Personal

Har det snudd?

12. november 2015

God morgen

Jeg tenkte å begynne med litt mer daglige oppdateringer her fra India. Ikke alltid det skjer så mye interessant her, men synes det er greit å vise den siden også.

 

Dagene går egentlig i det samme. Sove, spise, trene. Som dere leste i mitt forrige innlegg så blir det veldig ensomt og trist noen dager. Det har jeg ingen problemer med å innrømme heller. Så da er det jo perfekt å kunne bruke mer tid på bloggen og dere lesere:) Noe av grunnen til at jeg ikke har oppdatert så ofte er at jeg alltid har følt at hvert innlegg må være langt og at jeg alltid må skrive om noe spesielt, men det er jo ikke tilfelle. Jeg leser andre blogger og de fleste skriver ofte litt kortere innlegg. Det må ikke alltid «skje» noe.

Jeg bruker mye tid på sosiale medier. Jeg liker å kommunisere med mine følgere. Det er jo hovedgrunnen til at jeg er på sosiale medier. Hver morgen våkner jeg og sjekker alt. Oppdaterer meg på hva som har skjedd rundt omkring. I dag hadde jeg fått melding på min Facebook som bare gir meg masse energi. Det er slike meldinger som gjør at det å være seg selv er verdt det.

I meldingen stod det at jeg er en inspirasjon for andre. I quote: «Du inspirer og jeg håper du gir gass til du står i rullator. Fortsett og si din mening ALLTID, det gir oss andre power til å stå i dritten når den overtar» Dette er bare en av utallige meldinger jeg har fått siste tiden. Jeg føler på meg at noe har skjedd hjemme i Norge når det kommer til meg og mitt navn. Mulig jeg tar feil, men responsen og alle tilbakemeldingene siste tiden har vært ekstremt positive!! Det er jo så gøy og betyr veldig mye for meg. Stemmer det?

Det virker som flere begynner å se hvem jeg er som person etter at de fikk sett dokumentaren min hvor seerne kom tett innpå meg. Samtidig hadde jeg en opptreden på «dama til» som jeg også føler at folk fikk se den «ekte» John Arne. Tror bare at flere har skjønt at media ikke alltid fremstiller en person slik han/hun er privat. Uansett er jeg ufattelig glad for alle tilbakemeldinger jeg har fått. Jeg vet selv jeg har gjort og sagt ting som man kan angre på, men til syvende og sist er jeg bare et menneske og man både lærer av sine feil og blir voksen. Alle gjør vi feil, det er hvordan man lærer av det og vokser på det som betyr noe.

Jeg setter utrolig pris på deres tilbakemeldinger. Jeg vil alltid være den jeg er og stå for det.

Nå er det på tide med litt styrketrening. I´m on a mission. Mer om det seinere i dag.

 

Ha en strålende dag

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Maria Stellander 12. november 2015 at 13:17

  Kjempe bra skrevet!:) synes det er flott at du tar deg tid til å lese hva andre har skrevet!:) Det betyr mye for de andre også.Noen har kommet mer fram i media enn andre,men til syvende og sist er vi like alle sammen,både du og jeg og resten.Det er vanlig å gjøre feil.Det vil man gjøre så lenge man lever,men man lærer mye også.Det kalles æ være menneskelig.Ha en fin dag John Arne!:)

  • Reply John Arne Riise 20. november 2015 at 19:40

   Hei

   Veldig bra skrevet og du har så rett:)

   Ha en fin dag du også:)

 • Reply Ida S. 12. november 2015 at 18:25

  Veldig gøy å se deg i dama til ? Du er en utrolig flott person, synd media fremstiller deg annerledes.. Ellers er det veldig tøft av deg å bo i India! Skjønner at det kan bli ensomt, men stå på ? Snart er det jul.

  Lurte forresten på om Louise A. har sluttet å blogge? Fant så mye inspirasjon i bloggen hennes, så synes det er veldig synd hun har sluttet. Hun har skrevet noen ganger på snap at hun skal skrive oppdatering fra oppholdet i india, men har foreløpig ikke sett noe til det.

  Lykke til videre med fotballen i India!

  • Reply John Arne Riise 20. november 2015 at 19:39

   Hei

   Tusen takk for fine ord:) Louise har ikke sluttet, hun holder på med et par endringer. Men hun er tilbake kanskje allerede i morgen:) da vil du se hvorfor hun har vært borte. Hyggelig at du finner inspirasjon hos henne:)

 • Reply Maria høili 13. november 2015 at 07:57

  Stå på;) heier på deg;)

  • Reply John Arne Riise 20. november 2015 at 19:38

   Hei:) Tusen takk ? Moro at dere følger med også:)

 • Reply Carina 13. november 2015 at 20:32

  Hei John Arne

  Jeg må si at du gjorde et utrolig godt inntrykk på «dama til». Flott fyr du er. Heier på deg!

  • Reply John Arne Riise 20. november 2015 at 19:37

   Hei

   Tusen takk for fine ord:) Setter jeg veldig pris på:)

 • Reply Stine Elize 13. november 2015 at 23:55

  Kjempe bra innlegg! Du er virkelig en inspirasjon John Arne. Har selv stått på banen flere timer etter trening for å terpe og du har virkelig inspirert mer enn du kanskje tror.
  Håper du forsetter bloggingen for bloggen din er en glede å lese!

  http://www.litz.blogg.no

  • Reply John Arne Riise 20. november 2015 at 19:37

   Hei

   Så bra at du trener og står på!!! Fortsett slik:) Jeg skal fortsette å blogge selvsagt:)

 • Reply Mette 14. november 2015 at 15:15

  Heia-;)Veldig bra innlegg,og jeg synes det er bra att Vi blir kjent me
  den ekte Deg.
  Har stemt pa deg,haper du vinner,
  Klemmmm

  • Reply John Arne Riise 20. november 2015 at 19:36

   Hei

   Tusen takk:) Setter jeg veldig pris på. Viktig at man får frem hvem man er også:)

 • Reply Silje 17. november 2015 at 23:22

  På høy tid at det kom mer riktig info om det i media -kjenner deg ikke, men desverre blir man ifte påvirket av sosiale medier. Derfor var det fantastisk flott å se dokumentaren din og episoden i Dama til… du virker som en flott mann med et stort hjerte. Det å være dønn ærlig -innrømme at man har sagt/gjort feil ting -men vise at man vil endre -flytte fokus vidre er fantastisk egenskap. Følger din svigerinne på blogg og -der virker som en flott gjeng alle sammen.
  Stå på vidre. Klem

  • Reply John Arne Riise 20. november 2015 at 19:35

   Hei:)
   Så hyggelig skrevet av deg. Slikt setter jeg pris på:) Tusen takk!!

 • Reply Ørjan Larsen 18. november 2015 at 17:35

  Veldig bra skrevet! Å elsker å følge med på bloggen din. Fortsett! Leser den hele tiden :)) ser også du spiller Cod ? du vill ikje ha bry t å legga t Drangeid88 på Playstation? ? hadde vært noe ?

  • Reply John Arne Riise 20. november 2015 at 19:34

   Takk for det du:) Klart jeg spiller COd.. Elsker det spillet:)

 • Reply Sirius 21. november 2015 at 10:51

  Så også Dama til…Kan ikke fordra fotball, men fikk t positivt bilde av deg i forhold til andre oppslag. Litt urettferdig kanskje.
  Men du, det er vel fare for at den ene delen av ekteparet Riise ikke bør kalle seg blogger, igjen.

 • Reply Kirsti 22. november 2015 at 17:27

  Veldig mange sier at det er de stygge kommentarene og slengbemerkningene som setter seg. Det er veldig synd. Jeg håper inderlig at du lar det stygge prelle av, og at du lar det fine sette seg. For i bunn og grunn så tror jeg det krever mer av noen å sette seg ned å skrive noe fint, framfor å skrive noe stygt. Jeg tror det er de fine kommentarene og tilbakemeldingene som er mest gjennomtenkt ? Så deg i Dama til, og syntes virkelig du gjorde en fott figur! ? Stå på, og vær deg selv ? Det er så godt å se noen som ikke faker.

 • Reply Trond Dalen 25. november 2015 at 12:51

  Virkelig rørende og intelligent skrevet av en avdanket og selvopptatt ballsparker . Vil så gjerne høre mer om shopping babe’n Louise ANGELICA . Lurer på om det deg eller kontoutdraget ditt hun elsker ? Du gir meg slik styrke i hverdagen .

  • Reply Trond 30. desember 2015 at 21:43

   Fader for en taper du er her over. Misunnelig på endel her. Skjerpings!!!

 • Reply Julie 20. desember 2015 at 21:04

  Veldig kjekt med daglige oppdateringer ?

 • Reply Trond 30. desember 2015 at 21:41

  Du er en legende John. Og virker fader meg som en fin fyr. Det kan ingen tra fra deg. Ynwa

 • Reply Peter Pana 7. januar 2016 at 15:21

  Hello John how are you ? You are one of my all time favorite Liverpool players ? when u left I was devastated ? also a fantastic blog you put up bro you are a inspiration to me in my life ? !! Hope to connect with you bro all the best for the New Year Hope you can play in the Australian A-League soon ?
  John Arne Riise Forever Liverpool’s #6 ♥♥
  From one of your favorite fans Peter Pana

  • Reply John Arne Riise 14. januar 2016 at 10:31

   Hey

   How are you? Than you for your message, really appreciate it:) A-League would have been good to join yes

   Best regards

   John

  Leave a Reply

  Translate »