Personal

Skal ikke være mulig!

7. februar 2016

Vil si tusen takk for en fantastisk opplevelse igår. Dagen startet med en fantastisk overraskelse for en liten gutt på vegne av en av de største sponsorene i Champions Leauge. (Har ikke lov å si noe mer ennå, men følg med på bloggen vil du snart se en fantastisk fornøyd gutt)

Så var dagen endelig kommet. Jeg skulle til Holmenkollen å se langrenn live for første gang i mitt liv. Om jeg har vært i England, Italia, Kypros eller India har jeg alltid fulgt med på langrenn.
Jeg fikk billetter til Holmenkollen av Sundby og etter at jeg var ferdig på lørdag morgen dro vi opp til Holmenkollen. Jeg var sammen med Louise og Lars. Lars hadde ordnet så jeg fikk se smøretraileren og sirkuset i kullissene før løpet! LOVE IT!
Louise sammenlignet meg med fotballfans som vil ha autograf og bilde, men nå var jeg i fan rollen, fantastisk! Smøretraileren fikk vi være med inn i. Knut Nystad som er sjefen i traileren viste oss rundt. Hadde ikke trodd de hadde så mye ski! Helt villt.
Før løpet jobbet de på spreng. Løp opp og ned, justerte og tok valg. Veldig moro å se. Fikk en liten prat med Northug før løpet. Han startet med mitt startnummer i går(6), men Martin var for sterk også igår. En rå idrettsmann. Det er de begge to forresten! Jeg var starstrucked!

Eneste negative episoden var når noen fra forbundet ville ha meg fjernet fra område på grunn av Norsk Tipping og mitt forhold til Betsson. . Det synes jeg høres helt idiotisk ut. Er det noen fra Norsk Tipping som leser dette her ber jeg de ta kontakt så kan vi heller ta en prat. Dette blir for dumt. Jeg er i Holmenkollen som privatperson, å da få en slik anmodning mener jeg ikke er greit. Du forventer ikke å bli bedt om å forlate området når du er en av 30 tusen andre supportere der? Og jeg er der som fan og privatperson.. Jeg ble utrolig provosert og skuffet.Jeg trodde ikke de ville synke så lavt.  Men ta det helt med ro, dere var ikke i nærheten av å ødelegge dagen min. Det er mye vi kan diskutere her og de diskusjonene kommer ganske sikkert den neste mnd, men la oss holde dette på ett noe høyere nivå.

Til deres informasjon så hadde jeg en helt utrolig flott dag!! Jeg gikk på en sky hele dagen og kvelden.Tusen takk til alle som jobbet med dette arrangementet, tusen takk til kokken i VIP teltet, tusen takk til smørerne som lot meg komme på innsiden, tusen takk til løpere som var så åpne og snakkesalige når en litt overivrig Riise kom. Tusen takk til landslagstrenerne for samtalene. Men størst takk vil jeg gi til Martin som inviterte oss inn til hans egne Lava til afterski med hans venner og familie etter han knuste alle på 5 mila.  Det var stort og jeg er evig takknemlig for det. Selv om jeg har vunnet og opplevd store ting så var dagen i går virkelig høyt oppe på lista mi:)  Stor takk til Niklas og Sjur for mye humor utover kvelden. Gleder meg til neste gang.

IMG_0923

Hva syns dere om at jeg, som privatperson, blir bedt om å forlate området på grunn av at Norsk Tipping mener det blir for mye fokus på Betsson???? Når det ikke var noe snakk om Betsson i det hele tatt? Jeg ble provosert, overrasket og faktisk litt lei meg. Skuffende.

God natt

John Arne

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply Jens Preben Bøe 7. februar 2016 at 23:17

  Hei. Du sier det vel greit selv, fullstendig lavmål.

  Mvh.Jens

 • Reply martin 7. februar 2016 at 23:18

  du e drit nice

 • Reply Tommy Sumdstrøm 7. februar 2016 at 23:30

  Synes du skal ha på betson lua neste gang.
  Og bli Spurs supporter.

  ?

 • Reply CH 7. februar 2016 at 23:34

  Sykt idiotisk og dumt gjort av Norsk Tipping.. Ødlegger mye for dem selv..
  De kan ikke nekte en legende og møte mange kommende legender!! Støtter deg Riise!! Håper og se deg i Tippeligaen !!

 • Reply Arve YNWA 7. februar 2016 at 23:35

  Først må jeg si at jeg bare digget deg som spiller i Liverpool ?

  Men jeg er skuffet over at så mange kjente personer fronter spillselskaper, da det er så ufattelig mange tragedier forbundet med spill. Kjenner flere som har spilt seg fra gård og grunn.

  Dere spillere er store rollemodeller for barn og ungdom og når de ser dere på TV så tror de på dere. De tror på at det skal bare en femtilapp til for å bli rik. Sukk.

  Men når det kommer til Norsk Tipping, så er de ikke et hakk bedre. Det er akkurat like lett å blakke seg der. Men de mener visst at så lenge pengene går til idrett, så går det greit.

  Mitt ønske er at ingen fronter spillselskaper. Det er bare ikke bra. Dere har garantert mange andre som vil sponse dere.

  Det er bare mine tanker, ønsker deg og dine det beste. YNWA

 • Reply Hege Thommesen 7. februar 2016 at 23:40

  Dette syntes jeg var utrolig å lese. Skjønner ikke at det går ann. Stå på du og syntes både du og kona bare skal holde på den fine opplevelsen dere hadde I kollen. Du gjør en super jobb både med og uten bettson.

 • Reply Per Henning Helseth 7. februar 2016 at 23:45

  Utrolig at NT kan synke så langt. Keep up the good work John Arne. Vi e nok mange som støtta d?

 • Reply Dag Remi 7. februar 2016 at 23:56

  Hei.

  Må bare si at jeg blir helt paff når jeg hører hvordan Norsk tipping er, du var sikkert ikke den eneste blant 30 tusen som jobber for en konkurent til norsk tipping…. Blir jo det samme som de skulle begynt å hive ut folk som gikk med feil logo på lua ? Nei blir for dumt.. stå på du virker no som en kar som tåler en trykk ?

 • Reply Earl 8. februar 2016 at 00:10

  Riise,

  En gang da det var fotballskole i Sunnmørshallen, du spilte på Liverpool, men var på besøk i Ålesund. Jeg var 10 år, men glemmer aldri at du stilte opp for å ta bilde, samt gi autograf. Du var opptatt, men du tok deg tid. Glemmer det aldri, og autografen jeg fikk har jeg enda. Med årene har du bare blitt et større og større forbilde. Keep going strong – du er en helt!

 • Reply Stig Dybdahl 8. februar 2016 at 00:12

  Nei det er ikke greit. Håper en klubb er tøff nok til å gi deg kontrakt og stå imot. Du får ta en 80% kontrakt og ikke være ansatt på f.eks tirsdager og jobbe med Betsson hver tirsdag.

 • Reply Harald Skarbø 8. februar 2016 at 08:13

  Dette er vel også advokatmat. Trakasering, mobbing og personforfølgelse på høyt nivå.
  NOk e nok

 • Reply Marielle 8. februar 2016 at 11:15

  Nå skal jeg gjøre noe jeg sjeldent gjør, og det er å fortelle andre hvordan de skal være. Du er sikkert en kjempe flott fyr på privaten, men makan til sutrete i media! Jeg kan fint holde meg unna bloggen din og andre sosiale medier hvor du har profil, men jeg kan ikke scrolle gjennom verken facebook eller VG uten å se en artikkel hvor du griner etter oppmerksomhet. Ja, du har en avtale med et utenlandsk spillselskap (?), og dette er ikke NFF eller Norsk tipping så fan av. Vel, kan ikke du ta kontakt med de direkte, i stedet for å gå ut med det i all offentlighet å sutre? Du gjør deg selv til et trist skue. Hele Bergen satte maten i vrangstrupen når du på direkten fridde til Brann, ikke at du er en dårlig spiller, og vi hadde helt sikkert klatret en del med deg på laget, men vi vridde oss i mareritt den natten pga dine utspill i media og hovmodige syn på _alt_. Har jeg et problem med noen, så tar jeg det direkte, i stedet for å blåse det opp. Kanskje noe å ta til etterretning? Ellers; Lykke til på både klubbjakt og alt kaoset.

 • Reply Jon Erik 8. februar 2016 at 12:04

  NFF er lojale mot Norsk Tipping på lik linje som du er lojal mot Betsson. Dra heller NFF til retten og se om de kan nekte deg å arbeide på grunn av dine private sponsorer. Tror nok det er en bedre løsning enn «grine» på bloggen din og i media. Jeg tror dessverre du vinner saken. Sier dessverre da Norsk Tipping har bidratt veldig mye til norsk fotball generelt, både når det kommer til a-laget og breddefotballen. Like stor dedikasjon til norsk fotball vil nok aldri en aktør som Betsson komme med.

