Personal Uncategorized

På tide å gå videre!

8. juli 2015

I dag signerte min bror for Aalesund Fotballklubb. Jeg fikk vite om interessen for et par uker siden. Min første tanke når han sa det var «ikke faen»! Men han er broren min, en jeg elsker og bare vil det beste for. Så da er det ikke jeg som skal si hva han burde gjøre eller ikke. Min jobb som storebror er å støtte han, uansett. At han nå tar dette valget viser bare hvor jævlig tøff han er. Etter alt som har skjedd, blitt skrevet og snakket om, så tar han dette valget. Jeg respekterer han enda mer enn jeg allerede gjorde, du er rå mini!

Siden han nå signerer for Aalesund, en klubb som jeg har hatt mye dritt med i mange år, så er det på tide at jeg legger feiden død. Begravd. End Of. Jeg kan ikke bare fortsette som jeg har gjort nå som min lillebror spiller der. Jeg vil jo komme og se han spille. Jeg vil han skal ha det bra. Vi snakket om dette før han tok valget. Time to move on.

Jeg orker ikke gå inn i hva som har skjedd, hva som er blitt sagt eller skrevet om hverandre mellom meg og Aalesund. Alt jeg vil er å se fremover. Er Bjørn Helge sin signering hovedgrunnen til at jeg nå skriver dette? Selvsagt. Det fikk opp øynene mine. Jeg er en person som er positiv og ikke vil noen vondt. Selv om dette med Aalesund har sittet dypt, så er det ikke en grunn til hate noen.

Jeg skriver dette innlegget for å legge alt som har skjedd med Aalesund bak meg. Hva de som klubb velger å gjøre vet jeg ikke. Alt jeg vil er at de skal ta vare på lillebror. Han er en kanonsignering og vil uten tvil bidra til å løfte klubben enda mer.

Jeg vil ikke gå inn på hvem som har skyld her og der, det er barnslig. Jeg bare gjør det som føles riktig for meg og min samvittighet. Beklager om jeg har sagt noe negativt om Ålesund som by. Aalesund fotballklubb, beklager alt jeg har sagt om dere. Dere er en flott klubb. Håper vi kan se fremover og glemme dette. Henrik Hoff, jeg elsker deg ikke, men jeg respekterer deg. Jeg hater deg heller ikke. Mye av det jeg har sagt eller skrevet har vært i frustrasjon og sinne. Beklager også til deg.

Jeg kunne skrevet mer, men føler dette dekker det meste. Kjære lillebror, lykke til, vis hva du kan og landslaget er neste for deg ?

Og til noen av dere som sikkert skal slenge dritt om at jeg legger ut dette: Dette er noe jeg følte var riktig for alle parter. Det føles godt!

God onsdagskveld fra Vegas

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Dag Eide 8. juli 2015 at 19:15

  Topp signering for Aafk og som du sier ingen vits å tøysekrangle noe mer nå.

 • Reply Jorunn Schønefeld 8. juli 2015 at 19:32

  Flott

 • Reply Vidar Rekdal 8. juli 2015 at 19:32

  Du rekker ei 2-3 årskontrakt du også John Arne, hvis du er rask ?

 • Reply Henrik 8. juli 2015 at 19:58

  Kom å spill med broren din nå! plass til flere riise gutta på laget! (Y)

 • Reply Jossen 8. juli 2015 at 20:10

  Case closed. Bra. ?

 • Reply li 8. juli 2015 at 20:41

  sååå John…. når kommer du til Sandefjord fotball ??? VI TRENGER DEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply Signy Karin Heen Larsen 8. juli 2015 at 20:55

  Dette står det respekt av,godt sagt,hadde alle de andre kunnet gjort det samme,Ønsker hele familien lykke til og gleder meg til å se Bjørn Helge i kamp ?

 • Reply Hekken 8. juli 2015 at 21:16

  Fikk et helt annet syn på deg i forhold til tidligere innlegg, da du publiserte dette. Meget voksent gjort, respekt.

 • Reply Frank Eiksund 8. juli 2015 at 21:18

  Ønsker din broder velkommen hjem og kom gjerne du også ?

 • Reply Rolf Johan Ulveraker 8. juli 2015 at 21:48

  Veldig flott skrevet J A

 • Reply Rune 8. juli 2015 at 21:56

  Voksent ?

 • Reply Jan-Erik Nybø 8. juli 2015 at 22:01

  Kom begge! Elskerne er ekstremt mange. Haterne er ekstremt få.

 • Reply Jon-Ola Wattø 8. juli 2015 at 22:27

  Dette var en virkelig stor surprise. Flott at økser begraves, og stor respekt til Bjørn Helge for valget. Fabekaktig for Aafk. Når tar du turen?

 • Reply Odd-Inge Skaar 8. juli 2015 at 23:11

  Flott skrevet!

 • Reply Anders 8. juli 2015 at 23:19

  Bra skrevet. Heia Aalesund. ?

 • Reply Tore Hund 9. juli 2015 at 00:41

  Du e en fin fyr du mann ? Kom å join bror din ?

 • Reply Sisco_80 9. juli 2015 at 03:48

  Stemningen blant supporterne på AaFK-forumene, samt uttalelsene på nett er entydige: Ålesund by er igjen klar for at dere kommer hjem, hvis dere er klare for Ålesund. Vi er klare for å la fortiden være historie, vi også. Det er mye glede hele veien, over at stridsøksene nå blir begravd; kan vi håpe på at duoen Riise skal kjempe sammen på Fort Color Line?
  Kan vi håpe på tangofotball med 2x Riise i manesjen? Jeg skal i hvert fall møte opp på stadion og gjøre mitt for å ta imot Bjørn Helge på beste mulige måte.

  «Grytebust briljerer i boksen, og henter ned, spiller kjapt ut til Riise (JA), som forserer oppover langs venstrekanten, spiller vegg med Orry, får igjen ballen, finter ut Rosenborgs høyrekant, og vrir spillet med en nydelig krysser til Riise (BH) som knuser venstrebacken i løpsduellen, og legger inn, perfekt på hodet til Björk, som skaller den elegant i krysset! MÅÅÅL, Aalesund opp i ledelse 5-0!»

 • Reply Sisco_80 9. juli 2015 at 03:53

  Tviler på at lønna er noe høyere i AaFK enn i LSK. Han kunne nok uansett trolig fått enda mer penger et annet sted.
  De fleste har det i seg å legge ting bak seg, og gå videre. Har du?

 • Reply Henning Grande 9. juli 2015 at 08:48

  Kjempebra skrevet John Arne. Endelig får vi en spiller som vil blø for drakta og gi 110 %. Da er det berre å gjer seg ferdig i India John Arne å komme heim til Hessa. Håper Bjørn Helge får ei bra tid og at han vil løfte Aafk dit dei bør vere. Ps: Ledig hus i Skolemesterveien . Blir lagt ut rundt 21 Juli. MVH Henning og Cathrine Bakke

 • Reply Vegard Larsgård Glimsjø 9. juli 2015 at 13:54

  Velkommen hjem, også til deg John Arne! ?

 • Reply Olav Inge Midtgård 9. juli 2015 at 17:26

  Søkkende bra skreve, mr. football! Ditte vokse dokke på noe enormt, garantert. Grattis.
  Og no, når vi e hoppende glade for at Bjørn-Helge alt har hatt si første trening i hjembyen på aldri så mange år (steike!), så e det plent umulig ikke å tenke:
  Joine bruttern? E no lov å håpe…?

 • Reply Stian 10. juli 2015 at 11:40

  Respekt, John Arne!
  Flott at du legger det som har skjedd bak deg! Vi trenger både deg og Bjørn Helge.
  Flott mulighet til å avslutte karrieren i byen der dere startet.
  Velkommen hjem begge to!

 • Leave a Reply

  Translate »