Personal

Lettet og glad!

14. mai 2016

Jeg må starte dette innlegget med å takke dere alle for responsen etter mitt innlegg i går. Jeg skal innrømme at jeg gikk noen runder med meg selv før jeg skrev det. Tilbakemeldingene har vært helt enorme på alle mine sosiale medier. Tror ikke jeg har opplevd noe lignende. Fantastisk! Sikkert derfor jeg våknet i dag og følte meg utrolig lettet. Rett og slett fresh. Tror gutta på laget kunne se på hele meg at noe var annerledes i dag. Jeg smilte, sang litt, ja nesten danset i garderoben før trening. Kjente tryggheten igjen. Det er jo slik jeg normalt er. Nå blir det moro fremover. Gutta på laget betyr så mye for meg. De er helt rå!

Vi har Louise sin familie på besøk denne helgen. De gleder seg til kamp 16 Mai og selvsagt feire 17 Mai med oss. I dag har jo været variert voldsomt men vi har vært på Fjellstua og vandret i gatene. Ålesund by er fantastisk.

IMG_1671

Jeg klarer bare å fokusere på en ting nå. Kampen 16 Mai mot Start på Colour Line. Selv om resultatene ikke har vært slik vi har ønsket så er det i motgang vi virkelig trenger supporternes støtte på stadion. Jeg har sett og hørt at 16 Mai er en folkefest. Fotballens dag med fulle tribuner. Vi trenger dere der. Vi må stå sammen, både supportere og spillerne. Går dere imot oss kan ikke dette gå bra. Vi må snu dette sammen og vi er klare til å gi dere noe å feire på mandag. Utrolig viktig kamp for laget. Vi vet hva som må til, mandag skal vi vise det. Jeg gleder meg som en liten unge til å løpe ut, høre Aafk sangen, kjenne trøkket fra tribunene. Jubelen. Forventnigene dere har til oss. Som lag har vi press på oss men det skal vi takle. Dere fortjener bedre. Den støtten dere gir oss er viktigere enn dere aner. Finnes ikke noe bedre for en fotballspiller enn å løpe ut foran sine enge fans, fullsatt stadion og kunne feire 3 poeng! Både laget og meg selv er klar til fest på mandag, er dere? Kjør da Ålesund!

IMG_1670IMG_1669

Ønsker dere en fin lørdagskveld

John Arne

 

 

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Lisa Hulthin Moen 14. mai 2016 at 18:39

  Stå på John Arne:-) Du er den tøffeste jeg vet om og du har all min respekt.

 • Reply Per Henning 14. mai 2016 at 18:46

  Gi oss et kunstmål så får media nåkke POSITIVT å skrive om ? Vi støtta laget og spillerane uansett, mn håpe at alle som tvila blir troende igjen etter 16. mai? Stå på John Arne! YNWA

 • Reply Bjørn M Mikk5 14. mai 2016 at 18:47

  Flott John Arne. Stormen kommer, og vil være den 12 mann. Vi VET dette snur, og gleder oss! Dette blir folkefest? Vi syntes det er fantastisk at du og brodert er tilbake?

 • Reply Eva 14. mai 2016 at 19:16

  Lykke til ?? Har ikkje mulighet til å være der, men heier hjemme ?

 • Reply Svein Sjåholm 14. mai 2016 at 19:33

  Stå på John Arne – dette står det stor respekt av
  Ønsket både deg, lillebror og resten av laget lykke til på Mandag mot IK Start.
  Dette snur seg og snart kan dere se oppover på tabellen. Jeg er 150% overbevist om at dette ordner dere som et lag. Gi f i tabloidavisene og media generelt – her er misunnelsen større enn kjønnsdriften. God Pinse og gratulerer med dagen den 17.mai

 • Reply Laila Merete Olsen 14. mai 2016 at 20:15

  Dette likte jeg. Stå på! Du, laget har MIN støtte!

 • Reply Henning 14. mai 2016 at 20:24

  Kult at du involverer alle i dine opp og nedturer. Du byr på deg selv og er det noe vi trenger i en tid med nedadgående piler for Norsk fotball så er det absolutt det. Klarer vi ikke å skape interesse utover 90 min på banen så har Norsk fotball ikke sjans. Ditt evige leagcy i Norsk fotball er uansett skapt lenge før du returnerte til Ålesund. Kos deg i dine siste sesonger hjemme?

 • Reply Kjell Elvis 14. mai 2016 at 20:38

  Det skal sies at det ikke er pga spillere og trenere folk uteblir. Det er en slitasje mellom en håpløs ledelse og publikum. Ledelsen har brent alle broer til sunnmøringen men skjønner det ikke selv..

 • Reply Dag Lyster 14. mai 2016 at 20:48

  Stå på John Arne!! Du har vist mange ganger at du alltid kommer tilbake. Det er jeg overbevist om at du gjør også denne gangen. «The tougher the journey, the sweeter the success!» Vis dem!! ??

 • Reply Torgeir 14. mai 2016 at 20:50

  Flott. Du og laget har mere støtte I folk på Sunnmøre en dere tror. ? Ønsker dere alt godt. Avisene kan reise en viss plass. De (journalistene) får ihvertfall ikke noen godord fra folk jeg kjenner. ?

 • Reply Vigdis Kihle 14. mai 2016 at 21:21

  Supert John Arne. Stå på, og lykke til på mandag.. ?

 • Reply Ragnhild Johansen 14. mai 2016 at 21:35

  Heia AaFK! Stå på John Arne!!! Vi er mange som heier på deg her i byen!!! <3

 • Reply Torleik 14. mai 2016 at 21:59

  Stå på John Arne.
  Av og til har det ikke virket som om du har tenkt deg spesielt godt om før du har ytret deg offentlig. Men den kritikken du kommer med mot media er jeg helt enig i! Må si jeg skammer meg over all den janteloven du er blitt dømt etter. Vi burde kunne glede oss mer her hjemme på berget over alt det du har oppnådd. Opp og nedturer, du reiser deg tilsynelatende alltid. Respekt mann!

 • Reply Morten Abrahamsen 14. mai 2016 at 22:00

  STÅ PÅ Jon Arne. Du er en fantastisk fotball spiller!

 • Reply E 14. mai 2016 at 22:45

  Du er fantastisk. Stå på videre akkurat slik du gjør. Haters make you even more famous !!!

 • Reply Dag Erland Olsen 14. mai 2016 at 22:53

  Du har vært norsk fotball sin beste ambasadør.
  Årene går, men du består.
  Ha fortsatt tro på deg selv.
  Formen kommen. Fortsett treningen.
  Lykke tl videre.

 • Reply Randi Grethe Skogeng 15. mai 2016 at 00:26

  Flott, no var det andre toner, akkurat som vi håpet! ?go for it. ? Må snu før eller siden. Vi krysser alt og håper på feststemning 16. Mai. ?

 • Reply Prodirkongen 15. mai 2016 at 01:17

  Stå på !!! Full respekt !!! Du er og forblir ein av dei største !!!!

 • Reply dag 15. mai 2016 at 11:08

  Hei .Jon Arne
  de to siste netter har jeg drømt om hvor deilig det kommer til bli når kampen mot Start er over og laget og du kan gå til Stormen og juble for en velfortent seier. Jeg ser for meg en J.A Rise som får ballen ute på kanten -stormer innover mot 16 meteren -sterk som du er ingen tør å gå i klins – du skyter ballen gjør en svak bue og sitter som klistret opp i krysset . Colorline stadion EKSPLODERER!!! -Jeg bråvåkner – ja dette skall skje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply Mariann 15. mai 2016 at 12:18

  Så bra John Arne! Masse lykke til i morgen! Jeg håper media følger oppfordringen til Hoseth, og endrer fokuset de har hatt til nå!

 • Reply Hege 15. mai 2016 at 14:20

  Sånn skal det låte. Masse lykke til. Negativt blir negativt. Positivt blir positivt. Don’t get even, get it all ⚽️⚽️⚽️

 • Leave a Reply

  Translate »