Training

Dagens morgenøkt

23. juni 2015

10 min oppvarming på mølla, level 10.
4×4 min løping med 2 min pause på level 16.5
Stabilitet. Dette dreier seg om å styrke ulike deler av kroppen. Egentlig litt kjedelig å gjøre. Man vil jo helst løfte vekter og føle man pusher kroppen. Jeg har sjeldent fokusert på denne type trening. Det er bare siste 5-6 månedene at jeg har sett verdien av å gjøre det. Jeg blir sterkere, smidigere og ikke minst mykere, noe som trengs for min kropp!

Siden jeg startet med treningen i går var kroppen ganske stiv i dag. Lårene var verst. Jeg lærer jo aldri, det samme skjer hvert år! Jeg blir stiv i alle musklene som jeg bruker etter en såpass lang pause. Heldigvis varer det bare noen dager. Deilig å være i gang og kjenne smerten, da vet man at kroppen får kjørt seg. Dette skal bli bra!

Jeg skal innrømme at jeg er sykt dårlig på å ta med kamera eller ta bilder av meg selv under trening. Føler meg bare så jævla dum der jeg skal posere i speilet eller foran kamera. Men igjen, det jo gøy å lese blogger som har masse bilder. I morgen skal jeg gjøre det! For bloggen og lesernes skyld. Jeg har valgt dette selv, dele mitt liv med dere, så da er det bare å hoppe i det. Glad jeg trener 06.30, da er det nesten ingen der.

Treningen er i gang uten problemer, nå er det kostholdet som må skjerpes. Butikken neste, skal hamstre kylling, kjøtt, fisk og grønnsaker. Jeg kan legge ut lunsj og middag seinere.

Ha en fin dag

John Arne

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »