Personal Uncategorized

Who cares?

19. april 2015

I går la jeg ut et innlegg på min blogg angående 50 spørsmål. Dette fordi jeg ville at mine lesere og de som bryr seg skulle føle at de kom litt på innsiden og bli litt bedre kjent med meg. Tv2 la ut saken på nettet noe jeg syntes var hyggelig siden dette er mine ord og ikke kan bli misforstått eller endret på. Pluss det gir jo trafikk på bloggen. De la også ut saken på Facebook, og da kokte det over i kommentarfeltet.

Jeg har levd så lenge med dette og bruker ikke mye energi på hva folk mener og skriver om meg. Jeg er så trygg på meg selv som person at slike ting driter jeg i. Men jeg bryr meg nok til å si ifra at det ikke er riktig det skal være slik. Man blir jo litt satt ut av hva folk, ja voksne folk faktisk klarer å få ut av seg bak en dataskjerm!!! Da er de så jævlig tøffe og store i kjeften at de tror de er konger/ dronninger hele gjengen.

På Facebook siden haglet det med stygge kommentarer, faktisk over 400 sist jeg sjekket… : “Jævla pr kåte dritt”, “hvem bryr seg din jævla idiot”, “er så lei av å lese om deg og ditt patetiske liv”, “du suger så jævlig”, “at du ikke skjemmes”, “Norges mest latterligste person”, “du driter deg ut gang på gang” , “at du ikke skjønner at folk ikke bryr seg din jævla dritt”, “ du er så jævlig stygg” var de milde kommentarene jeg fant av over 400.

Herlig lesning? Vel, jeg tar meg IKKE nær av dette, men er det allikevel ok? Kan bare tenke meg hvordan andre bloggerne har det. Jeg vet nå etter at jeg begynte å blogge at andre får mye verre kommentarer enn meg.  De som kanskje ikke har opplevd dette over flere år som jeg har.  Når jeg leste dette så bare måtte jeg lage et innlegg. Ikke fordi jeg blir så lei meg at jeg ligger å gråter meg i søvne, men fordi jeg ikke syns det er riktig. Samtidig er det mange bloggere som kanskje ikke er så immune mot dette som jeg har blitt?


Jeg står opp for dem og gjøre hva jeg kan for å hjelpe. Jeg går gjerne i krigen for folk som blir rett og slett mobbet på nett av voksne mennesker. Det er tydelig at å være blogger, uttrykke sine meninger, tjene penger og vise sitt liv er et utsatt tema. Da må vi bloggere holde sammen. Og tror dere at fordi dere slenger dritt at vi slutter å blogge? Er vel heller motsatt, vi blir bare mer inspirert til å fortsette. Nesten så jeg blir med på “Bloggerne” bare for å irritere mer.

Her er 3 punkt som bare måtte ut:

1: Tror dere som sitter og tøffer dere bak skjermen at vi skriver et innlegg for så å kontakte media?

Vi blogger om vårt liv fordi vi vil det, for mange er dette jobben deres og fordi vi har følgere/ lesere som er interessert i vårt liv og hva vi driver med. At media plukker det opp er en bonus med tanke på trafikk på bloggen.Føler du da at det er riktig at du rett og slett mobber? At noen faktisk lager nye fake mailadresser så de kan slenge dritt? Eller er du bare misunnelig på at vi får reklame og kanskje tjener på bloggen? For å drive en blogg er jo ikke en jobb i dine øyne?

2: Du skriver at ingen bryr seg?

Vel, du bryr deg nok til å klikke deg inn og lese om det, og ikke bare leser du det, men du bryr deg nok til å faktisk gidde å kommentere det også???? Så jo, du bryr deg!!! Om du liker det eller ikke er opp til deg, og takk Gud for at vi alle har forskjellige meninger. At du misliker meg eller hater meg er opp til deg og det har du selvsagt all rett til, men ikke si du ikke bryr deg! Istedenfor å bruke tid på folk du ikke liker eller noen du hater, les nyheter eller saker som gjør deg glad og som du bryr deg om på en positiv måte. Drit i å les saker om meg for eksempel hvis du på forhånd ikke liker meg. Da slipper du å bli irritert og oppføre deg som en mobber! For om du vil eller ikke, det er akkurat det du er når du slenger av deg dritt om andre på den måten.

3: Du er en voksen person som setter deg bak en datamaskin og faktisk slenger dritt om andre personer du ikke kjenner. Er du stolt?

Føler du at du er et bra eksempel for de unge? Skjer det ikke mer i livet ditt enn at du må si fuck off til en person i media fordi du ikke liker det han/hun skriver eller gjør? Er det din jobb å bestemme hvordan den person skal leve sitt liv? Skjerp deg og bry deg heller om ditt liv og ting som interesserer deg. Alt annet som plager eller irriterer deg kan du heller drite i. Da vinner alle.


Jeg har aldri lest blogger, ikke har jeg brydd meg særlig om hva som er skrevet om dem heller. Men siden Louise begynte å blogge og jeg er hennes fotograf har jeg begynt å lese. Dette for å kunne sette meg inn i hennes liv som blogger og støtte henne på best mulig måte.Hun er kona mi og da er det min plikt å være der for henne og støtte henne 100%, uansett hva det måtte være. Nå blogger jeg selv og leser de fleste blogger for å lære av de som kan dette.

Jeg må bare si til alle dere flotte bloggere: Alt dere må igjennom av dritt fra folk er sinnsykt!! Dere har min fulle støtte og jeg digger at dere er dere selv og takler dette på en strålende måte. You all rock og jeg er stolt av å være en del av dere. Ingen skal fortelle meg/oss hva vi skal gjøre og ikke. Dere har virkelig fått min respekt!!

Alle har rett til å være seg selv, ingen er like og det er jeg ekstremt glad for. Du som blogger om ditt liv og din hverdag:  Vær stolt av ditt liv, vær stolt av at du inspirerer dine lesere. Janteloven herjer i Norge, det er bare misunnelse over hva du har fått til. Ikke la deg knekke eller ta deg nær av de som sitter og slenger dritt. Du er kommet dit du er fordi du er den du er og har troen på deg selv. Glem aldri det.

Haters gonna hate

 

You Might Also Like

89 Comments

 • Reply Lars Sætre 19. april 2015 at 20:33

  Må si jeg er så ufattelig enig i det du skriver John Arne. Jeg verken blogger, leser svært sjeldent blogger selv – men lar meg provosere over voksne folk, for det er nettopp godt voksne folk som slenger dritt bak tastaturet, uten at de nødvendigvis tenker over konsekvensene av det de skriver. Tok nettopp denne saken du nevner opp med min samboer tidligere i kveld, og leste opp noen av kommentarene som har blitt lagt ut – og vi begge ble lettere sjokkert over holdningene til voksne mennesker. Og de ser ikke akkurat ut som noen glansbilder selv, der de sitter bak tastaturet og lirer av seg dritt. Sannsynligvis sjalu mennesker som aldri har opplevd suksess i livet.

  Ser flere skriver i kommentarfeltet på Face at det tross alt er ytringsfrihet. Lett å bruke det kortet der til stadighet – men i dette tilfellet er det faktisk mobbing. Mobbing av godt voksne folk som har oppdratt sine barn til å ikke mobbe. Uansett, støttes du fult ut – og fortsett med det gode arbeidet du gjør.

  Lars

 • Reply Stein Roald Allsted 19. april 2015 at 20:35

  Jeg synes John Arne snakker veldig fornuftig om en kjip situasjon mange sitter i som bloggere, spesielt de som ikke er trygge på seg selv enda. Du kan jo tenke deg til hvordan det er med sosiale medier generelt. Stå på John Arne! Jeg legger ved en link som er litt parodisk fra «Comedy Central», men som har en veldig god mening i seg med at det kan være mobberne selv har opplevd kjipe ting for så å la det gå uttover andre, håper den faller i smak. https://www.youtube.com/watch?… Og hvis John leser dette og noengang spiller golf i drøbak, så si ifra, så kan vi ta en match ? Ha en fin dag!

 • Reply Oda 19. april 2015 at 20:36

  Det er jo helt tragisk å se hvor mye dumt folk presterer å lire ut av seg. Hadde jeg hatt noen i min familie eller omgangskrets som skrev såntpå facebook hadde jeg blitt så utrolig flau. Trykk deg inn på kommentarfeltet under hvilken som helst sak, og du er garantert å finne de samme, dumme kommentarene. Slår aldri feil! Må være ubehagelig å få så mange negative kommentarer rettet mot seg, men folk som har det bra i sine egne liv, gidder ikke skrive stygt om andre. Hvorfor skal man gidde å bruke tid på det? Både trist og flaut at folk gidder å være så ekstremt negative. Stå på!! Du er et godt forbilde som hever deg over det, men likevel trekker frem at oppførselen er helt på trynet! ?

 • Reply BBQsaus 19. april 2015 at 20:36

  Har du ikke noe annet å gjøre enn å sitte og blogge hele dagen? ?

 • Reply Anders Amundsen 19. april 2015 at 20:46

  Det reflekterer mer over de som faktisk føler for å skrive sånt vås enn du som person så er det mer synd på sånne som slenger dritt bare for å skrive noe for å føle seg bra. Jeg syns du er en kul fyr og bare blogg i vei ?

 • Reply Stein Roald Allsted 19. april 2015 at 20:48

  Tror du må ta en liten realitetscheck…. Det at noen ikke har sett mobbing behøver ikke bety at han ikke har blitt mobbet, regner jo med de fra Ålesund ikke har stalket John Arne hele dagen 24/7 vel?

 • Reply John Arne Riise 19. april 2015 at 20:51

  Hei Rune:)
  Nå smilte jeg veldig godt ? Tusen takk for den meldingen.. Ble veldig glad her jeg ligger rett ut på sofaen..
  Håper alt er bra med deg:)
  Takk igjen

 • Reply John Arne Riise 19. april 2015 at 20:57

  Slike stunder glemmer man aldri, hvor man får bank;) haha

 • Reply John Arne Riise 19. april 2015 at 21:09

  Always:)

 • Reply Lars Ivar Moldskred 19. april 2015 at 21:13

  What doesnt kill you, only makes you stronger! Kjør på John Arne

 • Reply Mette Lise Midtbø 19. april 2015 at 21:19

  Jeg skjønner egentlig ikke hvordan du ut i fra opplysninger fra enkelt personer kan trekke en konklusjon om at John Arne ikke har blitt mobbet!? Jeg er oppvokst på samme øy og til opplysning så forekommer det dessverre mobbing der som alle andre plasser i landet! sier John Arne at han er blitt mobbet, ja så tror jeg at det er reelt! Jeg var ikke tilstede, så jeg VET Ikke, men hvorfor skulle han lyve om noe sånt? John Arne har jobbet hardt for å komme der han er i dag og det er bare trist at enkelte ikke kan glede seg på hannes vegne! Har man ikke noe godt å si om en person så bør man holde kjeft..

 • Reply lilliz 19. april 2015 at 21:26

  Flott skrevet!
  Det kuleste er at de som tar seg tid til å hetse deg på nettsiden din, faktisk gir deg penger i kassa!!
  Lilliz

 • Reply John Arne Riise 19. april 2015 at 21:28

  Takk for det Ole Erik;)
  Hyggelig sagt av deg:)

 • Reply Alex 19. april 2015 at 21:33

  If I had any negatives about your blogging It’d be I’d like an English translation because there’s only so much google translate can do haha. Keep up the good work ?

 • Reply Stein Roald Allsted 19. april 2015 at 22:07

  Mer konstruktiv tilbakemelding er vanskelig å finne…. ? (les det med ironi)

 • Reply Toseter 19. april 2015 at 22:09

  Så det at John Arne spiller fotball og blogger og at MEDIA TAR kontakt med han for å skrive om han, betyr at han er PR kåt?
  Tror heller du bare er sjalu og skulle ønske media hadde lyst til å skrive om deg og =)

 • Reply mrbodo 19. april 2015 at 22:11

  Du skal ha for at du står opp mot mobbere.
  Som mobbe offer selv vet jeg hvordan det er(for oss som ikke har et suksessfull liv :-)(kanskje derfor man føler seg bedre bak et anonymt navn)
  Synes nå bare synd på de som skriver så mye drit bak pc.
  Hadde de turt sånt irl så hadde det blitt andre boller..
  Det er vel dårlig oppdragelse hjemmefra som har ført til sånt.

 • Reply John Arne Riise 19. april 2015 at 22:22

  Takk for det HesteJan.. Så bra at du synd det da

 • Reply Preben Slottholm 19. april 2015 at 22:28

  Herlig skrevet John Arne!! synes du skal fortsette med dette og dett er er et veldig viktig tema! ser ikke helt meningen å henge folk ut sånn som folk holder på!! keep it up!! YNWA!! ?

 • Reply Oskar B Pettersen 19. april 2015 at 22:45

  Stå på John Arne! Har lest hvert eneste inlegg siden du begynte! Virkelig inspirerende å lese! YNWA!

 • Reply Ken 19. april 2015 at 22:49

  Virker enda mer PR kåt duda HesteJan som sitter å absolutt må skrive kommentarer kun for oppmerksomhet. Er vel ingen annen grunn? Eller liker du å rakke ned på folk som har klart noe her i livet?

 • Reply Espen Holen Johansen (lfcfan) 20. april 2015 at 00:00

  Bra skrevet John Arne!! YNWA

 • Reply mhh96 20. april 2015 at 00:27

  Man kan jo Være godt likt å
  fortsatt bli mobbet. Jeg ble mobbet på barneskolen og jeg var godt likt. Tror det er ganske få som mobber som tørr å gå ut med hva de har gjort, mange av dem nekter på at de har mobbet eller mobber.

 • Reply Freddy Kulbliksæter 20. april 2015 at 04:49

  Skjerp dere folkens, dere som skriver mye drit om Jon Arne er di verste mobbere, skam dere.

 • Reply www.linemerethe.com 20. april 2015 at 05:49

  Det finnes desverre mange nettroll der ute. Av dette lukter det ren misunnelse. Jeg leser både din og Louise sin og syntes dere er ett kjempe flott par. Ønsker dere all lykke! ?

 • Reply Espen 20. april 2015 at 05:51

  Hei John Arne! Drit i alt det negative de sier til deg! Det viser bare at de ikke er noe bedre selv.. du spiller fantastisk fotball, digger deg!

 • Reply Anette 20. april 2015 at 06:05

  For et fantastisk innlegg! Stå på ?

 • Reply Forundret 20. april 2015 at 06:35

  Men kjæære tid da!!! Har du noe privat å ta opp med mannen, så ta det til han personlig, ikke her!!! Jeg er sjokkert…

 • Reply Grethe Helen Sagmoen 20. april 2015 at 06:37

  Bra skrevet ? Bra du er blitt herdet etterhvert , men tipper det treffer i hjerterota innimellom ? Stå på ?

 • Reply Kim Steien 20. april 2015 at 06:44

  Oneguy, hadde du brukt fullt navn så kunne hvem som helst kommet opp med noe som hørtes troverdig ut om deg. Ikke skriv slikt tull som det der noe sted.

 • Reply torill 20. april 2015 at 06:51

  Er det rart barn mobber hverandre?

 • Reply Trine Midtun 20. april 2015 at 07:11

  Det er helt utrolig at folk holder på sånn, men det værste er at de også holder på sånn i andre settinger også, «voksne» folk. Det er trist, men man får heller heve seg over det ?

 • Reply Hilde 20. april 2015 at 07:44

  WORDS!! Takk for at du skrev dette John Arne. Jeg er såå enig med deg! Følger både deg og Louise og flere andre. Syns nettmobbing er helt grusomt!! Lykke til videre med bloggen din ? klem!

 • Reply Heidi Evensen 20. april 2015 at 08:45

  Herregud for noen patetiske negative meldinger som dukker opp her.Missunelse er roten til alt vondt.Voksne mennesker som holder på sånn..Har dere ikke noe positivt å komme med på innlegg så hold det for dere selv!Gå en tur i skogen eller noe og få litt positiv inspirasjon.

 • Reply Terje Unhjem 20. april 2015 at 09:07

  En til? Han unnskyldte seg for ordbruken allerede i første svaret her. Hvor mange unnskyldninger må til?

 • Reply Ronny Johnsen(Nei, ikke han) 20. april 2015 at 09:15

  Som ung liten pjokk reiste han ut av Norge. Siden den gang har denne pjokken spilt for de beste klubbene i verden. Han har de største fotballstjernene som sine personlige venner og han er blitt jaget hele kloden rundt av journalister helt siden var på videregående. Et helt mediekorps i utlandet skriver om hans prestasjoner, media her hjemme har vært like opptatt av å finne de store krisene.. Skulle jeg tippe så våkner ikke du John Arne opp om morran for å glede deg til at en journalist ringer og lurer på noe.

  Hadde det ikke vært for noen standhaftige, utfordrende og forsidestoff-kandidater i kjendisNorge, så hadde det vært utrolig sært og trist. Det eneste man oppnår i dette og andre kommentarfelt ved å skrive nedlatende ting om folk, er å bidra til at unge folk tror at det er greit å oppføre seg sånn. Vi vil jo ikke ha det sånn?
  Jeg kjenner jo ikke John Arne, så for meg kan han være den mest egosentriske tullebukken i verden, eller han kan være en glitrende fyr som er ubetalelig å ha som kamerat. Jeg skjønner lite av at folk kaster om seg med påstander de ikke har noen forutsetninger for å vite noe om. Dessuten så tror jeg at John Arne lever godt med at folk har forskjellige meninger. Det han ikke lever godt med, som jeg er helt enig i, er at det helt konsekventfritt er mulig å lire av seg en hel mengde dritt man ALDRI hadde funnet på å gjøre utenfor pc-skjermen.

  Og skulle jeg tippe, hadde de fleste av dere sett John Arne på gata, så hadde dere nok ikke slått av en prat. Da hadde du trekt den lille nisselua di nedover ørene og løpt hjem til laptopen og lira ut av deg hvor håpløs verden er..

 • Reply Anne 20. april 2015 at 09:27

  Oppdager hvor mange flotte blogger det finnes etter jeg startet min egen…. Kjør på, drit i hva de andre mener!

 • Reply Bigz 20. april 2015 at 10:23

  Ta fram venstre foten å spark nett trollene tilbake til eventyrland. Stå på John ?

 • Reply Dani_aal 20. april 2015 at 12:25

  Man kan jo begynne å lure på hvem sitter sitter foran lyse skjermer i mørke rom og lirer ut av seg alt.. Men det mest skremmende er at de fleste sikkert logger av, tar på seg skoa og kjører ungen sin til fotballtrening i håp om at de skal bli like god som deg. Oh the ironi..
  Kjekt at du har lykkes så bra John Arne, det har vært helt konge å følge karriera di fra Ålesund, selv om jeg er AC Milan fan.. Jeg spilte en del mot deg i yngre år, du var dårlig taper og jeg var dårlig taper, heldigvis for deg så vant dere stortsett. Men jeg mener fremdeles at du «tåsser» på frispark.. ?

 • Reply donnico 20. april 2015 at 13:11

  I <3 haters

 • Reply Rob Tyler 20. april 2015 at 13:40

  Fools and cowards, JAR. They use anonymity like a suit of armor. Keep blogging and ignore them. I, for one, enjoy your insights.

 • Reply Anne Siri Skuseth Lorentzen 20. april 2015 at 13:48

  Skriver sjelden eller aldri kommentarer på blogger, men etter å ha lest noe av det folk lirer ut av seg på kommentarfeltet på tv2 så måtte jeg. Jeg blir sjokka over hva enkelte kan få seg til å skrive om ett annet menneske, hvor ufattelig stygge de er i kjeften bak skjermene sine hvor de sitter å spyr ut krenkelser. Man trenger ikke være enig i alt alle sier eller skriver, man kan ta diskusjoner og komme med sine meninger på ting, gjøre det på en respektfull og skikkelig måte, men når ting bikker så til de grader over i usakeligheter og ondskapsfull hets, så blir det bare for dumt. Stå på, John Arne. ?

 • Reply øyvind ødegård 20. april 2015 at 15:07

  Hehe selv om vi ikke akkurat er venner etter at du forlot anfield, må jeg si du har min hele og fulle støtte. Har man ikke noe fornuftigt å si så holder man kjeft!
  Men desverre er det sånn at 3 av 10 er misdfornøyde med det meste i livet og må blåse ut på en måte…….kansje greit de gjør det på nett og ikke i virkeligheten…..

  Stå på videre!

 • Reply KaariineeMK 20. april 2015 at 15:33

  All respekt til deg, du har herved fått deg en ny fast leser!
  Det er helt utrolig hva folk får seg til å skrive og hvor «sett ned på» man ofte blir som blogger. At et forbilde som deg viser sin støtte tror jeg betyr mye for å endre holdningene folk har til «oss bloggerne», så tusen takk og stå på videre ?

  http://www.karinemarlen.femelle.no

 • Reply Nora 20. april 2015 at 16:13

  Stå på! haters gonna hate, som du sier! ? men hvordan er det at barna bor så langt unna deg? hvordan løser du det?

 • Reply Oddbjørn Øverbø 20. april 2015 at 16:21

  Hei! Som Leedsfan og romsdaling er jo ikke Liverpool og Ålesund favorittene mine, men uansett må jeg bare ta hatten av for deg. Må vel være den mest målbevisste og dedikerte fotballspiller Norge har sett, og åpenheten din og innsatsen mot mobbing er prisverdig. Lykke til videre!

 • Reply Morten 20. april 2015 at 16:57

  hahaa ren misunnelse

 • Reply Erle 20. april 2015 at 17:27

  Delt på twitter! Støtter deg på dine meninger og bra vi har en som deg sier jeg bare! Stå på og fortsett å del dine meninger, for det er mange som er enig med deg! Takk John Arne!

 • Reply Monica 20. april 2015 at 17:41

  Disse ufyselige menneskene bør velge å la være å lese noe om deg, hvis de er så imot deg. Skjønner ikke at folk kan «hate» mennesker eller kommentere dritt om folk de ikke kjenner. jeg håper disse menneskene ikke har barn, slik at vi slipper barn som lærer slike uting fremover. Stå på du og si nett det du vil ?

 • Reply Nooby007 20. april 2015 at 18:59

  Det er jo Norges jantelov kjerne som skriver slikt nonsens.Men du bryr deg ikke med slikt.
  Jeg vet ogsaa at mye av dritten kommer av sjalusi.
  Love youre blog.
  Skammelig og skrive slikt om en som er en av Norges store fotball legender.
  Typisk Nordmenn.

 • Reply viggo 20. april 2015 at 20:04

  Du verdn

 • Reply Geir Johnny Liverpool Larsen 20. april 2015 at 20:11

  Meget bra blogginnlegg, John Arne ? Du vet best hva du har vært i gjennom, og det er viktig å si fra. Synes det er virkelig trist at så mange ytrer slik lavmål. MEN; Stå på ? YNWA

 • Reply John Arne Riise 20. april 2015 at 23:25

  Hei
  Ja jeg skal peise på ? Det trenger du ikke tvile på. Klart det er trist at så mange skal hetse og slenge dritt, men da er det viktig at noen står frem og prøver å endre det:)

 • Reply John Arne Riise 21. april 2015 at 11:26

  Tusen takk for det ?

 • Reply Stig Vandli 21. april 2015 at 13:59

  Stå på, det er utrolig mye misunnelse ute og går. Jeg har lest boken til din mor, og har stor respekt for den damen. Hva dere har gått igjennom og hva hun har gjort for dere. Anbefaler alle å lese den boken, før de i det hele tatt begynner å uttale seg. Forstår ikke at voksne mennesker kan oppføre seg sånn
  Mvh Lisbeth Vandli

 • Reply Nadja 22. april 2015 at 07:18

  Hei! Det er vel første gangen jeg kommenterer i ett slikt komentarfelt.

  Jeg gikk faktisk i klasse med John Arne i noen år, på ungdomskolen. Hadde masse gym (valgfag) sammen med deg John Arne:) (vi var vel like lite intr i å velge språk, gym i alle valgfag, hihi) Du var en veldig trivelig gutt!! Men jeg kan faktisk huske at du ble sett på som spesiell, og ble ikke pent behandlet. Trist å se at mennesker fortsatt ikke kan unne andre suksess, noe dette kommentafeltet beviser!
  Du imponerte hver time, samme hvilken idrettsgren vi hadde..og kondisen din rundt Slinningen var bare rå!! ? Du var ikke den som jukset og tok bussen for å si det sånn. Husker deg som en som sto veldig opp for kompisene sine, feks DT og N! Hjelp som du heiet på de..og konkurrerte med de ?

  Tror ikke mange hadde holdt ut så mange år med skittkasting som du har gjort..du må faktisk være lagd av noe spesielt. Lykke til med bloggen og livet på Kypros..og ta var på den flotte kona di, hun virker som ett veldig skjønt menneske:)

 • Reply Joakim Rasdal 19. mai 2015 at 20:22

  Hei. Dette har nesten ingen relevans for for innlegget ditt, men jeg vil bare bruke muligheten til å takke deg. Som en 22 år gammel Liverpool fan, som har fulgt Liverpool siden 1998, vil jeg bare si takk. Som en beck kjent for fart, taklinger og et hardt skudd hadde jeg deg som mitt forbilde som liten. Satt å heide på deg på personlig hele siden du vekket mine øyne i 2001. Hvor jeg har blitt irritert over folks ufortjente hat mot deg, du har hatt en utrolig karrière, det eneste som er bedre er din personlighet til å takle norsk media. Vil bare si takk, stå på, som et av barndoms forbildene mine har du gjort stort inntrykk. Du er fremdeles elsket av Liverpool fans over hele verden, alle er like irritert over at du ble solgt. Ingen kunne skjønne at du ble solgt, ihvertfall ikke får å bli erstattet av Dossena… Så ja, lang, meningsløst innlegg. Men jeg følte bare jeg måtte prøve å nå ut til deg for å si takk, stå på! Du er en av de sterkeste personen innenfor idret! Du får suksess der hvor andre bukker under!

 • Leave a Reply

  Translate »