Personal

Nok er nok!

28. april 2015

I dag har vært en innholdsrik dag. En utrolig digg dag faktisk. Den startet på best mulig måte, sov lenge siden vi trente på ettermiddagen. Innen klokken 12 hadde vi kjøpt oss ny leilighet i Oslo. Vi har nå ganske lenge sett etter en liten base i Oslo mens vi enda bor i utlandet. Vi har tidligere bodd hos brudern og andre i familien fordi vi ikke har sett poenget med å ha leilighet stående siden vi nesten aldri er hjemme. Nå er situasjonen helt annerledes, Louise er mye hjemme i forbindelse med bloggen. Masse møter, eventer og shoots. Da er det helt nødvendig med leilighet. Pluss at vi har en sommerferie foran oss der vi blir mye i Oslo. Denne sommeren blir bare legendarisk!!

Vi sendte svigers på privatvisning i går kveld. De var våres øyne og de tok masse bilder og videoer som vi fikk se. Vi synes den er perfekt siden vi ikke skal bo der hele året. Louise har nettopp kommet hjem til Kypros, nå drar hun rett til Norge igjen for å gjøre den klar til sommeren. Skal ærlig innrømme at jeg er glad jeg enda er i sesong:) Hater å flytte!!!!! Så at jeg har verdens beste kone som er mester på dette, og ikke minst svigers som bidrar masse er gull for meg:)

Ellers så fikk jo Aalesund sin trener sparken, etter 4 kamper!!! Det er bare helt latterlig å se hva som skjer i den klubben nå. Det er tydelig at de har gjort en drittjobb på forhånd når du gir en anerkjent trener jobben, men sparker han etter 4 kamper? Har han da fått nok tid???  Da sier det seg selv at det er dårlig research!!!

Jeg skrev noe på Twitter om at nå må Henrik Hoff være neste, det står jeg fast ved. Han har gjort så mye skade for denne klubben siste årene. Skjønner bare ikke hvordan en så flott klubb ikke ser at de må ha inn noe nytt i styret! Kan ikke ha folk der som enda ligger mange år bak når det kommer til hvordan man skal drive en klubb. Null entusiasme. Ingenting! 3300 eller noe på sist kamp.

Henrik gikk ut og sa han ikke bryr seg hva som kommer min vei og at jeg kritisere han bare fordi han ikke har gitt meg nok anerkjennelse….. Ehhhhh.. Tror du, Henrik Hoff ,at jeg sover dårlig fordi du ikke har gitt meg anerkjennelse? Tror du virkelig at jeg går og tenker på deg og hva du mener om meg? Da er du ganske innbilsk dessverre. Jeg driver ikke med dette fordi jeg skal ha anerkjennelse, spesielt ikke fra deg. Jeg har ikke hatt sansen for deg siste årene på grunn av jobben du har gjort. Jeg ser så mye feil, og hører så mye rart om hvordan klubben drives nå. Og alt er ikke din feil, sikkert andre i styret som også kan kritiseres. Aalesund var skikkelig på vei opp under Reka, ting så bra ut,  nå er det bare tragisk.

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har hatt et godt forhold til Aalesund Fotballklubb. Henrik Hoff er hovedgrunnen til det. Og ikke minst det med den mye omtalte statuen. Jeg gidder ikke gå inn på det nå, der vet jeg 100% hva som ble sagt og gjort på forhånd, for så at noen misunnelige personer ikke likte ideen og ville lage et helvete om den het “John Arne Riise” Men når faktisk folk fra Aalesund, som egentlig ikke liker meg, sender meg meldinger på Facebook og Twitter om at de er enige med meg. Da må det være alvorlig.

Nå håper jeg noen tar de riktige avgjørelsene slik at denne flotte klubben kommer seg opp igjen. Jeg fikk med meg at min gode venn Trond Fredriksen tar over ansvaret. Han er en som kjenner Aalesund ut og inn og som er på vei oppover. Håper og tror han er tøff nok til å ta de grepene som må til. Han er en fantastisk person som jeg har troen på kan være med på å snu dette, på banen. Når det kommer til styret og Henrik Hoff, ja da er det noen andre som må snart se seg i speilet. En ting er sikkert, utad så virker det som Aalesund som klubb ikke har peiling på hva de driver med for tiden. En klubb som alltid hadde fullsatte tribuner og god stemning er virkelig ute å kjøre.

Trond og gutta kan skape entusiasme på banen slik at supporterne får troen tilbake og støtter laget igjen, men styret og Hoff gjør at klubben for øyeblikket blir ledd av. Da må noen grep taes.

Lykke til Trond, denne sjansen har du ventet lenge på. Gleder meg til å følge deg, nå har du gitt meg en grunn til å heie litt på Aalesund igjen:)

Henrik, nå legger jeg meg snart, og jeg kan garantere deg at jeg får sove godt, selv uten din anerkjennelse.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Håkon 28. april 2015 at 18:42

  Kunne ikke sagt meg mere enig!

 • Reply Dani_aal 28. april 2015 at 18:49

  Amen John Arne!

 • Reply Lars Inge Hansen 28. april 2015 at 19:42

  Bring back Aabrekk. Please!

 • Reply Olekristianlae 28. april 2015 at 20:32

  Er det aktuelt for deg å kle på deg den oransje drakta som spiller? Støtter fult og helt din sak, fornuftige ord!

 • Reply Anjasskatter.blogspot.no 29. april 2015 at 04:22

  Klapp på skuldra!!…Slettes ikkje dumme ord ?
  Lykke til med flytting og ny leilighet ?

 • Reply Dag Eide 29. april 2015 at 08:13

  Sparkingen av Aabrekk var nok rett, men ansettelsen av ham var horribel !
  Vi som supportere av Aafk så mørkt på at de ansatte en venn av styrelederen. At samme supperådet resignerte en benkesliter som «tilfeldigvis» var samboer med Hoff sin datter. De har drevet klubben som sin egen familibedrift.
  Så det er slett ikke alltid jeg er enig med JAR men her mener jeg du har svært rett. Klubben er utvilsomt dårlig styrt og nye kluter må til på ett eller annet nivå for å gjenerobre noe av den tapte entusiasmen.

 • Reply Indanettetin 30. april 2015 at 07:45

  Bra sagt !! Synes du og familien din får mye mer pepper enn andre kjente folk i detta landet, ufortjent. Misunnelse er det mye av,og selvfølgelig trenger du ikke alle sin annerkjennelse, du vet jo selv hvem du er og hva du står for. Grattis med ny leilighet. Og ha en fin dag med din vakre kone ?

 • Reply Henrik Unes 2. mai 2015 at 14:35

  Hei.
  La med en av mine favoritt videoer av Liverpool. Kanskje du har sett den? Om du ikke har det anbefaler jeg deg å ta tid til det. Får frysninger hver gang jeg ser og den er utrolig innspirerende. Karrieren din og det du opplevde på Anfield er bare å ta av seg hatten for. Du virker også som en jordnær og intelligent person. Et forbildeog en vinner!

  http://www.dailymotion.com/vid

 • Reply Arne 13. juni 2015 at 16:08

  lol

 • Leave a Reply

  Translate »