Browsing Category

Konkurranse

Konkurranse

Nominert til «Årets Blogger»

1. november 2015

God søndag, folkens!

I går dukket det opp en nokså overraskende mail fra Se og Hør. Jeg tenkte det bare var en journalist som ville avtale et intervju, men der tok jeg feil!

Hei John Arne,
Da har startskuddet gått for folkets avstemning til Se og Hør prisen «Årets blogger» der DU er en av de ti nominerte!

Jeg er en av ti nominerte til Se og Hør prisen «Årets blogger». Jeg holdt på å falle av stolen. Hva har jeg gjort for å fortjene det? Det kryr av gode bloggere der ute og konkurransen har alltid vært stor. Selvom jeg ikke blogger daglig så føler jeg likevel at jeg har brukt den riktig. Jeg har blant annet ønsket å fremme viktige temaer jeg brenner for, og ytret mine personlige meninger. Derfor er jeg utrolig stolt over å bli nominert til en slik tittel.

Konklusjonen fra deres side var at» jeg skriver ærlig, skaper engasjement og har mine egne meninger. Jeg er en blogger som er på vei opp og får masse oppmerksomhet».

Jeg skal innrømme at å bli nominert ga meg en indre styrke til å gi bloggen min enda mer oppmerksomhet i hverdagen. Dog forventer jeg ikke å vinne, da jeg er nominert med alle toppbloggerne vi har i Norge. Men vilje har jeg alltid hatt- for ikke å snakke om konkurranseinstinkt. Jeg gir det likevel en real sjanse og vil derfor spørre om din hjelp ?

Klikk deg inn på Se og Hør sin Facebook side her for å stemme. Du blir automatisk med i trekningen av billetter til den store Kjendisgallaen på Chat Noir 23. november. 10 heldige vinnere kan få muligheten til å møte alle de nominerte samt resten av kjendis-Norge!

Translate »