Personal

Ingen grunn til å grue seg

8. mars 2016

I går var det premiere på «Bloggerne» på TV2 Livsstil. Her får dere følge 12 bloggere og deres hverdag. Både Louise og jeg er med og vi har gruet oss litt til det startet. Uten grunn. Vi fikk se de første episodene forrige uke og ble ganske beroliget av det. Det var ikke lett i begynnelsen å bli vant til flere kamera rundt oss hele tiden, men det gikk utrolig bra. Gleder meg til dere får se de neste episodene.

Siden det var premieredag i går så var det en del presse som ville ha sitt i går. Jeg startet dagen klokken 0745 på P3 morgen sammen med Sophie Elise. Veldig hyggelig radio program. Selv om jeg aldri hadde møtt Sophie før så føler man allikevel at man kjenner hverandre når man møtes for første gang. Vi fikk pratet om livet generelt og selvsagt blogging. Jeg er jo en amatør sammenlignet med Sophie, mye å lære av henne kan man si.

Tok taxi rett ned til TV2 studio for å være med på God Morgen Norge. Her skulle jeg ha en seanse alene i sofaen før jeg skulle sitte med Anna Rasmussen, kjent for bloggen «Mammatilmichelle». Ser jo på programmet hver morgen og syns det er en veldig behagelig stemning. Her kan man sitte rolig og prate uten å stresse mens man blir intervjuet.

Ferden gikk videre til den store presselunsjen for «Bloggerne». Her skulle alle som er med i serien møte all presse og snakke om programmet før premieren som gikk i går kveld. Det var ekstremt mye presse som hadde møtt opp. Det som er så bra med programmet i år er at det er så utrolig mange forskjellige bloggere. Å møte de fleste i går var veldig hyggelig. En herlig gjeng som jeg er sikker på at dere vil like å følge med på.

IMG_1124

IMG_1126

På kvelden var det premiere fest. Her kunne vi slappe av, kose oss og virkelig bli kjent med hverandre. Alle bloggerne ble presentert på storskjerm før 1 episode ble vist. Skal innrømme at jeg ble veldig svett av å se meg selv i denne settingen med så mange rundt meg. En ting er å se episodene alene, men å se det på en premierefest er noe helt annet. En vellykket kveld ble det uansett.

IMG_1127

 

 

Hva syns dere om 1 episode?

Håper dere alle vil følge ferden videre. Mandag- Torsdag på TV2 Livsstil klokken 21.30.

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ct 8. mars 2016 at 14:43

  syns det er utrulig kult at du ble med i bloggerne , viser en helt annen side av deg en det vi ser på fotballbanen og i media =) supe episode og gleder meg til og se mer av deg på bloggerne ( har aldri sett på det før du ble med ) =)

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:34

   Hei

   Så hyggelig at du likte det. Er jo gøy å kunne vise seg fra en litt annen side.
   Fortsett å se:)

 • Reply Synne 8. mars 2016 at 16:29

  Kjære dere to, jeg må få lov å si at det er med bekymring jeg registrerer at dere sliter såpass med livet som voksne mennesker. Når dere velger å vise offentligheten hvor tøft dere mener at dere har det på ulike måter, så er det med sterk undring jeg ser hvor lite voksne dere faktisk er. Å stå frem med gråt i offentligheten fordi man opplever savn er etter mitt syn ikke voksenpersoner verdig. Man kan gjerne fortelle om opplevelser man synes er utfordrende, men derifra til å fremstå tåredryppende og svak er noe man mere relaterer til tenåringsopplevelser. Savn er normalt å føle i ulik styrke, og motgang i livet er ikke der hvor man tillater seg å klage over at alle må innrette seg og følge det til enhver tid gjeldende regelverk på ulike arenaer. Det hele handler altså om å være voksenperson når man vitterlig tilhører denne gruppen. Ja, man er sågar muligens også forelder, noe som også stiller krav til en voksenperson.
  Jeg tror at dere har det godt, egentlig. Det dere opplever som tungt og ‘motgang’ er i realiteten ikke noe som skal kunne klages over.

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:35

   Så voksne mennekser kan ikke ha følelser? Ikke gråte fordi man er et kjent ansikt eller er på tv? Kødder du? Syns det er tøft at man tør vise den siden av seg selv. Du burde prøve det

 • Reply karianne 9. mars 2016 at 07:50

  Synne – hva feiler?? er det en svakhet og lite voksent å gråte på tv og fortelle at dagen føles litt tunge ?? nei vet du hva, for oss vanlige dødelige er det faktisk fint ( misforstå meg rett Riise, ønsker ikke at dere skal ha leie dager) å se at de såkalte vellykkede også kan ha perioder som er tyngre – slik er livet og det er ikke noe å kritisere. Hvis det irriterer deg, og du synes ikke om det så ikke se på Bloggerne og ikke les blogg. Shame on you Synne. mvh karianne

 • Leave a Reply

  Translate »