 • Reply Harald Vetvik 8. februar 2016 at 13:19

  Hei John Arne,
  Det er nok mange som tviler på det sant, for det er jo helt utrolig. Håper det var flere som fikk det med seg. Kan du identifisere vedkommende så gjør det ! Skjønner godt du ble skuffet. Nå gjenstår det å se om noen fra forbundet (skiforbundet?) tør å bekrefte historien, men jeg tviler på det.

  • Reply Erling Willis 8. februar 2016 at 14:28

   En historie JAR har konstruert med formål om PR.

 • Reply Jens Eriksen 8. februar 2016 at 13:21

  Heisann, kjekt om du lager mindre drama, all drama du blogger om kommer i media, vi vil helst ikke se mer drama selv om vi ikke går inn på artikkelen så dukker det opp mer slitsomt drama fra mr. riise.

 • Reply Håkon 8. februar 2016 at 13:28

  All pr er god pr… Betsson og John Arne Riise kom på førstesiden igjen. God på å skaffe deg publisitet du, det skal du ha.

 • Reply Hege 8. februar 2016 at 14:02

  He he. Må si jeg lurer litt på intelligensen til folk du treffer på din veg. Jo mer du blir nektet jo større pr er det for Betson. All pr er god pr er det noe som heter :-)))))

  • Reply Erling Willis 8. februar 2016 at 14:34

   En historie Riise har konstruert med formål om PR.

 • Reply Jan Ivar Kleven 8. februar 2016 at 15:10

  Hei Jon Arne, er på din side, og det kan du se litt om på min blog…..
  https://www.facebook.com/bloggentiljan/?ref=hl
  Har selv opplevd denne form for «Hets» og mobbing…. Vi høres!!!!

 • Reply ArneP 8. februar 2016 at 15:36

  Hehe, røverhistorier for å havne i avisa er du ikke ukjent med John Arne! ?

 • Reply Hola 8. februar 2016 at 16:39

  Skiforbundet dementerer. Hva synes du om det?

 • Reply Fjøsnissen 8. februar 2016 at 17:10

  Nå har du fått reklamert for det her 2-3 ganger extra da.

 • Reply Sirius 8. februar 2016 at 17:10

  Du tror ikke du overdriver hendelsen litt da? Har ikke sansen for spillselskap i det hele tatt, og spesielt ikke hvilke skjebner som ligger i kjølvannet av den ekstremt høye inntjeningen til disse selskapene. På den annen side er Norsk Tipping også et spillselskap, dog ikke i samme liga inntjeningsmessig. Tenker du noen gang på likene i lasten som gjør at Betsson er en slik god sponsor for deg John Arne? Har du navn på den som ba deg fjerne deg i Holmenkollen hadde jeg gått ut med det.

 • Reply Roger Hansen 8. februar 2016 at 18:16

  Idretts pampene fornekter seg ikke.
  Skulle nesten tro at idretsforbundene er drevet av Mafiaen. Men til og med Mafiaen ville ikke synke så dypt. På tide med kraftige utskiftninger i toppledelsen der.
  Stå på John Arne.
  Du e alltid velkommen til Nordens Paris.

 • Reply Rama O rama 8. februar 2016 at 18:39

  Oi, det blir alltid litt drama når du er på farten vet du Fru Riise. Norge har fått sin Queen, og det er deg! Jaggu å mye drama du steller i stand. Le av det, og ta det sindig. Slutt å klag over alt det «fryktelige» du blir utsatt for. Rart media liker å skrive opp og ned om deg når du forer dem med stoff. Ja da det er synd på deg, du har det tøft.

 • Reply Synne 8. februar 2016 at 20:00

  Hm, hva skal man si. Du er invitert av Sundby, og er i praksis hans gjest. Det betyr at du har den beste grunn til å være der. Historien virker nesten ikke virkelig, så lurt om du identifiserer vedkommende.
  At du kjører saken ut i media betyr masse omtale for deg og Betsson. Det store problemet er at omtalen i media blir veldig
  negativ reklame for dere begge, og det er ingen av dere tjent med.
  Det smarteste du kan gjøre er å fremstå som en likandes kar, og aller helst slutte med å klage på andre. Skjønner om du ikke
  liker det jeg skriver, men det er dessverre bare dårlig reklame for deg og din sponsor. Negativitet genererer ingenting bra.

  Lykke til!

 • Reply Elleno 8. februar 2016 at 22:13

  Kanskje du har overdrevet din rolle? Nok en gang?

 • Reply Finn Jarl Treider 8. februar 2016 at 23:36

  Norge i et nøtteskall. Slike ting burde Jon Arne slippe å oppleve. Janteloven kanskje, misunnelse. Stå på Jon Arne.

 • Reply Martin Fourcade 9. februar 2016 at 07:53

  Hvem var det som sa dette? En fra FIS? En fra NFF? En fra ledelsen i skilandslaget? En fra arrangøren til Skifest i Kollen? Om dette stemmer så er det smått utrolig, men så lenge du ikke identifiserer vedkommende som angivelig skal ha bedt deg om å forlate Kollen eller spiller ballen riktig slik at vedkommende ikke har annet valg enn å beklage seg, så står dessverre ikke historien din spesielt sterkt i kurs er jeg redd – dessverre.

 • Reply Timoti 9. februar 2016 at 10:01

  Ser du sensurerer meg, men tillater meg likevel å kommentere, – tror muligens en ærlig idrettsutøver som Martin setter mindre pris på dette bilde enn du gjør – ?

 • Reply Aleksander 9. februar 2016 at 18:16

  Kjipt å høre John Arne. Du er en hærlig fyr ? stå på!

 • Reply Trond Dalen 10. februar 2016 at 10:41

  Tror du snart trenger og bli beskyttet mot deg selv . Og husk , det var vel ikke akkurat verdensklasse du leverte på ferieøya Kypros og fotball landet India . Alt har en ende i denne verden , selv for D kjendiser .

  • Reply John Arne Riise 15. februar 2016 at 23:51

   Hei

   Kypros, 7 mål og 11 assist som venstreback. Vant serie og cup. Rest my case.

   God natt

 • Reply Elleno 10. februar 2016 at 20:15

  Sikker på at du ikke har overdrevet din egen viktighet? Nok en gang……

 • Reply AG 11. februar 2016 at 15:15

  Enig med Synne. Dette ser litt dumt ut rett og slett, og dine krav til å få spille i Norge mens du er sponset av Betsson…? Vel, det ser ganske dumt ut det også. Tenk på alt godt Norsk Tipping tilfører idrettsnorge. Du har nok mye å tilføre fotballen men, å forlange å risikere samarbeidet med Norsk tipping på grunn av deg, det kan jo ikke være helt gjennomtenkt? Man kan ikke alltid få i pose og sekk, sånn er det vel for alle?

 • Reply Berit 13. februar 2016 at 12:52

  Hei. Er dette din facebookside? https://www.facebook.com/johnarneriise6/?fref=ts ? Er ikke sånn blå bekreftelseshake på den…

 • Reply Are 14. februar 2016 at 12:17

  Historia høyres så utrulig ut at eg har vanskar for å tru heilt på den. Om den er sann så bør du gå ut med namn, eller så kjem folk berre på å tvile på historia og det setter ikkje deg i så godt lys.

  Du var og er ein god fotballspelar, men eg er heilt ueinig i dine tankar om å spele i TL samtidig som du er involvert i Betsson. Ikkje fordi eg mislikar deg, tvert imot så har du imponert meg gjennom karrieren din. Det handlar her om viktigare ting enn ein persons kamp for å få det som han vil. Norsk idrett er avhengig av Norsk Tipping. Difor kan ikkje ein som sponsar betsson spele i TL. For meg er det så enkelt.

  Reknar med du har lest dette. Eg er nok einig med det db skriv. http://www.dagbladet.no/2016/02/11/kultur/debatt/meninger/kronikk/norsk_tipping/43101555/

 • Reply Hilde 15. februar 2016 at 17:47

  Blir spennende å se hvilken klubb du velger. Du skrev jo at veldig mange klubber ville ha deg så du kan vel velge og vrake?;-)

 • Reply Olga Trangilova 19. februar 2016 at 12:30

  Dette er nok en situasjon laget av deg for å få oppmerksomhet. Det har vært stille rundt deg i det siste og det er nok vanskelig for deg. Du må nok desverre bare innse at dine glansdager er talte. Du får nyte sponsormidler i fremtiden.

 • Reply Martin Fourcade 4. mars 2016 at 16:04

  Hei,
  Prøver igjen da innlegget mitt fra 9. februar enda ikke er godkjent.
  Hvem var det som ba deg forlate Holmenkollen? En fra FIS? en fra NFF? En fra ledelsen i skilandslaget? En fra arrangøren til Skifest i Kollen? En fra Norsk Tipping? Om det faktisk stemmer at du har blir bedt om å forlate området er det faktisk smått utrolig, men så lenge du ikke identifiserer vedkommende som angivelig skal ha bedt deg dra eller spiller ballen riktig slik at vedkommende ikke har annet valg enn å beklage seg, så står ikke denne historien din spesielt sterkt i kurs er jeg redd – dessverre.

 • Leave a Reply

  Translate »