Personal

Jeg blir!

16. oktober 2015

To my foreign readers. I will write some posts in Norwegian, but I have a Google translate button on the page. That way you can translate to whatever language you need. Thanks for reading:)

Da har jeg endelig bestemt meg. Det har tatt tid dette. Jeg har gått frem og tilbake med hva jeg ønsker. Noen dager var jeg klar for å slutte å blogge, andre dager ville jeg begynne for meg selv. Ikke være hos en bestemt plattform, men styre alt selv. Hvorfor? Jeg setter meg store mål når jeg først begynner med noe. Jeg er nok veldig utålmodig på enkelte områder. Ting skjedde ikke fort nok for meg. Da ble jeg veldig lei. Blir jo fortalt at det tar tid å bygge opp en blogg, men jeg ville oppnå mye for fort. My bad.

Grunnen til at jeg vurderte å slutte hos United Influencers ( United Bloggers) var fordi det var enkelte ting som gikk fullstendig mot det jeg tror på. Er man et team så skal man uansett støtte hverandre, bygge hverandre opp og hjelpe slik at alle får noe ut av det. UI folkene har jeg alltid likt. Godt humør, møtt mange herlige mennesker og fått veldig mange nye venner. Jeg er virkelig glad i dem og vil bare det beste for dem.

Dessverre var det en episode fra en blogger som gjorde at det kokte for meg. Normalt driter jeg i slikt, men akkurat denne gangen gjorde det meg så forbannet at jeg vurderte å slutte.  Sikkert teit av meg å tenke så drastisk, men når en blogger som er i samme team som deg begynner å legge ut innlegg om andre bloggere på en negativ måte? Ja da koker det. Spesielt når det bare oste misunnelse av hele greia. Har man noe på hjertet så tar man det internt i tilfelle. Denne bloggeren nevnte ikke navn, men man kunne lese mye mellom linjene. Så mye misunnelse og sjalusi skal man ikke ha når man jobber sammen. Stakkars! At denne personen tok det på bloggen viser meg at han/hun ikke vet helt hva TEAM betyr. Personen vet det garantert nå!! Ja jeg tok det internt og sa veldig godt i fra hva jeg mente. Grunnen til at jeg skriver det på bloggen er for å forklare hvorfor jeg har vært off.

Nå har jeg gått mange runder med meg selv og bestemt meg for å fortsette med bloggen, og ikke minst fortsette hos UI. De har store planer for fremtiden og jeg ser frem til å være en del av det. Jeg skal gjøre mitt beste for at vi sammen oppnår store ting.

Bloggen vil inneholde mye av det samme som før. Ikke de beste bildene siden jeg bruker Iphone og tar bare bilder på stedet. Ikke er jeg verdens beste til å skrive heller som gjør at det sikkert er skrivefeil og diverse som noen selvsagt vil poengtere. Til dere som bryr dere om det: I don´t care!!! Men det beste fremover nå er at det blir enda mer personlig! Som en slags dagbok. Etter at min dokumenter ble vist på TV kan jeg endelig åpne meg igjen.

Takk til UI som har vært tålmodig med meg i denne perioden. De har gitt meg den tiden jeg trengte. Takk til andre bloggere som har vært så positive og oppmuntret meg til å fortsette. Men mest av alt må jeg si takk til alle dere lesere som virkelig har vært tålmodige:);) Jeg er klar nå. Sammen skal vi kjøre på!

Kan også følge meg på Snapchat: Riise3

Ha en strålende helg:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »