Personal

Anfield Tour

18. januar 2016

Lørdag var jeg på min første Anfield Tour. Selv om jeg har spilt her i 7 år så har jeg aldri gjort dette. Jeg skal innrømme at jeg fikk noen tårer underveis. Har så utrolig mange minner. Jeg tok flere bilder underveis og la ut på Snapchat. Under kan du se noen av bildene som ble tatt. Jeg syns dette var veldig kult gjort av Betsson. Vi var omkring 50 stk som fikk en veldig flott omvisning.

IMG_0697IMG_0707

IMG_0696IMG_0713IMG_0711

IMG_0712IMG_0708IMG_0706

Tusen takk til alle i Liverpool for velkomsten jeg fikk. At jeg selv etter 8 år blir tatt imot på den måten vil jeg aldri glemme. Dere beviser gang etter gang hvorfor dere er så fantastiske!!

Ha en fin kveld

John Arne

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Stian A. K. 22. januar 2016 at 14:51

  Kjekt å følge deg på snapchat John Arne. Skulle så gjerne ha sett deg bære den røde trøyen med Liver-birden på igjen. Å ønsket ble ikke mindre etter legendekampen i Australia. Rå bra kamp av deg! Jeg beundrer deg for alt du har opplevd og vært igjennom. Måten du takler- og håndterer det på :O #RESPECT. Jeg bøyer meg i støvet for deg!

  Vi har møttes én gang før, men da helt tilbake i 2007 i forkant av Norge – Bosnia matchen. Jeg skulle ønsket å ha truffet deg igjen for å pratet med deg om diverse ting jeg lurer på. Du er en kjempe kar John Arne, ikke bare en kjempe på banen. Men også utenfor! Ønsker deg all lykke i framtiden, både deg, barna, kona og resterende av familien ?

  Vennlig hilsen
  Stian.

 • Leave a Reply

  Translate »