Personal

Helgen i Liverpool med Betsson

18. januar 2016

Denne helgen har jeg vært i Liverpool med Betsson. De har flere ganger i året turer til England hvor flere vinnere får oppleve så utrolig mye. Denne helgen var det middag på fredag, Tour of Anfield på lørdag og stor fest på lørdagskvelden. Her hadde vi invitert 150 fotballglade venner til en storfest på The Hatch i Liverpool. Det var stor stemning fra tidlig kveld til sent på natten. Louise og jeg vant quizen vi hadde, men ble anklaget for juks fordi det var om Liverpool!! Skandale avgjørelse fra Dag Solheim…. Det blir alltid en bra fest når fotballgale mennesker møtes ?  Som alltid er det store premier som blir delt ut underveis. Hovedpremien denne gangen var at jeg trakk ut en heldig vinner som fikk en tur for 2 til EM i Frankrike med Betsson og meg selv for å se Sverige – Irland.

IMG_0687

Jeg kan ikke få sagt nok om hvor fantastiske Betsson er for meg og alle kundene sine. De jobber og står på døgnet rundt for at alt skal være perfekt planlagt for alle som er involverte. Jeg har nå jobbet med dem i 3 år og jeg kan bare si at det er den beste avgjørelsen jeg har gjort. Vi jobber sammen for å nå flere store mål i fremtiden, med monopolet som den største kampen. Vi har stor tro på at vi skal vinne den også.

IMG_0694

Jeg vil på vegne av meg selv, kona og alle som er så heldige å være med på slike turer takke Betsson, dere er helt rå! Jeg vil nevne 2 helt fantastiske personer som gjør at det aldri er noe tull, som alltid er der for oss og som alltid fikser det beste.  Mikael og Merethe. Dere to gjør at alt går rundt. Dere er alltid positive og gjør at vi andre kan bare slappe av. Uten dere hadde ikke alt dette vært mulig. Tusen takk!!!

IMG_0715

Håper alle har en fin start på uken. Seinere i dag skal jeg legge ut bilder fra da jeg var på Anfield tour for første gang!

Snakkes

John Arne

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »