de bør tenke over vinklingen sin i media fremover ??

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:41

   Takk for det:)

 • Reply Bernt A Midtbø 13. mai 2016 at 22:13

  Utrolig bra skrevet John Arne.
  Stå på for deg selv, familien, laget og suporterne.
  Det er kanskje for mye forlangt av enkle jurnalister at de skal forstå seg på at fotball er et lagspill… Walk on… YNWA

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:41

   Skal kjøre på nå:)

 • Reply Connie E. Fredriksen 13. mai 2016 at 22:16

  Hei:)
  Først vil jeg si at jeg alltid har vært stor fan av deg og den jobben du har lagt i trening og kamper. Ett forbildet for alle unge, hvor langt man kan komme med vanvittig hard jobbing.
  Håper du aldri mister gleden ved å spille fotball, ikke la noen ødelegge det! Stå på ??
  Mvh Connie Fredriksen

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:42

   Må bare fortsette:)

 • Reply Bjørn Rune Heen 13. mai 2016 at 22:17

  Hei Jon Arne først av alt ! Dette kommer ikke fra en AFK fan, stå på og spill fotball dette kan du og kommer til å bevise til gangs !!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:43

   Tusen takk!!

 • Reply tom jojnny karlsen 13. mai 2016 at 22:26

  Hei John Arne.. Har lest innlegget ditt og forstår deg godt. Stå på for laget ditt å stå på for norsk fotball. Media er utrolig flinke til å vinkle ting i en negativ retning. Du har vært konge på landslaget og du har vært konge i Liverpool. Du har vært og er en rollemodell for norsk fotball.. Du har flest landskamper for Norge om jeg ikke tar feil og der har det jo også vært opp og nedturer,men tilbake kom du.. Du er Ved siden av solskjær og carew de største profilene Norge noen gang har hatt. Ønsker deg masse lykke til i Ålesund og om formen ikke er på topp så vet jeg at den vil komme. Med de beste hilsninger fra Sarpsborg ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:44

   Takk for det;)

   Ja jeg skal bare fortsette med å jobbe hardt så løsner det seg:)

 • Reply Ellen B 13. mai 2016 at 22:27

  Skjønner godt at du får nok, John Arne. Rett og slett forkastelig av media å gå løs på en person slik de har gjort, synes jeg.
  Stå på, og ikke la de ødelegge fotballgleden! Sikkert lettere sagt enn gjort, men håper og tror du klarer det.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:44

   Jeg skal snu dette:)

 • Reply Karoline 13. mai 2016 at 22:30

  Kjære John Arne – vi er mange som står med deg! Hold hodet høyt hevet, vi er stolte av deg – selv pappa, som måtte svelge en kamel rundt middagsbordet den dagen det ble klart at du kom for å spille for AaFK. Han er en omvendt mann – for selv om resultatene kanskje har uteblitt litt foreløpig, så er stridsøksa begravd og vi gleder oss til venstreslegga druser inn et mål eller fem. Igjen, velkommen hjem, vi er glade for at du er her! Håper du og din vakre frue har funnet dere til rette her hjemme og at når ting roer seg litt, så finner dere roa også <3

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:46

   Hei

   Takk for hyggelige ord. Gøy at din far også er positiv nå:)

 • Reply Fotballmamma 13. mai 2016 at 22:35

  Hei! Er så enig med deg! Og dette tror jeg mange som følger litt med i media også ser! Håper du klarer å riste kritikken av deg! Du er en fin fyr, og det er flott om du gjør det bra i fotball, men du er verdifull uansett! God bless you! God helg!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:46

   Tusen takk for det:)

 • Reply Lena 13. mai 2016 at 22:36

  Mannen min har aldri vært noen bitende fan av deg, men har etter div TV opptredener de siste årene virkelig fått sansen for deg, samme som jeg også har.
  Det media driver med ER trakassering og det er ikke sjeldent vi banner både aviser, TV o.l opp og nede.
  Stå på John Arne, du er virkelig et frisk pust for Norsk fotball og vi heier på deg helt fra Sarpsborg ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:47

   Hei

   Så hyggelig å høre at dere har endret litt synet på meg. Det setter jeg utrolig pris på:;)

 • Reply Jack Sæther 13. mai 2016 at 22:39

  Stå på John Arne, disse såkalte sportsjournalistene i Ålesund… noen har til og med prøvd fotball selv… driver med yrkesstolthet ubegrunnet hets på brødrene Rise og spesielt da deg John Arne. Jeg har ryggen fri, har aldri spilt aktivt på noe lag, kun på løkka og det var min greie. Uansett synes jeg fotball er stas, det er stas å vinne, ikke fullt så mye stas å tape. Men fotball er lagspill, fotball er kollektiv innsats og det er kollektiv morro. Ålesund har hatt en dårlig periode og det er lite morro for både spillere å supportere men der er noen som har det gøy, skikkelig gøy på andres bekostning, sitter på brune puber i passe «tåkedis» og lager artikler i media for å ramme enkeltpersoner, skulle tro at dem har en personlig agenda… Jeg synes at det begynner å bli smålig, jævla smålig.. Om dere journalister skal plassere skyld så gi disse meldingen til de som kan gjøre noe med laget og ikke piss på enkeltpersoner.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:48

   Veldig mye bra i din melding:) Tusen takk!!

 • Reply Fredrik 13. mai 2016 at 22:47

  E skrive bare kort..Men vil bare si at det e heilt tragisk korsen media og nettroll skrive om deg..E har bare ett budskap til deg John Arne..Du e Ålesund FK og byen sin store sønn..Det e herlig at du endelig e tilbake etter ei fantastisk imponerende fotballkarriere..Uansett om du e i form enda eller ikke..Det ekke din feil korsen det går med laget for tida..Herregud der e 10 andre spillera på bana..E vil bare si stå på, prøv og drit i media og voksne nettroll som mobba..Heilt utrolig tragisk..God pinse og god 17 Mai til deg og heile familien din ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:48

   Takk det samme til deg:)

 • Reply Maria 13. mai 2016 at 22:51

  Støtter deg 100% John Arne! Jeg har tenkt dette om media i mange uker, jeg synes de har dratt det altfor langt for lengst! Helt utrolig hvordan de gjør sport i å rakke ned på deg! Vit at her i Ålesund støtter vi deg, og er kjempeglade for at du er en del av Aafk! Håper du blir her lenge lenge lenge! Og det flotteste hadde vært om du ble her også etter at du gir deg som spiller! Du har så mye positivt å bidra med for fotballmiljøet her! Hilsen Aafk-supporter.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:48

   Skal ikke se bort i fra at jeg blir her noen år på en eller annen måte:)

 • Reply Geir Ivar 13. mai 2016 at 22:51

  Veldig bra skrevet John-Arne!! Det er endel journalister som har et mindreverdighetskompleks og liker og trykke folk ned i søla – selv om de vet det er på feil premisser. Trist, men en realitet som det står stor respekt av at du holder ut. Veldig artig å ha deg tilbake i norsk fotball!!
  YNWA

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:49

   Tusen takk for det Geir Ivar

 • Reply Steven Gerrard 13. mai 2016 at 22:52

  hi johnnyboy
  chillax man
  everything will be ok
  remember youll never wank alone

 • Reply Willy Almli 13. mai 2016 at 22:56

  Heisann. Flott skrevet innlegg. Men som du vet så blir aldri noen helt fornøyd. Mye Jantelov og misunnelse dessverre, også blant journalister. Hev deg over det og stå på videre. De fleste er kjempeglad for at du endelig er tilbake i Aafk trøya. Du og bror din er en ressurs for klubben og Ålesund som by. Er Man U fan men har alltid hatt sans for deg som spiller og person. Drømmen er at du slår tilbake med et skikkelig langskudd med venstreslegga, så kommer nok endelig journalistene til å skrive noe positivt. Stå på videre og masse lykke til på 16 mai :))

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:49

   Takk!! Ja det snur dette:)

 • Reply Harald Engvik 13. mai 2016 at 22:58

  kjempebra John Arne:)tå på videre

 • Reply Ivar Åndal 13. mai 2016 at 23:00

  John Arne. Du har nå blitt noen år du også. Jeg bor innerst i Romsdalen, nærmere bestemt Åndalsnes. Din tilbakegang til Ålesund gledet meg. Du er fortsatt en spiller som hører hjemme i tippeligaen. Men med din eksemplariske fotballbakgrunn, forventer journalister og noen andre forståsegpåere at du skal være på Messi nivå. Stå på John Arne, for Ålesund. Du har enormt med støttespillere ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:50

   Tusen takk Ivar!!!

 • Reply Anonym 13. mai 2016 at 23:08

  Hei John Arne!
  Du har vært med på mye oppganger og nedganger, og alltid vist at du kan reise deg.
  I motbakke er det bare en vei og det er oppover. Du er et forbilde for oss som også kan synes at værdagen kan være tøff inni mellom.
  Et flott innlegg fra deg som gir ettertanke for oss alle. Stå på vi kommer på stadion for å støtte dere den 16 mai??⚽️

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:50

   Så hyggelig!!!!! 16 Mai blir fantastisk med deres støtte:)

 • Reply Øystein Sørli 13. mai 2016 at 23:14

  Håper at du greier å ri av denne stormen. Det du beskriver, er en hard hverdag, så ingen greier å leve med i lengda. Håper nå en gang for alle at media slutter gleder seg av å trykke andre ned på denne måten du har blitt, «JA» rett og slett trakassert. Gleder meg til å se deg på rett plass på banen, og at du kommer i en gli sone som du helt sikker kommer til å gjøre, med noen flere kamper i Tango trøya. Du kommer til å tilføye mye positivt for Aafk, så det er bare å kromme ryggen å stå på.:-)

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:51

   Jeg er klar for å gjøre det:) Takk:)

 • Reply Eivind 13. mai 2016 at 23:19

  Hei John

  Stå på ! Ikke bry deg om media for de gjør alt for lesere og klikk. Hvis det var noen som skulle blitt hengt ut på den måten så burde det har vært pressenorge.

  Du er en legende. Punktum.

  Du har skapt så mange fantastiske øyeblikk for Norge, fotball-norge og alle fotballsupportere.

  Jeg vet ikke hvem som var størst av deg og Solskjær men du er fantastisk fyr ! Jeg ser det er tungt for deg men du har min sympati og mitt forsvar. Ikke la disse menneskene ødelegge deg. Bevis de feil og reis deg som den helten du er

  STÅ PÅ

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:51

   Jeg skal slå tilbake sterkere enn noengang:)

 • Reply Roger 13. mai 2016 at 23:22

  John Arne, alle oppegående mennesker vet at journalister er gribber og fremsnakker kun det negative. Du har gjennom mange år vært en fantastisk bidragsyter til fotballunderholdning og gledet nordmenn med utrolige prestasjoner på banen, både på klubblag og landslag. Du kan være stolt av det du har gjort, og fremdeles gjør på banen. Stå på! Hilsen imponert nordlending.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:52

   Tusen takk Roger:)

 • Reply Ståle Sundsethaug 13. mai 2016 at 23:25

  Beklager Riise…..lite sympati fra denne kanten altså! Du må nok finne deg i å ta sjølkritikk etter ditt noe turbulente fotballiv! Du er og har vært for høy på deg sjøl så lenge at til og med pressen har fått nok, sånn som vi som leser og har fulgt med har fått nok. Du gjør helt rett i å «tone ned» litt i media…..konse på det du alltid skulle ha fokusert på, nemlig trening og prestasjoner! Du kunne blitt stor… men sorry!

  • Reply Elisabeth 14. mai 2016 at 09:13

   Må si meg delvis enig. Du har selv brukt media rått både i å promotere deg selv og i å komme med ganske så kvasse kommentarer mot andre, for deretter igjen å bruke media/blogg til etterpå å «oppklare» hvorfor du sa det og det, hvorfor du klikket, hvorfor du slo osv. og at du ikke alltid tenker deg om. Selv gamle lagkamerater har sagt at du kan terge på deg småstein

   Jeg tenker at du selv må ta en del av skylden for det mediesirkuset som snart til en hver tid er rundt Riise-navnet. Med det mener jeg ikke at du skal føle deg mobbet, trakassert eller urettmessig krtisert, men du produserer selv mediartikler når du bombastisk fyrer deg opp, når broren eller kona di gjør det. Det er å mate haiene, og de har elefanthukommelse hva angår tidligere utblåsninger både fra mor og sønn.
   Det er bare nye ting på lista, en liste over ting du også faktisk HAR gjort og HAR sagt. At du etterpå har beklaget bryr ikke alltid journalister seg om. Det hjelper heller ikke å mobbe journalistene (betegnelser som inneholder ordet hore kan vel en voksen mann som deg holde seg for god for når han skal være et forbilde for barn)
   Ton ned og bit deg i det, så skal du set at ting blir bedre når du kommer i spilleform Jeg ville rådet deg til å ikke ha en blogg – den er ikke nødvendigvis så fordelaktig før den handler om det som skjer på banen.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:53

   Synd da:) Kunne blitt stor? hmmm.. Javel.. Syns det jeg har gjort og opplevd har vært greit e…. Men men, din mening:)
   Høy på meg selv? Ja alltid hatt stor selvtillit. Tenk da, jeg har troen på meg selv!! WOW! Prøv det en gang. Funker som bare det:)

   • Reply Elisabeth 15. mai 2016 at 11:46

    Jeg trodde det var nettopp selvtilliten du føler du alltid har manglet. Men det er bra du avkrefter dette, og har det bra!

 • Reply Thorstein Skårnes 13. mai 2016 at 23:28

  Lykke til, John Arne. Det er alt for mye personfokus i fotballen, og de som ene dagen er helter blir dagen etter gjort til syndebukker. Om et lag vinner eller tapere handler om hvordan laget fungerer sammen. Se bare på hva Leicester har fått til i England, som lag. Personlige feil og svake kamper kan selvfølgelig være medvirkende til et resultat, men fotball er til syvende og sist et lagspill. Igjen, lykke til med å finne formen og fotballgleden tilbake i Aafk. Håper du og laget får en liten opptur snart.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:54

   Takk for det:)

 • Reply Harald-Arne 13. mai 2016 at 23:28

  Heilt ENIG m ho KAROLINE, John Arne ~ STÅ PÅ..!!! ~ YNWA ~
  B-) B-) B-)

 • Reply Marius 13. mai 2016 at 23:41

  John Arne Riise. Du har skrevet deg inn i fotballhistorien. Jeg har fulgt deg fra du gikk inn på Melwood og knuste inn frisparket mot United. Du har gitt meg og titusenvis av supportere store fotballopplevelser. Jeg har hoppet opp og ned i stua, løpt over gulvet og sklidd på knærne i gledesrus. Det er det du skal fokusere på. Stå i det mann, du har min dypeste respekt for alt du har oppnådd. Etter sommeren skal jeg for første gang besøke mitt elskede Anfield etter å ha sett gud vet hvor mange matcher på tvn. Der vil jeg treffe 45 000 andre som deler det jeg skriver nå. Og det, kan ingen ta fra deg. Så! På med fotballskoene og klin til, sånn som du alltid gjør. Beste hilsen fra Marius.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:54

   Rått Marius!! Tusen takk!! Smilte jeg godt:)

 • Reply Per Henning 13. mai 2016 at 23:42

  Stå på John Arne. Vi og du VET at du kommer til å slå hardt tilbake. For INGEN har en slik venstreslegge og arbeidskapasitet som du! Gleder oss vilt til 16. mai og ditt første Tippeligamål for vårt kjære AaFK ? PS! Mobbing er IKKE ok, journalist eller ikke!!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:55

   16 Mai skal bli en festdag på stadion:)

 • Reply Richard 13. mai 2016 at 23:45

  Du er bare en av laget, blir nok bare brukt som syndebukk. Ikke gi deg, stå på! Finn din plass i laget, og spell ball med broren din og laget :)!

 • Reply are 13. mai 2016 at 23:47

  Hei John Arne.
  Veldig bra kommentar.
  Synes ÅFK nå skal sette navnet ditt på statuen.
  Ta en timout fra journalistene.
  Lykke til videre med fotballen.

 • Reply Runar Wadseth 13. mai 2016 at 23:57

  Det er 11 mann på banen og alle må prestere 110%. Satser på at det snur for AaFK og at fotballen kan være essensen, og ikke bare fokus på deg og dine prestasjoner. Som en av de største fotballprofilene i Tippeligaen er det naturlig at journalistene følger deg i tykt og tynt. Håper dere nå kan få fred til å komme tilbake på vinnersporet i AaFK, slik vi vet at dere kan. Fortsett den gode jobben for AaFK og drit i de som klager og syter. Ingenting er lettere enn å sitte på tribunen eller i en stol og kritisere fotballspillere. Livet er som kjent ikke for amatører eller nybegynnere, og du er jo ingen av delene! Som Aston Villa supporter er jeg vant med litt av hvert innen fotballen! Ikke mist troa på at du og AaFK kan snu den stygge trenden! Trond og resten av laget trenger en sulten John Arne! Hilsen en som har vokst opp med SIF & nå er med i Hessa IL ?

 • Reply Halstein Stene. ( Pekaill, – Averøyinge.) 14. mai 2016 at 00:03

  Den var ærlig og god Jon Arne.
  Du har vært, og vil kunne bli en svært god spiller i noen år fremover. Stå på, men glem journalister, de er der for å selge, og selv er du dritta dum m H til protester og reaksjoner. Du er for gammel til det.
  Bruk nå tid og det du har mellom ørene og skap en fremtid i norsk fotball. Uansett land er set ikke gjort over natta⚽️?

 • Reply Kjell Iversen 14. mai 2016 at 00:03

  Det var stort for meg å se deg spille live i går på Sarpsborg stadion. Jeg er sarping og er stort sett på hver kamp, men gledet meg ekstra mye i i går for å se deg spille. Jeg synes du leverte en go kamp selvom dere tapte, og i første omgang var dere best. Du fikk litt tyn av hjemmepublikummet for at du «jukset» noen meter på innkasta, men det tok du med go selvironi og fikk massiv applaus tilbake. Jeg har alltid vært fan av deg John Arne, og er helt sikker på at med noen flere kamper i beina kommer til å bidra sterkt for Aalesund resten av sesongen. Ønsker deg lykke til videre, og drit i dissa latterlige journalistene!! Du er en av tidenes norske fotballspillere, og du kommer til å sette dem på plass igjen!!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:56

   Veldig hyggelig å høre, tusen takk:)

 • Reply Britt Remmen 14. mai 2016 at 00:20

  Stå på John Arne????

 • Reply Dag Molvik 14. mai 2016 at 00:33

  Du er ein levande legende John Arne. Forstår godt at du vil ha fri frå pressa ei periode. Norsk fotball trenger typer som deg. Lykke til vidare med sesongen. Heia ÅFK og L’pool ?

 • Reply Sindre B. Standal 14. mai 2016 at 00:34

  Du er utypisk av rang, og har fått blø for det. På sunnmøre er misunnelse større en alt, og i Norge er det alltid feil å sette fram hodet, da blir det kappet av. Det å være «annerledes» eller «utypisk «burde være lov. Men sånn er desverre ikke verden.
  For noen få er det naturlig å være entusiast, levende og ærlig. For den gemene hop er det en skikkelig «pain in the arse..» Vær så snill: fortsett med å være nettopp det; en skikkelig pain in … Vi trenger deg, vi trenger en som er ekte, heil ved, the real thing!
  Som trener i breddeidrett i snart 20 år har jeg hatt en regel (som jeg tror ikke har unntak) : «veiled positivt, hvis en utøver gjør feil; hold kjeft. Utøveren vet best selv når han gjør feil. Fokuser på hva kan vi gjøre annerledes neste gang».
  Du har den evnen John Arne! Fokuser på neste bevegelse, pasning, løp, eller takling. Drit i alt annet!
  At media bruker deg, må du snu til noe positivt, du betyr mye for mange, noen ønsker nok at du skal feile, men jeg tror faktisk at de aller fleste vil se en nummer 6 som banker inn mål slik nota buer heilt inn i supporterbussen som står parkert inne i Brusdalen!
  Ikke mist motet, og selv om det strider hardt i mot mitt lyseblå hjerte må jeg knekke sammen å si YNWA!

 • Reply Svein Ove 14. mai 2016 at 00:43

  Stå på gøbben. ? YNWA

 • Reply Frode 14. mai 2016 at 00:45

  Du skal tåle så inderlig vel, men nei, en plass går grensen. Noen burde kjenne sin besøkelsestid Vi er alle bare vanlige mennesker.
  Å henge ut folk pga navn, og ikke pga prestasjon, blir totalt feil.
  Stå på ,og gjør det du føler er riktig, sannheten vil alltid seire ?

 • Reply Steinar Bakken 14. mai 2016 at 00:45

  Opp på hesten, ny kamp.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:56

   Helt riktig:)

 • Reply Stig Nordø 14. mai 2016 at 00:52

  Stå på Jon Arne ?

  Mye ufortjent kritikk i media.

 • Reply Elisabeth 14. mai 2016 at 00:54

  Hei!
  Jeg sitter med en klump i magen hver gang en artikkel med negativt fokus på deg blir publisert. Jeg er redd du skal bli skremt bort! Heldigvis viser det seg at du er sterk og sta, sånn vi sunnmøringer liker det! Vi støtter deg, og vet at oppturen kommer! Kjemp for fotballen, gleden, Aafk og supporterne! Hilsen optimistisk gymlærer;)

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:57

   Takk!! Ikke være redd for meg, dette skal jeg snu:)

 • Reply Randi Grethe Skogeng 14. mai 2016 at 01:05

  Fint og ærlig skrevet. ?Går ikke dette inn hos alle som hetser, så går det vel aldri. Det er ikke deg det er noe i veien med! At du ble tatt for å være Aafk sin Messias er heller ikke din skyld. Navnet ditt har alltid solgt, du får nok leve med det en stund til! Formen din er stigende! ?16 mai skal vi sitte der alle vi som heier på deg og resten av laget, håper du da kjenner på godfølelsen. LYKKE TIL. ⚽?

 • Reply Arild hoff 14. mai 2016 at 01:21

  Drit i det. Du er ein av Dei største Norge har levert av fotballspillere. Jantelov Blabla la. Berre synd at ikkje Leeds United henta deg for noen år sia. Fram med brøstkasa igjen John Arne. Du er stor.
  Hilsen stolt fotballsupporter fra Førde. MOT.

 • Reply Forza John Arne 14. mai 2016 at 02:17

  Veldig bra skrevet!

  Som Roma supporter husker jeg at jeg hadde en litt dårlig oppfatning av deg før du kom til klubben, men fy faen som du motbeviste meg!

  Aldri vært noen tvil om at du har vært en meget solid spiller som ga alt på banen, men etter Romatiden kom det fram at du var en knakandes ålreit person utafor også!

  Hev deg over dette og stå på videre!

  Forza John Arne! Forza Roma!

 • Reply Kjartlæf 14. mai 2016 at 02:26

  Jeg hadde sett frem til å slippe å se navnet og det latterlige ansiktet ditt i media, etter at det med jevne mellomrom dukker opp med tilknytning til din upassende oppførsel. Men du klarte dessverre å sutre deg til en plass i ÅFK. Du er en dårlig spiller, i en dårlig klubb. Det er ikke bare min mening eller mobbing, men fakta som kan støttes av statistikk. Som et anker av negativitet og surmuling, vil du dra Ålesund ned fra Tippeligaen til 1.divisjon.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:58

   Var da voldsomt så negativ da:)

 • Reply Martin 14. mai 2016 at 02:30

  Det du har oppnådd i fotball er i norsk målestokk helt utrolig! Som du selv sier, så har du ikke fått trent optimalt med laget før sesongen. At du i det hele tatt har klart å spille deg inn på aafk, og til og med i en uvant posisjon er meget godt gjort, og det er det for lite fokus på! Så snart du får tiden på deg til å innordne deg med nødvendig trening, og posisjon så føler jeg meg sikker på at du blir en ressurs person for aafk? Er ingen tvil om at du hadde passet bedre som venstre back! Du har spillt venstreback lengre enn Kirkeskov i det hele tatt har levd, og for min del er det pussig at du ikke får ta den plassen. Men det er opp til treneren å bedømme, og for min del er det en feil vurdering. Media liker å helle bensin på bålet for å blusse opp saker når de har muligheten. De drøfter kun situasjonen fra en side, og evner ikke å sette seg inn i dine sko og ditt perspektiv. Ikke ta det innover deg, du vet hva som er riktig og best for deg!

 • Reply Herremann 14. mai 2016 at 02:58

  Du leverer jævlig dårlig etter at hele apparatet rundt deg har bygget opp din stjernestatus som Ålesunds Messias. Du er for dårlig, og dine siste år i fotball viser det. Du ber om fred, men kaster deg ut i media når du har sjansen. Få deg noen speil.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:59

   Har nok av speil her hjemme:) Ser bra ut også skal du vite:)

 • Reply Hilde 14. mai 2016 at 03:37

  Stå på John Arne!! Forstår godt du reagerer, har gjort det selv på kritikk både på tv og aviser.. Blir så feil fokus!! Er helt sikker på at du slår sterkt tilbake ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:59

   Takk for det:)

 • Reply Pål-Espen 14. mai 2016 at 05:18

  John Arne…..det her var et gledelig fornuftig innlegg……jeg er en elsker av fotball, og syns det er morro å ha fått deg tilbake i norsk fotball…til en liga som er i desprat nød etter profiler!Er selv united-supporter,så selvfølgelig har jeg aldri hatt deg som min favoritt….men..men…du er en av norges største profiler internasjonalt, du har levert ting andre bare kan drømme om.Jeg har masse respekt for deg, samtidig som jeg syns du har gjort mye «klovnerier» i media, som kunne blitt gjort smartere! Men, og det er et viktig men….det VG holder på med nå, det kan ikke forsvares….de legger all skyld på deg..og viser til statistikker. «John Arne vinner ingen poeng»….og når de blir konfrontert med mobbing, så klarer de faktisk å poste en sak der de har snakket med «mobbeekspert» som mener de ikke har mobbet.Jeg blir flau av å lese det….Hadde jeg vært deg så hadde jeg tatt det her videre….det blir bare for dumt.Uansett om du er Riise eller menigmann….det her er mobbing!

 • Reply Mats 14. mai 2016 at 06:13

  Hei John Arne! Blir like irritert hver gang media skriver nedlatende om deg. Du er jo bare et menneske som har hatt stor suksess i fotball, men jeg har støttet deg hele karrieren din. Jeg digger mennesker som deg, og du er en type person jeg ser opp til. Jeg har ingenting negativt å si om deg.

  Jeg har gjort litt research på hvem som skriver dritt om deg på sosiale medier, og det jeg har kommet frem til er at:

  – De fleste er over 40 år
  – De er smålig depressiv / depressiv og trenger oppmerksomhet
  – De er misunnelig på deg
  – De forstår ikke en døtt; de forstår ikke at media vinkler artiklene slik at det skal skape en buzz i sosiale medier
  – Er det barn som kommenterer er de kun ute etter likerklikk på kommentaren

  Stå på videre John Arne. Det er en glede å se deg spille fotball, og om hurtigheten og teknikken ikke er som den var, så er trening den eneste nøkkelen som kan gjøre deg 25 år igjen;)

  DIGGER DEG!!!!!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 18:00

   Takk for statistikken:)

   Veldig hyggelig gjort av deg:)

 • Reply Arve 14. mai 2016 at 06:22

  Hei? Helt enig med dæ??? Stå på videre, og itj bry dæ om møkkamenn (altså journalister )…??? Hilsen en trønderRBK?

 • Reply Cecilia 14. mai 2016 at 06:43

  Ålesund er en forferdelig by i sådan måte. Ingen plass står janteloven sterkere. Jeg blir tett og slett flau av å være Ålesunder av og til.
  Jeg forstår at det må være vanskelig å være deg , men la ikke muggdyrene få ødelegge fotballgleden din. Stå på og rist av deg de vonde følelsene. Tenk på at de fleste ønsker deg alt godt og er stolt av st du er nettopp herfra. Lykke til og god pinse og 17 mai.

 • Reply Knut 14. mai 2016 at 08:14

  Jeg er glad i Ålesund som by, men ingen Aafk supporter, og jeg støtter United i England, men må si jeg blir fyktelig skuffa over norske media sin behandling av deg, John Arne Riise. Håper du kan heve deg over det og gi pokker i disse prepuburtale oppstøtene fra journalistbabyer som ikke klarer å skjule skuffelsen av å heller ikke i år klarer å hevde seg i fantasy manager.

 • Reply Jan Ove Solvåg 14. mai 2016 at 08:41

  Veldig tydelig og fint skrevet! Lykke til videre. Dette takler du!

 • Reply Helge Strand 14. mai 2016 at 08:58

  Som Brannsupporter bosatt i Ålesund fryder man seg jo over andres nedtur. Men John Arne er en fantastisk fotballspiller og vil bevise dette over tid. YNWA, Jonh Arne

 • Reply Kikkimin 14. mai 2016 at 09:02

  Nok e nok! Enkelte journalister bør gå i skammekroken, dette er jo mobbing på høyt nivå.
  Stå på du John Arne, æ heie på dæ!
  Hilsen trønder og RBK supporter

 • Reply René 14. mai 2016 at 09:37

  Stå på! Ikke hør på de, vet det er vanskelig. Men meningen til «forståsegpåere» og de som ukritisk tar mediene for god fisk kan du ikke lytte til. Det er ikke de meningene du blir en bedre John Arne av! Det er de konstruktive tilbakemeldingene du får av treneren, lagkameratene, kona di, broren din og de nærmeste som gjør deg bedre.

  Stå på! Du har mange av oss i ryggen. Uansett. YNWA.

  Mvh
  Fredrikstadsupporter.

 • Reply Ronny 14. mai 2016 at 09:46

  YNWA!! Stå på og vær deg selv,kul fyr og savner deg i mitt elskede LFC!!

 • Reply ole tommy sand 14. mai 2016 at 10:12

  eneste feilen han har gjort… han spilte på «feil» Premier League lag.. Fra spøk til alvor: heia John Arne..! Godt skrevet OG VIKTIG!  ps CFC <3)

 • Reply Øyvind 14. mai 2016 at 10:18

  Satt å kikka litt på Facebook en lørdag formiddag og der kom det opp » Nok av John Arne Rise – nå? » Og jeg tenkte: Hva er det nå igjen med han sutrekoppen?
  Klikka meg inn for å se hva dette var. Leste det du hadde skrevet og tenkte gjennom det. Prøvde å sette meg inn i din situasjon.
  Det er pinadø ikke enkelt å prøve å gjøre en bra jobb i all offentlighet når man bare får drit igjen. Det går innpå psyken å få bare drit igjen av det man helst vil holde på med.
  Har alltid hatt prestasjonsangst i mitt arbeide opp gjennom åra. Og jeg har fått både ris og ros. Og det er riset som alltid sitter igjen i kroppen. Tilslutt gikk det så langt at jeg møtte veggen og slutta i den jobben jeg elska. Hadde ingen gnist igjen.
  John Arne, du har så mye erfaring innen fotball. Kunne du tenkt deg jobben som trener? Du blir ikke kvitt fokuset på deg hverken som trener eller spiller. Du blir fulgt med argusøyne. Det er Janteloven som styrer journalistene. De skal alltid skape gode artikler sjøl om det er aldri så grisete det dem skriver.
  Det du har gjort på fotballbanen står det respekt av. Du har vært jævlig god.
  Og det er vel det folk og spesielt journalister tror du fremdeles er. De greier ikke å sette seg inn i din situasjon. De tror vel det at fotballspillere og andre sportsutøvere er i toppform hele tiden.
  Det har vært mye skriverier om deg, John Arne. Både når det gjaldt deg som proff og ditt privatliv. Hadde det kanskje vært bedre å skjerma ditt privatliv for pressa? Kanskje fokuset på deg hadde vært litt annerledes. Blir litt sånn » God dag, mann Økseskaft » dette.
  John Arne, stå på videre med det du elsker. Det er veldig lett å si: Drit i det folk sier og skriver om deg. Jeg veit hvor alt det negative samler seg. Det er ikke lett å være i alle folks søkelys. Og fotball er et lagspill. Laget består ikke av en utøver.
  Ønsker deg alt godt videre i din fotballkarriere.

 • Reply Lilly 14. mai 2016 at 10:20

  Vi er kjempe stolte av deg! Du har spille stil og personlighet. Spill i vei, og på godt norsk, drit i journalistene. De skriver hva de vil for å skape seg et navn. Du HAR allerede et navn.

 • Reply Ronja 14. mai 2016 at 10:27

  Jeg har sett og lest masse kritikk mot deg, og det er ikke greit! Du er en utrolig flink fotballspiller og jeg har følgt med deg ganske lenge nå! Det at folk på min alder går rundt og sier at det er din feil at Aafk taper så mange kamper gjør meg så irriter fordi det ar alltid de som ikke har noe peiling på fotball og nesten aldri ser kampene du spiller som går rund og sier sånt. Jeg blir faktisk litt sint på sanne folk jeg! Men uansett du er en utrolig flink fotballspiller og jeg støtter deg uansett! Stå på John Arne, du er helt utrolig ? YNWA

 • Reply Anita Larsen 14. mai 2016 at 10:51

  Å fy fan de j…. journalistene! Så drittlei dem!
  E skal være steika ærlig.Har aldri vært nokke fotballfan.
  Fikk nok av en fotballgal pappa og brødre for å si det sånn hahaha.
  Men du Bjørn Arne Riise har ALLE fulgt med uannsett om dem bryr se om fotball eller ikke.For du e en stor spiller og har måtta jobbe hardt for å komme dit du er!Det kommer ikke gratis!
  Du e fantastisk flink og vi e stolte av deg!Stolt av at du kom fra Ålesund.
  Fikk rett ondt når e leste det du skreiv!Fikk ondt i mammahjertet mitt.Har 7 barn og nokken e gutta og har også drevet med fotball om enn ikke på ditt plan,men steika ti viss nokken hadde pissa på skoen deira skulle di pina fått høre det.Blir så forbanna! Støtta deg fullt ut og det tror e ALLE gjør! Du har alltid vært og vil alltid være en som folk ser opptil grunna det du har jobba steinhardt for! Lykke til videre og husk du har masse folk i ryggen !Klemz og god pinse!

 • Reply Tina Hildre 14. mai 2016 at 10:54

  Stå på John Arne! Vi heia på dej! Drit i alle andre, for du e god nok!

  Mvh. Heilhjerta Moldesupporter ?

 • Reply steve rich 14. mai 2016 at 11:10

  Remember that feeling you had when you were kicking a ball around a patch of grass on Hessa when you were young. Remember that feeling that sat in the pit of your stomache when you first started playing for Hessa and Ålesund. That feeling which is a mixture of many emotions. THAT if what you need to find again. Focus John it will come back.

 • Reply Knut 14. mai 2016 at 11:14

  Typisk at et fåtall får mer å si enn flertallet. Uansett vil jeg bare si du er gull verdt i Ålesund! Hilsen en som fortsatt er kry for å ha slått deg på pip test i fagerlia ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:30

   Hahaha:) Da tror jeg du har drømt, hehe:)

   • Reply Knut 14. mai 2016 at 19:14

    Mulig du tok d rolig siden du spilte i Monaco da men jeg lever i troa ?? syns å huske det var i gym med Åke ?

 • Reply Sissel Henden 14. mai 2016 at 11:15

  Synes du bestandig har fått gjennomgå 30 ×mer enn andre jeg, vitner om att du er en intressant person ?.
  Liker deg og att du er rett frem. Stå på Jon Arne synes det er så hyggelig å ha deg i fylket igjen ?. Att du fremdeles går oppreist vitner om hvor sterk person du er. Å det har vært nange redhead vitser oppigjennom, men damene vitner jo om att du er en snygg gutt ?. Fortsett å gjør alt for å kose deg på jobben du så får du være glad du slipper å ha en så kjedelig jobb som disse onde journalistene?.Du er jo tross alt meget dyktig i jobben din , tenk tilbake på karriera di ?
  Lykke til vidre . Stor klem fra Sissel på Averøya.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:30

   Hei

   Tusen takk for en hyggelig melding. Føler det er viktig at man står opp for den man er og det man mener.

 • Reply Vigdis Kihle 14. mai 2016 at 11:19

  Stå på John Arne! Vi er MANGE som støtter deg og beundrer deg. Journalistene » tror» visst at du spiller alene på banen, men dere er tross alt et helt lag. Ønsker deg lykke til videre som fotballspiller. Lykke til 16 mai. Ha en god pinse med familie og venner..:-)

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:29

   Hei og takk for det:)

   Godt å høre at det er mange som er støttende:)

 • Reply Viktoria 14. mai 2016 at 11:25

  Kjempe bra skreve, John Arne. Ej heia på dej!!!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:28

   Tusen takk!!!!

 • Reply Arne Julien 14. mai 2016 at 11:27

  Et innlegg som bør få en del folk til å tenke seg om…grundig. Veldig bra det du skriver om hva slags spiller du er og IKKE er; hva folk med rimelighet kan forvente av deg. Selv var jeg ikke klar over dette, fordi jeg ikke er så interessert i fotball. MEN jeg er interessert i at folk skal behandles REALT! Det er noe jeg ikke fatter (kanskje fordi jeg er innflytter?): Hvorfor treffer jeg så sjelden folk som har noe positivt å si om deg?? Er det Jante som er så sterk? Stå på, gutt! Lykke til! ?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:28

   Tusen takk for det:) Ja det er greit å være ærlig og få respekt for det. Janteloven er fryktelig sterk ja:)

 • Reply svein 14. mai 2016 at 11:41

  Pressen skal jo selge – de driter i hvordan de behandler folk. Ikke rart det går nedenom og hjem med VG og Dagbladet. Eg har sluttet å lese begge aviser for mange år siden og oppfordrer andre til å gjøre det samme.
  Stå på

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:27

   Ja de skal selge:) Takk for støtten:)

 • Reply Vidar Blom 14. mai 2016 at 11:52

  Bra skrevet,Riise! Du er en raus kar!Som Liverpoolsupporter gjennom 40 år:YNWA?

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:26

   Tusen takk for det:)

 • Reply Coach tv 14. mai 2016 at 12:07

  Bra skrevet! Si fra når du kommer til Trondheim, så tar vi en runde sammen på vakre Sommersetra! Mvh ctv

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:26

   All in!!!!

 • Reply Ole Bakke 14. mai 2016 at 12:15

  Stakkars lille deg, du går så høyt ut og faller ned så til de grader! Så trist at lillebror begynner å snakke for deg, det neste er vel at Mamma snart prater også. Så har vi hele sirkuset gående!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:26

   Ja tenk hvor farlig at man har en bror eller familie som støtter hverandre? Savner du det? Burde prøve det:) Hvis du kjenner til min historie så har e vel stått imot verre ting enn dette;)

 • Reply Kristoffer 14. mai 2016 at 12:58

  Selvinnsikt er tydeligvis noe du mangler..

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:22

   Ja ifølge deg. Og det har du all rett til å mene:)

 • Reply Kåre 14. mai 2016 at 13:09

  Tja, det er vanskelig å synes synd på deg når du gir med den ene hånda og spiser fra den andre. Du har en blogg som du selv ønsker mest mulig buzz rundt, dette ser vi når du skal «avsløre» nye happeninger i livet ditt, og ikke minst når du promoterte Betsson, i særlig grad rett før signeringen med AAFK. Da var det helt greit at media skrev om deg, og du utnyttet det til det fulle slik at Betsson skulle få mest mulig ut av avtalen med deg før både du og dem måtte gi tapt.

  Og så plutselig er det synd på deg, når du ikke ønsker at de skal skrive om deg? Når du og media og fansen innser at du bare er en skygge av deg selv? At det som har gjort deg anerkjent, prestasjonene på banen (som jeg har stor respekt for) ikke holder mål lengre? Du har ikke spilt på toppnivå på flere år (sorry, India og Kypros er ikke det), og du klarer ikke å hevde deg i Tippeligaen. Jeg vet ikke om du trodde selv at dette var grei skuring, etter den livstilen du har vist frem det siste halvåret på sosiale medier før du endelig ble spilleklar igjen?

  Jeg synes ikke synd på deg. Tvert i mot. Det er ingen som prøver å hevne seg, det er du selv som la opp til dette i din jakt etter oppmerksomhet rundt overgangen til AAFK. Hva om du hadde lykkes? At AAFK hadde vunnet masse kamper og du hadde banket inn flere langskudd og blitt helt i media? Hadde du da klaget på at media hadde skrevet mye om deg? Aldri. Du hadde digget det. Du elsker oppmerksomhet når det går bra, og tåler ikke motgang. Men det er slik du er. Men det er fortsatt ikke media sin feil.

  Du får prøve å bite tenna sammen og komme i form slik at du kan bidra på banen. Det er dine prestasjoner på banen vi anerkjenner, lite annet. At du fortsatt skal oppdatere sosiale medier er bare en vits, om du er så fryktelig lei så kan du holde deg unna. Men det klarer du ikke. For du elsker oppmerksomhet. Du elsker at noen synes synd på deg. Og du elsker å få ros når det går bra. Og da får du tåle kritikk også, etter så mange år i bransjen. Du har spilt i de største ligaene i verden, og så klager du på media i lille Norge? Gi deg.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:22

   Hei og takk for bra melding. Jeg har ingenting imot kritikk i media. Har levd med det i mange mange år. Det er en del av gamet. det jeg syns er gått for langt er når alt linkes til meg. Overskrifter, bilder etc på nett er bare meg. selv når jeg ikke engang har spilt så er det meg som har fått kritikken. Når dette pågåt i klang tid mener jeg at det ikke er saklig kritikk men en måte å kunne selge på. All respekt for det du skriver men akkurat her har det ikke noe med å synes synd på meg selv. Og ja, ting har ikke gått som jeg hadde håpet, men tro meg, det kommer:)

 • Reply svein 14. mai 2016 at 13:12

  Aviser skal jo bare selge – de driter i hvordan de behandler folk. Så John Arne – drit i kritikken fra pressen,

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:18

   Enig!!

 • Reply Dagfinn 14. mai 2016 at 13:16

  Hei, John Arne, takk for at du deler dine tanker, følelser og opplevelser med oss.
  Å være i medias søkelys har sin pris.
  Media når idag ut til svært mange, og det gir dem makt. Mye makt, som de ofte misbruker.
  Å stå imot massiv kritikk fra media krever sterk personlighet og psyke. Det de gjør vil jeg karakterisere som offentlig utheging og mobbing. Saklig kritikk kan ofte være på sin plass, og kan ha en skjerpende effekt. Men journalistene har ikke gjort noen god jobb, og oppnår motsatt effekt. De får stryk fra meg.
  Stå på John Arne, gjør den skandalekåte pressen til skamme en gang for alle.
  Du har min fulle støtte.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:18

   Hei og tusen takk for støtten. Ja jeg skal vinne over dem og vise dem hva jeg kan, nok en gang:)

 • Reply TAF 14. mai 2016 at 13:17

  Lykke til fra TAF i Bergen!

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:17

   Takk:)

 • Reply Mina 14. mai 2016 at 13:18

  Flott skrevet John Arne. Har fått et veldig godt inntrykk av deg i det siste på grunn av måten du står i stormen på. Du skal vite at stemningen blant folk i byen ikke reflekterer media, tvert i mot hører jeg stadig støttende kommentarer til deg fra folk som er irritert på mediavinklingen. Selvsagt er folk frustrerte over resultatene aafk har hatt denne sesongen, men det er det ingen som kjenner mer på enn dere spillerne selv. Tenker på både deg og Trond, og vet at dere gjør alt dere kan. Ha en flott pinse og lykke til på 16.mai! Byen står bak deg.

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:17

   Hei

   Veldig hyggelig å høre. Ja vi spillerne er langt i fra happy med slik det har vært i det siste men vi skal snu det sammen. Hyggelig at folk støtter meg og laget:)

 • Reply Christoffer Thomassen 14. mai 2016 at 13:54

  Kjære John Arne..
  Livet er hard og brutalt. Jo fortere man innser det, jo lettere er det og leve det. Jeg har selv måtte tåle store og fæle ord fra flere hold over lang tid. De kan såre og gjøre vondt. Man skal aldri glemme, men føye dem litt bort. Når en gjør det godt (slik som deg) er ofte sjalusi den store utfordringene. Ikke for deg, men for dem som ønsker og trakke på deg. Det et ikke du som er problemet John Arne. Problemet er dem som ikke kan respektere deg og din personlighet. Dem som ønsker at du er slik dem ser på som perfekt. Du tåler en trøkk og vil nok bevise det igjen, men ikke prøv og overbevis dem som ønsker at du er en du ikke er, men gjør det for deg selv. Du har en kvalitet og styrke få kan sammenligne. Gjør det du kan best, det som Gjør deg glad. Dem som virkelig vil forstå, er dem som digger deg for den du er, og ikke dem som tror du kan bli noe annet. Hilsen 29år gutt med diagnose ADHD som er mislykket hos noen, men elsket av meg selv. Du har min fulle støtte. Digger deg John

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:16

   Tusen takk! Veldig bra skrevet! Du har veldig rett i det du skriver. Skal tenke mer over det

 • Reply Ola 14. mai 2016 at 14:54

  Kjære John-Arne,

  skjønner at situasjonen din er kjip for øyeblikket og at media ikke gjør dette noe bedre.
  Men tenker du noen gang på hva du selv har synset om i media?
  Hva tenker du om dine kommentarer rundt Johan Andersson i LSK om at han var den »lateste spilleren på laget», når han i virkeligheten slet med skade? En skade som fortsatt holder ham ute av spill.

  Er noe som heter å ikke kaste sten i glasshus… Føler du går greit inn i denne kategorien.

  »If you can’t take it, then don’t dish it out» osv…

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:15

   Jeg er fullt klar over hva jeg har sagt i media.Når det kommer til den saken om han så trente jeg med Lillestrøm i flere uker. Står fast ved det jeg sa om han. At han enda er skadet er synd, men jeg snakket på generelt grunnlag og hva jeg hadde sett/hørt.

 • Reply Mona Riste 14. mai 2016 at 16:21

  Du har alltid vært den største fotballspilleren i mine øyne ⚽
  Er ivrig Liverpool fan og kosa meg når eg såg deg på bana.
  No er du i AaFK ? og eg gler meg til kvar kamp der du skal spille ⚽⚽⚽
  Stå på videre John Arne , du er en fantastisk fyr ☺??

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:13

   Hei

   Så hyggelig skrevet, tusen takk:)

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:32

   Hei og tusen takk!!!

   Setter jeg pris på at du skriver

 • Reply Solveig M. Ness 14. mai 2016 at 16:26

  Du er, og blir, en kjempe flott mann, John Arne. Nå kjenner ikke jeg deg, men har fått med meg ytringer du har gjort ifm bloggerne, intervjuer og annet. Du er ekte, jordnær og deler av deg selv.
  Det er bra at har skrevet dette innlegget. Det handler om å sette grenser for andre og deg selv. Heier på deg! Håper den vonde følelsen vil blekne i tider som kommer. Alle gode tanker til deg. Mvh Solveig

  • Reply John Arne Riise 14. mai 2016 at 17:12

   Hei

   Tusen takk for hyggelig melding, setter jeg pris på:)

 • Reply Kristin June Eiken Marø 14. mai 2016 at 17:06

  Fotball kan jeg svært lite om, men elsker passion og vet hvor bra Aafk er for byen og folket her. Skal man bli bedre, er kritikk det siste man trenger. Fotballinteresserte burde øse av sin passion og gi støtte i stedet for å spre galge. Lykke til!

 • Reply Rune Semundseth 14. mai 2016 at 17:42

  Hei John Arne! Du er modig og åpen. Det har også gjort deg «laglig for hugg» Husk at det er synd på alle som hater og mobber; de har guffe i seg som må ut. Det er en primitiv, og avslørende, måte å hevde seg på. Media skal i tillegg selge et budskap, og det er (dessverre) ikke uvanlig at de bestemmer seg for å «ta» folk. Da er det bra at du gir folk innsikt i hvordan det er å bli offer for dette. Modig av deg. Stå på John Arne. De fleste (bl.a. jeg) beundrer deg og din karriere, andre er misunnelige og atter andre skal lage lesertall.

 • Reply Joakim 14. mai 2016 at 18:37

  Et lite tips John Arne: slutt å snakk om mobbing. Det er et hån mot alle de som utsettes for mobbing hver eneste dag uten mulighet til på noen måte å forsvare seg. Da du var uten klubb i mars og mediene spilte på ditt lag brukte du dem rått. Når du setter deg selv i søkelyset på den måten må du også tåle kritisk omtale i det offentlige rom. Det er ikke mobbing. Med det sagt: lykke til med «comebacket», håper å se deg tilbake i storform snart.

 • Reply Jan 14. mai 2016 at 19:02

  Hei John Arne,
  Fotball er ikke alt og det er et lagspill.Du har bevist ditt på fotball banen,du skaper blest og oppmerksomhet i en tippeliga med få profiler.Et par skikkelige stang inn så «treverket»dirrer så er du en kjempehelt igjen.Tilfeldigheter og litt flaks teller også i livet.Fokuser på familien din,venner og vær deg selv.Drit litt i dette og le litt.Syns det var fint å se deg trene ung gutter som traff rompa di.Sola går opp i morgen ,fotballen er rund.Ålesund spiller ikke god fotball nå ,men sesongen er lang.Du er annerledes og du har bevist også som ung gutt.Tabloidene sliter med løs salget og du hjelper dem.Syns det er kult at noen er annerledes og ikke A4.Men ikke glem å puste og tenke før du sier noe,Og åpne aldri post på fredager da kommer all dritten slik at du skal irritere deg hele helgen.Gi litt faen.Ha en fin pinse!

 • Reply Han Langeweg 14. mai 2016 at 19:07

  Har forståelse for følelsene, men jeg tror at dette er akurat utfordringen en gammel sirkushest trenger for å vise verden glimt av storhet. Har vel blåst før? Stå på, sesongen er lang!

 • Reply Lars 14. mai 2016 at 19:19

  Du slår tilbake som du alltid har gjort, det tviler jeg ikke ett sekund på. Og jeg tror ikke jeg er alene om å glede seg til nye frysninger etter at venstreslegga har laget svimerker i nettmaskene.

  Slenger med litt motivasjon – en god gammel slager som gir ståpels hver eneste gang ?

  Del denne videoen
  http://youtu.be/Pz-EvdN5fOY

 • Reply Anita løseth 14. mai 2016 at 19:26

  Det sies st motgang gjør sterk, men selv den sterkeste har sin grense.jeg føler virkelig med deg og det er så trist at mobbing bryter ned selvfølelse og følelsen av verdi. Du er flott og husk å si dette til deg selv ofte. Kroppen lytter. Ta til deg det positive som de rundt deg gir og blokker resten❤

 • Reply Øystein 14. mai 2016 at 19:30

  Alt ordner seg for snille gutter, God 17 Mai!

 • Reply Haffe 14. mai 2016 at 19:36

  Mr.Rise, hadde egentlig håp om å se deg i sportsklubben Brann, se bare på Daniel Bråten, har vært Branns beste spiller denne sesongen, karadas en annen. Demidov og flere til. Tror fortsatt du har mye å bidra på fotballbanen og i Tippeligaen. Lykke til å håper igjen at kjeften til kritikerene blir gjort til skamme.

 • Reply Kjetil Korsveien 14. mai 2016 at 21:46

  Er så dritlei såkalte sportsjournalister som har funnet seg ett lett offer i Riise fordi han driter i janteloven og tørr å stikke fram hodet. Alt kommer ikke like bra fram og av til må en legge godsida til. Ikke tolke alt i verste mening og prøve å drite ut en som tross alt er en av de beste fotballspilerne vi har hatt siste 10 året.

 • Reply Severin 14. mai 2016 at 22:18

  Legende! Du fortjena å bli behandla med respekt! He trua på at du kjøme sterkt utover sesongen.

 • Reply Irene N.Ramsøy Karlsen 14. mai 2016 at 22:34

  Hei John Arne,har lest innlegget ditt,det står stor respekt av måten Du håndterer alt dette på.Stå på,Du har mange med deg.Ønsker deg og dine en fin Pinsehelg ?⚽⚽⚽?

 • Reply Thomas 14. mai 2016 at 23:39

  Riise du Riise. Her kommer litt positivt og litt negativt?Jeg har igrunn aldri likt deg dom fotballspiller. Grunnen er veldig enkel. Du spilte i feil klubb. Jeg er jo Manchester United fans, så for meg var du en pain in the Ass når du spilte for Liverpool. Da skjønner du sikkert at her er det Ronny Olsen og Ole Gunnar som har vært de store for meg?Og så nå reiser du til Ålesund istedenfor bergen???så feil igjen?Personlig så synes jeg alt for mange fotballspillere blir hengt ut alt for lett. .det ligger ennå større press på enkeltspillere. Sånn er det bare dessverre. Får håpe for din del du vokser på det og ikke lar deg knekke. Du er en av de store navnene i Norge. Ønsker deg lykke til videre og vær syk neste gang dere møter brann??glory glory

 • Reply Arvid 15. mai 2016 at 02:38

  I tillegg til å skrive dette, bør du også ta en prat med treneren: «Å ha spilt med Steven Gerrard, gjr meg ikke til Steven Gerrard. Jeg er venstreback. Får jeg spille meg i form på venstreback, vil Aafk ha den beste venstrebacken i norge» Syns det er uerettferdig ovenfor deg å slakte deg for en sentral midtbanekamp, som kunne gått begge veier med litt tur. Blir som å hente Inzhagi og bruke ham som keeper..

 • Reply Ørjan Skoglund 15. mai 2016 at 05:17

  Det står STOR respekt av alt du har prestert så langt og for å ikkje snakke om ka du kommer til å prestere! ?
  Stolt av Sunnmøre samt stolt når ei sier at du er Sunnmøring STÅ PÅ John Arne!!! ?

 • Reply Gry Borgaas 15. mai 2016 at 10:32

  Med all fokus det er på mobbing i våre dager er det helt utrolig at journalister skriver som de gjør om deg. Det er jo fantastisk at vi mennesker er forskjellige, og fargerike personer som deg setter en ekstra spiss på hverdagen. Jeg er Sarpsborg supporter på min hals, og jeg gledet meg ekstra til kamp på torsdag nettopp på grunn av deg! Bra for oss at dere tapte den kampen, men jeg ønsker deg og Ålesund lykke til i resten av sesongen!

 • Reply Andreas Buchardt 15. mai 2016 at 11:35

  Selv om du har hatt et par episoder, som vi ALLE har hatt her i livet, så har du stått stødig med hevet hode. Ikke mange i Norge med tilsvarende karriere som deg!! !
  Vi trenger personligheter som deg både i det sosiale og på banen.

  Respekt fra meg selv om du alltid har spilt på feil lag!

  Mvh
  Andreas Buchardt
  Enga og Manchester United supporter.

 • Reply Gunn 15. mai 2016 at 13:36

  Hei. Må nok innrømme at eg er av dei få som sikkert ikkje har sett meir enn 2 heile kamper i mitt liv. Men den behandlingen av deg som er no, ja den er berre skammelig. Om eg ikkje likar fotball, så har eg stor respekt for idrettsutøvere av alle slag. De trener og ofrar meir enn dei.fleste av oss forstår. Med det i tankane håper eg at du snart får resultata fu venter på, og at du får vist feg som den idrettsmannen du er. La deg ikkje kue, John Arne. Lykke til både i morgen og resten av sesongen. Helsing fotball -bestemor gra Stadt

 • Reply Kristian Kahrs 15. mai 2016 at 13:48

  Kjære John Arne

  Selv om jeg ser verden totalt i svart og i kvitt fra Lerkendal, har jeg stor respekt for fotballkulturen i Ålesund. Og jeg har jeg lært også lært å sette pris på deg som en fargeklatt og profil, John Arne. Selvfølgelig tar du ikke alltid kloke valg fordi du er menneske som alle andre, men den som er syndfri kan kaste den første stenen. Journalister bør huske at når de peker
  på deg, er det tre fingre som peker mot seg selv. I mitt offentlige liv er jeg ofte hard i klypa og skyter i alle retninger, men jeg ønsker også å være en person som er voksen nok til å be om tilgivelse når jeg har gjort feil.

  Jeg regner med jeg blir med Kjernen til Ålesund 16. juli. Hadde det vært mulig å treffe deg i forbindelse med den kampen? jeg tror vi kan ha en del ting felles. Som du ser på nettsiden min, er det mange skriver mye dritt og usanne ting også om meg, men mitt beste forsvar er offentlighet. Og hvis du ringer meg på 93 00 25 22, kommer jeg ikke til å dele kontaktinformasjonen din med noen, men det hadde kanskje vært greit å snakke med noen med lignende erfaringer?

  Lykke til videre, og stå på! Ikke la deg knekke!

  Kristian

 • Reply Trond Dalen 4. juni 2016 at 15:31

  Er det mulig å slippe å høre mer om deg og Louise shopping ??? Thank you

 • Leave a Reply

  Translate »