Personal

Noe stort kommer!

Publisert: 12. mai 2015
0

Mange har siden jeg startet bloggen spurt om jeg kan legget ut innlegg om diverse hendelser som har skjedd i livet mitt. Mine egne ord om saker som har vært i media og diverse.  Som dere sikkert har fått med dere så har jeg holdt litt igjen. Bloggen skal være min plass hvor jeg kan skrive med mine egne ord om mitt liv, både ting som har skjedd og selvsagt fremtidige hendelser. Jeg har aldri vært redd for å si hva jeg mener, det er slik jeg er og kommer til å fortsette med.

MEN… Jeg kan nå si at jeg for tiden holder på med noe stort og kult. Noe som gjør at dere alle vil forstå hvorfor jeg har holdt igjen ting på bloggen foreløpig. Dette er noe som omhandler meg og livet mitt. Jeg er utrolig glad for denne muligheten, men mest av alt er jeg utrolig spent!!! Alt jeg kan si er at dere dessverre må vente til begynnelsen av Juni. Da vil dere få vite hva jeg har holdt på med og forhåpentligvis ha forståelse for ventetiden;)

Ellers er sommeren kommet til Kypros for alvor. Det er stort sett over 30 grader hver dag. Vi trener på  ettermiddagen, noe som gjør at jeg og Louise koser oss sammen frem til trening. Nå er det bare 2 seriekamper og 1 Cupfinale igjen. Drømmen er selvsagt å ta “The Double”. Vi leder serien med 2 poeng,så alt er i våre hender. Vår trener fikk sparken i går, det var en utrolig kjip og trist dag for meg personlig i går. Men jeg skal gå nærmere inn på det i et senere innlegg. Akkurat nå er fokuset på å vinne både serie og Cup før sommerferien venter.

Ville bare stikke innom en kjapp tur og forklare dere hvorfor jeg ikke har lagt ut det meste enda:) Jeg har så ufattelig mye jeg vil skrive om, kommentere og få ut, men slapp av, det kommer!  Håper dere har en strålende dag. Nå er det trening for meg mens Louise selvsagt skal pakke til sommerferien. Hun startet for 2 uker siden, jeg starter dagen før avreise. Takk og lov for at Louise pakker for meg også! Da vet jeg det blir gjort skikkelig.

Del
Del på Facebook
Blogglistenhits