Personal

Costume Awards

22. januar 2016

God morgen

Etter noen flotte dager i Liverpool og London kom vi hjem til Oslo i går ettermiddag. Det ble litt stress siden vi skulle på Costume Awards på kvelden. Alltid med slike eventer så vil man jo se bra ut. Så jeg dro rett til frisøren og fikk orden på håret før jeg rakk en time på Elixia med intervaller. Alt føles bedre så lenge man får trent rett før.

IMG_0769

Vi hadde gledet oss til dette eventet. Man møter masse flotte mennesker som man ikke ser så ofte i hverdagen, mingler litt og koser seg med god musikk. Morten Ramm ledet prisutdelingen og gjorde en strålende jobb. Alltid hatt sansen for han. Det var vel totalt 13 priser som ble delt ut, så gratulerer så mye til alle som vant.

Som alltid på slike eventer så er det jo litt presse til stede. Stille opp foran en pressevegg og ta bilder er vel ikke noe jeg er mest komfortabel med, men det er gøy å få fine bilder av antrekkene man har på seg. I går var det jo fashion som var viktigst så det var gøy å se hva de andre hadde på seg. Mange flotte antrekk uten tvil.

IMG_0774

Etter selve prisutdelingen så var det Dj Thomas «fingern» Gullestad som slo til. Herlig type som alltid er i godt humør og spilte meget bra musikk. Louise og jeg har jo reist en del i det siste så vi tok en tidlig kveld. Man merker det på kroppen når man ikke har vært hjemme på en stund. Det var uten tvil en vellykket kveld og jeg vil takke Costume for at vi ble invitert og at det ble en bra kveld. Gleder oss allerede til neste år!

I dag er det rydding av leiligheten som er viktigst! Mye reise betyr ut og inn av koffert. Dette blir en tung dag for en lat mann som meg. Hjemme er jeg virkelig lat! Men for å gi meg ekstra energi til å kunne fullføre mine oppgaver så skal jeg spille et par timer golf på simulator med en kompis. Da kan jeg komme hjem i godt humør og bli pisket rundt av sjefen hjemme. Regner med det blir noen snaps gjennom dagen. Er det bare meg eller er alle mannfolk fryktelig late hjemme? Jeg vil jo bidra og gjøre det fint, men etter 10 min så må jeg begynne å pushe meg?? Hater husarbeid. Louise blir litt oppgitt over meg av og til, med veldig god grunn. Kanskje kan jeg overraske henne i dag? Hun sover enda mens jeg blogger nå, kanskje jeg skal rydde litt før hun våkner? Da tror jeg hun svimer av når hun våkner.

Wish me luck!

Blogges seinere i dag

John Arne

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Nazarena 22. januar 2016 at 10:51

  Dere så bare helt smashing ut begge to, som alltid. Har fått så sansen for deg de siste årene! Du er ekte, ærlig og dedikert! Det er uten tvil ikke bare du som er lat hjemme. Min kjære trenger minst 5 påminnelser før han begynner å manne seg opp til å gjøre det. Ha en flott helg!

  • Reply John Arne Riise 22. januar 2016 at 15:38

   Hei

   Så hyggelig at du syns det. Vi årøver jo så godt vi kan til å se bra ut. Hyggelig at dere følger med. Jeg vil alltid være ærlig:)

   Hils din kjære

   John Arne

 • Reply Charlotte 22. januar 2016 at 14:26

  Åååå så fine dere er! Begynner kona di og blogge igjen? Savner innlegg på bloggen hennes! ?

  • Reply John Arne Riise 22. januar 2016 at 15:38

   Tusen takk!!

   Ja hun begynner om kort tid. Hun føler seg klar og vil kjøre på fremover

   John Arne

 • Reply Magnus 22. januar 2016 at 22:28

  Du er definitivt ikke alene om æ bli lat hjemme? Min samboer har blitt rød i toppen mange ganger, fordi jeg er så treg når det gjelder rydding hjemme å utsetter å utsetter? Så du er definitivt ikke alene om drt john arne? Dere så smadhing ut begge to på bildene, ha en god helg begge to?

  • Reply John Arne Riise 23. januar 2016 at 11:58

   Hei Magnus

   Så bra at vi er flere om det! Vår bedre halvdel har en tendens til å bli litt oppgitte på oss ja, haha:)
   Takk for hyggelig melding
   Ha en fin dag

   John Arne

 • Reply Malin Salvesen 22. januar 2016 at 22:47

  Så utrolig fint par og fine klær begge to! Lykke til videre ?

  • Reply John Arne Riise 23. januar 2016 at 11:58

   Hei Malin

   Tusen takk for det:) Sette vi begge pris på at du sier

   John Arne

 • Reply Randi Grethe Skogeng 23. januar 2016 at 10:54

  Vær som du er og løft hodet ditt m stolthet. Gledelig å se at hårfargen din nærmer seg det mer naturlige! Dere er flotte begge to. Farmor Sølvi sa alltid du var verdens snilleste. Ta godt vare på hverandre og sil ut drittslengingen. Ikke annet enn misunnelse . Har fulgt deg i mange år, skal fortsette med det. Synd du ikke kommer til aafk! Håper en gang å se deg som trener for andre fremadstormende, slik som du selv. Du har så mye å gi, masse gode kvaliteter. En Ålesundsk…eks Skarbøvik hilsen.

  • Reply John Arne Riise 23. januar 2016 at 11:59

   Hei Randi

   Tusen takk for det. Jeg skal forsette å være meg selv:)

   John Arne

 • Reply Hilde 23. januar 2016 at 22:59

  Så fine dere var ? Kjekt at du blogger igjen ? Liker din ærlighet og stå-på-vilje! ?

  • Reply John Arne Riise 23. januar 2016 at 23:30

   Hei

   Tusen takk for det:)

  Leave a Reply

  Translate »