Personal

Betsson liker Liverpool

8. august 2015

Riise og Tone

God morgen

Som de fleste sikkert har fått med seg så har jeg hatt noen uker pause fra bloggen. Det er flere grunner til det. Jeg har hatt utrolig mye å gjøre med tanke på fremtiden, mye reising, møter og diverse. Det meste kommer selvsagt på bloggen etterhvert. Jeg var faktisk inne på tanken om jeg skulle bare legge ned bloggen. Noen hadde sikkert likt at jeg hadde gjort det, men jeg har bestemt meg for å fortsette. Jeg innså hvor viktig denne bloggen er for meg. Jeg er nå mer motivert til å få denne bloggen opp igjen enn noen gang, men trenger hjelp fra dere vakre mennesker:)

I sommer laget jeg og Tone Damli en reklamefilm for Betsson. Det er første gang vi gjør noe slikt sammen for Betsson. Vi gledet oss og siden vi begge er fan av to rivaler i England ble jo dette en morsom film.

Ja, Tone får siste sang i Betssons reklamefilm. Men slapp helt av, Liverpoolfans – som jeg skrev i mitt tabelltips på Betsson så kommer Liverpool til få siste ord mot Manchester United kommende sesong. Jeg bare ga Tone og United følelsen av å vinne denne reklamefilmen siden Liverpool ender foran dem på tabellen denne sesongen. Skal vi være ærlige så er det jo det som betyr noe. Ingen sang er uansett vakrere enn You’ll Never Walk Alone. Så alle Liverpool fans der ute, la United «vinne» med siste sang, men at vi knuser de i sesongen:)

Jeg tror Liverpool kommer på 4. plass, mens Manchester United kommer på 5. plass.

Det er jo veldig artig at reklamefilmen med Tone interesser/engasjerer så mange seere/tippere, men jeg blir litt overrasket over  alle dere Liverpoolfans som sender sinte Mail til Betsson. Dette er bare en reklamefilm.  Jeg kan forsikre dere om at Betsson ikke har noe imot Liverpool. Heller tvert imot siden vi arrangerer turer til Liverpool og vil gjøre mye av det fremover også til kunder. Hadde det vært en issue så hadde jeg neppe vært ambassadør der, jeg hadde tross alt mine beste år på Anfield. En slik kjærlighet for en klubb forsvinner ikke. Etter sommerens tatovering vet dere alt om mine følelser for denne fantastiske klubben.

Nå er det endelig PL start! La oss holde sammen og støtte laget som alltid.

Walk on, walk on with hope in your heart and You’ll Never Walk Alone.

John Arne

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »