Browsing Category

TIPS

TIPS

EN NY HVERDAG!

28. juni 2015

IMG_8292Å sole seg har alltid vært et problem for meg. Har man rødt hår og fregner kan du også gå utfra at huden blir rød bare solen nærmer seg. Jeg må smøre meg med høy solfaktor for å unngå brenthet, men da blir jeg heller ikke særlig brun. Jeg kan ty til andre metoder som for eksempel solarium, men en gylden brunfarge er det bare å glemme.

For en stund tilbake fikk jeg et tips om å prøve selvbruning, og har kanskje forbundet dette som en mer feminin løsning. Men etter å ha sett Louise teste ut Vita Liberata ga det mersmak. Jeg er strålende fornøyd og ser frem til å nyte resten av sommeren med en brunfarge jeg ellers aldri ville oppnådd.

Jeg bruker 2 forskjellige varianter, en til ansiktet og en til kroppen.IMG_8267

Rich Face Dessverre for meg blir kroppen alltid flere nyanser brunere enn ansiktet. Derfor smører jeg meg med Rich Face. Den gir deg en naturlig glød i ansiktet og kan brukes frem til du har nådd ønsket brunfarge.

Phenomenal Mousse Dark er til resten av kroppen. Her bruker jeg en hanske til å smøre utover. Denne kan du påføre opptil 3 ganger med 6 til 24 timers mellomrom for ekstra brunfarge. pHenomenal er en hurtigvirkende mousse og tørker overraskende fort. Og den har ingen sterk lukt. Jeg har opprettholdt fargen ved å smøre meg jevnlig. Den kleber ikke på klær og fargen holder over lengre tid.IMG_8308TILBUD TIL MINE LESERE!

Ønsker du en dyp og varig brunfarge kan jeg tilby 20% rabatt på alle produkter i nettbutikken.
Tilbudet varer fra i dag til mandag 29.06. Besøk nettbutikken her

Du kan også følge Vita Liberata på instagram @vitaliberata_norge og på facebook HER

Translate »