Kosthold Uncategorized

Ny livvstil

1. juli 2016

annonse

Som de fleste har fått med seg, så har jeg tatt en pause fra fotballen. Jeg har de siste årene blitt fortalt at når man slutter med idrett så endrer livsstilen seg betraktelig. Det hadde de rett i!

I den forbindelsen så har jeg bestemt meg for å drikke noe som er sunnere enn brus. Noe som er mer forfriskende og ikke minst smaker veldig godt! Jeg her vært veldig svak for brus, men nå har valget falt på Farris.

IMG_2245

 

Jeg må ha noe med kullsyre og gjerne med smak. Farris har mange forskjellige smaker som jeg liker godt, men for meg er det viktigste at det er friskt og slukker tørsten.

Farris har 0 kalorier og funker helt perfekt for meg når jeg trenger noe godt å drikke. Ikke mye som er bedre enn en kald Farris når man er skikkelig tørst!

Ser du etter noe forfriskende å drikke, med mange forskjellige smaker, så anbefaler jeg Farris. Passer helt perfekt i hverdagen.

Min favoritt er Farris med bringebær og granateple.

IMG_2248

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Henning 1. juli 2016 at 21:52

  Hm, har alltid hatt sans for deg men når det så tydelig er reklame i et bloginnlegg så skurrer det litt. Og hvordan du kobler det så lett til endring av livsstil, som om det er er avgjørende for å klare det. Hvorfor ikke bare vann?

  • Reply Henning 2. juli 2016 at 00:58

   Annonse ja, ser jeg nå.. Men litt vel tett koblet til bloggen. Forstår det er levebrødet, men ikke så lett å få med seg at det er reklame. Stå på, uansett Farris på meg ?

 • Reply Synne 22. august 2016 at 18:31

  Hva skjer egentlig?
  http://www.dagbladet.no/sport/indisk-avis-sar-tvil-om-riise-comeback/60859560

  Kanskje du vil opplyse saken, for dette virker svært merkelig?

 • Leave a Reply

  Translate »