Personal

Det kokte litt i går

9. mars 2016

I dag våknet jeg fullstendig uthvilt. Er det et godt tegn og noe som sier meg at dette blir en flott dag? Ikke vet jeg. Men formen og humøret er på topp:) . Det er rart at jeg sov så godt i natt etter at jeg i går var fryktelig oppgitt og måtte få ut litt frustrasjon på Twitter. Tror det gjorde godt for hodet faktisk. Ikke at jeg var stygg eller noe slikt mot noen, tror jeg da og om jeg var det så beklager jeg, men bare godt å tømme seg litt. Følte det var viktig at dere fikk vite litt mer hva som er gjort fra min sin side. Mange av dere var ikke klar over at jeg hadde terminert kontrakten med Betsson for å spille hjemme. Det var det jeg har blitt fortalt måtte gjøres for å endelig kunne spille hjemme. At det enda ikke var nok tydeligvis gjorde at det kokte i topplokket.  Takk for støtten til dere som var på Twitter i går. Setter jeg pris på.

Jeg tror ting ordner seg i dag. Jeg håper virkelig det så jeg kan sette meg på flyet i ettermiddag og starte et nytt eventyr. Jeg ser jo at alderen ikke er på min side så jeg vet at dette blir min siste klubb. Det hadde jo vært fantastisk å kunne slutte i samme klubb som alt startet. I tillegg så blir det sammen med min lillebror. Kan ikke bli bedre. Nå skal jeg ha meg en skikkelig frokost og bare slappe av til jeg får de gode nyhetene. Må bare tenke positivt.

Vil bare takke dere alle får de utrolig mange flotte kommentarene jeg har fått siste tiden. Er helt rått og jeg skal prøve svare så mange som mulig etterhvert. Tusen takk! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg og det gir meg energi til å fortsette å ha troen.

Vi blogges i løpet av dagen

Riise

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »