General Personal

Hva har jeg sagt ja til???

3. september 2015

riise og louise

En av de tingene jeg har jobbet med i sommer kom frem i media forrige uke. Det ble jo litt skriverier om det og jeg kan endelig bekrefte at det stemmer. Louise og jeg har sagt ja til å være med på neste sesong av Bloggerne. Serien er ny og mye større enn tidligere og den skal gå på den nye kanalen «TV2 Livsstil» rett over nyttår. Tro meg, jeg gikk noen runder med meg selv før jeg sa ja til dette. Jeg trodde aldri at jeg skulle begynne å blogge, men at jeg nå skal være med på Bloggerne er jo bare helt vilt! Hva skjer liksom?

Louise har jo blogget en stund, jeg har vært hennes fotograf og vi har vært et team hele veien. Når jeg så responsen hun fikk på bloggen sin så fristet det å starte en egen blogg. En blogg hvor jeg kan kommunisere med mine følgere, møte nye mennesker og hvor jeg kan få skrevet med mine egne ord hva som skjer i livet mitt uten at noen skal kunne endre eller vri på det. Samtidig vet jeg at flere er nysgjerrige på hvordan vi har det som par. Vi bestemte oss tidlig for å være åpne og dele mye av hverdagen vår. Det er selvsagt positive og negative sider med å gjøre det slik, men vi er komfortable med å ha det slik.

Sommeren nærmet seg og vi ble spurt om vi ville ha et møte med TV2 angående Bloggerne, et møte jeg trodde skulle være om Louise. Jeg hadde jo nevnt det flere ganger til Louise at hun burde være med på neste sesong.

Under møtet kom det jo tidlig frem at de ønsket oss begge med til den nye sesongen! Jeg må innrømme at jeg ble rimelig overrasket og begynte å le litt. Ikke fordi programmet ikke er bra, men fordi jeg hadde aldri sett for meg dette for 7 måneder siden. Tror egentlig vi alle begynte å le litt. Jeg med på et blogge program? Hvem hadde trodd det?

Min blogg er ikke basert på at alt skal være så perfekt. Ikke skriver jeg bra, masse skrivefeil, bildene mine er tatt rett fra Iphone uten redigering. Dette er jeg fullstendig klar over, men det gjør meg ingenting. Det er min blogg, og hvis folk legger igjen kommentarer om alle skrivefeilene mine eller andre ting som ikke har noe med det jeg skriver om, så driter jeg i det. Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy og spennende å dele med følgere og lesere.

Hvorfor takket jeg ja?

Louise og jeg er gift, vi er et team. Vi støtter hverandre uansett hele veien. Jeg skjønte jo at Louise kom til å bli med på dette, så hvis hun er med så vil jo jeg automatisk være en del av det uansett. Når det skal filmes så er jeg der i en eller annen sammenheng, om det er ute blant folk, events, hjemme i sofaen eller som henne fotograf. Hvorfor kan jeg ikke da bare være med på selve programmet som en egen blogger? Den første mannlige bloggeren faktisk. Hell yeah, all in from me!!

Hva ville folk si og mene om dette? Vel, nå er ikke jeg en som bryr meg så mye om det, men skal innrømme at på akkurat dette måtte jeg gå noen runder med meg selv. Se for meg beste og verste mulige respons fra media og folket. At det var riktig vei å gå. At jeg skulle være med på dette tror jeg ingen andre så for seg heller. Men vi takket ja, bestemte oss for å være positive og dele så mye som mulig av vår hverdag.

Vi er veldig spente på hvordan det blir å se dette på TV. At vi lar et TV team komme så tett innpå vårt liv er veldig rart, men spennende. Vi har filmet masse i sommer, vi koser oss med dette og gleder oss til de skal følge vårt liv i India. Det som er vanskelig med dette er jo at vi har hvert vårt videokamera. Med det skal jeg ha egne klipp hvor jeg setter meg ned og filmer mens jeg prater til kamera. Ikke komfortabel med det enda kan, men er vel bare en vanesak.

Siste jeg vil si er at jeg har møtt utrolig mange flotte mennesker siden jeg begynte å blogge. Dere hjemme i stua skulle bare visst hvor mye arbeid alle bloggere legger ned. Mange lever av bloggen sin, det er deres eneste inntektskilde. Til dere som kritiserer bloggere: Lag en blogg selv, gjør den så populær at du faktisk kan leve av den. Da finner dere fort ut hvor mye arbeid og tid som legges ned. Jeg er stolt av å være en del av disse herlige menneskene og jeg gleder meg til fortsettelsen. You guys rock!!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anja Johansen 3. september 2015 at 19:12

  Blir bra vett ?

  • Reply John Arne Riise 3. september 2015 at 19:46

   Ja tror og håper det;) Tusen takk snille:)

 • Reply Espen Hilton 3. september 2015 at 19:25

  <3
  Fantastisk innlegg kompis.
  Lov ya

  • Reply John Arne Riise 3. september 2015 at 19:45

   Dette betyr mye ? Tusen takk min herlige venn;) Å tilbringe tid med deg har gitt meg så mye energi og glede. Nå skal vi kjøre på fremover:) Love you buddy, og André da;)

 • Reply John Arne Riise 4. september 2015 at 10:36

  Hei:) Tusen takk for veldig hyggelig melding:) Det setter jeg veldig pris på:)

 • Reply Kamilla 12. desember 2015 at 22:18

  Hvilken dato begynner bloggerne?

 • Leave a Reply

  Translate »