Uncategorized

Waiting game

8. mars 2016

I dag har det vært mye venting. Mange parter som er involvert. Mange forskjellige meninger om hvordan ting kan løses. Jeg har sagt og gjort mitt. Nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet. Jeg går på veggene. Men jeg ser lys i tunnelen. Jeg ser for meg at det blir en løsning. Har vært en lang prosess som jeg håper ordner seg.

Telefonen har ringt ustanselig. Må huske å skifte nummer etter dette siden mange journalister har på en eller annen måte fått tak i nummeret mitt. De ringer hele tiden. Jeg skjønner jo at de vil ha nyheten først, positivt eller negativt. Har ikke et problem med å forstå det. Jeg har også familie og venner som er nysgjerrige. Alle de nærmeste vil selvsagt at alt ordner seg og at jeg får avslutte der det startet.

Det kribler i magen. I beina. Vil komme i modus. Tilbake til rutinen med fotballtrening hver dag. Kosthold. Fokus. Hardt arbeid. Kamper. Kjempe om 3 poeng. Være en del av et lag. Hadde vært rått å kunne spille med bror igjen. Han ringte meg i dag. Sa klart ifra at jeg måtte oppføre meg om jeg kom. Ikke tro jeg er noe. Da vil han som kaptein ta meg ut av laget:) haha.. Måtte le. Merker han er spent. Han innrømmer det ikke, men han savner meg;) Kaptein eller ikke så vil han alltid være lillebror og min tjener. Sorry bror. That´s life.

Ikke vits å glede seg for mye. Ting snur fort i fotball. Plutselig får man negative nyheter. Tanken på at det ikke løser seg er der selvsagt. Jeg prøver få tiden til å gå. Ikke lett. Kom igjen da, give me the news please.

Hører fra meg når det skjer noe

Håper dere har en fin dag.

Riise

 

 

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Aafk i hjertet 8. mars 2016 at 17:17

  Alle som er oransje i sitt hjerte håper at dette går veien! Kom hjem John Arne! Det har vært masse spenning på jobb i dag. Alle sjekker nettaviser, Facebook og Twitter hele tiden. Vi ønsker deg hjem til Ålesund alle sammen! Å ha begge brødrene på Aafk igjen vil være helt fantastisk! Du vil bli tatt varmt imot som en helt! Du hører hjemme her, og vi håper og ber!

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:23

   Takk for det:) Ja la oss håpe det skjer

 • Reply Erik 8. mars 2016 at 17:17

  Ingenting hadde gledet meg mere enn å se deg i Aafk trøye igjen ??

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:23

   Hadde vært kult

 • Reply Bjørn 8. mars 2016 at 17:23

  Dette ordner seg håper jeg. Er spent og følger nøye med situasjonen. Første jeg skal gjøre om dette går i boks er nytt sesongkort! Ser deg på fredag!
  Lykke til!

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:24

   Det høres bra ut:)

 • Reply Karoline 8. mars 2016 at 18:02

  E har klokkertro John Arne! Når du springer ut på gresset i den oransje og blå skjorta så kikk opp i den sørvestlige svingen, rett oppafor cornerflagget – der sitte en støttespiller! Tommel opp, gleda me!

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:24

   Takk for det og det er klart jeg skal gjøre det:) Takk for støtten

 • Reply aafk 8. mars 2016 at 18:30

  vi er mange som venter sammen med deg, håper det ordner seg. gleder meg til å se deg i aafk drakten igjen ?

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:25

   Jeg håper det ordner seg

 • Reply fahrudin 8. mars 2016 at 22:59

  Rise,du er kærn i verden. Tenk på deg selv og din kjære,synes du alltid har vært godt plantet på jorda,selvfølgelig har du tjent mye penger og du skal fortjene og kose deg med de hvordan du vil,men du vet janteloven i norge,drit i det kær.
  Du er født med et talent og det har betalt seg, ikke tenk for mye,kos deg,det som skjer det skjer.

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:25

   Jeg koser meg;) Takk for melding

 • Reply Fredrik F. 8. mars 2016 at 23:07

  Hei på deg.
  Dette begynner å bli rimelig komisk, NFF har solgt rettighetene på Tippeligaen til Discovery fra 2017, skal de da bestemme hva slags reklame de skal ha under kampene på tv?
  Det er kanskje ikke en menneskerett å jobbe, men de jobber veldig hardt med å sette kjepper i dine hjul.
  Selv tar toppene ut syke lønninger, og har fallskjermer.
  Ja vel så har Norsk tipping monopol på spilling i Norge, men de har da ikke monopol på reklameplassene på tv.
  Din kamp for å få spille må stride med en EU- regel på et eller annet hvis, som du kan tre nedover hue på dem.
  Pamper med trange luftveier og tjukke huer som skal beskytte sin egen lønn, på tide med oppvask.
  Du reklamerer faktisk for noe som er lovlig, det er ikke kriminelt. Er betenkelig at noen få kan styre en hel liga på denne måten.
  Virker som Norsk tipping eier hele ligaen og ikke bare er en sponsor??
  Rar situasjon når flere arbeidsgivere vil ha deg, men de får ikke lov å bruke deg.

  Lykke til, håper du kan få en løsning slik at du får spille.

  Hilsen FF

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:28

   Takk for det Fredrik.
   Ja det er mye rart nå men som alltid så må jeg bare være positiv. Håper det ordner seg

 • Reply sara 8. mars 2016 at 23:31

  Pokkern også, for noe tull! Har egentlig ikke fulgt noe særlig med på dette før nå, og såvidt jeg skjønner dette, så er det snakk om at du ikke skal få spille norsk fotball fordi du er ambassadør og har reklamefilmer som vises på TV i samarbeid med Betsson? Jeg vet altså ikke hvordan jeg skal ordlegge meg for å forklare hvor dårlig jeg synes dette er. Hva som vises på en tv-skjerm har jo NADA å gjøre med hvordan du presterer i fotball, eller som en del av et lag og et team, som en motivator for unge håpefulle, som et forbilde! Oh yes, ditt ansikt vises i forbindelse med spill på nett som innebærer satsing- tap og vinn- med penger, men jeez, vi er da alle selvstendige mennesker som tar egne valg her i livet! Om du spiller nettspill, har da vel ingenting å si for om jeg gjør det eller ikke. Det sies at man må kunne skille mellom jobb og privatliv, og man må da vel også kunne skille mellom forskjellige jobber? STÅ PÅ! jeg heier på deg!

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:29

   Tusen takk Sara
   Setter veldig pris på din støtte. La oss håpe det ordner seg:)

 • Reply Kaj R. 9. mars 2016 at 00:03

  Hei John-Arne. Ja, nå virker saken litt komplisert. Betsson vil vise filmene, og du vil ikke hindre dem i å gjøre det. Eneste muligheten da, er å få utsatt visningen noen måneder, slik at du får spilt ferdig sesongen. Hva skal Betsson ha for en slik utsettelse? Kun snakk om penger, kanskje kombinert med innsats fra deg på et senere tidspunkt. NTF og NFF vil neppe fire på kravene, så her må Betsson fire, uten at du legger presset. Du må lokke dem til å utsette filmene, ikke true. Hva kan du tilby? Straks Betsson synes de får den beste løsningen ved å utsette visningen til etter sesongen, er du tilbake på banen. Lykke til ?

 • Reply karianne 9. mars 2016 at 07:46

  Heisan – håper virkelig det ordner seg!!! Håper du har fått sovet i natt og at gode nyheter kjem fort. PS – er fruen sluttet å blogge?? er inne og sjekker av og til men ikke noe nye innlegg. Ha en tipp topp dag begge to. mvh Karianne

  • Reply John Arne Riise 9. mars 2016 at 10:30

   Håper det ordner seg ja.

   Hun er på gang. Er noen endringer med utseende av bloggen som gjenstår bare:)

  Leave a Reply

  Translate »