Uncategorized

Kan man være så nervøs???

9. september 2015

IMG_2793

I dag er en stor dag for meg. En dag jeg føler jeg har grunn til å være stolt. Det er ikke mange som får muligheten til å ha sin egen dokumentar som vises på TV. I kveld er det jeg som får den muligheten.

Vi har jobbet med dette i lang tid og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg har fortalt min historie, med mine egne ord. Jeg har tatt for meg positive og negative hendelser som har skjedd i mitt liv. Jeg har kunnet snakke rett fra hjertet, fortalt min side av saken. Vi får høre meg snakke om veldige hyggelige episoder i livet/karrieren og om de tunge stundene hvor jeg var langt nede. Steven Gerrard og Xabi Alonso er også med.

Dette er en dokumentar som går over 2 episoder. Går på MAX i kveld klokken 21.30. Jeg er fryktelig nervøs! Hva vil seerne mene? Hva vil de tro? Hva vil de tenke om meg etter å ha sett den? Selvsagt er noe av målet med dokumentaren at  jeg håper folk kan endre sitt syn på meg som fotballspiller, men mest av alt som person. At de hjemme i stua skal kunne se meg som den jeg er, ikke som den de kanskje trodde de kjente gjennom å ha lest i media i mange år. Folkets syn på meg som person er selvsagt noe jeg tenker på. Jeg håper og tror at noen av de som har ment jeg er en idiot kanskje endrer litt mening om meg. Kanskje de ser at det jeg har prestert og opplevd faktisk er noe å være stolt av? Kanskje de ser at ting er ikke alltid som det blir fremstilt i media? Tiden vil vise, men jeg er fryktelig nervøs.

Jeg har jobbet tett med Even Evensen og hans nyoppstartede selskap Moonlanding. Han er først og fremst en god venn, men også en dyktig produsent og regissør i denne dokumentaren. For meg var det viktig å ha en person som kjenner meg godt, vet hvem jeg er og som jeg vet jobber hardt for at det skal bli som jeg ønsket. At jeg får to timer på en så stor kanal er noe jeg føler meg beæret over. Den muligheten er det ikke mange som får.

Jeg håper dere alle liker det dere ser. Send meg gjerne kommentarer på bloggen om hva dere syns. Jeg er nervøs, spent men takknemlig for denne muligheten.

Under ser dere promoen på det som kommer på TV:)

Venstrebeint

 

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Mia 9. september 2015 at 22:37

  Kjære John Arne. Jeg har alltid sett opp til deg, beundret deg og selvfølgelig syntes du har vært en fantastisk fotballspiller. Etter dokumentaren ikveld håper jeg alle vil føle det samme, for FY søren for en fyr du er. Lykke til i India, jeg følger spent med! ?

  • Reply John Arne Riise 14. september 2015 at 16:41

   Hei:) Tusen takk for hyggelig melding:) Setter jeg veldig pris på

  • Reply John Arne Riise 4. november 2015 at 11:32

   Hei

   Tusen takk for at du har sett opp til meg og at du skriver så mye fint. Det setter jeg veldig pris på:)

 • Reply Mallory 9. september 2015 at 22:53

  Fantastisk å se, høre og ta del i noe av historien din i kveld. Både på godt og vondt! Følelsene har fått «kjørt seg» den siste timen og jeg sitter igjen takknemlighet og stolthet.
  Takknemlig for at du deler.
  Stolthet av å være Ålesunder.

  • Reply John Arne Riise 14. september 2015 at 16:41

   Tusen tusen takk:):)

  • Reply John Arne Riise 4. november 2015 at 11:31

   Hei

   Dette var veldig hyggelig å lese!! Så bra at følelsene fikk kjørt seg litt, hehe:) Takk for at du skrev til meg

 • Reply Dani_aal 10. september 2015 at 01:11

  Bra dokumentar John Arne! Er stolt over å ha gått i klasse med deg på Fagerlia! Trist å lese om mobbingen som rammet deg i barne/ungdomsårene, det hadde jeg aldri trodd. Var alltid ett helsikke å spille mot deg også, ble stort sett tap på Vika da.. ? Ønsker deg alt godt videre!

  • Reply John Arne Riise 14. september 2015 at 16:42

   Hehe:) Tusen takk for hyggelig melding:) Var den tiden jeg var god det da:)

  • Reply John Arne Riise 4. november 2015 at 11:30

   Hehe

   Takk for fine ord:) Tape gjorde vi alle på den tiden, hehe..

 • Reply Tom RS 10. september 2015 at 10:57

  Ble selv mobbet da jeg var yngre, og i ettertid angrer jeg på at jeg ikke gjorde som deg og brukte mobbingen som motivasjon til å bli bedre og best. Hyller deg enda mer enn før når jeg ser dette. Deilig å se at du viste mobberne, deilig å se at du beviste at du faktisk er best. Ingen nordmann som har satt et slik preg på internasjonal fotball som du har. Barndomshelt og forbilde.For alltid.

  • Reply John Arne Riise 14. september 2015 at 16:42

   WOW!! Takk!!! Nå ble jeg glad;)

  • Reply John Arne Riise 4. november 2015 at 11:30

   Hei

   Tusen tusen takk!!! Dette syns jeg var hyggelig å lese:) bare se fremover nå:)

 • Reply Buckshot2k 10. september 2015 at 15:15

  Flott dokumentar og en fotballspiller det står respekt av. Noen skyter fra hofta men du skyter fra midtbana ? Håper du kommer tilbake til Aafk.

 • Reply Hanne 10. september 2015 at 20:16

  E har akkurat sett første episode av dokumentaren din..sitte her me tårer i øynene å kjenne at e e stolt av deg og alt du har oppnådd..Stå på videre!! ?

  • Reply John Arne Riise 14. september 2015 at 16:43

   Tusen takk for det:) Nå ble jeg veldig glad:)

  • Reply John Arne Riise 4. november 2015 at 11:28

   Oi:) Tusen takk!!! Jeg håper at folk ser meg for den jeg er og ikke slik jeg er blitt fremstilt noen ganger i media:)

 • Reply Veronica 10. september 2015 at 23:06

  Takk for at du ville dele! Sterk fortelling og for noen store øyeblikk du har skapt! Tårer i øynene, selv hos en Manu-fan;)

  • Reply John Arne Riise 4. november 2015 at 11:28

   Takk for at du ville skrive ei melding til meg om det. Det gjør meg glad:)

 • Reply Christine 16. september 2015 at 21:57

  Litt sent ute med å kommentere innlegget, men sitter i skrivende stund å ser på programmet ditt. Utrolig bra er det!! stort av deg å dele både oppturer og nedturer med oss:) Heier på deg.

  Hilsen Christine Hansen

  • Reply John Arne Riise 4. november 2015 at 11:27

   Hei

   Aldri for sent:) Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til meg:)Setter jeg veldig pris på

 • Reply Lars Tufte 17. september 2015 at 01:33

  Jeg er ingen stor fotballfans som har fulgt deg gjennom karrieren. Mitt inntrykk er basert på media. Jeg har tidligere sett på deg som en selvopptatt idiot, inntil denne dokumentaren. Vannvittig tøft av deg å være så ærlig. Flott at du kjemper mot mobbing. Skulle nå ønske jeg hadde fulgt deg gjennom karrieren og vært en fan. Lykke til deg og din familie. Du har bevist at det nytter å kjempe. Kjedelig at det skal være mobbing som startet drivkraften ?

  • Reply John Arne Riise 4. november 2015 at 11:26

   Hei Lars

   Denne satt jeg veldig pris på!!! Tusen takk!! Målet med denne dokumentaren var å vise de som kanskje hadde en feil syn på meg, den virkelige meg. Jeg syntes det kom godt frem i dokumentaren, og da betyr det ekstra mye at du skriver det du gjør! Tusen takk:):)

 • Reply Ida 21. november 2015 at 12:57

  Hei John Arne!
  Hvor kan man få sett dokumentaren din? Har veldig lyst til å se den, men jeg fikk ikke sett den da den gikk på tv. ?

 • Leave a Reply

  Translate »