Personal

Hva gjør jeg?

3. mars 2016

Jeg sitter på Gardermoen. Skal på en 3 dagers jobb til Singapore på vegne av Liverpool Fotballklubb. Jeg har det tungt om dagen. Tenker ufattelig mye. Hele dagen går i å tenke. Prøver å glede alle parter, men går det? Vet ikke. Tror ikke det. Hva skjer fremover? Hva skal jeg gjøre i fremtiden? Hva blir det neste steget? Jeg vet selv hva jeg vil, men det er ikke alltid man får alt man vil. Dessverre. Jeg har millioner tanker og ideer hva jeg vil gjøre i fremtiden. Ting som jeg elsker og brenner for. Men det er jo enkelte ønsker man ikke kan kombinere. Jeg skal ta trenerutdanning, den er bankers. Jeg vil bruke min rutine og erfaring til å hjelpe andre. Vil bygge opp et lag. Fotball er livet mitt og har alltid vært det.

Jeg vil reise rundt med foredraget mitt. Føler jeg har en historie som er interessant. Veien til toppen. Hvordan takle motgang. Hvordan snu det negative til noe positivt. Hvilken jobb ligger bak det å nå så langt man kan? Og selvsagt alle oppturer.  Alt dette vil jeg snakke om.  Jeg vil inspirere. Jeg ønsker å jobbe med TV innen fotballen. Her har jeg en stor fordel til mange andre med tanke på at jeg har vært i gamet i 18 år. Jeg vil fortsette å jobbe med Liverpool FC. Jeg vil fortsette med Betsson og spille poker ikke minst. Jeg satser tungt på Poker også nå. Jeg begynner ikke med noe uten at jeg skal bli så god som mulig. Poker brenner jeg for.

Masse tanker og muligheter i fremtiden. Men hva med nå? Hva med i dag? Hva med de neste 3-5 årene? Jeg er 100% fokusert på å spille videre. Men det er så mange hindringer. Jeg blir så sliten av alt. Konstant vondt i hodet av å tenke ulike scenario. Hva, hvis, hvordan, kanskje, kanskje ikke. Men gjør sånn så blir det sånn men hvis du gjøre det slik så blir det på denne måten. Alle kommer med råd. Alle vil mitt beste, tror jeg da. Men alt jeg vil er å spille fotball. Hjelpe et lag hjemme. Bygge opp et lag med min rutine. Elsker fotballen.

Bare slutt hos Betsson så går alt bra sier mange. Nei det er ikke bare det. Jeg har kontrakt. Kan ikke bare rive den. Betsson er villige til å gjøre det meste for at jeg skal kunne spille hjemme. De vil ikke ødelegge den drømmen. Det vet jeg. Jeg har tatt kontakt med Norges Fotballforbund selv, jeg har også kontaktet Norsk Tipping selv. De var veldig hyggelige når jeg snakket med dem. Jeg forklarte min situasjon og hva jeg tenker og ser for meg fremover. Hva jeg kan bidra med for dem om vi finner en løsning. Hva de kan bruke meg til så jeg kan gi noe tilbake til dem. Jeg respekterer NFF og NT. Man bør ikke alltid være enige, men jeg respekterer dem selvsagt og den jobben de har gjort og gjør, ingen tvil om det. Jeg setter pris på at de var åpne for å prate med meg og hva som enn skjer videre så må jeg bare respektere utfallet av det.

Jeg er lei av kranglingen i media. Blir sliten av det. Kommer aldri noe godt ut av å krangle, spesielt ikke offentlig. Jeg tar min del av skylden for det. Nå vil jeg bare se fremover. Jeg vil spille fotball. Blir det slik at vi ikke kommer til en ordning så respektere jeg det 100%. Jeg håper at det blir en løsning alle kan leve med, gjør det ikke det så har jeg prøvd det jeg kan. Hva skjer da? Da er det vel ikke så mye mer å diskutere. De andre planene settes igang. De er det nok av. Som jeg sa, man kan ikke alltid få det slik man vil.

Greit å tømme hodet før 14 timer i fly. Hjelper sikkert ikke. Skader ikke å prøve.

