Personal

Den perfekte Fredag

23. januar 2016

Jeg elsker helgen. Bare tanken på å ha helt fri og ikke gjøre noe som du ikke vil gjøre. Dine nærmeste har stort sett fri og du kan avtale å finne på ting uten at alt må planlegges nøye. I går hadde jeg en perfekt dag. En perfekt start på dagen. For det første slapp jeg å rydde hjemme som jeg skrev i mitt forrige innlegg. Eller det blir feil å si. Jeg fikk utsatt det til i dag fordi jeg måtte gjøre andre ting. Morsomme ting. Jeg måtte overtale Louise litt, men det gikk selv om jeg selvsagt har enda mer å gjøre i dag!!! Jeg sa ja til å kjøre til vårt lager å hente masse som ligger der. Det vil ta noen timer å lete igjennom alle eskene og når det er gjort så er det hjem og sortere alle eskene før jeg selvsagt må rydde også.. Akkurat nå gruer jeg mer. Dette blir en lang dag..

Men tilbake til min herlige fredag. Den startet med at jeg spilte Golf simulator med min gode kompis Arnulf hos Costume golf. Vi er begge veldig interesserte i golf og spiller mye på sommeren. Nå har vi bestemt oss for å trene også på vinteren så vi er klare for mye golf i sommer. Han har 8.9 og jeg 7.9 i hcp noe som gjør at vi er veldig jevne. Elsker å spille mot folk som er jevngode eller bedre enn meg selv, da må jeg fokusere. I går stakk jeg av med seieren, alltid godt å vinne.

IMG_0778IMG_0783

IMG_0781IMG_0784

På ettermiddagen hadde jeg en 2 timers økt med min buddy Jake.  Jeg kjører på nå med hard trening, og han er den som jeg vet kan pushe meg. Jeg har gitt han noen mål som jeg skal oppnå. Han er ekstremt flink når det kommer til styrketrening pluss at han er god til å løpe. Alt er så mye lettere når man er to om å trene hardt!!! Vi løp 1 min intervaller med 30 sek pause. Dette gjorde vi helt til vi nådde 10km totalt. Det ble en en meget bra økt på mølla. Jeg følte meg overraskende sterk på løpingen, noe som lover bra! Vi kjørte 1 time med styrke etterpå. Rygg, skuldre og mage. Det var fryktelig tungt og jeg våknet i dag med smerter overalt. Så bra jeg skal løfte mye ekser i dag da….

IMG_0792IMG_0791IMG_0790

Det ble en rolig kveld hjemme med sunn middag og film til langt på natt. For meg en perfekt start på helgen. Golf, hard trening, tid med kompiser, filmkveld med kona, sunn mat og drikke. Håper dere alle også hadde en fin start på helgen.

IMG_0794

Nå må jeg løpe. Louise er klart for lageret. Musklene og meg selv er ikke det. Men jeg hadde jo forhandlet meg frem og utsatte alt dette til i dag. Akkurat nå angrer jeg!!!

Ha en strålende lørdag så blogges vi i kveld

John Arne

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Andreas 23. januar 2016 at 13:28

  Ikke løft for mange ekser i dag da?.

  • Reply John Arne Riise 23. januar 2016 at 23:30

   Helt natta skrivefeil:) Hahaha:)

 • Reply Anine 8. februar 2016 at 15:16

  Heihei!
  Hva er snapen din? ?

 • Leave a Reply

  Translate »