Personal

VG lista Topp 20

21. juni 2015

Hadde en fantastisk kveld. I går var det duket for VG lista konsert på Aker Brygge. En unik mulighet til å høre på god musikk, møte gode venner og ha en koselig kveld. Vi dro med et vennepar og min gode venn Audun. Humøret var på topp og vi koste oss skikkelig. Det er ikke vits at jeg nevner alle de flotte menneskene vi møtte, men kan love dere at vi hadde en flott kveld på Aker Brygge. Det er jo helt utrolig hvor mye folk som samles der hvert år. Jeg er utrolig glad for at været ble bra slik at alle kunne ha det gøy og danse. Må si jeg ble imponert over Atle Pettersen og Live Nelvik som ledet hele showet! Well done!

IMG_2227

Etter konserten skulle vi gå til Onda hvor festen fortsatte. Vi gikk dit så fort vi kunne etter konserten så vi kunne få et fint bord og sitte. Kan si det ikke var lett å gå gjennom folkemengden med en Paradise deltaker på slep;) Som jeg sa til Audun: Nå er det hodet ned og bare gå til vi er fremme. Funket dårlig. Tror Audun elsket oppmerksomheten, haha;)

vg fest 2

Onda var knall! Bra musikk, gode drinker og herlige mennesker. Må innrømme at dette var en av de beste kveldene på lenge. Storkoste oss. Må gi en stor takk til Louise, Audun, Petter, Glenn, Espen, June, Julia for en rå kveld! Uten gode venner så blir det ikke det samme. Mixen vi hadde i går var helt perfekt. Audun,Petter og Espen stod for det meste av underholdningen. For en gjeng!

vg lista 4

Met Guy Sebastian last night:)

Vi dro selvsagt til et annet sted også. Vårt beste vennepar hadde fest og bord på Lavvo terrasse. Aldri vært der, så vi tok en tur dit for å hilse på. Flott plass og rå musikk. Dansefoten rørte på seg. Jake og Natalie er våre beste venner så det ble veldig god stemning.

Jeg hadde veldig lyst på Kebab eller burger på vei hjem, men tok det tunge valget om at vi tar det igjen i dag! Søndag er vår relax day. Nå skal vi ha en brunch med Jake og Natalie før det blir avslapping på Lektern med Louise og hennes gode venninne Ida Bianca.

Jeg har egentlig en stor jobb foran meg. Lovt kona å rydde/vaske leiligheten i dag. Prøver å smiske meg ut av det.. Ligger dårlig an… Kan bli en lang kveld kjenner jeg..

Ha en strålende Søndag flotte mennesker

John Arne

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »