Kosthold

På tide med en forandring!

23. juni 2015

collage
Salaten inneholder en kyllingfilet stekt i chilli (forbrenner fortere), ruccola salat, opphakket- gulrot, paprika, agurk, rødløk og mais.

Når man først skal komme seg i form, gå ned noen kilo eller miste fettprosent er det ikke bare trening som gjelder. Kostholdet er ekstremt viktig. Jeg elsker norsk godteri, sjokolade, potetgull og Pepsi Max! Når det kommer til mat generelt er jeg egentlig flink til å spise riktig, men jeg er glad i søtsaker til tider. Nå er jeg heldig som trener mye og det gjør at jeg forbrenner fortere. Jeg har bestemt meg for å kutte ut mye nå i sommer. Har man ferie kan man selvsagt kose seg, spise god mat og drikke og alt som hører med.

Er det en ting jeg har vært svak for til tider så er det norsk godteri! Selvsagt går det i perioder, men jeg har virkelig bestemt meg for å få kroppen til et annet nivå de neste årene. Skal jeg klare det så må jeg endre noen vaner. Jeg vet selv at den første uka er tøffest når man skal slutte eller endre på noe kroppen er vant til. Samtidig tar det opptil 2 uker før kroppen har registrert at kostholdet er endret. Jeg er som alle andre og vil se resultat med en gang. Det skjer selvfølgelig ikke.

Jeg er mest opptatt av fettprosent. Når man trener styrke så bygger man muskler som gjør at man kan gå opp i vekt. Programmet jeg bruker nå skal gjøre meg sterk uten å bygge muskler og bli større. I sommer har jeg kost meg noe som gjør at fettprosenten har gått opp. Dette er for meg helt normalt og nødvendig. Jeg gjør det hver sommer siden jeg har kort ferie og vil kose meg maksimalt. Det gir meg mer motivasjon når jeg først begynner med trening. Heldigvis elsker jeg å trene, nye utfordringer og pushe kroppen. Det meste sitter i hodet og hvor mentalt sterk man er og hvor mye man ønsker å nå målene sine. Jeg er iallfall innstilt på å gå ned noen kilo og samtidig gå ned i fettprosent.

I dag dro vi til butikken og fikk med oss masse grønnsaker, frukt, kylling, kjøtt og fisk. Nå skal ting endres. Lunsjen er spist og i kveld er det grillings hos svigers. Jeg elsker å grille, spesielt siden man kan spise sunt og i tillegg nyte norsk grillmat, sol og sommer.

Kanskje flere vil være med å endre matvanene sine og følge mitt treningsprogram? ?

Hei så lenge!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »