Training

Let’s do this!!

22. juni 2015

God Mandag

Mandag og en ny uke er den perfekte måten å starte på noe nytt i hverdagen. Jeg har nå hatt nesten 4 uker uten strukturert trening. Det følte jeg at jeg trengte. I dag tidlig klokken 06.30 startet jeg min egen lille oppkjøring. Selv om jeg fremdeles har ferie så har jeg nå begynt oppkjøringen til en ny sesong. Jeg har gjennom Nikola( fitness coachen jeg har fortalt om tidligere) og Cornelis Elander ( Hollywood treneren) et opplegg som skal gjøre meg 100% klar til ny sesong.

Jeg har tenkt å legge ut all trening jeg gjør her på bloggen. Vil gjerne dele med dere hva som funker for meg når jeg trener meg opp på egenhånd. Alle er forskjellige, men dette funker for meg. Det er klart ting blir annerledes når jeg er i oppkjøring med laget enn når jeg er alene. Grunnlaget for en god sesong legges nå. Jeg har selv satt meg noen mål om hvor mye jeg skal trene, hva jeg ønsker å oppnå og hvor fit jeg skal bli. Dette med tanke på hvor mye jeg skal gå ned i Kg, fett% og ikke minst pulsen på ulike løpe økter.

Flere har fått med seg at jeg skal spille i India. Da er det selvsagt noen som mener at jeg bare skal leve livet, ikke trene så hardt og at jeg trapper ned. Vel, jeg tenker da som jeg har gjort mange ganger før i lignende situasjoner, det stikk motsatte. Dette er en unik mulighet for meg til å vise at alder og liga ikke trenger bety noe som helst når det kommer til motivasjon, viljen til å bli best, trene hardt og holdet nivået. Jeg elsker jobben min, elsker å pushe meg selv og ikke minst så elsker jeg å klare målene mine.

I mitt hodet har jeg alltid langsiktige og kortsiktige mål. Det har jeg hatt hele livet. Det har jeg også nå. Jeg vet eksakt hvor mange Kg jeg skal ned, mange % fett etc. Jeg skal bli så fit som jeg kan. Jeg skal ta kroppen min til en annet nivå enn jeg har vært tidligere, og det er fullt mulig med hjelpen fra Nikola og Cornelis. Skal man klare dette så må motivasjonen og den mentale styrken være på plass, det er den hos meg! Selv om Niko og Cornelis ikke kjenner hverandre, så mixer jeg deres program. De er begge rå på akkurat dette, så jeg er i gode hender. Nå er det bare opp til meg selv.

trening1

 

Selv om jeg skal trene bra så er kostholdet meget viktig. Der har jeg mye å lære. All treningen blir ikke noe problem, men det jeg skal jobbe mest med er maten jeg putter i meg. Ja, jeg skal kose meg siden det er sommer og ferie, men ikke for ofte. Utfordringen ligger der. Jeg er altfor glad i godteri og sjokolade! Louise sier utfordringen min ligger der. Hun har så rett!

Det er fantastisk å ha Elixia rett bak leiligheten. 50 meter å gå klager jeg ikke over. Det er et fantastisk senter hvor jeg kommer til å tilbringe mye tid de neste ukene. Har ikke trent så mye på norske senter, men det jeg så i dag var at det er utrolig mange muligheter!! Jeg gleder meg allerede! Regner med jeg stiller opp på noen felles timer også etterhvert.

trening2

Jeg er opptatt av å ikke starte for hardt etter nesten 4 uker fri, så i dag var det 1 time på mølla som gjaldt. Få kroppen i gang. Jeg løp 10 min på level 10, 20 min på level 13. Dette gjorde jeg 2 ganger. Deilig å komme i gang. Deretter hadde jeg 20 min med Core før jeg avsluttet med litt tøying. Ikke noe heavy stuff, men greit å starte rolig. I kveld skal jeg ha med Louise også. Da er det litt løping på begge før styrke på overkroppen. Regner med dere som følger Louise sin blogg vil få oppdateringer fremover hvordan treningen går.

Gleder meg til å legge ut mer fremover om trening. Følg meg gjerne og kom med ideer eller spørsmål.

Ha en strålende start på uken så snakkes vi i kveld. Tusenfryd neste!!

Riise

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »