Personal

Da er pausen over!!

13. januar 2016

Da er jeg endelig i gang med å blogge igjen. Mye har skjedd siden jeg sist blogget og jeg skal de neste dagene selvsagt oppdatere dere på alt som har skjedd i livet mitt. Akkurat nå følte jeg egentlig bare for å poste et innlegg for å vise at jeg er tilbake.

Nå sitter jeg sitter faktisk i Stockholm fordi jeg skal være gjest hos Skavlan. Er enda en liten stund til jeg skal i stolen. Jeg gleder meg veldig!! Må innrømme at jeg også er veldig spent. De har spurt meg i lang tid om å være gjest, men på grunn av fotball og kamper i helgene har det aldri vært mulighet. Jeg har selvsagt sett masse på programmet og hørt mye positivt fra flere hold. Det er alltid behagelig å kunne sitte ned, slappe av og prate uten å stresse når man blir intervjuet.

IMG_0666IMG_0664IMG_0667IMG_0665

 

Både Louise og jeg avsluttet vårt samarbeid med United bloggers. Nå står vi mer fritt og det vil dere merke på bloggen min også. Jeg kommer til å la bloggen være en slags dagbok. Det må ikke alltid skje noe for at man skal blogge. Alle har vi kjedelige dager. Her vil jeg prøve å oppdatere så ofte som mulig. Jeg har så mange flotte venner som blogger flere ganger om dagen og de pusher meg frem. Jeg vil fortsette å dele mine meninger, det forandrer seg nok aldri. Er det noe dere vil lese mer om? Skal jeg fortsette å åpne meg om hverdagen? Skal jeg dele alt? Deres mening betyr jo alt når det kommer til blogg og sosiale medier.

Vil takke dere for støtten og tålmodigheten dere har vist meg. Jeg håper dere vil fortsette å følge meg. Vet jo aldri hva jeg kan finne på å skrive.

Dere kan alltids følge meg på sosiale medier. Spesielt på Snapchat (riise3) er jeg aktiv.

Ønsker dere en strålende dag

John Arne

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Curt 13. januar 2016 at 16:31

  Kjekt du har begynnt å blogge igjen, mye bra å lese her. Foresten så trenger vi en god kantspiller på Fk Haugesund til sesongen. Kom til oss noen år før du reiser hjem til Ålesund. Med Mark Dempsey som trener er ambisjonene høye til neste år, vi håper (drømmer) om medalje igjen.

  Lykke til videre, hilsen fra Haugesund

  • Reply John Arne Riise 14. januar 2016 at 10:30

   Hei

   Ja det hadde vært noe å komme til Haugesund:) I fotball vet man jo aldri….

   Mvh

   John Arne

 • Reply Kjell 13. januar 2016 at 16:50

  Vil gjerne at du skriver noe om tiden i Liverpool. Hva var høydepunktene? De største nedturene? Hvordan var miljøet i laget? Har du fortsatt god kontakt med spillere derfra? Sånne ting er artig å høre om ?

  • Reply John Arne Riise 14. januar 2016 at 10:29

   Hei Kjell

   Takk for din melding:)

   Det skal jeg selvsagt skrive noe om. Skjønner at folk er interesserte i hva som skjer på innsiden også.

   Mvh

   John Arne

 • Reply John Erik 13. januar 2016 at 18:47

  Hei.

  Leser sjeldent blogger . Men du er person jeg kan følge med på innimellom. Men må innrømme at jeg har liten interesse av innlegg som inneholder kakebilder og sofaputer som er lilla. Du vil ha dine lesere sine meninger. Og min mening er klar!: Få noen skikkelig gode historier fra fotball tiden din. Med null filter. Kjør på i kjent Riise stil! Du har opplevd det meste innenfor fotballen og jeg vet at det MÅ da være noen fantastiske historier som du kan dele med oss?
  Kos deg videre i kveld.

  • Reply John Arne Riise 14. januar 2016 at 10:28

   Hei John Erik

   Jeg skal som alltid kjøre på og være dønn ærlig. Er ikke noe poeng å ha en blogg hvis man ikke kan si sin egen mening:)
   Jeg har selvsagt noen historier;)

   Mvh

   John Arne

 • Reply Jonas 13. januar 2016 at 19:53

  Godt å ha deg tilbake, John Arne!

  • Reply John Arne Riise 14. januar 2016 at 10:27

   Hei Jonas

   Takk for det. Deilig å være tilbake også:)

 • Reply Jon 13. januar 2016 at 23:09

  Hei! Vil bare si at jeg er utrolig takknemlig for all den gleden du har gitt meg og andre Liverpool-supportere når du spilte for klubben. Ja, fotball er bare en lek og en bagatell i den store sammenhengen, men prestasjonene dine og lagkameratene dine i Liverpool på 2000-tallet har gitt meg utrolig mye glede. Glemmer aldri når jeg brast ut i gråt etter CL-finalen i 05. Fotball er lidenskap! Takk, John!

  • Reply John Arne Riise 14. januar 2016 at 10:26

   Hei

   Tusen takk fro hyggelig melding. Slike meldinger setter jeg virkelig pris på. Gøy å se at de hjemme i stua er like glad som oss på banen.

   Takk igjen

   John Arne

 • Reply Istanbul05 17. januar 2016 at 13:07

  Hello Legend! I had looked forward to read about the «Istanbul reunion night» in May but you never wrote about it then… Hopefully you can still write about that amazing night. I was there and your song was one of the loudest of all the songs! Can you please write about that night when most of the legends were in the Echo Arena?

  • Reply John Arne Riise 18. januar 2016 at 12:57

   I will of course write about it

   Thanks

  Leave a Reply

  Translate »