Personal

Takk for nå Singapore

5. mars 2016

Da sitter jeg nok en gang på en flyplass. Emirates Loungen. 7 timer til Dubai, vente 6 timer og 7 nye timer til Oslo. Man kan vel si at det ble en lang tur til Singapore for å være her i halvannet døgn:) På grunn av jetlag har jeg enda ikke sovet siden jeg landet i går 13.30 Singapore tid( den er nå 19.28). Tror det fort kan bli mye soving på turen hjem.

Selv om turen var lang så var det virkelig verdt det! Aldri vært i Singapore og må bare si WOW. Nydelig plass. Fantastiske mennesker og selvsagt tusenvis av Liverpool fans. Jeg ble tatt så godt i mot fra jeg landet til jeg ble kjørt på flyplassen for en times tid siden. Jeg må rette en stor takk til Standard Chartered og LFC for at jeg ble spurt om å gjøre dette eventet. Jeg fikk gleden av å tilbringe hele dagen med 48 lag som konkurrerte mot hverandre i en turnering der vinnerlaget vinner en tur til Liverpool og får spille kamp på Anfield. Jeg måtte selv drite meg litt ut med diverse konkurranser, men jeg kan ta med meg at jeg vant Crossbar challenge ganske lett. Par timer med autografer og bilder ble det også før vinnerne ble kåret.

De som har fulgt med Snapchatten min og Instagram har vel også sett at jeg fikk med meg Suzann Pettersen og HSBC Womens Champions Golfturnering. Jeg er jo ufattelig interessert i Golf, noe jeg tror kjæresten til Tutta skjønte i dag:) Aldri møtt han før i dag, men må bare si at han er en utrolig bra mann. Veldig hyggelig og vi koste oss mens Tutta spilte i dag. Det hun driver med er enormt. Folk hjemme fatter ikke hvor stort det er det hun har oppnådd og enda vil gjøre i fremtiden på golfbanen. Hun er rå.

Som den nerden av en fan jeg er så fikk jeg oppleve noe stort i dag. Tror Tutta og typen skjønte det:) Haha. I dag fikk jeg være med på «innsiden». Daltet etter dem på rangen etter runden. Flere av spillerne gjør det etter runden om de føler det er noe de vil terpe på.  Der møtte jeg og fikk tatt bilde med Paula Creamer. Spilte med henne når hun var I Oslo for 2 år siden og skal innrømme at jeg var litt stolt når hun husket meg og navnet mitt:) Ja jeg vet, jeg er nerd and I love it.

Deretter ble det en tur på putting greenen før en kjapp matbit med gjengen. Var en stor dag for meg som fikk se hvordan det er under turneringer. Jeg dro rett til hotellet, sjekket ut og kom meg på flyplassen. Gleder meg til å komme hjem. Vært en veldig fin tur med masse gode opplevelser som jeg tar med meg videre. Tusen takk til Tutta og Christian som gjorde denne turen komplett! Setter veldig pris på at dere tar vare på en litt overivrig rødhåret gutt fra Norge. Krysser fingre for at du tar hjem trofeet Tutta.

 

Ha en strålende Lørdag

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rebecca 5. mars 2016 at 21:58

  Jeg så nettopp God Kveld Norge. Er det en grunn til at du har lagt totalt om til østlands/Oslodialekt?

 • Reply Kaj R. Nilsen 6. mars 2016 at 12:39

  Hei John-Arne. Jeg leste siste nytt om dine avtaler, og så faktisk en liten filmsnutt av deg, vedr. mobbing. For å gjøre det klart: jeg har aldri interessert meg for fotball, og jeg har knaptnok visst hvem du er, selv om jeg har merket meg overskriftene på VG over mange år. Så jeg har aldri sett opp til fotballstjerner, og den eneste årsaken til at jeg skrev til deg tidligere, samt nå, er at du vekker en slags sympati i meg med din åpenhet. Etter å ha sett 2-min snutten om dårlig selvtillit, synes jeg brikkene faller mer på plass. Jeg har selv blitt mobbet i barndommen, frem til 14, pga utseende. Jeg tenker at det kan føre til litt overdrevent fokus på å kontre dette, ved å bevise at man er flink eller sterk eller smart osv. Du har tydeligvis allerede hatt en bra fotballkarriere, og så skal du i tillegg bli verdensmester i poker?? For meg synes dette å bekrefte at du har et underliggende behov for anerkjennelse som går litt vel langt, for samtidig erkjenner du at man godt kan tvile på andre menneskers anerkjennelse av ens personlighet/utseende når man er en medieperson. Hva er deres motiver, med andre ord. Det viser jo bare at en slik strategi (å bli best) for å kontre svak selvfølelse, aldri vil lykkes, for man vil alltid finne grunner til å tvile på andres anerkjennelse – om man nå ønsker det. Det handler om å ta kontroll over disse historiske mønstrene, og korrigere egen tenkning, og bygge nye mønstre. Når man var liten, og hadde begrensede ressurser, var man ikke i stand til å se det feilaktige ved andre menneskers kritikk. Uansett hvor mange som synes du ser kjekk ut, vil du alltid vite at du ikke har spurt – og dermed fått anerkjennelse – fra resten av verden. Så løsningen er ikke å vinne andres anerkjennelse, men å akseptere den du er, og slik gi deg selv spillerom og ikke minst aksept. Det er din egen aksept av deg selv, som i praksis smitter over på andre – prosessen går ikke motsatt vei, som man blir programmert til via mobbing.
  Vel, bare noen ord til deg, og ikke fordi jeg ser opp til deg som spiller, men fordi jeg av natur er sympatisk og vet at jeg har en viss evne til å se andre menneskers utfordringer. Jeg ser aldri på fotball, men tenker at folk får gjøre med livet sitt som de vil, så jeg kritiserer ikke andres valg. Det er kun det menneskelige jeg bryr meg om, hvordan ens hjerte fungerer. Ønsker deg en fin dag. Mvh Kaj R.

 • Leave a Reply

  Translate »