Browsing Category

Uncategorized

Kosthold Uncategorized

Ny livvstil

1. juli 2016

annonse

Som de fleste har fått med seg, så har jeg tatt en pause fra fotballen. Jeg har de siste årene blitt fortalt at når man slutter med idrett så endrer livsstilen seg betraktelig. Det hadde de rett i!

I den forbindelsen så har jeg bestemt meg for å drikke noe som er sunnere enn brus. Noe som er mer forfriskende og ikke minst smaker veldig godt! Jeg her vært veldig svak for brus, men nå har valget falt på Farris.

IMG_2245

 

Jeg må ha noe med kullsyre og gjerne med smak. Farris har mange forskjellige smaker som jeg liker godt, men for meg er det viktigste at det er friskt og slukker tørsten.

Farris har 0 kalorier og funker helt perfekt for meg når jeg trenger noe godt å drikke. Ikke mye som er bedre enn en kald Farris når man er skikkelig tørst!

Ser du etter noe forfriskende å drikke, med mange forskjellige smaker, så anbefaler jeg Farris. Passer helt perfekt i hverdagen.

Min favoritt er Farris med bringebær og granateple.

IMG_2248

 

Uncategorized

Fra tanke til realitet

13. juni 2016

Kjære dere
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne på dette blogginnlegget. Men det skal handle om toppidrett, motivasjon og det som føles som mitt livs viktigste avgjørelse. Og tyngste. Jeg har nemlig bestemt meg for å si opp jobben min. Avbryte kontrakten med Aalesund. Og det skjer ikke etter neste sesong, eller etter denne. Det skjer nå, i dag, midt i sesongen. Det blir ikke flere kamper eller treninger for meg. Nå skal jeg forklare hvorfor.

Som toppidrettsutøver MÅ man alltid sørge for å være fysisk rustet for å tilrettelegge for de beste prestasjonene. Man må innrette seg med en annen livsstil enn andre, og for å lykkes som fotballspiller man må ha en mental styrke som tåler å gå opp til «eksamen» hver uke. Hver kamp er en offentlig eksamen der man blir målt og bedømt. Men under alt dette ligger gleden. Gleden over å spille fotball og lykkes, både som lag og individualist, er grunnmuren min. Gleden som skaper glød til å mestre alle treninger og et hardt kampprogram gjennom sesongen. Sånn har jeg hatt det i hele mitt fotballiv. Fra jeg sto opp og trente før skolen som en rødhåra og kanskje litt annerledes gutt i barndommen – via hele den spennende proffkarrieren i utlandet og helt frem til i dag. Jeg gledet meg som en unge til å ta fatt på noen spennende sesonger i Aafk. Min indre, hemmelige målsetting var å spille fotball på norsk toppnivå til jeg ble 40. Men sånn blir det ikke. Det stopper her.

Grunnen skjønner du sikkert nå. Den siste tiden har det vokst frem en helt NY følelse i meg: Følelsen av at gleden, gløden og viljen ikke lenger er sterk nok til å prestere på mitt beste. Jeg har lyst til å spille fotball, men motivasjonen er likevel ikke sterk NOK til å kjøre løpet på toppnivå. Denne kroppen – og dette hodet – har vært gjennom veldig mye de siste 20 årene. Det er en innrømmelse som er både tung og vond, og veldig full av følelser, men den er mest av alt ærlig. Og når jeg først har sett meg i speilet og innrømmet akkurat det for meg selv, må jeg ta steget helt ut. Kanskje kommer gleden og den nødvendige motivasjonen en gang tilbake, hva veit jeg, men nå er den ikke stor nok. Jeg beklager. Spesielt overfor laget, for hele klubben og for alle supporterne.

Derfor løftet jeg mobilen forleden dag, for å ta noen viktige telefoner. Jeg renset stemmen ekstra da jeg ringte Aafk-sjefen Henrik Hoff. Han og jeg har hatt mange samtaler før, men denne så han ikke helt komme. «Jeg har bestemt meg for at dette ikke går lenger», sa jeg og forklarte han alt det jeg forklarer i dette blogginnlegget. «Vi må avbryte kontrakten, og vi gjør det med en gang», sa jeg. Jeg sa at det ikke føltes riktig og rettferdig for hverken laget, klubben eller supporterne og heve lønn og få all slags oppmerksomhet – når alle de andre Aafk-spillerne har større motivasjon og sterkere lyst til å nå målsettingene enn meg.

Henrik Hoff sa han hadde skjønt at ting ikke var helt som det burde være og han forsto og aksepterte den tøffe avgjørelsen. Og selv om det kom brått på, var han enig i at det var et riktig tidspunkt når det er sesongpause, og fortsatt tid for ledelsen til å tenke nytt. Og eventuelt hente andre spillere.

Kona mi, Louise, støtter meg alltid. Hun er en god partner og medspiller. Hun var aldri i tvil om at det var riktig å flytte til Ålesund og vi har hatt det helt fantastisk her siden vi kom. Vi var jo litt spent på hvordan min retur hit til byen ville bli tatt i mot, men glem det. Alt har vært som en drøm. Vi har jo bodd litt forskjellige steder de siste årene, men nå er vi hjemme. Leiligheten midt i Ålesund sentrum blir etterhvert byttet ut med et hus. Vi blir boende i denne fantastiske byen. Louise og min svigerinne skal åpne showrom her også, Savai design. Blir spennende!!

Familien ellers har også fått nyheten om avgjørelsen min de siste dagene. Alt har gått fint, alle skjønner meg. De vet mer enn noen andre hvor viktig motivasjon og glede over fotballen har vært for meg. Alltid. Når temperaturen ikke lenger er på det nødvendige kokepunktet er de enige i at dette er riktig.

Med ett stort unntak har jeg klart å holde maska. Da jeg skulle ringe «brudern» Bjørn Helge ble det for tøft. Lillebroren min er den aller største og viktigste grunnen til at jeg kom hjem for å spille med den oransje drakta. Ingen aner hvor store forventninger han og jeg har hatt til denne tiden sammen. Da jeg ringte for å fortelle det, føltes det som jeg svikta han grovt. Å forklare han at jeg ikke lenger skulle trene og spille med han, var helt jævlig. Bjørn Helge er min aller nærmeste kompis så han har jo skjønt at jeg ikke har vært på topp. Men likevel prøvde han å overtale meg til å fortsette. Han var lei seg da han skjønte at jeg ikke kunne overtales. Men samtidig støttet han den tunge avgjørelsen og var glad for at jeg blir boende i byen.

Så hva gjør jeg når jeg ikke skal på fotballtrening fremover? Hva gjør jeg til sommeren? Foreløpig vet jeg ikke, jeg har ikke rukket å tenke så langt. Kanskje kjenner den gamle sirkushesten John Arne Riise kriblinga igjen en dag, og da er jeg ikke sen å be. Men en god del helt ANDRE spennende tanker har jeg også, så det blir nok ikke helt stille herfra kan jeg love, bare vent.
Og så er det sikkert noen som akkurat nå har lyst til å rope ut i kommentarfelt at «endelig blir vi kvitt den selvopptatte fyren!» og andre som ikke klarer å holde tilbake gleden over at jeg slutter – og tar av meg Aafk-drakta før jeg rakk å bli skikkelig varm i den. Men til deg som tenker å gjøre det: Dropp det, la det være. Jeg har en fin og snill kone som synes dette er trist, jeg har barn, jeg har andre barn jeg er onkel til og jeg har herlige venner som alltid er der. Og vi synes alle at denne avgjørelsen er både trist og vanskelig, så det er ikke nødvendig å strø mer salt i såret. Hadde bare lyst til å si det også.

Helt tilslutt skal jeg fortelle det Louise synes var mest trist, nemlig at hun ikke lenger får sittet på tribunen og sett meg spille. For det har hun hatt mye glede av. Men fordelen er at hun får meg enda nærmere da ? Fra nå sitter jeg ved siden av henne, og så får vi heller synge Aafk-sangen sammen, og rope, brøle og juble på de andre gutta. Og kanskje spesielt på «brudern». Han og min herlige interne krig vil alltid fortsette. Så selv om lillebroren min nå er den eneste Riise ute på Color Line stadion, vil han alltid være minst :))

Uncategorized

16. mai og fotballfest

15. mai 2016

Det er dagen før dagen. Folk er i feststemning og fotballen blir et samlingssted hvor patriotismen får utløp. Fotballens nasjonaldag. Det er blitt dagen da de fleste stadioner i Norge er fullsatt med supportere som vil støtte laget sitt før de skal feire Norge dagen etter. Det er en helt spesiell atmosfære rundt disse kampene. Tradisjonen ble skapt ved en tilfeldighet da en utsatt kamp mellom Rosenborg og Fredrikstad ble lagt til 16. mai i 1981. Og folket strømmet til arenaen. I fjor var det i snitt over 11.000 tilskuere på disse kampene. Det er også, som jeg har hørt, dagen da russen kommer på kamp og lager skikkelig stemning.

Dette blir min første opplevelse på 16. mai. Gleder meg som en unge. Er bare så herlig å spille foran sitt eget publikum. Selv om vi hadde en dårlig opplevelse mot Sogndal sist hjemmekamp så knuste vi Tromsø 6-0 kampen før. Vi håper at våre trofaste supportere kommer. Støtter oss som de alltid har gjort. Jeg har opplevd mye og vet hvor viktig det er med støtte fra egne supportere. Spesielt når det har vært en tung periode. Fullsatte tribuner er det beste som finnes! Fansen og russen kan være med på å gjøre Start nervøse samtidig som de gir oss ekstra energi.

aafk-supportere-pa-aker-stadion-05jpg_FED4E0FD68194CB4B080DFA8C7DFB531_nb_12798

Man kan aldri vite hva som skjer i en fotballkamp. Man kan forberede seg på best mulig måte men en kamp lever sitt eget liv. Jeg kan ikke sitte her og skrive at vi vinner 100%, det er umulig å vite. Det jeg kan si er at vi er så utrolig giret på å gi noe tilbake. Vise oss frem fra en helt annen side enn mot Sogndal i siste hjemmekamp. Vi har så lyst på de 3 poengene. For oss selv, for laget, supporterne og byen Ålesund. Vi må holde sammen og gjøre alt vi kan for at dette snur og vi begynner klatringen på tabellen.

På vegne av alle gutta på laget støtteapparatet så ønsker jeg dere alle velkommen til Color Line Stadion til kamp 1530. Fotballens nasjonaldag! La oss sammen lage en rå stemning så vi kan ta med oss 3  poeng til vi skal gå i tog på 17. mai. Møt opp med godt humør, festklare og ikke minst høylytte så vi sammen feier Start av banen!!

På forhånd sier jeg takk for deres støtte og håper vi sammen snur dette til noe positivt fremover.

John Arne

Uncategorized

Waiting game

8. mars 2016

I dag har det vært mye venting. Mange parter som er involvert. Mange forskjellige meninger om hvordan ting kan løses. Jeg har sagt og gjort mitt. Nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet. Jeg går på veggene. Men jeg ser lys i tunnelen. Jeg ser for meg at det blir en løsning. Har vært en lang prosess som jeg håper ordner seg.

Telefonen har ringt ustanselig. Må huske å skifte nummer etter dette siden mange journalister har på en eller annen måte fått tak i nummeret mitt. De ringer hele tiden. Jeg skjønner jo at de vil ha nyheten først, positivt eller negativt. Har ikke et problem med å forstå det. Jeg har også familie og venner som er nysgjerrige. Alle de nærmeste vil selvsagt at alt ordner seg og at jeg får avslutte der det startet.

Det kribler i magen. I beina. Vil komme i modus. Tilbake til rutinen med fotballtrening hver dag. Kosthold. Fokus. Hardt arbeid. Kamper. Kjempe om 3 poeng. Være en del av et lag. Hadde vært rått å kunne spille med bror igjen. Han ringte meg i dag. Sa klart ifra at jeg måtte oppføre meg om jeg kom. Ikke tro jeg er noe. Da vil han som kaptein ta meg ut av laget:) haha.. Måtte le. Merker han er spent. Han innrømmer det ikke, men han savner meg;) Kaptein eller ikke så vil han alltid være lillebror og min tjener. Sorry bror. That´s life.

Ikke vits å glede seg for mye. Ting snur fort i fotball. Plutselig får man negative nyheter. Tanken på at det ikke løser seg er der selvsagt. Jeg prøver få tiden til å gå. Ikke lett. Kom igjen da, give me the news please.

Hører fra meg når det skjer noe

Håper dere har en fin dag.

Riise

 

 

Personal Uncategorized

Klopp for The Kop!

17. oktober 2015

I am very excited about today and the future of the club in my heart, Liverpool FC. Jürgen Klopp is the new manager and today he is in charge for the first time away to Spurs. Not the easiest game he could start with, but to be honest I don´t care to much about the result today. Of course I really want him to get the best start and the club 3 points, but I know the club is in good hands and that he needs time to get things his way.

I have been so impressed by him since he joined. First the interview for LFCTV, that just gave me goosebumps all over. The way he spoke about football and what he wants was very impressive. Then the press conference the day after, in front of the whole world. He was so calm. He smiled, he laughed and he shows so much confidence in his own ability as coach that I wish he called me to be a part of it! I´m telling you, one day I will return to this great club, one way or another. Coach, ambassador, water carrier, Kit man or something. I will be there!

Klopp needs to bring the fighting spirit back. The team needs to run and fight. I am sure they have always tried to do that, but it has not worked out the right way. They need to make Anfield a fortress again. A place the opponents fear coming to. During my time there we did not necessary have the best team in the world player by player, but we had a team spirit. We were fighting, running and pressing the opponents. From the first to the last minute. We got The Kop and the rest of Anfield behind us and we kept pushing. We were fighting for each other. I know Anfield was a place the opponents did not like coming to because of the pressure we put on them. That needs to come back. There is no better place to be then at Anfield when The Kop is on fire and the team likewise.

gerrard 1

Klopp will make this happen. His personality is all about fighting. He wants his team to go 100% from the start to finish. Run for 90 minutes plus. His players will grow and become even better. Liverpool have some great players, good leaders and young players coming up. It is all there to make Liverpool a title contender again. Maybe not this year, but as Klopp said: » Hopefully in the next years we have at least one title».

It all starts today. I am a big fan of the club, as you all know, and I am a big fan of Klopp. All LFC supporters: Let us get behind the team and Klopp, let us support them the best way we can and we will see the results we all want.

YNWA

The Ginge

 

Uncategorized

Kan man være så nervøs???

9. september 2015

IMG_2793

I dag er en stor dag for meg. En dag jeg føler jeg har grunn til å være stolt. Det er ikke mange som får muligheten til å ha sin egen dokumentar som vises på TV. I kveld er det jeg som får den muligheten.

Vi har jobbet med dette i lang tid og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg har fortalt min historie, med mine egne ord. Jeg har tatt for meg positive og negative hendelser som har skjedd i mitt liv. Jeg har kunnet snakke rett fra hjertet, fortalt min side av saken. Vi får høre meg snakke om veldige hyggelige episoder i livet/karrieren og om de tunge stundene hvor jeg var langt nede. Steven Gerrard og Xabi Alonso er også med.

Dette er en dokumentar som går over 2 episoder. Går på MAX i kveld klokken 21.30. Jeg er fryktelig nervøs! Hva vil seerne mene? Hva vil de tro? Hva vil de tenke om meg etter å ha sett den? Selvsagt er noe av målet med dokumentaren at  jeg håper folk kan endre sitt syn på meg som fotballspiller, men mest av alt som person. At de hjemme i stua skal kunne se meg som den jeg er, ikke som den de kanskje trodde de kjente gjennom å ha lest i media i mange år. Folkets syn på meg som person er selvsagt noe jeg tenker på. Jeg håper og tror at noen av de som har ment jeg er en idiot kanskje endrer litt mening om meg. Kanskje de ser at det jeg har prestert og opplevd faktisk er noe å være stolt av? Kanskje de ser at ting er ikke alltid som det blir fremstilt i media? Tiden vil vise, men jeg er fryktelig nervøs.

Jeg har jobbet tett med Even Evensen og hans nyoppstartede selskap Moonlanding. Han er først og fremst en god venn, men også en dyktig produsent og regissør i denne dokumentaren. For meg var det viktig å ha en person som kjenner meg godt, vet hvem jeg er og som jeg vet jobber hardt for at det skal bli som jeg ønsket. At jeg får to timer på en så stor kanal er noe jeg føler meg beæret over. Den muligheten er det ikke mange som får.

Jeg håper dere alle liker det dere ser. Send meg gjerne kommentarer på bloggen om hva dere syns. Jeg er nervøs, spent men takknemlig for denne muligheten.

Under ser dere promoen på det som kommer på TV:)

Venstrebeint

 

General Personal Uncategorized

Ready for India?

8. september 2015

IMG_2977

Good morning

My first week with my new club is done. We have trained hard and things are getting better. I thought I would share some of the photos during my first week with Delhi Dynamos.

We have our pre season in Gothenburg, Sweden. I am very happy doing all this hard work under normal temperatures. I personally would have struggled doing it in India. My day consist of wake up, breakfast, training, lunch, rest/sleep, training, dinner, rest/sleep. Not much happening, but I love these weeks. It gets you fit and ready for the season.

delhi3

I am using my experience along with Malouda to help the players and team to be as well prepared as we can. We lost our first friendly 3-1. I was happy to score our goal, but the performance was not good from us. By then we only had 4 days together. I am expecting more for our next game.

Delhi

 

IMG_2943

Having my big idol Roberto Carlos as coach is amazing. He was the one I looked up to as a left back. His shooting and passing was something I always tried to learn from. He is a very nice person, likes to laugh and have fun with the players, but he is a very tough coach. If you don`t do as he wants, he makes you run. He expects 100% focus, hard work and to be professional. He says that football is fun. You should enjoy playing football. But if you don´t work and do the right things, it will not be fun running lap after lap because you did not do things right.

IMG_2942

We are staying in Sweden another week before we go to Denmark for a few days. We travel to India on the 19th of September. really look forward to it.

IMG_2969

Tomorrow is a big day for me. More on that on the blog later

Have a great day

Riise

 

Uncategorized

Ledig jobb og åpen dag hos Betsson

17. august 2015

betsson

I 2013 begynte jeg å jobbe hos Betsson. Jeg har aldri angret, selv om det har vært noen kritikere der ute.

Sammen med Betsson har Louise og jeg gjort veldig mye moro, og mer skal det bli i fremtiden.
Nå vil Betsson forsterke med flere nordmenn, og kanskje DU er den rette? Jeg har hatt noen fantastiske år med dem og jeg er sikker på du vil oppleve det samme:)
Jeg har besøkt hovedkontoret i Malta og skal snart også besøke Betsson i Stockholm, der de er børsnotert og har kontor i Regeringsgatan midt i sentrum.
Dit er du hjertelig velkommen også for å ta en prat med en herlig gjeng, og er du på jakt etter ny jobb så kan dette virkelig være starten på et spennende eventyr.
Åpen dag på Betssonkontoret foregår mellom 31 august og 3 september, og de som er mer interessert kan lese mer her:

Betsson dreamteam

Mvh

John Arne

Uncategorized

Jævlig provosert!!!

10. juli 2015

I dag våknet jeg i Vegas med godt humør. Siste dagene har vært utrolig positive med tanke på at jeg har skværet opp med Aalesund og Henrik Hoff. At Yngve Hallen var åpen for dialog om at jeg kan spille i Norge selv med Betsson avtalen. Jeg var giret og klar for at jeg kanskje kan få oppleve det å spille med brudern før jeg legger opp. Men det gode humøret ble fort ødelagt.

Jeg blir så jævlig provosert av å lese hva Tonje Sagstuen, som jeg forresten ikke vet hvem er, og andre i Norsk Tipping sier. Hvis jeg skulle kommet tilbake til Norsk Tippeliga, tror de at jeg skal springe rundt på banen med egen Betsson drakt for å reklamere for dem? Tror de at jeg tar på meg Betsson genser under intervju før og etter kamper? Skal de få bestemme hvem som skal spille i Tippeligaen på grunn av Monopolet? Hvorfor kan de ikke være åpne for dialog? Hvorfor kan man ikke være innstilte på at man kan finne en løsning som er bra for alle parter? Viktigste må vel være at Norsk Fotball er i fokus? At gode spillere er med på å løfte nivået på trening og kamp?

Jeg sier ikke at jeg er en person som er så utrolig viktig for Norsk Tippeliga. Men jeg mener man må kunne være løsningsorienterte. Norsk Tipping har gjort og gjør en god jobb innen Norsk Fotball, det er det ingen tvil om. Men jeg kjenner jeg blir forbanna når man stenger alle dører uten i det hele tatt å vurdere å sette seg ned å prate om det. Alle ser at Monopolet har blitt utfordret, men det er ikke dermed sagt at Norsk Tipping blir borte? De vil alltid ha en stor plass i Norsk Fotball, men jeg mener det er feil å stenge døren til spillere som har andre avtaler og som vil spille hjemme. Man respektere jo sponsor avtalen klubbene har med Norsk Tipping uansett ved å følge de samme reglene i sesongen. Man vil jo stille opp på de samme reklame jobbene som alle andre spillere. Jeg vil også gjøre min jobb med tanke på sponsor oppdrag for klubben og Norsk Tipping. Det vet jeg Betsson ikke har noe imot selv om de sponser meg, hvorfor kan ikke dere tenke det samme? Fordi man gjør et par andre oppdrag for Betsson, så bør man ikke stenge døren fullstendig.

Jeg vil gjerne spille i Norge og gjøre mitt for å løfte Norsk fotball. Vil gjerne bruke mine erfaringer fra utlandet til å hjelpe spillere, yngre spillere og klubber. Man kan alltids lære noe fra noen som har spilt og opplevd mye rundt om i Europa. Jeg og selvsagt Betsson er åpen for å sette oss ned og diskutere en løsning som er bra for alle parter. Er Norsk Tipping det? Jeg håper de vil det. Alt jeg vil er å spille hjemme og få oppfylt min drøm, avslutte med bror.

Dette innlegget ble skrevet på 5 min, så jeg beklager om det er masse skrivefeil. Jeg ble bare så provosert og måtte bare lufte litt. Synes det er fryktelig synd at det er slik det er . Jeg gir meg ikke, jeg skal jobbe for at alle parter kan sette seg ned å diskutere en løsning.

Kjære Norsk Tipping: Jeg skjønner deres syn på saken og at dere har monopol. Jeg vet dere gjør en god jobb og sponser Norsk Fotball. Ingen som skal ødelegge noe av det. Men jeg synes dere må se litt mellom linjene. Håper dere er åpne for dialog. Tror det med tiden kan være positivt også for dere.

Nå er det roadtrip til LA. Ha en strålende helg.

Personal Uncategorized

På tide å gå videre!

8. juli 2015

I dag signerte min bror for Aalesund Fotballklubb. Jeg fikk vite om interessen for et par uker siden. Min første tanke når han sa det var «ikke faen»! Men han er broren min, en jeg elsker og bare vil det beste for. Så da er det ikke jeg som skal si hva han burde gjøre eller ikke. Min jobb som storebror er å støtte han, uansett. At han nå tar dette valget viser bare hvor jævlig tøff han er. Etter alt som har skjedd, blitt skrevet og snakket om, så tar han dette valget. Jeg respekterer han enda mer enn jeg allerede gjorde, du er rå mini!

Siden han nå signerer for Aalesund, en klubb som jeg har hatt mye dritt med i mange år, så er det på tide at jeg legger feiden død. Begravd. End Of. Jeg kan ikke bare fortsette som jeg har gjort nå som min lillebror spiller der. Jeg vil jo komme og se han spille. Jeg vil han skal ha det bra. Vi snakket om dette før han tok valget. Time to move on.

Jeg orker ikke gå inn i hva som har skjedd, hva som er blitt sagt eller skrevet om hverandre mellom meg og Aalesund. Alt jeg vil er å se fremover. Er Bjørn Helge sin signering hovedgrunnen til at jeg nå skriver dette? Selvsagt. Det fikk opp øynene mine. Jeg er en person som er positiv og ikke vil noen vondt. Selv om dette med Aalesund har sittet dypt, så er det ikke en grunn til hate noen.

Jeg skriver dette innlegget for å legge alt som har skjedd med Aalesund bak meg. Hva de som klubb velger å gjøre vet jeg ikke. Alt jeg vil er at de skal ta vare på lillebror. Han er en kanonsignering og vil uten tvil bidra til å løfte klubben enda mer.

Jeg vil ikke gå inn på hvem som har skyld her og der, det er barnslig. Jeg bare gjør det som føles riktig for meg og min samvittighet. Beklager om jeg har sagt noe negativt om Ålesund som by. Aalesund fotballklubb, beklager alt jeg har sagt om dere. Dere er en flott klubb. Håper vi kan se fremover og glemme dette. Henrik Hoff, jeg elsker deg ikke, men jeg respekterer deg. Jeg hater deg heller ikke. Mye av det jeg har sagt eller skrevet har vært i frustrasjon og sinne. Beklager også til deg.

Jeg kunne skrevet mer, men føler dette dekker det meste. Kjære lillebror, lykke til, vis hva du kan og landslaget er neste for deg ?

Og til noen av dere som sikkert skal slenge dritt om at jeg legger ut dette: Dette er noe jeg følte var riktig for alle parter. Det føles godt!

God onsdagskveld fra Vegas

Translate »