Personal

Der alt startet

11. mars 2016

I går ble det en stressende dag med avreise til Ålesund. Selv om alt ikke var i orden så ville jeg dra for å få gjort unna papirarbeid og den medisinske testen. Alt det ble gjort og vi venter nå spent på den siste avgjørelsen om dette går i orden.

Jeg møtte helt tilfeldig mamma på samme fly, hun skal besøke brudern og se første seriekamp. Ved ankomst Vigra flyplass så ble jeg møtt av en del presse som selvsagt var nysgjerrige. Henrik Hoff fra Aalesund Fk hentet meg og vi kjørte rett til stadion hvor vi tok en lang prat med trener Trond Fredriksen. Vi snakket om kontrakt, planene fremover og hvilke mål vi har for sesongen. Veldig spennende. Det er veldig spesielt å spille under Trond. Han spilte her da jeg dro til Monaco i 98. Han var sammen med Amund og Herman den som passet på lille meg. Kjørte og hentet meg overalt hvor jeg skule så jeg skulle få trent mest mulig. Det er klart jeg kommer til å gi alt for Trond og klubben. Det skylder jeg han. Håper det løser seg.

Ellers så møtte jeg jo flere i klubben som også jobbet i klubben mens jeg spilte her. Veldig spesielt. Veldig gøy. Jeg kjente det allerede på flyet. Jeg fikk en ro i kroppen. Følte jeg kunne slappe av. Inget stress lenger. Tror dette blir veldig bra for Louise og meg hvis alt går i orden. Jeg ser skikkelig frem til å komme i modus. Få de rutinene jeg elsker å ha. Trening hver dag, kosthold, kamper, kjempe og krige om 3 poeng. Nei dette ser jeg virkelig frem til!!! Verste som kan skje nå er at det ikke går slik vi håper… Da er det over. Da er det slutt. Men jeg tenker positivt nå. Har troen.

Vil takke dere alle for alle kommentarer, meldinger og likes på sosiale medier. Helt utrolig å se responsen. Jeg blir veldig rørt og glad. Dere gir meg skikkelig energi til å gruse på. Det har ikke vært lett å stå imot NFF, NTF og NT. De har vist i lang tid at de har gjort alt de kan for å ødelegge min retur til Norge og norsk fotball. De har bare laget problemer hele veien. Aldri vært interessert i å finne en løsning slik de påstår. Uten Betsson hadde dette aldri vært mulig. De har gjort alt. De har gjort alt for å gi meg den drømme avslutningen som jeg hadde håpet på. De har avlyst så mange eventer som allerede var planlagt. Betsson og Aalesund sin tålmodighet er grunnen til at dette går i orden. Den andre parten (NFF,NTF og NT) har gjort alt motsatt! Jeg vil også takke NISO for fantastisk støtte gjennom denne prosessen.

Jeg har sittet i møter og blitt fortalt at de skal gjøre alt de kan for å få meg hjem. De ser verdien i å få meg hjem. De elsket tanken på at det skjer. De skulle legge til rette at det gikk så lenge jeg sa opp kontrakten med Betsson. Bare tull. Men de kjenner meg, eller de burde kjenne meg etter mange år sammen, jeg gir meg ikke før alt er testet og prøvd ut. Jeg er sta! Nå kan det gå i orden. Og det føles helt fantastisk!!! Alt takket være min mann Mikael, NISO og ikke minst Betsson!! Helt rått om det skjer!

Blir noen spennende timer nå. Alt kan skje i fotball. Det vet jeg alt om. Nå håper jeg på signering, presentasjon på stadion og 3 poeng med mål fra lillebror.

Følg meg på Snapchat: RIISE3

John Arne

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »