Browsing Category

Personal

Personal

Lettet og glad!

14. mai 2016

Jeg må starte dette innlegget med å takke dere alle for responsen etter mitt innlegg i går. Jeg skal innrømme at jeg gikk noen runder med meg selv før jeg skrev det. Tilbakemeldingene har vært helt enorme på alle mine sosiale medier. Tror ikke jeg har opplevd noe lignende. Fantastisk! Sikkert derfor jeg våknet i dag og følte meg utrolig lettet. Rett og slett fresh. Tror gutta på laget kunne se på hele meg at noe var annerledes i dag. Jeg smilte, sang litt, ja nesten danset i garderoben før trening. Kjente tryggheten igjen. Det er jo slik jeg normalt er. Nå blir det moro fremover. Gutta på laget betyr så mye for meg. De er helt rå!

Vi har Louise sin familie på besøk denne helgen. De gleder seg til kamp 16 Mai og selvsagt feire 17 Mai med oss. I dag har jo været variert voldsomt men vi har vært på Fjellstua og vandret i gatene. Ålesund by er fantastisk.

IMG_1671

Jeg klarer bare å fokusere på en ting nå. Kampen 16 Mai mot Start på Colour Line. Selv om resultatene ikke har vært slik vi har ønsket så er det i motgang vi virkelig trenger supporternes støtte på stadion. Jeg har sett og hørt at 16 Mai er en folkefest. Fotballens dag med fulle tribuner. Vi trenger dere der. Vi må stå sammen, både supportere og spillerne. Går dere imot oss kan ikke dette gå bra. Vi må snu dette sammen og vi er klare til å gi dere noe å feire på mandag. Utrolig viktig kamp for laget. Vi vet hva som må til, mandag skal vi vise det. Jeg gleder meg som en liten unge til å løpe ut, høre Aafk sangen, kjenne trøkket fra tribunene. Jubelen. Forventnigene dere har til oss. Som lag har vi press på oss men det skal vi takle. Dere fortjener bedre. Den støtten dere gir oss er viktigere enn dere aner. Finnes ikke noe bedre for en fotballspiller enn å løpe ut foran sine enge fans, fullsatt stadion og kunne feire 3 poeng! Både laget og meg selv er klar til fest på mandag, er dere? Kjør da Ålesund!

IMG_1670IMG_1669

Ønsker dere en fin lørdagskveld

John Arne

 

 

Personal

Nok av John Arne Riise nå?

13. mai 2016

Jeg skal prøve å skrive dette innlegget så kort jeg klarer, men jeg har mye jeg vil si. Når jeg har tenkt meg nøye om er det tre ting jeg skal prøve å holde meg til. Èn: Fotball skal være gøy. To: Mobbing er ikke gøy. Tre: Kjære journalister – er det nok nå?
En ting jeg har tenkt mye på den siste tiden er hvor rar jobb jeg egentlig har hatt hele mitt liv. Det handler om å ha det moro, om prestasjoner og en del om oppmerksomhet.

I går kveld gikk jeg på jobb igjen, denne gangen i Sarpsborg. Jeg tok på meg den oransje drakta og gledet meg til å spille fotball. Det er det morsomste jeg vet. De aller fleste som driver med idrett, uansett om det er på amatør nivå eller toppnivå, har den samme følelsen når man tar på seg drakten. Man er gira og tent, man vil gjøre sitt beste, man vil vinne.
Så lenge jeg kan huske har jeg alltid kjent gløden, nerven og kriblingen i kroppen før en kamp. Jeg har kjent hvor herlig det er å lykkes med gode kompiser. For det første gjøre maks innsats for å gjøre de andre gode. Og hvis man også klarer å gjøre seg selv god, er det en stor bonus.

Men følelsen som topper alt annet er den samme som jeg hatt i 25 år, da jeg var en liten gutt hjemme i Ålesund. Den følelsen som sier at fotball er det BESTE som finns. Den siste tiden har jeg kjent at den følelsen har gått litt i stykker. I går kveld kjente jeg at den døde litt.

Da jeg kom hjem fra en kort periode i India etter en lang karriere var min hemmelige drøm å spille i Ålesund sammen med brudern. Det var en vei å gå mye på grunn av Betsson-avtalen og alt det der, men hele meg kriblet da det var klart for å komme hjem igjen. Til hjembyen. Til den fine datteren min som konfirmerte seg forrige uke. Til brudern og familien. Til byen, supporterne og til laget der alt startet.

Men siden jeg flyttet hjem har jeg hatt det mye vondt. Selv om det eneste ønsket har vært å ha det gøy og bidra til at Aafk skulle gjøre det bra i norsk fotball. Det er ikke vanskeligere enn det.

Jeg vet jeg har et stort fotballnavn i Norge og at forventningene er høye. Jeg vet jeg får mye fokus og at jeg må tåle kritikk. Herregud, det har jeg levd med i mange år. Stille opp på intervjuer og få kritiske spørsmål er heller ikke noe problem. Jeg har blitt herdet. Men navnet hjelper ikke mye når kampen begynner.

Jeg kom til min første trening med AAFK uten å ha spilt fotball på to måneder. Da hadde laget allerede hatt treninger og kamper i en syv uker lang oppkjøring. Jeg hadde mistet fotballflyten og startet jobben med å finne den tilbake. Jeg jobbet alt jeg kunne for å bli klar til seriestart. Jeg ville bidra så fort jeg kunne. Dette var stort for meg. Endelig hjemme igjen. Kanskje startet jeg for tidlig med kamper. Kanskje burde jeg ventet 3-4 uker til? Men jeg trengte kamper. Og jeg er klokkeklar på at hver kamp er blitt bedre for meg personlig. Nå kjennes det bra! Siden jeg kom til Ålesund har jeg på toppen av alt spilt på mange forskjellige plasser på banen, men ikke lykkes i hver kamp. Noen kamper har vært bra, andre dårlige. Jeg er min største kritiker og har null problem med å si ærlig at jeg ikke har prestert slik jeg kan. Det har tatt lenger tid enn jeg selv har ønsket. Det jeg kan garantere er at det kommer. At jeg slår tilbake sterkere enn noen gang! Jeg har gjort det før og kommer til å gjøre det igjen!

Noen og særlig journalistene trodde kanskje at jeg skulle være en sentral og avgjørende spiller for AAFK. Det klarte media å gjenta så mange ganger at også alle andre regnet med det. Sånn har det ikke blitt. Har noen tenkt på hvorfor? I tillegg til at jeg var ute av kamptrening kan det også være at jeg ALDRI har vært noen sentral spiller på banen. Jeg har sjeldent dominert en fotballkamp eller vært en spiller som scorer masse eller har skapt haugevis av sjanser. Jeg har aldri vært en «Messi» på noen lag. Jeg har aldri dratt mange finter eller gjort ting på banen som gjør at jeg er den dominerende spilleren.

Min jobb i Monaco, Liverpool, Roma, landslaget og overalt ellers har vært å være en spiller som løper, har maks innsats og et bra venstrebein. Jeg hadde aldri regnet med at det ville bli noe annerledes i Ålesund. Men det krevde journalistene. Og kanskje «mannen i gata». Det er bare å søke på nettet. Så når jeg kom til Ålesund og ikke innfridde og AAFK samtidig har tapt mange kamper så er jeg blitt selve hovedgrunnen til de dårlige tidene. Hver eneste gang har det vært John Arne Riise, John Arne Riise, John Arne Riise.

Når jeg har vært på banen har jeg vært grunnen til at AAFK har tapt. Når jeg ikke har vært på banen har det vært bra for laget. Når jeg har kommet inn som innbytter har jeg bare ødelagt kampen for AAFK. Se hvor dårlig gjennomsnittspoeng jeg har fått på spillerbørsen. Se der – hvor lite poeng laget har fått når jeg har vært med. Hvor lite mål. Hvor mange tabber. Og når det dessverre rant over for meg overfor en dommer ble det jubel hos journalistene. «Se hvordan Riise mister hodet». «Riise risikerer å bli utestengt». «Bra – der ble han utestengt» osv.

I tillegg til meldinger og mailer fra folk som skriver at VG og andre medier trakasserer meg, har jeg også fått mail fra journalister. De støtter meg og tar avstand fra egne medier. Han skrev blant annet dette til meg: «Sikkert ikke fra en journalist du vil høre nå ? Men du skal vite at en del av oss har tatt til ordet internt for å dempe trenden om alltid å vinkle på deg. Nå er det nesten i ferd med å bli komisk, synes jeg».

Så hva er egentlig dette? Jeg ser at brudern som er en god kaptein gikk ut og kalte det mobbing og trakassering. Jeg skal ikke være en sutrekopp som legger meg ned og griner, men bare fortelle at jeg synes det er nok nå. Jeg takler saklig kritikk. Jeg har stått imot slike tider før og vil sikkert gjøre det igjen. Jeg har alltid hatt gode nerver i kroppen før en kamp. Nå er det de vonde. Men hvorfor er jeg nervøs? Kanskje fordi jeg er redd. Jeg er ikke redd for å tape kamper eller for å bomme på en pasning, en takling eller en målsjanse. Jeg har ikke tall på alle de feilene jeg har gjort på banen, så det kan jeg leve med. Det er en del av å være fotballspiller. Alle gjør feil på banen.

Men det som gjør meg redd når jeg løper innpå banen er angsten for at dagen kommer hvor det ikke lenger er gøy å spille- det skremmer meg. I det siste har jeg lurt på om det er verdt å bli slaktet i media hver gang. Hva har jeg igjen for å fortsette? For selv om jeg vet jeg må tåle mer fokus enn mange andre, så går det en grense. Jeg skjønner godt at folk er lei av å se meg i media. Jeg er lei av å se det selv.

Det eneste jeg kan gjøre akkurat nå er å gi meg selv litt fred. Derfor kommer jeg til å stille opp mindre for pressen, men jeg vil fortsette å oppdatere på sosiale medier. Nå vil jeg jobbe hardt for å komme tilbake i toppslag og få tilbake gleden. Alt jeg vil nå er å gjøre AAFK-fansen, klubben og alle medspillerne stolte. Tusen takk til Ålesund, supportere og alle dere som har kommet med støttende meldinger, det er det som betyr mest! Nå er det fokus på neste kamp 16. mai! God helg og god 17. mai til alle sammen!!

John Arne

 

Personal

Tilbake på ny plattform

15. april 2016

Da kan jeg etter en lang tids pause fortelle at jeg har byttet plattform. For noen måneder siden sluttet jeg hos UI. Vi hadde et ok samarbeid men jeg følte med tiden at det ikke ble som jeg hadde ønsket meg. Jeg liker ikke å sitte i møter og bli lovet ting som ikke skjer. Orker ikke skrive så mye mer om det annet enn at jeg ikke var fornøyd og ville ut. Man må føle seg ønsket og ikke minst se at det jobbes slik du er blitt lovet. Lykke til videre til dem.

Jeg har nå signert en avtale med Adlink Media. Vi hadde flere møter hvor jeg fikk grundig forklart hvilken type blogg jeg vil ha, hva jeg forventer av de og ikke minst hvordan vi sammen kan utrette store ting sammen. De var veldig positive og kom selvsagt med en plan på hva de så for seg på bakgrunn av hva jeg hadde forklart de i tidligere møter. Jeg er veldig veldig positiv og gleder meg til å starte opp igjen med blogging.. Adlink Media er store, de har mange profilerte bloggere og har vært inne i bloggverden veldig lenge. Jeg er ganske sikker på at dette blir positivt for begge parter. Jeg har store planer for fremtiden og er trygg på at Adlink vil hjelpe meg til å nå mine mål.

Bloggen min blir lik som den har vært, men jeg kommer nok til å være enda mer på å blogge om hverdagen. Det skal være min dagbok hvor jeg føler jeg kan dele det jeg har lyst til. Det er mine tanker, mine følelser og ikke minst mine meninger. Ja det er sikkert mange som vil være uenige med ulike saker som jeg skriver om, men det er jo slik det skal være. Vi er alle forskjellige og har ulike meninger.

Ellers har det jo vært mye skriverier i det siste om et innlegg som «Mamma til Michelle» hadde lagt ut om UI. Det provosere meg når jeg ser hva andre bloggere da kommer med av kritikk. Ja man skal støtte sin plattform når man kan, det gjør jeg også, men da kan du ikke innerst inne være misfornøyd selv med din plattform for så å snakke dritt om andre som uttaler seg negativt? Hold heller kjeft enn å vær dobbeltmoralsk. Jeg vet flere av de som har uttalt seg eller laget innlegg om Anna som er veldig misfornøyde med UI. Hvorfor går du da ut og kritiserer henne? Stå opp for deg selv og ta tak i hvorfor du ikke er fornøyd enn å lage et innlegg hvor du støtter din plattform. Det blir bare så falskt! Anna har en blogg hvor hun alltid har delt sitt liv og sine meninger. Alltid. Da må hun få lov til det. Hun har stor suksess og har funnet sin måte å blogge på. All respekt til henne. At hun da åpner seg ærlig i et innlegg må hun få lov til siden det er hennes blogg og hun følte for å gjøre det.

Deilig å være tilbake igjen!!!

Vi snakkes

John Arne

Personal

Der alt startet

11. mars 2016

I går ble det en stressende dag med avreise til Ålesund. Selv om alt ikke var i orden så ville jeg dra for å få gjort unna papirarbeid og den medisinske testen. Alt det ble gjort og vi venter nå spent på den siste avgjørelsen om dette går i orden.

Jeg møtte helt tilfeldig mamma på samme fly, hun skal besøke brudern og se første seriekamp. Ved ankomst Vigra flyplass så ble jeg møtt av en del presse som selvsagt var nysgjerrige. Henrik Hoff fra Aalesund Fk hentet meg og vi kjørte rett til stadion hvor vi tok en lang prat med trener Trond Fredriksen. Vi snakket om kontrakt, planene fremover og hvilke mål vi har for sesongen. Veldig spennende. Det er veldig spesielt å spille under Trond. Han spilte her da jeg dro til Monaco i 98. Han var sammen med Amund og Herman den som passet på lille meg. Kjørte og hentet meg overalt hvor jeg skule så jeg skulle få trent mest mulig. Det er klart jeg kommer til å gi alt for Trond og klubben. Det skylder jeg han. Håper det løser seg.

Ellers så møtte jeg jo flere i klubben som også jobbet i klubben mens jeg spilte her. Veldig spesielt. Veldig gøy. Jeg kjente det allerede på flyet. Jeg fikk en ro i kroppen. Følte jeg kunne slappe av. Inget stress lenger. Tror dette blir veldig bra for Louise og meg hvis alt går i orden. Jeg ser skikkelig frem til å komme i modus. Få de rutinene jeg elsker å ha. Trening hver dag, kosthold, kamper, kjempe og krige om 3 poeng. Nei dette ser jeg virkelig frem til!!! Verste som kan skje nå er at det ikke går slik vi håper… Da er det over. Da er det slutt. Men jeg tenker positivt nå. Har troen.

Vil takke dere alle for alle kommentarer, meldinger og likes på sosiale medier. Helt utrolig å se responsen. Jeg blir veldig rørt og glad. Dere gir meg skikkelig energi til å gruse på. Det har ikke vært lett å stå imot NFF, NTF og NT. De har vist i lang tid at de har gjort alt de kan for å ødelegge min retur til Norge og norsk fotball. De har bare laget problemer hele veien. Aldri vært interessert i å finne en løsning slik de påstår. Uten Betsson hadde dette aldri vært mulig. De har gjort alt. De har gjort alt for å gi meg den drømme avslutningen som jeg hadde håpet på. De har avlyst så mange eventer som allerede var planlagt. Betsson og Aalesund sin tålmodighet er grunnen til at dette går i orden. Den andre parten (NFF,NTF og NT) har gjort alt motsatt! Jeg vil også takke NISO for fantastisk støtte gjennom denne prosessen.

Jeg har sittet i møter og blitt fortalt at de skal gjøre alt de kan for å få meg hjem. De ser verdien i å få meg hjem. De elsket tanken på at det skjer. De skulle legge til rette at det gikk så lenge jeg sa opp kontrakten med Betsson. Bare tull. Men de kjenner meg, eller de burde kjenne meg etter mange år sammen, jeg gir meg ikke før alt er testet og prøvd ut. Jeg er sta! Nå kan det gå i orden. Og det føles helt fantastisk!!! Alt takket være min mann Mikael, NISO og ikke minst Betsson!! Helt rått om det skjer!

Blir noen spennende timer nå. Alt kan skje i fotball. Det vet jeg alt om. Nå håper jeg på signering, presentasjon på stadion og 3 poeng med mål fra lillebror.

Følg meg på Snapchat: RIISE3

John Arne

 

 

 

Personal

Det kokte litt i går

9. mars 2016

I dag våknet jeg fullstendig uthvilt. Er det et godt tegn og noe som sier meg at dette blir en flott dag? Ikke vet jeg. Men formen og humøret er på topp:) . Det er rart at jeg sov så godt i natt etter at jeg i går var fryktelig oppgitt og måtte få ut litt frustrasjon på Twitter. Tror det gjorde godt for hodet faktisk. Ikke at jeg var stygg eller noe slikt mot noen, tror jeg da og om jeg var det så beklager jeg, men bare godt å tømme seg litt. Følte det var viktig at dere fikk vite litt mer hva som er gjort fra min sin side. Mange av dere var ikke klar over at jeg hadde terminert kontrakten med Betsson for å spille hjemme. Det var det jeg har blitt fortalt måtte gjøres for å endelig kunne spille hjemme. At det enda ikke var nok tydeligvis gjorde at det kokte i topplokket.  Takk for støtten til dere som var på Twitter i går. Setter jeg pris på.

Jeg tror ting ordner seg i dag. Jeg håper virkelig det så jeg kan sette meg på flyet i ettermiddag og starte et nytt eventyr. Jeg ser jo at alderen ikke er på min side så jeg vet at dette blir min siste klubb. Det hadde jo vært fantastisk å kunne slutte i samme klubb som alt startet. I tillegg så blir det sammen med min lillebror. Kan ikke bli bedre. Nå skal jeg ha meg en skikkelig frokost og bare slappe av til jeg får de gode nyhetene. Må bare tenke positivt.

Vil bare takke dere alle får de utrolig mange flotte kommentarene jeg har fått siste tiden. Er helt rått og jeg skal prøve svare så mange som mulig etterhvert. Tusen takk! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg og det gir meg energi til å fortsette å ha troen.

Vi blogges i løpet av dagen

Riise

Personal

Ingen grunn til å grue seg

8. mars 2016

I går var det premiere på «Bloggerne» på TV2 Livsstil. Her får dere følge 12 bloggere og deres hverdag. Både Louise og jeg er med og vi har gruet oss litt til det startet. Uten grunn. Vi fikk se de første episodene forrige uke og ble ganske beroliget av det. Det var ikke lett i begynnelsen å bli vant til flere kamera rundt oss hele tiden, men det gikk utrolig bra. Gleder meg til dere får se de neste episodene.

Siden det var premieredag i går så var det en del presse som ville ha sitt i går. Jeg startet dagen klokken 0745 på P3 morgen sammen med Sophie Elise. Veldig hyggelig radio program. Selv om jeg aldri hadde møtt Sophie før så føler man allikevel at man kjenner hverandre når man møtes for første gang. Vi fikk pratet om livet generelt og selvsagt blogging. Jeg er jo en amatør sammenlignet med Sophie, mye å lære av henne kan man si.

Tok taxi rett ned til TV2 studio for å være med på God Morgen Norge. Her skulle jeg ha en seanse alene i sofaen før jeg skulle sitte med Anna Rasmussen, kjent for bloggen «Mammatilmichelle». Ser jo på programmet hver morgen og syns det er en veldig behagelig stemning. Her kan man sitte rolig og prate uten å stresse mens man blir intervjuet.

Ferden gikk videre til den store presselunsjen for «Bloggerne». Her skulle alle som er med i serien møte all presse og snakke om programmet før premieren som gikk i går kveld. Det var ekstremt mye presse som hadde møtt opp. Det som er så bra med programmet i år er at det er så utrolig mange forskjellige bloggere. Å møte de fleste i går var veldig hyggelig. En herlig gjeng som jeg er sikker på at dere vil like å følge med på.

IMG_1124

IMG_1126

På kvelden var det premiere fest. Her kunne vi slappe av, kose oss og virkelig bli kjent med hverandre. Alle bloggerne ble presentert på storskjerm før 1 episode ble vist. Skal innrømme at jeg ble veldig svett av å se meg selv i denne settingen med så mange rundt meg. En ting er å se episodene alene, men å se det på en premierefest er noe helt annet. En vellykket kveld ble det uansett.

IMG_1127

 

 

Hva syns dere om 1 episode?

Håper dere alle vil følge ferden videre. Mandag- Torsdag på TV2 Livsstil klokken 21.30.

 

Personal

Takk for nå Singapore

5. mars 2016

Da sitter jeg nok en gang på en flyplass. Emirates Loungen. 7 timer til Dubai, vente 6 timer og 7 nye timer til Oslo. Man kan vel si at det ble en lang tur til Singapore for å være her i halvannet døgn:) På grunn av jetlag har jeg enda ikke sovet siden jeg landet i går 13.30 Singapore tid( den er nå 19.28). Tror det fort kan bli mye soving på turen hjem.

Selv om turen var lang så var det virkelig verdt det! Aldri vært i Singapore og må bare si WOW. Nydelig plass. Fantastiske mennesker og selvsagt tusenvis av Liverpool fans. Jeg ble tatt så godt i mot fra jeg landet til jeg ble kjørt på flyplassen for en times tid siden. Jeg må rette en stor takk til Standard Chartered og LFC for at jeg ble spurt om å gjøre dette eventet. Jeg fikk gleden av å tilbringe hele dagen med 48 lag som konkurrerte mot hverandre i en turnering der vinnerlaget vinner en tur til Liverpool og får spille kamp på Anfield. Jeg måtte selv drite meg litt ut med diverse konkurranser, men jeg kan ta med meg at jeg vant Crossbar challenge ganske lett. Par timer med autografer og bilder ble det også før vinnerne ble kåret.

De som har fulgt med Snapchatten min og Instagram har vel også sett at jeg fikk med meg Suzann Pettersen og HSBC Womens Champions Golfturnering. Jeg er jo ufattelig interessert i Golf, noe jeg tror kjæresten til Tutta skjønte i dag:) Aldri møtt han før i dag, men må bare si at han er en utrolig bra mann. Veldig hyggelig og vi koste oss mens Tutta spilte i dag. Det hun driver med er enormt. Folk hjemme fatter ikke hvor stort det er det hun har oppnådd og enda vil gjøre i fremtiden på golfbanen. Hun er rå.

Som den nerden av en fan jeg er så fikk jeg oppleve noe stort i dag. Tror Tutta og typen skjønte det:) Haha. I dag fikk jeg være med på «innsiden». Daltet etter dem på rangen etter runden. Flere av spillerne gjør det etter runden om de føler det er noe de vil terpe på.  Der møtte jeg og fikk tatt bilde med Paula Creamer. Spilte med henne når hun var I Oslo for 2 år siden og skal innrømme at jeg var litt stolt når hun husket meg og navnet mitt:) Ja jeg vet, jeg er nerd and I love it.

Deretter ble det en tur på putting greenen før en kjapp matbit med gjengen. Var en stor dag for meg som fikk se hvordan det er under turneringer. Jeg dro rett til hotellet, sjekket ut og kom meg på flyplassen. Gleder meg til å komme hjem. Vært en veldig fin tur med masse gode opplevelser som jeg tar med meg videre. Tusen takk til Tutta og Christian som gjorde denne turen komplett! Setter veldig pris på at dere tar vare på en litt overivrig rødhåret gutt fra Norge. Krysser fingre for at du tar hjem trofeet Tutta.

 

Ha en strålende Lørdag

 

Personal

Hva gjør jeg?

3. mars 2016

Jeg sitter på Gardermoen. Skal på en 3 dagers jobb til Singapore på vegne av Liverpool Fotballklubb. Jeg har det tungt om dagen. Tenker ufattelig mye. Hele dagen går i å tenke. Prøver å glede alle parter, men går det? Vet ikke. Tror ikke det. Hva skjer fremover? Hva skal jeg gjøre i fremtiden? Hva blir det neste steget? Jeg vet selv hva jeg vil, men det er ikke alltid man får alt man vil. Dessverre. Jeg har millioner tanker og ideer hva jeg vil gjøre i fremtiden. Ting som jeg elsker og brenner for. Men det er jo enkelte ønsker man ikke kan kombinere. Jeg skal ta trenerutdanning, den er bankers. Jeg vil bruke min rutine og erfaring til å hjelpe andre. Vil bygge opp et lag. Fotball er livet mitt og har alltid vært det.

Jeg vil reise rundt med foredraget mitt. Føler jeg har en historie som er interessant. Veien til toppen. Hvordan takle motgang. Hvordan snu det negative til noe positivt. Hvilken jobb ligger bak det å nå så langt man kan? Og selvsagt alle oppturer.  Alt dette vil jeg snakke om.  Jeg vil inspirere. Jeg ønsker å jobbe med TV innen fotballen. Her har jeg en stor fordel til mange andre med tanke på at jeg har vært i gamet i 18 år. Jeg vil fortsette å jobbe med Liverpool FC. Jeg vil fortsette med Betsson og spille poker ikke minst. Jeg satser tungt på Poker også nå. Jeg begynner ikke med noe uten at jeg skal bli så god som mulig. Poker brenner jeg for.

Masse tanker og muligheter i fremtiden. Men hva med nå? Hva med i dag? Hva med de neste 3-5 årene? Jeg er 100% fokusert på å spille videre. Men det er så mange hindringer. Jeg blir så sliten av alt. Konstant vondt i hodet av å tenke ulike scenario. Hva, hvis, hvordan, kanskje, kanskje ikke. Men gjør sånn så blir det sånn men hvis du gjøre det slik så blir det på denne måten. Alle kommer med råd. Alle vil mitt beste, tror jeg da. Men alt jeg vil er å spille fotball. Hjelpe et lag hjemme. Bygge opp et lag med min rutine. Elsker fotballen.

Bare slutt hos Betsson så går alt bra sier mange. Nei det er ikke bare det. Jeg har kontrakt. Kan ikke bare rive den. Betsson er villige til å gjøre det meste for at jeg skal kunne spille hjemme. De vil ikke ødelegge den drømmen. Det vet jeg. Jeg har tatt kontakt med Norges Fotballforbund selv, jeg har også kontaktet Norsk Tipping selv. De var veldig hyggelige når jeg snakket med dem. Jeg forklarte min situasjon og hva jeg tenker og ser for meg fremover. Hva jeg kan bidra med for dem om vi finner en løsning. Hva de kan bruke meg til så jeg kan gi noe tilbake til dem. Jeg respekterer NFF og NT. Man bør ikke alltid være enige, men jeg respekterer dem selvsagt og den jobben de har gjort og gjør, ingen tvil om det. Jeg setter pris på at de var åpne for å prate med meg og hva som enn skjer videre så må jeg bare respektere utfallet av det.

Jeg er lei av kranglingen i media. Blir sliten av det. Kommer aldri noe godt ut av å krangle, spesielt ikke offentlig. Jeg tar min del av skylden for det. Nå vil jeg bare se fremover. Jeg vil spille fotball. Blir det slik at vi ikke kommer til en ordning så respektere jeg det 100%. Jeg håper at det blir en løsning alle kan leve med, gjør det ikke det så har jeg prøvd det jeg kan. Hva skjer da? Da er det vel ikke så mye mer å diskutere. De andre planene settes igang. De er det nok av. Som jeg sa, man kan ikke alltid få det slik man vil.

Greit å tømme hodet før 14 timer i fly. Hjelper sikkert ikke. Skader ikke å prøve.

Ha en fin dag godtfolk:)

John Arne

Personal

Skal ikke være mulig!

7. februar 2016

Vil si tusen takk for en fantastisk opplevelse igår. Dagen startet med en fantastisk overraskelse for en liten gutt på vegne av en av de største sponsorene i Champions Leauge. (Har ikke lov å si noe mer ennå, men følg med på bloggen vil du snart se en fantastisk fornøyd gutt)

Så var dagen endelig kommet. Jeg skulle til Holmenkollen å se langrenn live for første gang i mitt liv. Om jeg har vært i England, Italia, Kypros eller India har jeg alltid fulgt med på langrenn.
Jeg fikk billetter til Holmenkollen av Sundby og etter at jeg var ferdig på lørdag morgen dro vi opp til Holmenkollen. Jeg var sammen med Louise og Lars. Lars hadde ordnet så jeg fikk se smøretraileren og sirkuset i kullissene før løpet! LOVE IT!
Louise sammenlignet meg med fotballfans som vil ha autograf og bilde, men nå var jeg i fan rollen, fantastisk! Smøretraileren fikk vi være med inn i. Knut Nystad som er sjefen i traileren viste oss rundt. Hadde ikke trodd de hadde så mye ski! Helt villt.
Før løpet jobbet de på spreng. Løp opp og ned, justerte og tok valg. Veldig moro å se. Fikk en liten prat med Northug før løpet. Han startet med mitt startnummer i går(6), men Martin var for sterk også igår. En rå idrettsmann. Det er de begge to forresten! Jeg var starstrucked!

Eneste negative episoden var når noen fra forbundet ville ha meg fjernet fra område på grunn av Norsk Tipping og mitt forhold til Betsson. . Det synes jeg høres helt idiotisk ut. Er det noen fra Norsk Tipping som leser dette her ber jeg de ta kontakt så kan vi heller ta en prat. Dette blir for dumt. Jeg er i Holmenkollen som privatperson, å da få en slik anmodning mener jeg ikke er greit. Du forventer ikke å bli bedt om å forlate området når du er en av 30 tusen andre supportere der? Og jeg er der som fan og privatperson.. Jeg ble utrolig provosert og skuffet.Jeg trodde ikke de ville synke så lavt.  Men ta det helt med ro, dere var ikke i nærheten av å ødelegge dagen min. Det er mye vi kan diskutere her og de diskusjonene kommer ganske sikkert den neste mnd, men la oss holde dette på ett noe høyere nivå.

Til deres informasjon så hadde jeg en helt utrolig flott dag!! Jeg gikk på en sky hele dagen og kvelden.Tusen takk til alle som jobbet med dette arrangementet, tusen takk til kokken i VIP teltet, tusen takk til smørerne som lot meg komme på innsiden, tusen takk til løpere som var så åpne og snakkesalige når en litt overivrig Riise kom. Tusen takk til landslagstrenerne for samtalene. Men størst takk vil jeg gi til Martin som inviterte oss inn til hans egne Lava til afterski med hans venner og familie etter han knuste alle på 5 mila.  Det var stort og jeg er evig takknemlig for det. Selv om jeg har vunnet og opplevd store ting så var dagen i går virkelig høyt oppe på lista mi:)  Stor takk til Niklas og Sjur for mye humor utover kvelden. Gleder meg til neste gang.

IMG_0923

Hva syns dere om at jeg, som privatperson, blir bedt om å forlate området på grunn av at Norsk Tipping mener det blir for mye fokus på Betsson???? Når det ikke var noe snakk om Betsson i det hele tatt? Jeg ble provosert, overrasket og faktisk litt lei meg. Skuffende.

God natt

John Arne

Personal

Kjære NFF

4. februar 2016

De siste dagene har det vært en del skriverier om min fremtid som fotballspiller og hvor jeg skal spille. Jeg tenkte jeg skulle informere dere litt om hva jeg har lyst til og hvorfor.

Jeg har bestemt meg for å flytte hjem og spille i Norge. Motivasjonen og lysten til å spille 3-5 år til er veldig stor. Jeg har gått noen runder med meg selv. Flere har kommet med råd, men dette er ene og alene mitt valg. Hva er det som trigger meg? Hva vil jeg oppnå med å spille i Norge? Flere ting. Jeg har lyst å være med å bygge opp et lag. Bruke min erfaring og rutine til å hjelpe en klubb til å vokse. Skape entusiasme. Skape en treningskultur som er enda større enn den er i dag. Jeg har lyst å hjelpe yngres avdeling, de lokale talentene i klubben til å ta store steg. Veilede og gi dem råd til hva som skal til for å lykkes. Om du liker meg eller ikke så har jeg ekstremt med erfaring fra det store utland. Jeg har spilt med og mot de beste spillerne, jeg har hatt de beste managere og trenere i de klubbene jeg har spilt. Jeg har sett hvordan klubber jobber og hva som skal til for å bli best, både på og utenfor banen. Jeg har opplevd alt dette på nært hold.

Alt som er nevnt over har jeg lyst å ta med meg inn i den norske klubben jeg signerer for. Hvor mange andre har opplevd det jeg har? Derfor er det fantastisk at telefonen ikke har stått stille de siste 48 timene fra norske klubber som vil ha meg. Det gjør at jeg gleder meg enda mer.

Så er det min avtale med Betsson og NFF da. Jeg kommer ikke til å slutte hos Betsson. Jeg er lojal og vi har et utrolig godt samarbeid. Kan NFF nekte meg å jobbe? Nekte meg å spille? Jeg leste jeg kunne spille fra 3 divisjon og nedover. Det er jo godt å vite for oss i Betsson at det er lov. Men det sier seg selv at jeg ikke gjør det. Jeg har som sagt blitt nedringt av norske klubber siste 48 timene. Alle vet at jeg ikke gir opp Betsson, allikevel vil de signere meg. Det sier meg at klubbene er uenige i det NFF sier. Det sier meg at de mener NFF ikke kan hindre meg i å spille. Det sier meg også at de er villige til å ta fighten om det skulle skje. Det gjør meg glad og gir meg styrke til å kjempe videre. Alt jeg vil er jo å spile fotball.

Kjære NFF, alt jeg vil er å komme hjem og spille for en Norsk klubb i Tippeligaen eller Obos ligaen. Gjøre mitt for å hjelpe min klubb og norsk fotball generelt. Dere vet også innerst inne at jeg kunne bidratt på mange måter. Ikke er dere løsningsorienterte, ikke vil dere lytte til oss for å finne en løsning. Både Betsson og jeg er villige til det. Men vi er også villige til å fighte for det vi tror på. Jeg mener jeg har lov til å spille og at dere ikke kan hindre meg. Jeg vil unngå at det blir en fight, det vet jeg dere også vil. At dere prøver å skremme norske klubber fra å signere meg har ikke hjulpet siden jeg har blitt kontaktet av mange i dag. Så jeg spør dere pent: La oss sammen finne en løsning som passer alle parter. Det andre alternativet er ikke så bra. En ting dere vet om meg er at jeg gir meg ikke før jeg har gitt alt. Det akter jeg å gjøre her også.

Hva syns dere?

 

Translate »