Personal

Mine tatoveringer

13. mai 2015

Som de fleste sikkert har fått med seg så er det mange fotballspillere som har tatoveringer. Hvorfor og hvordan dette startet har jeg ikke et svar på. Men jeg tenkte å fortelle litt om hvorfor jeg begynte å tatovere meg, hvilke tatoveringer jeg har og hva noen av dem betyr for meg.

De første tatoveringene jeg tok var mine 3 barn. Trenger ikke skrive så mye mer om hva de tatoveringene betyr for meg. Jeg har Ariana på høyre arm, Emma og Patrick på venstre.

Ellers har jeg noen “quotes” som betyr veldig mye for meg. Ord eller setninger som beskriver litt om meg selv og hva jeg har vært igjennom så langt i livet. Nå er det ingen hemmelighet at jeg har opplevd mye, både på og utenfor banen.

“Believe In Yourself”

En av de første jeg tok. Denne har jeg på brystkassen. Denne betyr veldig mye for meg. Noe jeg har sagt til meg selv gjentatte ganger når det har blåst litt rundt meg. Du opplever stadig at folk vil trykke deg ned, snakke dritt om deg og gjøre alt de kan for at du skal knekke. Ha troen på meg selv har kanskje vært mitt viktigste redskap på veien.

“Brothers for life”

Denne tok jeg og bror nesten samtidig. Vi er bestevenner ( utenom konene våres, viktig å få frem!!) Vi kranglet og sloss da vi var små, deretter har vi kun jobbet og kriget for hverandre. Støttet- og hjulpet hverandre på veien. Jeg kan med hånden på hjertet si at min bror har vært min viktigste støttespiller i alle årene som proff. Han har vært der uansett, stått opp for meg og alltid hatt troen på meg. Det som gjør det ekstra spesielt er jo at han har hatt en egen karriere å tenke på. Kan ikke være lett som lillebror, fotballspiller selv, å se sin storebror vinne trofeer mens han selv har hatt det tøft med skader og diverse.  Men aldri klaget eller noe over mine opplevelser. Han har uten tvil hatt en tyngre vei en meg, møtt mye motgang. Da står det respekt av at han allikevel alltid har vært positiv. De årene på landslaget sammen som romkamerater og året sammen i Fulham har hatt stor betydning for meg.

“Everything happens for a reason”

Dette er noe jeg har hatt troen på lenge. Jeg har sett og opplevd mye, og når man har vært igjennom negative hendelser så er det slike setninger jeg har i hodet. Men om det er positive eller negative hendelser, som for eksempel at jeg skal få æren av å vinne Champions League med Liverpool, spille med Guden Totti eller lignende, så skjer det for en grunn, og det vil jeg alltid mene.

“ Without struggle there is no progress”

Kanskje en setning som passer meg perfekt! Alle opplever motgang i livet. For min egen del så har jeg hatt det jævlig tøft til tider. Både når det kommer til ting i media, folk på gata eller på banen. Jeg skal innrømme at det til tider ikke har vært lett å være meg, selv om mye sikkert er min egen feil. Ikke gøy å få mye dritt, men det er da hodet, disse ordtakene og den mentale styrken kommer inn. Alle møter motgang, og det er hvordan du takler motgangen som beviser hvem du er og gjør deg til den du er i dag. Jeg har alltid ment at jeg er blitt den jeg er i dag på grunn av alt jeg har opplevd. Derfor denne tatoveringen. Du vil aldri forbedre deg om du ikke møter noen form for motgang i livet.

“ Giving Up Was Never An Option”

Denne er relativ ny. Og igjen, gi opp har aldri vært i tankene mine. Jeg elsker det jeg driver med og det livet jeg lever. Livet som fotballspiller er kort, gi opp er noe som ikke skal tenkes i mitt hodet. Uansett hvilken motgang jeg har møtt så har jeg aldri vurdert å gi opp. Ja, jeg har vurdert ulike ting, men ikke å gi opp. Motbevise folk og folks meninger er det beste jeg vet. Jeg vet mange har prøvd å få meg ned i kjelleren, få meg til å gi opp, men kjære venner, alt dere har gjort et å gi meg mer styrke og energi til å motbevise dere. Så tusen takk skal dere ha;)

tatovering tunnel

Ellers har jeg fylt opp sleeven på min venstre arm med tegninger som jeg syns ser bra ut, men som også har en betydning for meg.

Som dere ser så er det en liten rød tråd gjennom tatoveringene. Alle står for noe jeg tror på, noe som hjelper og har hjulpet meg i veien mot toppen. Jeg har fremdeles noen tatovringer som jeg vurderer, men jeg har ikke helt bestemt meg hvor og hvilke enda. En ting som er sikkert er at jeg skal tatovere inn Champions League trofeet, med begge lags navn og dato.

Jeg har også tatovert inn “Louise Angelica”. Men jeg skal gå mer detaljert inn i hvorfor og hva den betyr for meg i et senere innlegg:)

Dette var litt om mine tatoveringer og hva de betyr for meg. Jeg leste at noen sa jeg tatoverte meg fordi jeg ble mobbet, det er IKKE tilfelle. Jeg tatoverte meg fordi slike ordtak minner meg på hvem jeg er og hva jeg har opplevd på veien. Ord som gjør meg sterkere. Det retter fokuset mitt på hva som må til for å komme styrket ut av ulike situasjoner.

Ha en fin Onsdag;)

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Aage_8 13. mai 2015 at 11:46

  Jeg har ingen tatoveringer selv, men vurderer faktisk en eller to. Det viktigste spørsmålet er om jeg drar noen damer på det. Hva er din erfaring, John?

 • Reply Erlend Lånke Solbu 13. mai 2015 at 12:47

  “Everything happens for a reason” – tror du dette også gjelder for de 31 som døde i brannen i en sandalfabrikk på Filipinene i dag? Eller gjelder dette uttrykket først og fremst hendelsene i ditt liv? Er bare nysgjerrig på om du tror at det er en mening med alt som skjer i verden.

 • Reply runar432 13. mai 2015 at 12:47

  Fett sleev du har på venstre armen John, hvilke symboler og tegn har du på armen? Vurderer sykt å ta tatt selv og syntes at denne var veldig stillige :D!

 • Reply David Pope 14. mai 2015 at 10:41

  http://www.liverpoolfc.com/new

  please tell me you’re taking part

 • Reply John Arne Riise 13. mai 2015 at 11:56

  Se kona mi da;) Må være tatoveringene sin fortjeneste;)

 • Leave a Reply

  Translate »