Browsing Category

Personal

Personal

Den perfekte Fredag

23. januar 2016

Jeg elsker helgen. Bare tanken på å ha helt fri og ikke gjøre noe som du ikke vil gjøre. Dine nærmeste har stort sett fri og du kan avtale å finne på ting uten at alt må planlegges nøye. I går hadde jeg en perfekt dag. En perfekt start på dagen. For det første slapp jeg å rydde hjemme som jeg skrev i mitt forrige innlegg. Eller det blir feil å si. Jeg fikk utsatt det til i dag fordi jeg måtte gjøre andre ting. Morsomme ting. Jeg måtte overtale Louise litt, men det gikk selv om jeg selvsagt har enda mer å gjøre i dag!!! Jeg sa ja til å kjøre til vårt lager å hente masse som ligger der. Det vil ta noen timer å lete igjennom alle eskene og når det er gjort så er det hjem og sortere alle eskene før jeg selvsagt må rydde også.. Akkurat nå gruer jeg mer. Dette blir en lang dag..

Men tilbake til min herlige fredag. Den startet med at jeg spilte Golf simulator med min gode kompis Arnulf hos Costume golf. Vi er begge veldig interesserte i golf og spiller mye på sommeren. Nå har vi bestemt oss for å trene også på vinteren så vi er klare for mye golf i sommer. Han har 8.9 og jeg 7.9 i hcp noe som gjør at vi er veldig jevne. Elsker å spille mot folk som er jevngode eller bedre enn meg selv, da må jeg fokusere. I går stakk jeg av med seieren, alltid godt å vinne.

IMG_0778IMG_0783

IMG_0781IMG_0784

På ettermiddagen hadde jeg en 2 timers økt med min buddy Jake.  Jeg kjører på nå med hard trening, og han er den som jeg vet kan pushe meg. Jeg har gitt han noen mål som jeg skal oppnå. Han er ekstremt flink når det kommer til styrketrening pluss at han er god til å løpe. Alt er så mye lettere når man er to om å trene hardt!!! Vi løp 1 min intervaller med 30 sek pause. Dette gjorde vi helt til vi nådde 10km totalt. Det ble en en meget bra økt på mølla. Jeg følte meg overraskende sterk på løpingen, noe som lover bra! Vi kjørte 1 time med styrke etterpå. Rygg, skuldre og mage. Det var fryktelig tungt og jeg våknet i dag med smerter overalt. Så bra jeg skal løfte mye ekser i dag da….

IMG_0792IMG_0791IMG_0790

Det ble en rolig kveld hjemme med sunn middag og film til langt på natt. For meg en perfekt start på helgen. Golf, hard trening, tid med kompiser, filmkveld med kona, sunn mat og drikke. Håper dere alle også hadde en fin start på helgen.

IMG_0794

Nå må jeg løpe. Louise er klart for lageret. Musklene og meg selv er ikke det. Men jeg hadde jo forhandlet meg frem og utsatte alt dette til i dag. Akkurat nå angrer jeg!!!

Ha en strålende lørdag så blogges vi i kveld

John Arne

 

 

Personal

Costume Awards

22. januar 2016

God morgen

Etter noen flotte dager i Liverpool og London kom vi hjem til Oslo i går ettermiddag. Det ble litt stress siden vi skulle på Costume Awards på kvelden. Alltid med slike eventer så vil man jo se bra ut. Så jeg dro rett til frisøren og fikk orden på håret før jeg rakk en time på Elixia med intervaller. Alt føles bedre så lenge man får trent rett før.

IMG_0769

Vi hadde gledet oss til dette eventet. Man møter masse flotte mennesker som man ikke ser så ofte i hverdagen, mingler litt og koser seg med god musikk. Morten Ramm ledet prisutdelingen og gjorde en strålende jobb. Alltid hatt sansen for han. Det var vel totalt 13 priser som ble delt ut, så gratulerer så mye til alle som vant.

Som alltid på slike eventer så er det jo litt presse til stede. Stille opp foran en pressevegg og ta bilder er vel ikke noe jeg er mest komfortabel med, men det er gøy å få fine bilder av antrekkene man har på seg. I går var det jo fashion som var viktigst så det var gøy å se hva de andre hadde på seg. Mange flotte antrekk uten tvil.

IMG_0774

Etter selve prisutdelingen så var det Dj Thomas «fingern» Gullestad som slo til. Herlig type som alltid er i godt humør og spilte meget bra musikk. Louise og jeg har jo reist en del i det siste så vi tok en tidlig kveld. Man merker det på kroppen når man ikke har vært hjemme på en stund. Det var uten tvil en vellykket kveld og jeg vil takke Costume for at vi ble invitert og at det ble en bra kveld. Gleder oss allerede til neste år!

I dag er det rydding av leiligheten som er viktigst! Mye reise betyr ut og inn av koffert. Dette blir en tung dag for en lat mann som meg. Hjemme er jeg virkelig lat! Men for å gi meg ekstra energi til å kunne fullføre mine oppgaver så skal jeg spille et par timer golf på simulator med en kompis. Da kan jeg komme hjem i godt humør og bli pisket rundt av sjefen hjemme. Regner med det blir noen snaps gjennom dagen. Er det bare meg eller er alle mannfolk fryktelig late hjemme? Jeg vil jo bidra og gjøre det fint, men etter 10 min så må jeg begynne å pushe meg?? Hater husarbeid. Louise blir litt oppgitt over meg av og til, med veldig god grunn. Kanskje kan jeg overraske henne i dag? Hun sover enda mens jeg blogger nå, kanskje jeg skal rydde litt før hun våkner? Da tror jeg hun svimer av når hun våkner.

Wish me luck!

Blogges seinere i dag

John Arne

Personal

Anfield Tour

18. januar 2016

Lørdag var jeg på min første Anfield Tour. Selv om jeg har spilt her i 7 år så har jeg aldri gjort dette. Jeg skal innrømme at jeg fikk noen tårer underveis. Har så utrolig mange minner. Jeg tok flere bilder underveis og la ut på Snapchat. Under kan du se noen av bildene som ble tatt. Jeg syns dette var veldig kult gjort av Betsson. Vi var omkring 50 stk som fikk en veldig flott omvisning.

IMG_0697IMG_0707

IMG_0696IMG_0713IMG_0711

IMG_0712IMG_0708IMG_0706

Tusen takk til alle i Liverpool for velkomsten jeg fikk. At jeg selv etter 8 år blir tatt imot på den måten vil jeg aldri glemme. Dere beviser gang etter gang hvorfor dere er så fantastiske!!

Ha en fin kveld

John Arne

Personal

Helgen i Liverpool med Betsson

18. januar 2016

Denne helgen har jeg vært i Liverpool med Betsson. De har flere ganger i året turer til England hvor flere vinnere får oppleve så utrolig mye. Denne helgen var det middag på fredag, Tour of Anfield på lørdag og stor fest på lørdagskvelden. Her hadde vi invitert 150 fotballglade venner til en storfest på The Hatch i Liverpool. Det var stor stemning fra tidlig kveld til sent på natten. Louise og jeg vant quizen vi hadde, men ble anklaget for juks fordi det var om Liverpool!! Skandale avgjørelse fra Dag Solheim…. Det blir alltid en bra fest når fotballgale mennesker møtes ?  Som alltid er det store premier som blir delt ut underveis. Hovedpremien denne gangen var at jeg trakk ut en heldig vinner som fikk en tur for 2 til EM i Frankrike med Betsson og meg selv for å se Sverige – Irland.

IMG_0687

Jeg kan ikke få sagt nok om hvor fantastiske Betsson er for meg og alle kundene sine. De jobber og står på døgnet rundt for at alt skal være perfekt planlagt for alle som er involverte. Jeg har nå jobbet med dem i 3 år og jeg kan bare si at det er den beste avgjørelsen jeg har gjort. Vi jobber sammen for å nå flere store mål i fremtiden, med monopolet som den største kampen. Vi har stor tro på at vi skal vinne den også.

IMG_0694

Jeg vil på vegne av meg selv, kona og alle som er så heldige å være med på slike turer takke Betsson, dere er helt rå! Jeg vil nevne 2 helt fantastiske personer som gjør at det aldri er noe tull, som alltid er der for oss og som alltid fikser det beste.  Mikael og Merethe. Dere to gjør at alt går rundt. Dere er alltid positive og gjør at vi andre kan bare slappe av. Uten dere hadde ikke alt dette vært mulig. Tusen takk!!!

IMG_0715

Håper alle har en fin start på uken. Seinere i dag skal jeg legge ut bilder fra da jeg var på Anfield tour for første gang!

Snakkes

John Arne

 

Personal

Skavlan

14. januar 2016

God morgen godtfolk

Først og fremst vil jeg takke for alle tilbakemeldingene jeg fikk etter at jeg startet med bloggen i går. Jeg fikk utrolig mange tips fra dere lesere om hva jeg bør blogge om fremover. Alt er notert og jeg gleder meg til å komme skrive.

I går var en lang dag. Som jeg skrev så var jeg på Skavlan i går og det spilles inn i Stockholm. Med avreise Oslo på formiddagen, rett til studio for innspilling og tilbake til Oslo på kvelden.  Når jeg kom hjem til mine vakre jenter (Louise og våre 2 små) var klokken blitt 23.00 og jeg datt bare ned i sofaen.  Kan innrømme at det har vært litt mye reising siste ukene. Tror den reisen til Sydney med jetlag tok litt mye krefter, selv for en som har litt for mye energi innimellom så kjennes det på kroppen. At vi ble liggende oppe i natt til 0400 og se på «Making a Murderer» er en annen sak:)

Jeg må si jeg ble veldig imponert over opplegget til Skavlan. Alt er veldig profesjonelt og gjestene blir tatt veldig godt vare på. Med egen garderobe, matservering og diverse. Jeg koste meg og jeg hadde det veldig hyggelig med de andre gjestene. Etter å ha blitt spurt i flere år var jeg glad for at jeg endelig kunne stille opp. Fredrik er ekstremt profesjonell og flink. Man skjønner ikke hvor mye arbeid som ligger bak før man er der og ser det selv.Jeg dro derfra med en god følelse i kroppen. Jeg håper det blir bra når det kommer på Tv denne uken.

I dag er det «fix it » dag. Louise våknet og jeg følte med en gang at i dag blir det en del ting som må ordnes. Jeg har allerede fått en lang liste som må gjøres i dag. At jeg ville ha en rolig dag kan jeg bare glemme. Kona er flink til å sette meg i arbeid selv om jeg er ganske lat på hjemmefronten. I kveld blir det en hardøkt med Jake på mølla. Lettere å trene hardt og pushe seg selv når man har noen som kan hjelpe deg. Jake er en som jeg bare digger. Selv om vi bare møttes for litt over 2 år siden så har vi et ekstremt tett vennskap. Vi har mye av de samme interessene og vi gjør stort sett alt sammen. Han stiller alltid opp, uansett hav det måtte være og jeg tror han vet jeg gjør det samme. Han er sammen med en av Louise sine beste venninner Natalie, noe som er perfekt! Blir mange double dates:)

I kveld skal jeg skrive litt mer om hvilken type løping jeg gjør for å komme i form.

Ønsker dere en strålende dag

John Arne

Personal

Da er pausen over!!

13. januar 2016

Da er jeg endelig i gang med å blogge igjen. Mye har skjedd siden jeg sist blogget og jeg skal de neste dagene selvsagt oppdatere dere på alt som har skjedd i livet mitt. Akkurat nå følte jeg egentlig bare for å poste et innlegg for å vise at jeg er tilbake.

Nå sitter jeg sitter faktisk i Stockholm fordi jeg skal være gjest hos Skavlan. Er enda en liten stund til jeg skal i stolen. Jeg gleder meg veldig!! Må innrømme at jeg også er veldig spent. De har spurt meg i lang tid om å være gjest, men på grunn av fotball og kamper i helgene har det aldri vært mulighet. Jeg har selvsagt sett masse på programmet og hørt mye positivt fra flere hold. Det er alltid behagelig å kunne sitte ned, slappe av og prate uten å stresse når man blir intervjuet.

IMG_0666IMG_0664IMG_0667IMG_0665

 

Både Louise og jeg avsluttet vårt samarbeid med United bloggers. Nå står vi mer fritt og det vil dere merke på bloggen min også. Jeg kommer til å la bloggen være en slags dagbok. Det må ikke alltid skje noe for at man skal blogge. Alle har vi kjedelige dager. Her vil jeg prøve å oppdatere så ofte som mulig. Jeg har så mange flotte venner som blogger flere ganger om dagen og de pusher meg frem. Jeg vil fortsette å dele mine meninger, det forandrer seg nok aldri. Er det noe dere vil lese mer om? Skal jeg fortsette å åpne meg om hverdagen? Skal jeg dele alt? Deres mening betyr jo alt når det kommer til blogg og sosiale medier.

Vil takke dere for støtten og tålmodigheten dere har vist meg. Jeg håper dere vil fortsette å følge meg. Vet jo aldri hva jeg kan finne på å skrive.

Dere kan alltids følge meg på sosiale medier. Spesielt på Snapchat (riise3) er jeg aktiv.

Ønsker dere en strålende dag

John Arne

Personal

Har det snudd?

12. november 2015

God morgen

Jeg tenkte å begynne med litt mer daglige oppdateringer her fra India. Ikke alltid det skjer så mye interessant her, men synes det er greit å vise den siden også.

 

Dagene går egentlig i det samme. Sove, spise, trene. Som dere leste i mitt forrige innlegg så blir det veldig ensomt og trist noen dager. Det har jeg ingen problemer med å innrømme heller. Så da er det jo perfekt å kunne bruke mer tid på bloggen og dere lesere:) Noe av grunnen til at jeg ikke har oppdatert så ofte er at jeg alltid har følt at hvert innlegg må være langt og at jeg alltid må skrive om noe spesielt, men det er jo ikke tilfelle. Jeg leser andre blogger og de fleste skriver ofte litt kortere innlegg. Det må ikke alltid «skje» noe.

Jeg bruker mye tid på sosiale medier. Jeg liker å kommunisere med mine følgere. Det er jo hovedgrunnen til at jeg er på sosiale medier. Hver morgen våkner jeg og sjekker alt. Oppdaterer meg på hva som har skjedd rundt omkring. I dag hadde jeg fått melding på min Facebook som bare gir meg masse energi. Det er slike meldinger som gjør at det å være seg selv er verdt det.

I meldingen stod det at jeg er en inspirasjon for andre. I quote: «Du inspirer og jeg håper du gir gass til du står i rullator. Fortsett og si din mening ALLTID, det gir oss andre power til å stå i dritten når den overtar» Dette er bare en av utallige meldinger jeg har fått siste tiden. Jeg føler på meg at noe har skjedd hjemme i Norge når det kommer til meg og mitt navn. Mulig jeg tar feil, men responsen og alle tilbakemeldingene siste tiden har vært ekstremt positive!! Det er jo så gøy og betyr veldig mye for meg. Stemmer det?

Det virker som flere begynner å se hvem jeg er som person etter at de fikk sett dokumentaren min hvor seerne kom tett innpå meg. Samtidig hadde jeg en opptreden på «dama til» som jeg også føler at folk fikk se den «ekte» John Arne. Tror bare at flere har skjønt at media ikke alltid fremstiller en person slik han/hun er privat. Uansett er jeg ufattelig glad for alle tilbakemeldinger jeg har fått. Jeg vet selv jeg har gjort og sagt ting som man kan angre på, men til syvende og sist er jeg bare et menneske og man både lærer av sine feil og blir voksen. Alle gjør vi feil, det er hvordan man lærer av det og vokser på det som betyr noe.

Jeg setter utrolig pris på deres tilbakemeldinger. Jeg vil alltid være den jeg er og stå for det.

Nå er det på tide med litt styrketrening. I´m on a mission. Mer om det seinere i dag.

 

Ha en strålende dag

General Personal

Ja det blir noen tårer av og til

2. november 2015

Her sitter jeg. Alene i India. På et hotellrom. Det er til tider veldig tungt. Jeg er ensom. Føler meg tom. Dagene består av det samme. Jeg står opp rundt 0800. Kjapp frokost før vi kjører en time til trening. Tilbake på hotellet 1230 med lunsj 1300. Har bare en fellestrening siden kampene kommer tett. Jeg tilbringer hele dagen på rommet. Det er ikke mye man får gjort. Jeg får ikke beveget meg utenfor så mye på grunn av sikkerhet. Må alltid ha bodyguard med. Det er minimum 1 time og 30 min til et senter. Det gidder jeg ikke.

For at jeg skal få noe ut av dagen så går jeg i gymmen på ettermiddagen. Løper og trener styrke. Mest for å få tiden til å gå. På rommet går det mye i TV titting eller serier på Mac´en. Playstation blir også brukt. Jeg ligger mye i sengen. Tenker. Synes synd på meg selv. Plutselig kan tårene komme. Jeg er en som er avhengig av folk rundt meg. Spesielt Louise. Jeg merker jeg er totalt avhengig av henne. Uten henne i nærheten står alt stille. Alt bare stopper. Føler meg fortapt.

Jeg skal innrømme at jeg tårene kommer av og til. Savnet av Louise, familie og venner er fryktelig stort. Følelsen av å ha noen rundt seg. Gutta på laget er herlige gutter. Vi koser oss når vi er ute og reiser, men det blir mye i buss.Vi bor på et hotel uten muligheter til å gjøre så mye. Da blir det til at vi alle gjør det samme, sitter på rommet.Vi er mange i samme situasjon. Fleste uten sine nærmeste, tviler på de sliter like mye som meg. Who knows.

Rart å tenke på at jeg har det så tungt noen dager. Jeg lever jo drømmen som profesjonell fotballspiller. Hadde jeg vært alene i Oslo eller andre plasser så hadde det ikke vært noe stress. Da har jeg muligheten til å møte folk, dra på Cafe, restaurant, spille golf og lignende. Her blir det hotellrommet. Kan liksom ikke bare stikke ut døra for en lunsj. Når jeg er så langt unna alt og alle så begynner jeg å tenke. Jeg hører at alle mine nære koser seg i Norge. Her ligger jeg i sengen stort sett hele dagen. Jeg unner jo alle å ha det bra og kose seg, men er fryktelig tungt allikevel. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten kona mi.

Høres sikkert ut som jeg klager mye nå, men sånn er det av og til. Jeg er et vanlig menneske med følelser. Jeg er en ekstremt følsom person. Tårene kommer lett. Når jeg er alene og har det tungt så vet jeg det er helt normalt å føle det slik.

Jeg elsker jobben min. Jeg elsker å trene hardt, spille kamper og kjempe om tittelen. Virkelig! Hadde det ikke vært for at jeg er så mentalt sterk i hodet som jeg er, så flink til å fokusere på de riktige tingen før trening og kamp, så hadde det ikke funket. Men så har du meg da, jeg lever av å motbevise andre og meg selv! Jeg elsker utfordringer. Og jeg kan lett si at dette er den tøffeste testen jeg har hatt så langt. Det er en type fotball og livsstil som jeg ikke er vant til. Det er ikke gøy å se utenfor hotellet eller i trafikken så mye slum og fattigdom. Det gjør store inntrykk. Nå blir vi tatt ekstremt godt vare på her nede. Flott hotell og masse sikkerhet, men man får med seg hva som skjer rundt allikevel. Det som imponerte meg mest er gleden alle viser. De smiler og ler hele tiden, uansett hvor tøft de har det i hverdagen. Jeg har fått et helt annet syn på ting etter å ha vært her. Kjente det var godt å føle på det. Jeg skal ikke klage på bagateller når jeg kommer hjem. Nå har jeg sett i flere måneder hvordan andre har det.

IMG_3372

IMG_3373

Angrer jeg på at jeg dro hit? Langt ifra! Det er veldig mye positivt jeg opplever. Ikke tro noe annet. Dette er en liga som virkelig er på vei opp. De satser hardt og det er fantastisk å være en del av det. Det er fantastisk show rundt kampene, 30-60 tusen på tribunen, de heier på begge lag og de bare elsker å lage stemning. Jeg prøver å gjøre mitt beste for å hjelpe Indisk fotball til å bli enda større. Møtt utrolig mange mennesker som jeg liker veldig godt. Jeg har jo tross alt Roberto Carlos som trener, mitt idol!!!! Starstruck!!! Så at jeg dro hit angrer jeg ikke på i det hele tatt!! Vi er et godt lag som kjemper om å vinne hele greia. Er et herlig lag bestående av mange kulturer. Vedlig gøy å møte så mange flotte mennesker. Måten jeg har blitt tatt vare på her nede er også helt fantastisk! De elsker engelsk fotball, spesielt Liverpool. Det passet meg bra:)

IMG_3332

Jeg følte bare for å dele litt av hverdagen. Vise at det også er en bakside selv om man er fotballspiller. At det også er tunge dager for meg hvor jeg syns synd på meg selv.  Selv om fotballen går bra for meg og laget her nede, så er det normalt å ha tunge dager når man er så alene som jeg er nå og så langt borte fra mine nærmeste. Hadde det ikke vært for Facetime og Skype sier jeg bare:) Jeg gleder meg veldig til Louise kommer tilbake. Hun måtte en tur hjem etter 6 uker her nede grunnet flere møter angående hennes blogg. Hun er min viktigste støttespiller. Så når hun kommer tilbake om par uker blir jeg verdens lykkeligste igjen;) Hun er et fantastisk menneske som gir meg så mye kjærlighet.

Jeg gleder som en unge til å feire Jul hjemme i Oslo!! Det er bare helt fantastisk å se frem til! At romjulen og Nyttår skal feires på ei hytte på fjellet er en ekstra bonus:)

Nei nå er det nok syting fra meg!!! Høres ut som en liten baby jo….

Har tøff kamp i morgen, så det er på tide å fokusere på den:)

Ønsker dere alle en fin mandagskveld

General Personal

«Haterne»

20. oktober 2015

God kveld

Ligger i sengen i Mumbai. Dagen før kamp. Som alltid bruker jeg kvelden før kamp på å se mye Norsk Tv på internett. Så på TV2 at det nye programmet «Haterne» hadde begynt. Jeg husker at jeg ble spurt i sommer om å delta på programmet. På grunn av busy schedule så passet det dessverre ikke inn. Det plager meg veldig at jeg måtte takke nei. Hadde virkelig et stort ønske om å kunne være med å bidra.

Har nå sett episodene med Sophie Elise, Sandra Borch og Jørgen Foss. Jeg må bare applaudere. Først til TV2 som tar et skikkelig tak i noe som er et stort problem, spesielt i Norge, men ikke minst til kjendisene som stiller opp. Jeg vet hvor vanskelig det kan være å stille opp på slikt, men at de gjør det viser bare at det er et seriøst problem. Det er kjendiser som er mye i media som må frem og vise hvor alvorlig dette er. Gjennom dette programmet gjør de akkurat det.

At noen kan sitte hjemme og skrive så mye stygt om personer de aldri har møtt eller kjenner? Hva skjer? Har de så mye hat mot noen bare av å lese om de i media? Hva får mennesker til å gjøre slikt? Jeg blir så jævlig provosert! Har de så mye hat bygt opp inni seg? Er de misunnelige fordi livet deres ikke ble som de håpet på? Hva gir dem rett til å gjøre slikt? Jeg mener det går en grense på hva man bør tåle og akspetere. Her går flere langt over den grensen. Fryktelig langt!!!

Var herlig å se Robin sin reaksjon. Han står opp for Sophie Elise. Han sitter midt i det selv og vet hvor alvorlig dette er. Flere personer som blir ødelagt av dette, flere som går så langt at de tar selvmord. Ubeskrivelig!

Jeg mener at alle må kunne ha en mening. Null stress. Jeg har også mine meninger som sikkert er helt på jordet av og til. Men hvorfor dra det så langt? Hvorfor så mye hat? Hva får en person til å i det hele tatt skrive så mye dritt? Hadde det ikke vært bedre å finne noe man liker å lese om, skrive positivt om det og være lykkelig? Hadde ikke personen hatt det bedre med seg selv da? Jeg er sikker på at alle som stikker hodet frem aksepterer at andre har forskjellige meninger. Men da må det kunne være meninger som man kan lese uten å få selvmordstanker!!

Jeg har vært i dette gamet i snart 20 år. Problemet har bare økt voldsomt de siste årene. Du leser stadig vekk om personer som virkelig får kjørt seg i sosiale medier, kommentarfelt og diverse. Noe må gjøres. Hva vet jeg ikke, men det er et jævlig stort problem. Jeg mener det bør bli en lov mot det. Straff. Hvor grensen bør gå skal ikke jeg si noe om, men noe alvorlig må gjøres.

Tusen takk til TV2 som har laget dette programmet. Anbefaler alle å se hvordan det er. Takk til de som stiller opp og viser oss hvor alvorlig det er.

John Arne

 

General Personal

Love winning!!

19. oktober 2015

I did not blog yesterday as I had a game to focus on. We had 2 wins in a row before last nights game against Kerala Blasters. We knew that if we managed to win we would be sharing top spot. It was 63 thousand in the stadium. Playing away you do think it´s 63 against you. It is not the case here in India. Here they love football. They love all the players. The atmosphere was amazing last night. Truly! It was a full stadium 2 hours before the game. Thumps up to the Kerala fans.

IMG_3332

Last night I had the honour of being Captain. Even though I feel I am a leader on and off the pitch anyway, it was a great feeling wearing the armband. Since I joined India I have been playing centre back. Must say, I love it. A very different position from what I am used to, but I do see this as my position for the next 5 years or so.

IMG_3335

We won 1-0 after scoring in the 87th minute. We dominated the game from start to finish and should have been 2 or 3 up at half time. Winning last minute feels great though! There is a real buzz in the team now. The confidence is growing every day and every game. We have really taken huge steps since we met up in Sweden 1st of September. I am proud of the boys and how they want to learn every day. Now we are joint top of the league. By the end of the season it is important to be top 4. They play semifinal with the winners playing the final for the Championship. The earlier we can secure top 4, the better.

IMG_3345

After we win we always have a gathering at our hotel. They always provide us with a winning cake and some bubbles. We feel it is important we stay together, win or lose.

IMG_3337

Today we travel to Mumbai, another away game Wednesday. Tough game, again. Today it is all about recovery and getting body ready for another big game. Louise is travelling with the team, she is really one of the boys now. sadly she is leaving for Norway Friday, will be a very tough day!

Wishing you all a great start of the week. Stay positive and take care of each other.

Thanks for all your messages on my blog, Instagram and for following my Snapchat:)

The Ginge

Translate »