General Personal

«Haterne»

20. oktober 2015

God kveld

Ligger i sengen i Mumbai. Dagen før kamp. Som alltid bruker jeg kvelden før kamp på å se mye Norsk Tv på internett. Så på TV2 at det nye programmet «Haterne» hadde begynt. Jeg husker at jeg ble spurt i sommer om å delta på programmet. På grunn av busy schedule så passet det dessverre ikke inn. Det plager meg veldig at jeg måtte takke nei. Hadde virkelig et stort ønske om å kunne være med å bidra.

Har nå sett episodene med Sophie Elise, Sandra Borch og Jørgen Foss. Jeg må bare applaudere. Først til TV2 som tar et skikkelig tak i noe som er et stort problem, spesielt i Norge, men ikke minst til kjendisene som stiller opp. Jeg vet hvor vanskelig det kan være å stille opp på slikt, men at de gjør det viser bare at det er et seriøst problem. Det er kjendiser som er mye i media som må frem og vise hvor alvorlig dette er. Gjennom dette programmet gjør de akkurat det.

At noen kan sitte hjemme og skrive så mye stygt om personer de aldri har møtt eller kjenner? Hva skjer? Har de så mye hat mot noen bare av å lese om de i media? Hva får mennesker til å gjøre slikt? Jeg blir så jævlig provosert! Har de så mye hat bygt opp inni seg? Er de misunnelige fordi livet deres ikke ble som de håpet på? Hva gir dem rett til å gjøre slikt? Jeg mener det går en grense på hva man bør tåle og akspetere. Her går flere langt over den grensen. Fryktelig langt!!!

Var herlig å se Robin sin reaksjon. Han står opp for Sophie Elise. Han sitter midt i det selv og vet hvor alvorlig dette er. Flere personer som blir ødelagt av dette, flere som går så langt at de tar selvmord. Ubeskrivelig!

Jeg mener at alle må kunne ha en mening. Null stress. Jeg har også mine meninger som sikkert er helt på jordet av og til. Men hvorfor dra det så langt? Hvorfor så mye hat? Hva får en person til å i det hele tatt skrive så mye dritt? Hadde det ikke vært bedre å finne noe man liker å lese om, skrive positivt om det og være lykkelig? Hadde ikke personen hatt det bedre med seg selv da? Jeg er sikker på at alle som stikker hodet frem aksepterer at andre har forskjellige meninger. Men da må det kunne være meninger som man kan lese uten å få selvmordstanker!!

Jeg har vært i dette gamet i snart 20 år. Problemet har bare økt voldsomt de siste årene. Du leser stadig vekk om personer som virkelig får kjørt seg i sosiale medier, kommentarfelt og diverse. Noe må gjøres. Hva vet jeg ikke, men det er et jævlig stort problem. Jeg mener det bør bli en lov mot det. Straff. Hvor grensen bør gå skal ikke jeg si noe om, men noe alvorlig må gjøres.

Tusen takk til TV2 som har laget dette programmet. Anbefaler alle å se hvordan det er. Takk til de som stiller opp og viser oss hvor alvorlig det er.

John Arne

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Linda 3. mars 2016 at 23:19

    Hei. Lest noen av innleggene dine nå, og jeg liker bloggen din veldig godt. Fikk lyst til å skrive noe til deg, men vet liksom ikke hva eller egentlig hvorfor. Jeg så deg på «Dama til» også, og det synes veldig godt hvem du er. Føler jeg kjenner seg litt; i alle fall bedre enn du kjenner meg (haha). Med dette i minnet kan jeg jo si at jeg vet du er en usikker person. Jeg ville si noe hjelpsomt på det område, men det later til at jeg har glemt det. Beklager det ?

  • Leave a Reply

    Translate »