Ha en fin dag godtfolk:)

John Arne

You Might Also Like

51 Comments

 • Reply Frode Mehus 3. mars 2016 at 13:04

  Hei Jon Arne

  tror det er viktig å lytte til seg selv, hva er viktigst i ditt liv….. hva må være på plass for at du skal ha det 100 % godt med deg selv og yte max…… da er det mindre viktig å tilfredsstille alle «haiene» rundt deg og som helt sikkert bare vill deg godt. Det du er god på Jon Arne er å følge drømmen dine , det har du gjort i 18 år ….. og det står det respekt av fortsett med det, og husk det er din drømmer som skal følges ingen andres ? Lykke tl …følger med deg . YNWA

 • Reply Tom R. Mehlum 3. mars 2016 at 13:52

  Hei John Arne,

  Dette er nok kanskje det mest veloverveide blogginnlegget jeg har sett fra deg. Det er ikke vanskelig å se din lidenskap for fotballen. Den har jeg som Liverpool fan hatt glede av i en årrekke. Og det er heller ikke så vrient å se dine ønsker for å gjøre dine egne valg, bygge en fornuftig karriere etter fotballen. Eller etter fotballen, etter livet som profesjonell fotballspiller er mer riktig.
  Jeg er som deg, overbevist om at du kan bidra med mye til norske klubber. Perioden hvor norsk fotball var hoffleverandør til Premier League er over. Avstanden virker større i 2016 enn tidligere. Nettopp derfor er din erfaring og kompetanse så viktig. Du vet hva som må ofres og du vet hvilken fysikk som må til for å være aktuell.

  Når det gjelder Betson og Norsk Tipping, så er ikke det en god match i dag. Det strider for mange da vi er vant til et samfunn der frihet og valg er malen. Det gjelder ikke i denne saken, i alle fall ikke per 2016. Det jeg ser er at Betson og andre spillselskaper i langt større grad har evnet å finne samarbeidsformer med tidligere idrettsstjerner. Der mener jeg selv at Norsk Tipping har sovet i timen. De burde også vært i førersetet der.

  Hvis jeg som bedriftsleder og gründer skal gi deg et råd, så er det å ta turen opp i helikopteret å se situasjonen i fugleperspektiv. Trolig er ikke alle linjene i livet ditt lagt, og noen vil normalt legge seg etter hvert. Men når du er der oppe, så prøv å se livet ditt fra i dag og 20 år frem i tid. Jeg vet det er ekstremt langt, men det kan hjelpe. Ikke tenk på detaljene, men tegn opp hovedtrådene. Da vet du hvor du sikter og hva som er hovedmålet ditt.

  Det er også lov når du er der oppe å legge kurser som skal skifte retning etter noen år. «Treet» kan få en ny gren etter noen år.
  Eksempelvis kan å spille fotball være en gren de neste 5 årene.
  Så kan pokerspilling være en annen gren som kan ha en ulik tidsakse.
  Deretter kan trenerkarrieren være en tredje gren.

  På grenene legger du til og fjerne de elementene som tjener at du når målene du har satt for hver gren.
  Jeg tror det kan hjelpe deg med å ta noen strategiske valg. For det er det som er kjernen i din problematikk nå, slik jeg ser det fra utsiden.

  Masse lykke til i valgene dine, og kan jeg bistå på noe sett, så ikke nøl med å ta kontakt.

 • Reply Wiggo 3. mars 2016 at 13:53

  Har alltid ertet samboeren min litt for at hun leser blogger, men her har vi jo et ganske presist bevis på at jeg ikke er noe bedre. Til mitt forsvar leser jeg kun én blogg. Din blogg – og jeg må si at jeg er ekstremt fascinert av din ståpåvilje! Følger deg også på snap – hvordan døgnet ditt kan ha 24 timer i likhet med alle oss andre begriper jeg rett og slett ikke.
  Jeg håper og tror vi får se deg avslutte i norsk fotball – det kan vel ikke NFF være annet enn tjent med?
  Som United-fan har jeg ikke alltid vært like enig i alt du har gjort og ment, men ser man bort i fra det og tenker som en nordmann kan man ikke være annet enn stolt på norsk fotballs vegne som har en så profilert spiller som deg selv.
  Igjen, jeg håper og tror vi får se deg i norsk fotball og med din gjennomføringskraft er det nok bare et spørsmål om tid før avtalen er på plass.
  En siste ting før jeg avslutter min første blogg-kommentar, som forøvrig ble over gjennomsnittet lang: NÅR du er kar for norsk fotball er jeg sikker på Fagermo og Odd setter av en plass til deg, da får du et seriegull på tampen også;)
  Lykke til videre Riise! Norge heier på deg.

 • Reply Joakim 3. mars 2016 at 14:24

  Må bare si at jeg føler vi har mye tilfelles. (håper jeg treffer på alle punkter da) Vi begge liker å spille fotball (Du på et mye høyere nivå selvsagt), du elsker poker, elsker Liverpool, og du liker å gå dine egne veier. Det samme gjør jeg. Synes det du gjør nå er beundringsverdig. Ja, man kan mene mye om deg både godt og vondt, men du står for dine verdier og det er ikke alltid like lett. (Det virker ihvertfall slik :)) Jeg håper at det ordner seg for deg og NT, NFF og etc. Og at du fortsatt følger dine egne veier. Jeg tror du er en god rollemodell for mennesker i alle aldre. Tror du har en fin fremtid uansett hva som skjer. Ønsker deg en flott dag og en behagelig flytur. Hilsen Joakim (18)

 • Reply David Paulsen 3. mars 2016 at 14:31

  Stå på Sjef ?

 • Reply Tim Flowers 3. mars 2016 at 15:03

  Ikke alltid ta kampen igjennom media, det blir blåst opp og vinkelt i forskjellige retninger.
  Håper vi for se deg spille fotball på proffnivå igjen John Arne.

 • Reply Gro 3. mars 2016 at 15:46

  Du kan aldri og kommer aldri til å kunne gjøre alle fornøyd, sånn er det med den saken. Hva med å please deg selv først?? Tror nok at du i samsvar med din familie må finne ut hva du vil gjøre og ønsker å satse på.. Kanskje du må forsake noen ting? Men kanskje det må til for at ting skal bli slik du ønsker…en ting er nå iallefall sikkert..ingen har noen gang tjent på å gå på akkord med seg selv, og det kommer heller ikke du til å gjøre…ditt ve og vel må komme i første omgang

 • Reply Pernille 3. mars 2016 at 16:59

  Respekt til deg og alt du har fått til. Virkelig! Du inspirerer meg til å ikke gi opp, uansett hvor nørd det høres ut.
  Det skader ikke å prøve som du skriver, så jeg prøver: jeg er også klubbløs for øyeblikket, og det hadde vært så kult om du kunne gitt meg noen råd eller tips til trening, hvor mye, hvor ofte….. HVA.

  Hvis du vil, kan du sjekke ut bloggen min, eller kanskje sende meg en mail? Det hadde vært dritkult
  http://pernillegardien.com/blog/2016/02/27/drommejobben/

 • Reply Wenche Moe 3. mars 2016 at 17:33

  Hei på deg Johan Arne ? Må si at jeg ser opp til deg at du er så ærlig her. Jeg ser den at du snart ikke vet hva du skal gjøre.
  Som jobber for Betsson og vil spille fotball ? som sagt så må tjene penger til livets side ? Tror hvis jeg hadde hatt en slik mulighet så hadde nok Betsson vært min abeidsgiver og…slik det er sagt av NFF at du ikke kan spille så lenge du jobber for dem..så jeg hadde nok tatt utdannelse i trener jobb og tjent pengene fra Betsson..

  Ønsker deg lykke til videre i livet og stå på.
  Ps…har hatt en sønn boende i Singapore i flere år nå….kos deg. ..kanskje en tur til Bintan?

 • Reply Svein 3. mars 2016 at 18:37

  Skjerpe rabba!
  Du har vist deg som en vinner i nærmere 2 tiår – og gledet meg med mange.
  Men det skvalderet du bruker som argumetasjon for å bli værende i kontrakt med spillselskap – er til å gråte over. Kutt ut den pose og sekk-mentaliteten. Ta et et valg – og slutt å sutre!

 • Reply John 3. mars 2016 at 18:38

  Du sier at alt du vil er å spille fotball, og at Betsson er villige til å gjøre det meste for at du skal kunne spille. Jeg skulle tro at Betsson er villige til å løse deg fra kontrakten, så hva er da problemet?? Vil ikke Betsson la deg slippe unna kontrakten???

 • Reply Manolo 3. mars 2016 at 18:50

  Fine sko

 • Reply Remi Tasc Moen 3. mars 2016 at 18:54

  Håper du finner en løsning. Du vil absolutt være en ressurs innen fotball-Norge.
  I mellomtiden kan du jo snuse litt på zambiske Power Dynamos FC?
  I tillegg til å være supportere til dette eliteserielaget brenner vi også for barn og unge i Zambia. Vi har fått til et samarbeid mellom klubben og et lokalt barnehjem, og vi holder på å finne ut hvordan klubben kan bruke sin posisjon i arbeidet mot barnebruder i Zambia ?
  Hadde vært morsomt om du sjekket ut siden ?

  Lykke til i Singapore, og med din nære fremtid!

  Remi

 • Reply Tom 3. mars 2016 at 18:58

  Om John Arne skal spille fotball i Norge er det to alternative løsninger: 1) Hele grunnlaget for hvordan støtte grasrota i Norge gjennom Norsk Tipping endres, eller 2) John Arne blir enige med Betsson om å avslutte kontrakten.

  Det er provoserende å lese om en frustrasjon som er knyttet til at norsk idrett ikke vil gi slipp på inntekter til grasrota for at en enkeltspiller skal unngå å gi slipp på inntekt fra et bettingselskap. Om inntekten fra Betsson er viktigere enn å spille fotball i Norge, så ta det valget og bli ferdig med det.

 • Reply Ole P 3. mars 2016 at 19:03

  Håper Sandefjord skjønner at de burde gi deg kontrakt. Det hadde vært helt konge ?

 • Reply Elisabeth 3. mars 2016 at 19:03

  Hadde du ikke kontrakt i India også?..som du brøt?

 • Reply Andre Hansen 3. mars 2016 at 19:07

  Holder du nivå da? Helt ærlig?? Hvordan får du spilt fotball om dagen. Norsk eliteserie er vel ikke dårligere enn kypriotisk og indisk? Hadde vært gøy om du fikk det til.

 • Reply Ronny 3. mars 2016 at 19:45

  dette her visste du for mange år siden Riise. Stå for valgene du tok da du vraka landslagsfotballen…

 • Reply Rollon 3. mars 2016 at 20:29

  Du kan jo alltids bli profesjonell klovn. Talent har du i bøttevis.

  Tviholder på Betsson-kontrakten din og sier du ikke kan rive den i stykker. Hva med kontrakten din med Delhi Dynamos? Gjalt ikke den? Du vet du ikke får dagpenger av NAV når du er selvforskylt arbeidsledig, eller hva?

  Våkn opp Riise! Du er ikke verdens midtpunkt. Det er bedre å forbli taus og bli tatt for en idiot enn å åpne kjeften og fjerne all tvil var det en lur kar som sa. Tenk på den – så har du noe å gjøre de neste dagene.

 • Reply Johnny andersen 3. mars 2016 at 20:48

  Hva med Sverige eller Danmark ?

 • Reply Khal3b 3. mars 2016 at 20:48

  Skjønner ikke helt hva du vil fram til her. Eneste muligheten å få spille i Norge er å bryte kontrakten med Betsson, og de er villige til og gjøre det meste? Hva er da problemet?

 • Reply Svein 3. mars 2016 at 21:00

  Min kommentar slettet.
  Det er lite seriøst.
  Siste gang jeg gidder å skrive her.
  Lykke til!

 • Reply Egil D Olsen 3. mars 2016 at 21:05

  Hvor mye koster foredraget ditt? Har du laget PowerPoint bildene selv? Hvor henvender jeg meg for å bestille deg?

 • Reply Thomas 3. mars 2016 at 21:08

  Jeg forstår at du har mange ulike alternativer framfor deg, Riise. Hvis du hadde bryti kontrakten med Betsson for å spille fotball i Norge, hadde du fått tillitt hos det norske fotball-folket. Da hadde folk trodd at du ikke bryr deg mer om penger enn fotball. Jeg tenker ikke at du gjør det selv. Det er bare media som er med på å sette deg i et dårlig lys av og til. Hvis du ikke kan bryte kontrakten din med Betsson, og må fortsette, så har du flere alternativer. Nr 1 vente til kontrakten går ut og holde deg i form. Nr 2 spille fotball i land som ikke krasjer med betsson avtalen. Tr 3 satse på treningutdanning/poker spill, der du fortsatt holder betsson avtalen.
  Beste hilsner fra LFC fan og fotball entusiast!

 • Reply Øyvinn 3. mars 2016 at 21:32

  Reise rundt med foredraget, jobbe for LFC, trenerutdannelse, bygge opp lag, jobbe i TV, jobbe for Betsson, satse tungt på poker, 100% fokus på fotball, inspirere, shoppe, blogge, positive møter med NFF og NT. Begynner ikke på noe uten å bli best mulig, nei hva skal du ta deg til?

 • Reply maiken 3. mars 2016 at 21:40

  Begynn med begynnelsen, å det som gjorde deg glad før
  Mvh Maiken

 • Reply Martine 3. mars 2016 at 21:45

  Kjære John Arne.

  Kan se slitet du går igjennom med så mange spørsmål du må ta stilling til, samtidig som du vil please alle parter rundt deg. Ikke mist deg selv oppi alt dette. Ta vare på den indre driven din, og de ønskene som eventuelt ligger og murrer på innsiden. Prøv (jeg vet selv at dette kan være vanskelig) å gi litt F, dukan ikke tilfredsstille alle rundt deg med mindre du er fornøyd med deg selv og får system i tankevandringen. Husk, det er ikke uten grunn at du har kommet dit du er i dag! Stå på John Arne, du er en stor inspirasjon! Dette kommer du deg gjennom – i enden venter gull.

 • Reply Sven å. 3. mars 2016 at 22:00

  Hei.
  Hvis du er frustrert og ikke vet hva du skal gjøre. Ta en prat med Tommy Nilsen. Han virker som har et spennende å rikt liv med fotball som hoved konsept. Karanba Heter vel prosjektet hans. Kanskje du lærer noe om perspektiv og verdier i livet også. Suksess handler jo ikke om penger.

  Mvh
  Sven å

 • Reply Kaj R. 3. mars 2016 at 22:07

  Du skriver «Jeg vet selv hva jeg vil», og så at «alt jeg vil er å spille fotball». Samtidig skriver du at «Jeg vil …spille poker…».

  Dette henger åpenbart ikke ihop. Du står åpenbart mellom «a rock and a hard place», for Betsson-avtalen hindrer deg i å spille fotball hvor du vil. Så hvis det er 100% sant at alt du vil er å spille fotball, så gjør det, og dropp pokeren, eller i det minst Betsson. Problemet er å du forsøker å kombinere fotball og poker+Betsson, og da blir det veldig mange motstridende hensyn å ta. Klart det sliter på, og du antyder jo det selv. Noen ganger kan man ikke få i både pose og sekk, ihvertfall ikke her og nå.

  Så finn først ut hva som er aller viktigst: fotball eller poker. Sats så kun på det du virkelig vil, så kommer den andre biten på plass av seg selv, om du også må ha den med. Jo enklere liv, jo mindre hodepine. Lykke til!

 • Reply Kaj R. 3. mars 2016 at 22:27

  En annen ting: man kan alltid komme seg ut av en kontrakt. Uansett. Det er kun spørsmål om hva det koster. Om ikke du fungerer bra med Betsson, og det sliter deg helt ut, så vil du ikke ha noen verdi for Betsson. De vil da til slutt heve kontrakten selv. De må ha en mann som fungerer.

  Jeg tror fysisk aktivitet er avgjørende for deg, for det har gjort at du har fungert bra så langt. Å sitte i ro ved et pokerbord i timesvis jevnlig vil sannsynligvis ikke fungere for deg på heltid, og det aner du nok selv. Greit at det er spennende og du tiltrekkes konkurransen, men tenk på hva det gjør med kroppen på sikt. Det er ikke det miljøet som bygde deg opp til å bli en toppspiller. Derfor mener jeg at du bør satse på ting som innebærer jevnlig fysisk aktivitet, for det utløser hjernekjemi som fungerer for deg. Prøv å finne andre arenaer for konkurranse, i stedet for poker, som også inkluderer fysisk aktivitet, dersom du synes fotballen blir litt for forutsigbar når det gjelder det konkurransemessige. Bare noen tanker. Stå på.

 • Reply Kongen av Ålesund 3. mars 2016 at 22:28

  Håper du kommer til Norge å spiller jeg, ser sånn opp til deg! Spiller selv venstreback å skulle ønske at jeg kunne se deg i Aalesund drakten og på TV sånn jeg hadde fått plokket opp noen ting derifra

 • Reply Ano Nym 3. mars 2016 at 22:45

  Takk for at du deler slike tanker. Du er jo for mange en idrettshelt. Og nå blir du en hverdagshelt også. Ja for jeg kjenner meg igjen når du sier di blir så sliten av tankekjøret. Jeg har fortiden for mye i hodet pga et økonomisk kjør etter en skilsmisse. Når jeg leste dette ble jeg på en måte på lag med deg. Og det føltest skikkelig fett. Jeg skriver ikke navnet mitt her da jeg om dette liker å være anonym. Du har mailadressen min. Fikk faktisk en liten ide om en liten nisje her. Igjen tusen takk.

 • Reply Pål Tore Sivertsen 3. mars 2016 at 23:20

  Du har vært en glimrende ambassadør for Norsk fotball. Det er nok håpløst å krangle med «Pampene» i fotballforbundet. Synd de ikke setter mer pris på det du har gjort for norsk fotball. Stå på John Arne.

 • Reply Pippilotta 3. mars 2016 at 23:31

  På tiden å kaste prinsippene, John Arne..
  Man kan selvfølgelig diskutere hvor riktig et spillmonopol som det Norsk Tipping har er, men du får ikke forandret på det nå. Ikke ta martyr-rollen.. Du kan fort angre resten av livet på at du lot denne muligheten til å spille i Tippeligaen gå fra deg. Det er nå du har muligheten, og om noen år er den borte for alltid.
  Med mindre du er dønn avhengig av det økonomiske tilskuddet du får fra bettson, så «si opp» avtalen med dem (sett den på hemmelig vent eller noe), og finn deg et Tippeliga-lag. Tusenvis av norske barn og ungdom vil synes det er stas å ha sett John Arne Riise spille. Unge som aldri har fått muligheten til å se deg live med Liverpool eller landslaget.
  Kast prinsippene, vær FOTBALLSPILLEREN John Arne i noen år til ?
  YNWA

 • Reply ERIK 3. mars 2016 at 23:52

  Hei, John Arne.
  Hvis du vil spille fotball og takler å være i en klubb som er opprykksfavoritt, er fortsatt tilbudet om kompissklubben fra Trondheim fortsatt åpent. God innenfor divisjonstreken og du skal fortsatt få den baggen som fristet. Vi lover at det blir kjempemorsomt.

 • Reply Benthe 3. mars 2016 at 23:58

  Uffda, her var det mange tanker John Arne. Det du hadde behøvd nå var å være i et rolig miljø, uten media og bare koblet helt av, få middagen servert og innhente deg selv litt. Jeg kan forstå at det til tider er tøft å være i media og tror da at det er veldig viktig for deg å finne en plass der du kan være bare deg, bare John Arne Riise. Jeg tror at ting blir som de skal bli, -og er ment å bli. Stress og masse tanker fører som regel ikke noe godt med seg. Prøv å ha litt is i magen John Arne, og skynd deg saktere så går alt som det skal. Klem fra meg i Mo i Rana.

 • Reply Perry 3. mars 2016 at 23:59

  Hei JohnA.. Jeg har tidligere levd av poker.. og jeg har alltid spilt fotball…. og en ting jeg har lært.. dette går d ikke å kombinere om man skal gjøre fotball seriøst hvertfall. Om du skal fortsette å spille fotball er mitt tips å vente med pokeren.. for den krever så utrolig mye energi at det blir vanskelig å fokusere 100% på andre ting.

  Over til noe annet.. alltså klubbvalg.. hadde jeg vært i dine sko.. nå vet jeg ikke helt hvilke tilbud du har el ikke.. men ville ikke det å spille fotball i MLS vært et spennende veivalg sånn mot slutten av karriera?

  Ønsker deg uansett lykke til med hva du måtte velge for veien videre! Skulle gjerne sett deg tilbake på landslaget å.. du er fortsatt landets beste venstrebekk når du er i form vil jeg tro ?

  • Reply Perry 4. mars 2016 at 00:01

   PS.. poker kan man jo spille resten av livet.. det kan man ikke gjøre med profesjonell fotball! Så bruk de kommende åra på en lur måte ?

 • Reply Fløte 4. mars 2016 at 08:07

  Spill for Blaker IL det blir fløte!

 • Reply Polly Daniel Rønjom 4. mars 2016 at 09:03

  Hei.
  Og jeg vil gjerne tømme hodet med en kommentar om jeg får lov ?

  Livet mitt er også nokså rart. Rart å våkne opp hver dag i en slags rolle. Selv om jeg har jo ikke engang noen rolle. Jeg bare lever et veldig underlig liv. Bor hjemme hos noen i Armenia. Hvordan endte jeg opp her? Jeg undres hver morgen.

  Dette blogginnlegget ditt minner veldig om mine egne skriverier, bare at jeg pleier jo klage litt mer da, så jeg må skjerpe meg. Folk vil alltid ha meg tilbake til Norge, og jeg føler folk forsøker gjøre ting vanskeligere for meg, men nå kom jo endelig pappa på besøk for en tre ukers tid siden, da ble jeg glad.

  Sitter på Wifi her mens jeg våkner litt her i morgenstunden. Han jeg bor hos snakker ikke engelsk og jeg snakker ikke så mye Armensk enda.
  Jeg har fulgt situasjonen din litt John Arne, og med mitt eget underlige liv er det kanskje lettere for meg å forstå situasjonen din enn folk flest som bor i Norge og som har meninger om alt. Jeg har jo ikke all verdens greie på fotball, men jeg har jo alltid hatt interesse. Bergen er også min favorittby i Norge, jeg bodde der 2 måneder i begynnelsen av 2014, inntil jeg reiste til Spania, og har siden da vært utenlands. Truffet mye spennende mennesker i mange land. Samtidig så er det jo lettere å skrive med folk i Norge nå som livet mitt plutselig har blitt så «spennende», så har skrevet litt iblant med blant annet Alejandro Fuentes og ordføreren i Skien for eksempel. Dumt å nevne slikt sikkert, men why not, livet mitt er så rart likevel. Jeg kan ha gratis dansetimer i sentrum av Jerevan, som er hovedstaden i Armenia med 1,5 millioner innbyggere i denne byen Jerevan, derfor jeg har lyst til å kontakte norske musikere som kan synge dersom jeg samler tusenvis av mennesker..

  Men beklager jeg sporer av, men jeg vil jo komme med noen råd og tanker. Hvis du leser det jeg skriver. Jeg har vel kanskje ikke så mye råd for jeg vet jo ikke nøyaktig hvordan det er å være deg. Drikk mye te og vann og spis mye sjokolade, hehe, sjokoladen har aldri skadet meg. Som forslag ville jeg foreslått å sjekke Gøteborg. Det er jo i ferd med å bli en norsk by i Sverige. Og Slatan velder vel tilbake til Malmö en dag. Eller Batumi i Georgia, ingen by minner meg mer om Bergen by.

  Vennlig hilsen Daniel, fra Skien.

 • Reply Marion 4. mars 2016 at 09:09

  Ikke bryt kontrakten med Bettson. Spille fotball er bare for noen få år. Mens gambling og poker kan du holde på med heeeele livet. .
  Hvorfor er folk så kritiske og fordømmende når det kommer til JAR og Bettson, når Kjetil Rekdal hadde en avtale med samme spillselskap MENS han var tippeligatrener. . Og folk flest brydde seg midt i granskauen.
  Janteloven slår sterkere inn for JAR??

 • Reply KRISTIAN 4. mars 2016 at 12:18

  Ps! Prøvde å telle hvor mange ganger det står, JEG, i innlegget ditt.
  Jeg mistet nemlig tellingen rundt 47…. Kanskje dette er den nye sautellinga, for folk med søvnvansker?

  Ps2! Piece of advice. Slutt å syns så synd på deg selv og mann deg opp litt.

 • Reply Marius LFC 4. mars 2016 at 13:43

  Kan du ikke få til en deal med bettson & NFF/NT, som gjør at du ikke gjør noe for Betsson så lenge norske sesongen er i gang, men utenom sesong så er du fri til å gjøre arbeid for Betsson ? Hilsen Liverpool & Oddær

 • Reply Per Arne 4. mars 2016 at 15:59

  Jeg tror det er som det er skrevet i dagens VG:

  I realiteten har John Arne Riise tre valg:

  1) Fortsette å ha det moro på bettingindustriens regning, og spille offerrollen så lenge folk orker å høre på ham.

  2) Gjøre comeback på toppnivå i Norge. Så lenge han bryter avtalen med spillselskapet.

  3) Spille i utlandet.

 • Reply Siv 4. mars 2016 at 17:36

  STÅ PÅ – du vet du har fått til det umulige før.

 • Reply trond 5. mars 2016 at 18:23

  Vil du virkelig spille for Ålesund som behandlet deg så respektløst med «fotballspilleren»? Vis at du har litt stolthet og takk nei til det, om du så risikerer å spille på nivå 2. Hva med Kina?

 • Reply Harry Hole 6. mars 2016 at 09:47

  Hvis du virkelig ønsker å spille i Tippeligen kan du vel gjøre en avtale med Betsson. Du kommer tilbake etter karrieren. Betsson får uansett masse markedsføring ?

  Problemet til NFF og NT er om de gir deg dispensasjon, kommer konkurrentene til Betsson også på banen. Og da har vi kanskje 10 ulike ambassadører spredt rundt i Tippeligaen.

  Uansett, lykke til videre!

 • Reply Synne 6. mars 2016 at 12:19

  Fullstendig riktig, å krangle i media er svært lite smart å gjøre. Det virker som om du evner å styre sinnet og frustrasjonen din langt bedre, og det er supert. Jeg tviler ikke på at du mener det du sier, og har de beste intensjonene for fremtiden. Jeg tviler ikke et sekund på at du brenner for fotball, og har ubetinget positiv innstilling til å gjøre en jobb for idretten.
  Imidlertid så synes det ikke som om du ennå har forstått at det er du selv som sitter på nøkkelen. Du sier at du har det tungt, uten
  å samtidig forstå at det er deg selv som kan løse floken. Ole Brum mentalitet, ja takk, begge deler, funker ikke her. Du står fortsatt hardt på Betsson samarbeidet, men det er ikke forenlig med et engasjement i norsk fotball. Altså; du kan ikke forvente å få offentlig sympati for en praksis som gjelder alle som spiller i norsk fotball. Slik fungerer det dd.

  Lykke til.

 • Reply henning brakestad 7. mars 2016 at 15:38

  Heia ! Kan du ikke komme til avtale med Bettson om å annulere avtalen nå for så å oppta samarbeidet når du legger opp ? Kan jo godt hende at du har 4-5 år igjen i eliteserien om du vil. Uansett,ønsker deg lykke til ! YNWA !

 • Reply fahrudin 8. mars 2016 at 23:05

  Skjønner at han vil prøve og få mest mulig penger ut av situasjonen, selvfølgelig. Uansett hva du velger kos deg kær .

 • Reply Sandra 8. mars 2016 at 23:19

  syns du fremstår som en fin fyr ? men pass på så du ikke utsletter deg selv ,og skal behage alle andre i livet ditt ? ikke vær så opptatt av hva alle andre mener eller ikke ? du er god nok som du er ! jeg,som mange andre,har hatt et bilde av deg farget av pressen,nå har vi alle muligheten til å se hvliken fin fyr du egentlig er ? stå på! og vær deg sjøl ?

 • Leave a Reply

  Translate »