Personal

Skavlan

14. januar 2016

God morgen godtfolk

Først og fremst vil jeg takke for alle tilbakemeldingene jeg fikk etter at jeg startet med bloggen i går. Jeg fikk utrolig mange tips fra dere lesere om hva jeg bør blogge om fremover. Alt er notert og jeg gleder meg til å komme skrive.

I går var en lang dag. Som jeg skrev så var jeg på Skavlan i går og det spilles inn i Stockholm. Med avreise Oslo på formiddagen, rett til studio for innspilling og tilbake til Oslo på kvelden.  Når jeg kom hjem til mine vakre jenter (Louise og våre 2 små) var klokken blitt 23.00 og jeg datt bare ned i sofaen.  Kan innrømme at det har vært litt mye reising siste ukene. Tror den reisen til Sydney med jetlag tok litt mye krefter, selv for en som har litt for mye energi innimellom så kjennes det på kroppen. At vi ble liggende oppe i natt til 0400 og se på «Making a Murderer» er en annen sak:)

Jeg må si jeg ble veldig imponert over opplegget til Skavlan. Alt er veldig profesjonelt og gjestene blir tatt veldig godt vare på. Med egen garderobe, matservering og diverse. Jeg koste meg og jeg hadde det veldig hyggelig med de andre gjestene. Etter å ha blitt spurt i flere år var jeg glad for at jeg endelig kunne stille opp. Fredrik er ekstremt profesjonell og flink. Man skjønner ikke hvor mye arbeid som ligger bak før man er der og ser det selv.Jeg dro derfra med en god følelse i kroppen. Jeg håper det blir bra når det kommer på Tv denne uken.

I dag er det «fix it » dag. Louise våknet og jeg følte med en gang at i dag blir det en del ting som må ordnes. Jeg har allerede fått en lang liste som må gjøres i dag. At jeg ville ha en rolig dag kan jeg bare glemme. Kona er flink til å sette meg i arbeid selv om jeg er ganske lat på hjemmefronten. I kveld blir det en hardøkt med Jake på mølla. Lettere å trene hardt og pushe seg selv når man har noen som kan hjelpe deg. Jake er en som jeg bare digger. Selv om vi bare møttes for litt over 2 år siden så har vi et ekstremt tett vennskap. Vi har mye av de samme interessene og vi gjør stort sett alt sammen. Han stiller alltid opp, uansett hav det måtte være og jeg tror han vet jeg gjør det samme. Han er sammen med en av Louise sine beste venninner Natalie, noe som er perfekt! Blir mange double dates:)

I kveld skal jeg skrive litt mer om hvilken type løping jeg gjør for å komme i form.

Ønsker dere en strålende dag

John Arne

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Jarle 14. januar 2016 at 11:15

  Er det en eks-fotballspiller jeg ser ved siden av Skavlan der?

 • Reply Nuri 14. januar 2016 at 23:31

  Kult at du har begynt å blogge. Skal du tilbake til India til høsten?

 • Reply Børge S 15. januar 2016 at 13:30

  hei – jeg så skavlan-intervjuet. Du er en bra fyr og du fortjener det beste. Du har fått mye ufortjent dritt slengt etter deg, og det er en stor skam å skrive sånt om den norske fotballspilleren som har hatt den beste karrieren igjennom alle tider. Stå på videre _) Børge

 • Reply Jonas 15. januar 2016 at 15:11

  John Arne, som klokkeentusiast så blir jeg veldig nyskjerrig på hva du har på armen for tiden. Jeg kan se noe som ser ut som en Hublot, men hvilken modell er det?

  Tilleggsspørsmål: Har du en samling?
  Mvh. Jonas

 • Reply Henrik 15. januar 2016 at 15:29

  Hællæ!

  Joe Allen eller Pirlo?

  YNWA

 • Reply Tore 15. januar 2016 at 22:48

  Du, John Arne, Jeg må rett og slett fortelle deg at du fremstår som en skikkelig knall fyr. Ikke er jeg spesielt Liverpool-fan, ikke er jeg spesielt imponert over norsk fotball, men du som person interesserer meg mer og mer.

  Forøvrig vil jeg fortelle at jeg aldri før har lest en blogg – og derfor heller aldri skrevet en kommentar.

  Tore

  • Reply John Arne Riise 18. januar 2016 at 13:01

   Hei Tore

   Så kult at du både leser og kommenterer en blogg:) Takk for fine ord, setter veldig pris på det

 • Reply Kamilla 15. januar 2016 at 22:55

  Hei John-Arne!
  Sitter med dagens episode av Skavlan foran meg, fordi jeg ble nysgjerrig da jeg leste at du skulle være med. Det er så kjekt å se at du er så folkelig, akkurat slik som du viste deg i «typen til». Jeg synes du fremstår som en utrolig snill, ydmyk og godhjertet person. ?
  Men du,..vær så snill, kan nyttårsløftet ditt i år være følgende;
  å ikke snakke nedlatende om deg selv, intelligensen din eller utseende ditt? For hver gang du uttaler en negativ kommentar om deg selv, så må du gjøre opp med å si dobbelt så mye positivt! Jeg utfordrer deg! ?
  Du er en smart, flott mann, og jeg digger at du har fått tilbake din egen, fine hårfarge!
  Godt nytt år! ?

  • Reply John Arne Riise 18. januar 2016 at 13:01

   Hei Kamilla

   Takk for en hyggelig melding. Jeg skjønner hva du mener selvsagt. Er ikke så lett å bare trykke på en knapp så har man endret synet på seg selv,men jeg jobber med det:)

   Tusen takk

 • Reply Magnus 16. januar 2016 at 00:07

  Hei john arne:)
  syns det er konge med daglige oppdateringer på hva som skjer i livet ditt, er spennende for oss å se hvordan ditt liv er å nesten føle at vi er en del av det:)
  Du er en kjerne kar, å jeg skal ærlig innrømme at etter å ha sett dokumentaren, og etter skavland i kveld virkelig har endret syn på deg som person. Det er sant som du har skrevrt i tidligere innlegg at ting blir presentert på en helt annen måte i media, jeg er veldig glad for at jeg tok meg tid til å se dokumentaren å fikk endret mitt syn:) stå på videre, jeg skal iallefall følge med på hva som skjer her på bloggen fremover:-)

  • Reply John Arne Riise 18. januar 2016 at 12:59

   Hei Magnus

   Tusen takk for en veldig hyggelig melding. Setter jeg veldig pris på:)

 • Reply John Morten Engeseth 16. januar 2016 at 00:38

  Hei, fin framferd på skavlan ikveld, drep jantespøkelset og kom til åfk og spill, mvh fra Fosnavåg ?

  • Reply John Arne Riise 18. januar 2016 at 12:58

   Tusen takk for det!! Setter jeg veldig pris på:)

 • Reply Steinar 16. januar 2016 at 09:24

  John Arne
  Slutt i India, ja jeg var veldig skeptisk til India eventyret ditt og dessverre så fikk jeg rett i at det ble kortvarig. Må bare si at du tok riktig beslutning. Hva med å spille fotball i Qatar ?
  Masse av dine internasjonale kolleger spiller der. Det er en bra plass hvor også fruen vil finne seg til rette. Sjekk ut dohanews.co , den websida gir oppdateringer om hva som foregår i Doha og resten av Qatar

  • Reply John Arne Riise 18. januar 2016 at 12:58

   Hadde vært en drøm å spille der selvsagt

 • Reply Per Asgeir Solheim 16. januar 2016 at 20:10

  Jeg lurer på hvilke sko John Arne har på.

 • Reply Thomas 18. januar 2016 at 13:41

  Hei, John Arne! Selvom jeg er LFC fan, og automatisk liker alle tidligere LFC spillere, så må jeg si at du har vært og fortsatt er et stort forbilde for meg. Både sportslig og som person. Selvom du er kjendis, så er du akkuratt like mye menneske som meg og alle andre. Det at du har vært åpen om vanskelige ting i livet ditt, samt gjort ting du angrer på, viser at du ikke er falsk, men ærlig og oppriktig, og ikke holder en «jeg er perfekt fasade». Respekt! Kommer til å følge med fremover, regner med at du kommer til å legge ut treningstips for å komme i god form også.
  Mvh fra en 22 åring

  • Reply John Arne Riise 18. januar 2016 at 18:34

   Hei Thomas

   Tusen takk for en lang og veldig hyggelig melding! Vi er alle bare mennesker. Jeg vil alltid være åpen og ærlig, si hva jeg mener.

   Legger ut treningstips om litt:)

   John Arne

 • Reply Karianne 18. januar 2016 at 17:49

  Du gjorde deg veldig bra som gjest på Skavland. Prater fint for deg, er sjarmerende, gutteaktig, hyggelig, jordnær og kjapp i replikken. Mannen min sier seg og helt enig. Kommenterte da vi så på Skavland at du var en kul type og lo godt flere ganger. Såg deg og i Typen til og dokumentaren om Deg på max. Tror ikke vi i norge helt forstår hvor stort det er det du har oppnådd med fotballen. Du e rå og en super flott kar! Ha en flotte dag!!! Mvh karianne

  • Reply John Arne Riise 18. januar 2016 at 17:59

   Hei Karianne

   Så hyggelig at du og din mann syns det:) Det blir jeg glad for å høre..

   Tusen takk

  Leave a Reply

  Translate »