Personal

Tilbake på ny plattform

15. april 2016

Da kan jeg etter en lang tids pause fortelle at jeg har byttet plattform. For noen måneder siden sluttet jeg hos UI. Vi hadde et ok samarbeid men jeg følte med tiden at det ikke ble som jeg hadde ønsket meg. Jeg liker ikke å sitte i møter og bli lovet ting som ikke skjer. Orker ikke skrive så mye mer om det annet enn at jeg ikke var fornøyd og ville ut. Man må føle seg ønsket og ikke minst se at det jobbes slik du er blitt lovet. Lykke til videre til dem.

Jeg har nå signert en avtale med Adlink Media. Vi hadde flere møter hvor jeg fikk grundig forklart hvilken type blogg jeg vil ha, hva jeg forventer av de og ikke minst hvordan vi sammen kan utrette store ting sammen. De var veldig positive og kom selvsagt med en plan på hva de så for seg på bakgrunn av hva jeg hadde forklart de i tidligere møter. Jeg er veldig veldig positiv og gleder meg til å starte opp igjen med blogging.. Adlink Media er store, de har mange profilerte bloggere og har vært inne i bloggverden veldig lenge. Jeg er ganske sikker på at dette blir positivt for begge parter. Jeg har store planer for fremtiden og er trygg på at Adlink vil hjelpe meg til å nå mine mål.

Bloggen min blir lik som den har vært, men jeg kommer nok til å være enda mer på å blogge om hverdagen. Det skal være min dagbok hvor jeg føler jeg kan dele det jeg har lyst til. Det er mine tanker, mine følelser og ikke minst mine meninger. Ja det er sikkert mange som vil være uenige med ulike saker som jeg skriver om, men det er jo slik det skal være. Vi er alle forskjellige og har ulike meninger.

Ellers har det jo vært mye skriverier i det siste om et innlegg som «Mamma til Michelle» hadde lagt ut om UI. Det provosere meg når jeg ser hva andre bloggere da kommer med av kritikk. Ja man skal støtte sin plattform når man kan, det gjør jeg også, men da kan du ikke innerst inne være misfornøyd selv med din plattform for så å snakke dritt om andre som uttaler seg negativt? Hold heller kjeft enn å vær dobbeltmoralsk. Jeg vet flere av de som har uttalt seg eller laget innlegg om Anna som er veldig misfornøyde med UI. Hvorfor går du da ut og kritiserer henne? Stå opp for deg selv og ta tak i hvorfor du ikke er fornøyd enn å lage et innlegg hvor du støtter din plattform. Det blir bare så falskt! Anna har en blogg hvor hun alltid har delt sitt liv og sine meninger. Alltid. Da må hun få lov til det. Hun har stor suksess og har funnet sin måte å blogge på. All respekt til henne. At hun da åpner seg ærlig i et innlegg må hun få lov til siden det er hennes blogg og hun følte for å gjøre det.

Deilig å være tilbake igjen!!!

Vi snakkes

John Arne

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply B.A.John 12. mai 2016 at 22:51

  Faen, for en spiller du var for LFC. Sitter ser videoer av deg på YouTube.

  Du ER suksess.

  Aldri glemt!

 • Reply B.A.John 12. mai 2016 at 22:55

  Og at du har spilt med Owen (LFC’s anikt utad), gjør det absolutt ikke verre. Kjør bilen bilen(e) dine rundt i hovedstaden. Tullingene fortjener det. Du er definisjonen på suksess, både innad og utad.

 • Reply B.A.John 12. mai 2016 at 22:59

  Du har gitt Norge et godt rykte det ellers aldri ville hatt, Håper du forstår hvor enorm du er, og har vært,

 • Reply Bjørn 12. mai 2016 at 23:18

  John Arne Riise. Du er typen som skjøt da ingen andre turte, og da du gjorde det, så traff du. Spillere som deg vokser ikke på trær. Ta vare på dama di, så snakkes vi når du inviterer meg på byen. Jeg MÅ dra på byen med deg.

 • Reply Mentor Rashica 13. mai 2016 at 09:00

  Hallo Riise!
  Jeg har følt litt med på nå etter at du gjorde comeback i Tippeligaen.. Jeg må bare si at det er så JÆVLA synd at du er NORSK og ikke fra en annen nasjon.. Hadde du vært Albaner feks ( jeg er albaner) så hadde hele den albanske nasjonen vært så jævla stolt av å ha deg og vi hadde støttet deg i alt, i nedturer og oppturer.. Jeg ser det samme faenskapen media og Norge holder på med hos Northug også.. Men det er deres egen feil! Dere har gjordt disse NORDMENNENE så jævla bortskjemte! Northug, verdens beste skiløper, du er en av de største fotballtalente og idretsutøver som Norge noen gang har hatt, og at ikke Nordmenn kan sette pris på dere er helt fuckt up!! Nordmenn og Norge burde skamme seg hvordan de behandler dere! Spesielt deg i det siste! Det er skam med STORE bokstaver!
  Stå på og ikke la disse jævla mobberne( media Norge) psyke deg ut!!

 • Leave a Reply

  Translate »