Personal

Ny karriere!

29. juni 2015

God mandag

De siste ukene hjemme i Oslo har vært veldig travle. Siden jeg begynte med bloggen har det vært ekstremt med møter, veien videre og ikke minst andre fremtidsplaner. Travle dager er jo det beste, da skjer det iallfall noe. Bloggen har for meg vært et friskt pust, ja det er mye å gjøre og det tar tid, men det er slik jeg vil ha det:) Både jeg og Louise koser oss med at vi har noe felles å jobbe med.

Det er spesielt en ting jeg vil fortelle om, noe jeg virkelig ser frem til. Jeg er i full gang med å planlegge min videre karriere –  som foredragsholder – sammen med Athenas og one2speak. Foredraget handler om drivkraft, målsetting og utnyttelse av potensial – selvfølgelig ispedd mange spennende og morsomme historier. Jeg fikk mange henvendelser fra flere som gjerne ville lage mitt foredrag, men etter et møte med Athenas var det et ganske enkelt valg til slutt.

Vi har hatt flere møter om hvordan jeg vil at det skal være. Jeg har bestemt meg hvem som skal skrive det og er glad for valget mitt. Følte allerede på vårt første møte at vi hadde en kjemi som gjorde meg sikker på at han kunne skrive og lage det slik jeg ønsket. Vi hadde de samme tankene om hvordan det skal bygges opp og hva innholdet bør være. Han var godt forberedt og visste allerede mye om mitt liv, både på og utenfor banen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å prøve noe nytt og spennende.

“Den spinkle gutten fra Ålesund var ikke verdens største talent på fotballbanen. Til gjengjeld var han den som var villig til å trene mest for å nå sitt ambisiøse mål. Han skulle bli Norges beste fotballspiller. Det ble han, og i halve sitt liv har han hatt en karriere på høyt internasjonalt nivå. I dette underholdende og motiverende foredraget setter John Arne Riise fokus på hvordan man kan la motgang og dårlige odds bli en drivkraft for å nå toppen som individualist og som team – og hvordan forbli der uten å miste motivasjonen”.

Ønsker dere en strålende Mandag:)

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Trude Sundblad 29. juni 2015 at 18:53

  Lykke til ?

  • Reply John Arne Riise 30. juni 2015 at 09:37

   Tusen takk for det:)

 • Reply Karine Marlen Kollshaugen 30. juni 2015 at 09:27

  Så spennende ? Lykke til!

  • Reply John Arne Riise 30. juni 2015 at 09:38

   Tusen takk:)

 • Reply John Arne Riise 30. juni 2015 at 09:37

  Tusen takk ?

 • Reply John Arne Riise 30. juni 2015 at 09:38

  Ja det blir gøy å prøve noe nytt:)

 • Reply Indanettetin 30. juni 2015 at 11:04

  Høres spennende ut ? Masse lykke til ?

 • Reply Aage_8 30. juni 2015 at 21:37

  Håper det er mer krutt i foredraget enn hva denne innledningen indikerer. Noen sånt burde det vært: «Der sto han, John Arne Riise. Atatürk stadion i Istanbul var på kokepunktet. Liverpool hadde nettopp vunnet Champions League. Han var på toppen av karrieren. Nå var det verdt det – tårene, slitet, helvete. Han kikket opp på pokalen. Den skinte som Louise Angelica.» Osv, osv …

  • Reply John Arne Riise 1. juli 2015 at 18:02

   Vent og se du:)

 • Reply Hege 30. juni 2015 at 23:25

  Masse lykke til ? flott at du gjør dette!

 • Reply Chris 8. juli 2015 at 00:40

  Hvilken event spiller du på?

 • Leave a Reply

  Translate »